Mετά το bendgate του iPhone 6, έρχεται το gapgate του Galaxy Note 4;

Την προηγούμενη εβδομάδα σύσσωμο το διαδίκτυο και φυσικά οι Android κατασκευαστές ασχολήθηκαν με το λεγόμενο bendgate του iPhone 6 Plus το οποίο λύγισε στις τσέπες χρηστών. Λόγω των πωλήσεων των iPhone 6 τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, η Samsung αποφάσισε να λανσάρει νωρίτερα το Samsung Galaxy Note 4 στην Κορέα για να συναγωνιστεί την Apple.

Τελικά όμως την ακολούθησε την Apple και ως προς τα προβληματικά κομμάτια τα οποία κυκλοφόρησε καθώς υπάρχουν αναφορές από την Κορέα ότι σε κάποια Samsung Galaxy Note 4 υπάρχει κενό ανάμεσα στην 5.7 ιντσών QHD οθόνη και το σασί της συσκευής.

Οι αναφορές λένε ότι στο κενό αυτό μπορούν να χωρέσουν δυο φύλλα A4 ή μια επαγγελματική κάρτα. Αυτό φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα επίσημο σχόλιο από τη Samsung αλλά ίσως περιμένει να δει αν θα υπάρξουν κι άλλες αναφορές ελαττωματικών συσκευών ή πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Το Samsung Galaxy Note 4 είναι διαθέσιμο στην Κορέα από την Παρασκευή 26 του μήνα αντί για τις αρχές Οκτωβρίου με τιμή στα 920 δολάρια.

samsung galaxy note 4 gap, Mετά το bendgate του iPhone 6, έρχεται το gapgate του Galaxy Note 4;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λεόντιος

πίσω είχε η αχλάδα την ουρά, συγνώμη το μήλο……

Γιάννη ς

ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΓΏ ΘΑ ΠΆΡΩ ΤΟ GALAXY NOTE 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nick

Το Note 4 υπάρχει ηδη στο καταστημα Saturn της Γερμανίας..

poso

Ποσο χαζο εκ μερους της apple αυτο. Ποσο βαζω στοιχημα πισω απο αυτο βρισκεται η apple θα δουμε όταν βγουν αν θα αναφερει κανεις τιποτα. Δεν ειναι θε.α αυτο γιατι οταν το ανοιγεις το κουτι καο βλεπεις αυτο το δινεις πισω σου δίνουν αλλο. Αλλπ ειναι μια χαρα και χαλαει και αλλο πρωτο sec χαλασμενο. Οποιος καταλαβε καταλαβε

Χρήστος

όλοι αυτοί που γεμίζουν με σχόλια-κράξιμο τα άρθρα για apple, να γράψουν και εδώ.

Έλα, να σας δω πόσα σχόλια και σε πόση ώρα θα μαζέψετε.

Βλέπετε; Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ apple και samsung, οι “fan boys” της apple όπως τους λέτε, που γουστάρουν apple τεχνολογία, όμως δεν ασχολούνται αρνητικά με τους samsung (ή android) fans.

σε καλή μεριά…………….

Giannos

προσπαθησαν να το στραβωσουν και το μονο που καταφεραν ειναι τα κενα

anergos13

Υψηλης Αναλυσης και λεπτομερειας φωτογραφιες….

Νικος

Στις 10εκ πωλήσεις τις apple βρέθηκαν 6 προβληματικά κινητά. Βγήκατε κράζατε και κοροιδεύατε τα “πρόβατα” που αγόραζαν apple με 900€. Που είστε όλοι εσείς να κράξετε και την samsung;; Θα δώσετε 1200€ και δεν είστε πρόβατα;;; (Κάτοχος LG g2 για τους βιαστικούς)

gk

Λυγίζει το iphone φταίει η apple. Έχει κενά το note πάλι φταίει η apple. Είστε φοβεροί. Απολμβάνω να σας διαβάζω. Η διαφορά είναι όσα πούλησε η apple σε τρεις μέρες δεν τα πουλάει η samsung σε ένα μήνα για αυτο και όλοι είναι αδιάφοροι αν το note μπάζει.

Kostas

Πόση άραγε πίεση να θέλει για να μπει η κάρτα εκεί μέσα;
Γιατί εάν βάλεις λίγη πίεση χωράς μια κλασσικη καρτούλα εταιρείας (τώρα το δοκίμασα) και στο Note 3.

Δηλαδή χαίρω πολύ, Κώστας.

