Samsung Galaxy Note 4, λυγίζει; [bend test video]

Η ιστορία με το bendgate που ξεκίνησε με το Phone 6 Plus που λυγίζει δεν έχει τελειώσει όπως φαίνεται. Αφού το σχολίασαν όλοι σχεδόν οι Andoroid κατασκευαστές, η Samsung κυκλοφόρησε ένα δικό της video το οποίο τεστάρει την αντοχή του Samsung Galaxy Note 4 και έδειξε ότι δεν λυγίζει. Η συσκευή όμως τεστάρεται και από το Unbox Therapy.

Το Unbox Therapy είναι το καναδικό κανάλι στο YouTube που έκανε viral το gapgate του iPhone 6 Plus με το video που κυκλοφόρησε.

Μπορεί η Samsung στο δικό της βιντεάκι να έδειξε ότι το Samsung Galaxy Note 4 δεν “υποφέρει” από το bendgate όπως το iPhone 6 Plus, όμως το παρακάτω video έχει διαφορετική άποψη. Φαίνεται ότι λυγίζει ακριβώς στο ίδιο σημείο με το iPhone 6 δηλαδή κάτω από τα volume controls.

Δίτε το video:

samsung galaxy note 4 bend test, Samsung Galaxy Note 4, λυγίζει; [bend test video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Μπραβοοοο! Τώρα που στράβωσε ο τύπος τα δάχτυλα του και ότι κινητό κυκλοφορεί μπορεί να αποσυρθεί και να μην ξαναβγάλει τόσο χαζά βίντεο. Ευχαριστώ!

Iakovos80

Λυγίζει και δεν είναι iPhone; Αποκλείεται! Miracolo Miracolo!

χρηστος

Ενταξει νμζ οτι η αντεπιθεση της apple ειναι πραγματικα γελοια…οποιο κινητο και αν το πιεζεις με τετοια δυναμη στο τελος θα λυγισει και θα σπασει…δεν ειναι φτιαγμενα απο τσιμεντο….δεν βλεπουν εκει στην apple να βαλουν κανενα spec στα κινητα τους και καμια πραγματικα πρωτοποριακη εφαρμογη,αλλα οταν υπαρχουν ατομα που θεωρουν τα iphone high end κινητα και τα αγοραζουν θα εχουν και την ανεση να το τιμολογουν στα 1000 ευρω και να κανουν και παρομοια βιντεακια…ειναι δυνατον ρε παιδια κινητο με 8mp καμερα και 1G ram με εφαρμογες στο λειτουργικο του που ειχαν πρωτοπαρουσιασθει απο android και εταιριες κατασκευησς κινητων απο το 2012,να το πουλανε 550,690 και 1000 ευρω;;;(i phone 5,6,6 plus)ελεος….δεν κατηγορουμε καποιον που τα αγοραζει αλλα την apple που κοροιδευει και πουλα μαρκα και αερα πραγματικο χρυσαφι και καποιοι τσιμπανε…

Pavlos

Πότε θα σταματήσει αυτη η βλακεία πια…βαρέθηκα

Sot11

Χρήστο σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες δεν είναι αντεπίθεση της Apple είναι ένας απλός χαζός youtuber ο οποίος λυγίζει όλα τα κινητά! Ωστόσο δεν νομίζω ότι εδώ είναι χώρος να βγάλεις το κόμπλεξ που έχεις με την Apple χωρίς λόγο κι ολας!

λεόντιος

ψάξτε στο γιουτιουμπ είναι ένας τυπάκος που λυγίζει τηγάνι !!!!!
και ο Σαμψών έσκιζε τον χρυσό οδηγό

Costas

Παραλίγο να σπάσει τα δάχτυλα του ο κοκκινομουρης για να το στραβωσει.

