Samsung Galaxy Note 4, τεστάρεται η αντοχή της μπαταρίας του

Το Samsung Galaxy Note 4 είναι το νέο “όπλο” της Samsung στην κατηγορία των phablets και έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών 2560×1400 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 χρονισμένο στο 2.7GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel με 4K video, μπαταρία 3220 mAh και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Μετά το bend test που είδαμε χθες, βλέπουμε να τεστάρεται η μπαταρία του.

Το GSMArena πήρε το Samsung Galaxy Note 4 και συγκεκριμένα την 3,220mAh μπαταρία του και την υπέβαλε σε δοκιμές. Η φετινή μπαταρία είναι μόνο 20mAh μεγαλύτερη από εκείνη του Samsung Galaxy Note 3 αλλά τα πήγε πολύ καλύτερα, άντεξε 87 ώρες ενώ το Galaxy Note 3 ήταν στις 75 ώρες.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Note 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

samsung galaxy note 4 battery life, Samsung Galaxy Note 4, τεστάρεται η αντοχή της μπαταρίας του

samsung galaxy note 4 battery life, Samsung Galaxy Note 4, τεστάρεται η αντοχή της μπαταρίας του

samsung galaxy note 4 battery life, Samsung Galaxy Note 4, τεστάρεται η αντοχή της μπαταρίας του

samsung galaxy note 4 battery life, Samsung Galaxy Note 4, τεστάρεται η αντοχή της μπαταρίας του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS4mini

Τελικά ποιος ο λόγος να πας σε άλλη συσκευή με τα ίδια λεφτά? Άντε να έρθει και να αρχίσει να πέφτει η τιμή να το χτυπήσω το ατιμο.

Tom

Καλες οι συζητησεις επι συζητησεων για android vs ios, samsung vs lg vs htc vs motorola. Καλες οι κινεζιες, πραγματικα καλες προσπαθειες τυπου oneplus oppo κλπ. Brands οπως η xiaomi και η meizu εχουν λαμπρο μελλον και εταιριες οπως η lenovo και η xiaomi ειναι ηδη καταξιωμενες και ερχονται προς ΕΥρωπη και γινονται ολο και πιο γνωστες.

Ομως οταν ερχεται η κρισιμη ερωτηση ποια ειναι η καλυτερη mobile συσκευη στο συμπαν ποια απαντηση μας ερχεται πρωτη; Αυτα ακριβως εννοω. Κατηγορια απο μονο του. Τελος

Τομ

Καλα ενταξει οχι στο συμπαν το παρακανα. Στο ηλιακο συστημα ομως ναι

ilias

Θέλω να δω ποσό καλη δουλειά κανει, στο θέμα της μπαταρίας, η εκδοση με τον Exynos.

δημητρης

τελικα ραδιοφωνο θα εχει??

Darth

@Τομ εχω μια αντίρρηση και για το ηλιακό μας σύστημα (γράφοντας από σκάφος σε τροχιά :p )

btw: πλέον είναι η μοναδική συσκευή της samsung που αξίζει η αγορά της (όταν πέσει η τιμή στα λογικά επίπεδα πάντα )

Μανος lgg3

Φιλε Τομ σαν να εχεις δικιο.Μετα το πρωτο διαστημα του μηνα του μέλιτος με το g3 αρχισα να εχω θεμα με τη μπαταρια που τελειωνει γρηγορα και αρχιζω να κοιταζω με ζηλεια το note 3 του αδερφου μου.Κι επειδη σε htc δε γυριζω ο κοσμος να ερθει αναποδα λογω ασχημης εμπειριας με το m7,αν σπρωξω το g3 θα προτιμησω με ευκολια το note4.Οντως μια κατηγορια μονο του.

TheOneYouLoveToHate

παντως αυτη τη στιγμη στην ελλαδα η συσκευη κυκλοφορει στα 728ευρω.
περιμενα να ερθει με τον exynos αλλα τελικα ειναι με τον SD805.

(μπειτε στο bestprice και θα το βρειτε. στο skroutz δεν το εχουν αναβασει ακομα…)

Giannaras

Εγώ τι να πω που έδωσα το note3 και πήρα το g3 και ακόμα κλαίω μπορεί να είναι εχει οθόνη αλλά μόνο αυτό τρώω κάτι κοληματαρες πάω για το 4 με φορα

Jimo

Για όσους με ξέρουν κσι γνωρίζουν πόσο λατρεύω τα iphone αποφάσισα να παρω το note 4 ! Για κάποιο λόγο κάτι μου λεει οτι θα μου Αρέσει και θα του δώσω μια ευκαιρία ! Για να δούμε αν θα καταφέρει να με κερδίσει !