Λαζαρος

Ρε φανατικοι…..για να μην πω τιποτα αλλο ,αυτος ο τυπος ξεσκισε την apple με το βινταεκι του ,αυτος ο τυπος εδειξε οτι δεν ειναι ευκολο να λυγισεις το note 3 και τον ακουγατε οι χαζ…..samsungακηδες και βριζανε οι χαζοiphoneακηδες και χαιρονταν οι χαζοwindowaκηδες…..γιατι τωρα δεν σας αρεσει?ο ανθρωπος λεει τα πραγματα οπως ειναι….λεφτα υπαρχουν ,οι κολοεταιριες βγαζουν ολο και πιο ευπαθη προιοντα και τα πουλανε ολο και πιο ακριβα για τα προβατα…..αει σιχτηρ ολοι οι λεφταδες με τα κοληματα σας με τις εταιριες λες και εχετε μετοχες.

Gagarin

Όπως είπαν κ οι παραπάνω!!!
Έλεος!!!
Τωρα προς τον φίλο Χρήστο…
Φιλε μου μάλλον δεν εχεις καταλάβει ακόμα τι είναι αυτο που πουλάει η apple…
Λογισμικό κ design…ακόμα κ όταν έβγαλε το πρώτο iPhone αν θυμάσαι υπήρχαν Symbian μοντέλα με πολυ καλύτερα χαρακτηριστικά…
Δεν την ενδιαφέρει να βάλει 20mp κάμερα κ 6gb ram στο κινητο της…ασε που δεν χρειάζεται το iOS τοσο ραμ όσο θέλουν τα android να σου πω μονο οτι στα android το 1gb είναι must have για να κανεις δουλειά χωρίς προβλήματα κ στο iOS αυτή την στιγμή που μιλάμε τα κορυφαία του μοντέλα έχουν 1gb…
Δυστυχώς ειναι ακριβά κ πουλάνε λες κ δεν ξέρω κ εγω τι ειναι…
Γιατί κακά τα ψέματα…το 80% των χρηστων κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα(τηλέφωνα,μηνύματα,viber,whatsapp,twitter,Instagram,Facebook,καιρός,email,surfing,μουσική,GPS,φωτογραφική,αντε κ κανά cloud file)
Πεσμου τωρα πρέπει να δώσω 1000€ να πάρω ενα κινητο για να κανω τα παραπάνω…;
Κ ειδικα ενα που λυγιζει…;αχαχαχα έλεος!!!
Παντως αυτο με το λυγισμα…..ακόμα δεν το βαρεθηκαν…;

χρηστος σαμ

για το 1gb που συζητιέται ,δοκιμαζω εδω κ κανα 2μερο το 6 του αδερφου μου, και ανα διαστήματα παρατηρω lag οπου στο 5/5s δεν υπηρχαν….μπορει να φταιει κ το ios8 δεν ξερω αλλα κατεμε ισως να φταει το 1gb.

Αλέξανδρος

Ναι ρε παιδιά αλλά δεν προσέξατε στο βίντεο που λέει το παιδί ότι όλα τα κινητά στραβώνουν.
Όσο αναφορά το N4 και αυτό στράβωσε αλλά με παραπάνω δύναμη και όχι σαν το iPlus που δεν το πίεσε με αρκετή δύναμη και στράβωσε πολύ περισσότερο από το Note 4.
Βασικά είμαι εναντίων του TROLING και γενικά όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στην apple και δεν συμφωνώ αλλά στην περίπτωση του iPlus πιστεύω έχουν δίκιο γιατί αν είναι να δώσω 1000€ μέσα θέλω να έχει σκελετό από…. ατσάλι.

dotX

Τι έγινε ρε παιδιά; Τώρα έγιναν βλακεία αυτά τα videos; Όταν είχε το iPhone ο τύπος τρελαθήκατε στα ειρωνικά σχόλια! Δεν προλαβαίναμε να διαβάζουμε τη μια χαζομάρα μετά την άλλη!
Τώρα τι δικαιολογία υπάρχει; Ααα… ξέρω ξέρω, ξαφνικά θα επικρατήσει η λογική και θα πείτε ότι όλα τα κινητά λυγίζουν αν τα πιέσεις με δύναμη και ειδικά τα phablets που είναι και μακρύτερα….

DIREFEAR

Ας μας πει ο σπασικλας ποσα τον πληρωσε το γεωμηλο για να βγαλει αυτο το βιντεο…γιατι μονο με ιντριγκες,δωροδοκιες και μαγειρεματα μπορει να μεινει ορθιο το γεωμηλο και να συντηρει τα πιστα του κοπαδια…

Υγ. @Iοannis,αντε στο μαντρι σου αγορι μου μη σε φαει κανας λυκος!

nikos

χωμα την εκανε την apple

Pit

Πάντως με αυτά τα λεφτά λυγίζει ή όχι δεν πρόκειται να πουλήσει. Τουλαχιστον το 6plus εχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και νέο design..ΟΣΟ για τις επιδόσεις το ΝΟΤΕ 4 λογω της οθόνης που χρησιμοποιεί ειναι πιο αργό οταν παίζεις παιγνίδια και απο το 5s.

Πάνος

Το θέμα είναι αν πλήρωσε η μηλιά, η αν λυγίζει;
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι να προσπαθούν να αποδείξουν πως η γη γυρίζει…

paolakos

Αφου εχει μεταλικο περιβλημα λυγιζει. Εκτος απο προβατα της aplle υπαρχουν και προβατα της samsung τα οποια μαλιστα ξεκινησαν και υπερβαινουν καθε οριο. Τραγικο. Δηλαδη σας ενοχλει τωρα που λυγιζει και το note 4?

fotis

Με ωραια αρθρα ασχολουμαστε.

agnostos X

Και το ατσάλι λυγίζει, το ζήτημα ποιο κινητό έχουν προσέξει λιγότερο στην κατασκευή. https://www.youtube.com/watch?v=gJ3Ds6uf0Yg

dimitris-pirea

Δεν μπορω να καταλαβω ολοι εσεις οι isheep και sammysheep, εαν ειχατε
τις επιχειρησεις αυτες δικες σας η ησασταν μετοχοι τι παραπανω θα λεγατε?
Τις υπερασπιζεστε λες και σας δινουν το καθημερινο σας μεροκαμματο.
Ειναι ντροπη το ξεφτιλικι αυτο αναμεταξυ σας.
Στο κατω κατω αλλα κινητα αρεσουν στον καθενα μας. Δεν μπορει να αρεσουν
ολα. Ο καθενας μας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει και του αρεσει.
Εγω εχω iphone 5s και τωρα περιμενω να παρω το note 4. Και ισως αν εχω τη δυνατοτητα
του χρονου LG η iphone 6s η 7 η κατι αλλο.
Γιατι λοιπον αναμεταξυ σας τοση εμμονη με μια συγκεκριμενη εταιρεια?

tech21man

H μια χαζομαρα μετα την αλλη, λες και υπαρχει νομος που λεει να μη λυγιζουν.

Το θεμα με την apple ηταν κακος σχεδιασμος (βρηκαν και που ακριβως) που οδηγησε ομολογουμενως λιγα να λυγισουν στην τσεπη…

Prideous

Σημασία έχει ότι δεν λυγίζει όσο το plus …και ας έβαλε διπλάσια δύναμη στο note …. Αποτέλεσμα 0 οποίος είναι να το αγοράσει νομίζω πως δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με αυτό το βίντεο …. Το ίδιο και για το plus
Πάντως και εγώ κατα τ Χριστούγεννα πάω από 5s σε note 4

gio

στην 2η φωτο βλεπουμε πως δειχνουν τα δαχτυλα πριν παθουν καταγμα

X

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εντάξει τα Samsung είναι ποιοτικά δεν είναι Iphone :))))))))))