Batel

Αν το Note 4 το έβγαζε η Apple θα κυκλοφορούσε στα 2000 ευρώ , η διαφορά από το iphone 6 plus είναι πολύ μεγάλη σε όλα τα επίπεδα , ακόμη και στο bend test.

Conx

Αυτην την Qhd οθόνη να μην εβαζαν…απλά το performance του κινητού στο gaming είναι χειρότερο και από το note 3…. Απλά οι φετινες gpu πλην του denver tegra k1 δεν ήταν αρκετά δυνατές για τέτοιες αναλύσεις. Τα benchmark στα fps μιλούν από μόνα τους. Δεν το συζηταω για το g3 που με adreno 330 πήγαν και βαλαν Qhd ανάλυση. Χωρτασαμε απο εντυπωσιασμό. Καιρός και για λίγο ουσιαστικές κινησεις….

Τομ

Παιδια το note 3 εχει 410 και στις γιορτες σιγουρα θα κανει καμια 350αρα. Τρεχτε να προλαβετε εγω το σκεφτομαι σοβαρα. Το note 4 θα κοστιζει αρκετα για καποιους μηνες ακομα οκ. Αλλα και το 3 ειναι μια χαρα για να μην πω 2 χαρες. Σκεψου το 4 με μεταλλο γυρω και με την καμεραρα του gs5 τι κινηταρα θα ειναι.

9gag

@Conx

Pc στο σπιτι δεν εχεις? δλδ εσυ δεν εχεις τι να κανεις και παιζεις fps στο κινητο?

και μετα σας φταιει η μπαταρια και το OS που ειναι ενεργοβορο…αει καλα!

Πέτρος Π

@Tom : Εντάξει το παράκανες κάπως… Άσε που το Lumia 930 είναι καλύτερο…

Τομ

Μα καλα το νοκια βρηκες να αντιπαραθεσεις; 🙂

ilias

Tom δηλ το s5 εχει καλυτερη camera απο το note4 ?

Τομ

Χωρις να ειμαι εκατο τοις εκατο σιγουρος θα ελεγα οτι ναι. Εχει πιο καινουριο σενσορα. Του οποιου ειδα τα αποτελεσματα σε κινητο φιλου και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Οχι οτι θα ειναι μεγαλες οι διαφορες ομως δεν το νομιζω. Αλλα ξερεις αυτα τα πραγματα ολο και βελτιωνονται

nicknls

Βασικά και το S5 και το Note 4 έχουν ακριβώς τον ίδιο αισθητήρα στην κάμερα, ρίξτε μια ματιά στο gsmarena που έχουν κάνει την δοκιμή του Note 4

δημητρης

τελικα για το πιο σηματικο δεν ξερει κανεις το ραδιοφωνο…

Βασίλης

@Δημήτρης Φίλε Δημήτρη, το κινητό δεν έχει ραδιόφωνο.1000% γιατί το πήρα σήμερα!!!!Βέβαια, τέτοιες λεπτομέρειες είναι ασήμαντες!!!Το κινητό είναι φοβερό και φαίνεται με το πρώτο άγγιγμα, από άποψη ποιότητας!!!Για το λογισμικό μια χαρά!!

αλεξης

Απο galaxys5 μολης πηρα g3 32gb.Δε μου ληπει τιποτα σε συγκρηση μαυτο που ειχα.Μονο η μπαταρια δεν κραταει οσο το galaxy.και τα χρωματα ειναι οχι εντονα οπως amoled.Μαρεσει η τεχνολογια εχω αρωστι.αν θελει ο Θεουλης βλεπω note4 αναμενω. S6. και. Lg g4.ola ταλα ειναι απλα παραμυθια.Α και το lg ειναι κοσμημα.Το μεταλο δε μου λεει κατι.π.χ το lg flex2 δεν πηστευω ναχει να ζηλεψει τιποτα.ξεχασα να πω οτι το s5 εχει καλυτερη αναληση στο zoom λογο πιο πολλα πιξελς και τα χρωματα ειναι πιο κοντα στη πραωγματικοτητα απο το lg3.Μονο το ματι ενος που κερει το ξεχωρηζει.Μαρεσει η τεχνολογια και ειμαι ελευθερος να επηλεξω οτι γουσταρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.