Δημήτρης

Έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται της μόδας και θέματα προς συζήτηση μόνο χαζοπραγματα.
Παρατηρήθηκε ελάττωμα στο iPhone και λυγίζουμε όλα τα κινητά τώρα.ο τυπάκος το θεωρεί και benchmark λες και πατάει σε πραγματικές συνθήκες το να πιάσω το κινητό μου και να του ασκησω πίεση σε σημείο που να κοκκινίζουν τα δάχτυλά μου.
Και σου λέει μετά λύγισε το αλουμίνιο…σοκαριστικη ανακάλυψη.και στο ίδιο σημείο λέει με το iPhone.αφού εκεί είχε τους αντίχειρες του και γινόταν η κόντρα που αλλου θα στραβωνε;
Επίσης εγω πέρσι με το s4 που λύγισε σε ένα ατύχημα και επειδή ήταν πλαστικό δε στράβωσε αλλά χάλασε η οθονη πρέπει να αισθάνομαι περήφανος για τα πλαστικά κινητά που δε λυγίζουν;
Επειδή βλέπω πολύ επιρρεπής τους περισσότερους και σας φορτώνουν με κολλήματα,πάρτε ένα 3310 να ηρεμήσετε μέχρι να ξεθυμάνει η χαζομοδα του bendgate

Genesis

χαχαχαχαχα έτοιμος να κλάσει είναι ο τύπος….. έλα εντάξει έγινε ότι έγινε με την apple και την κράξαμε κάναμε την πλάκα μας αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό το γελοίο εδώ ζορίζεται τόσο που έτοιμος να κλάσει είναι χωρίς πλάκα δηλαδή καταντάει αδεία αυτό το πράμα. και το λέω γενικά και τα bent που συνεχίζουν μερικοί άλλοι με το iphone πρέπει να σταματήσουν.

Agnostos13

Δεν υπαρχει αθραυστη συσκευη…
Ολα τα κινητα ή θα λυγιζουν ή θα σπανε(με προσπαθεια)!
Οι Apple(και αλλες εταιριες) προτίμησαν το αλουμίνιο ως καλύτερης ποιότητας υλικό και πιο αποδωτικά ανακυκλώσιμο.
Οσοι θέλουν αθραυστη συσκευη να περιμενουν την diamond/titanium edition, αλλα μετα μαλλον δεν θα την αντεχει η τσεπη τους οποτε καλο και το αλουμινιο!

X

Ωραίος όμως ο τύπος στο βίντεο πολύ τον πάω τους έχει ξεφτιλίσει όλους μ’ αρέσει που η Samsung πήγε να βγάλει και κέρδος από την ιστορία καλά την τρώει τώρα 😉

jimo

αληθεια δεν πιστεψα ουτε στιγμη στο bendgate της apple ουτε το gapgate του note 4 ουτε κανενα bending !! ειανι παραμυθια για να ασχολουμαστε !!

George

Τι λετε ρε? Το βιντεο πρεπει να ειναι fake,αποκλειεται να λυγιζει η κινηταρα της samsung..χαχαχαχαχα εεεεελεοςςςςςς!!!Μετα το iphone ειναι ”φτηνη κινεζια” οπως ελεγαν μερικοι..Ξεκολλατε λιγο ”παντογνωστες” και ΞΕΡΟΛΕΣ και αφηστε τον καθενα να περνει αυτο που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..!!Ουτε κλεψαμε τα χρηματα σας ,ουτε ζητησαμε και κανεναν ”ειδικο” να μας καθοδηγησει στο πιο ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου…Απλη λογικη..ειναι θεμα ”ΓΟΥΣΤΟΥ” ΞΕΚΟΛΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΙΑ

EVANS

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟ ps4 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΓΙΣΕΙΣ…ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ….ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ iphone KAI TO NOTE KAI TO S5 ΚΑΙ ΤΟ G3…ΛΕΦΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.