Πέτρος Π

Τελικά μόνο Nokia με Windows Phone… Το πιο ουσιαστικό λειτουργικό και η πιο προσγειωμένη εταιρεία, με ναυαρχίδες που δεν ξεπερνάνε τα 600 € και δεν έχουν τέτοια γελοία θέματα ποιότητας… Γιαυτούς που γνωρίζουν…

Γιωργος Παππας

gk ρε φιλε αληθεια, μαμα σου ειναι η apple? Εγω οτι λενε το βρισκω λογικο! Φυσικα και φταίει η apple για τα ελαττωματικα της προιοντα (αλλα και μπραβο της για την αντικατασταση αυτων στους χρηστες-αγοραστες) και μου φαινεται 100% λογικο να κρυβεται η apple πισω απο ΦΗΜΕΣ,που ανακοινωνονται προτού βγει καν το note 4. (και μην με πεις samsungακια η τιποτα τετοιο, γιατι αν οντως ισχυουν οι φημες θα γελαω και γω με την samsung οπως κανω με την apple τωρα!)

μιμισ

για αυτους που γνωριζουν…..μαλιστα!windows phone με αθλιες εως ανυπαρκτες εφαρμογες!μια καλη καμερα εχει…παρε canon εαν θελεις καλη καμερα!

Alviso

Αχαχχαχαχαχαχα ετσιι κραζατε μια βδομαδα την apple ειδαμε και τα χαλια της samsung τωρα!

Sot11

Καλα μιλάμε φέτος η χρόνια της κακογουστιάς και της κακοφτιαγμενης συσκευής! Προσωπικά ολα τα φετινά κινητά μου φάνηκαν μια τεράστια αποτυχία με πρώτους Samsung-Apple…! Πραγματικά λυπάμαι, γιατι όπως είχα πει σκόπευα να πάρω και το iPhone 6…

viel

χαχαχα για γελεια απλα! κραζατε την αππλε ε? για να σας δουμε τωρα? χαχαχαχ

VasiliS4mini

Συγνώμη ποιο ειναι το προβλημα? Πραγματικά έψαξαν τόσο πολύ να βρουν πρόβλημα στο Note 4 που βρήκαν αυτο? Αν ήταν να θέλω μια να πάρω Note 4, τώρα θέλω 10!!!! Άντε να έρθει να το χτυπήσω.

MasterMind

Μπαινουν δεν μπαινουν κάρτες δεν ασχολείται κανείς. Αυτά τα κάνετε μόνο εσείς

anergos13

Tα Κατααααφερααα!!!!

Εστω και με λιγη δυσκολία!!!

(Εχω και καλυτερη Φωτο!!!)

Να ζητήσω αντικατάσταση μετά απο ένα χρόνο???

Ελεεεοςς!!!

https://www.dropbox.com/s/b53djz9uzm35dys/2014-09-29%2020.12.51.jpg?dl=0

nikmour

Πάντως πλάκα πλάκα αυτά δεν είναι παρά διαφήμιση. Θέλω και εγώ ρε ms ένα #lumia_gate

diecast

φιλε γιαννη στο νουμερο 2. ! οπως δεν αλλαζεις εσυ γνωμη για να πας στο Note 4 ετσι δεν αλλαζουν γνωμη αυτοι που πανε για το iphone 6 plus! ουτε αυτους τους ενδιαφερει ολο αυτο με τα bend test και τις λοιπες χαζομαρες ουτε εσενα (και καλα κανεις για μενα) που δεν σε ενδιαφερει αυτο!

οποτε οσο κραξιμο και να πεσει οσα και αν ειπωθουν του στυλ προβατα της apple κτλπ ή προβατα της samsung, και οι μεν και οι δε θα αγορασουν τα αντιστοιχα κινητα!

jimo

δεν πιστευω στο gapgate οπωσ και δεν πιστεψα ουτε στιγμη το bendgate !!

χρηστος σαμ

ενταξει τι αλλο θα ακουσουμε και θα δουμε..
σιγα μην εχει κενο το γυαλι με την οθονη τοσο μεγαλο για να χωραει και καρτα γραφειου!!

Tom

Εγω λεω να τυλιξω το Iphone 6 plus κυκλικα ετσι ωστε να μπαινει στο κενο του note 4 περιμετρικα να φτιαξω το δικο μου υβριδικο κινητο.

Εχει καταντησει γελοιο το θεμα. Ο κοσμος βρισκει 1000+2 πραγματα να ασχοληθει επειδη δεν εχει κατι καλυτερο να κανει. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι προβληματικα κομματια βγαζει μονο η apple και η samsung αυτην την εποχη και ποτε στην ιστορια των συσκευων δεν εβγαιναν κακες και ελαττωματικες κατασκευες (ειρωνια ειναι αυτο μην μου απαντησει κανει σοβαρα plz)

Πέτρος Π

@μιμισ : Γι’ αυτό ακριβώς είπα γι ‘αυτούς που γνωρίζουν! Εσύ προφανώς δεν θα έχεις δουλέψει ποτέ σου Windows Phone και γι’ αυτό λες για ανύπαρκτες εφαρμογές, επειδή δεν έχεις ιδέα… Αν το έχεις δουλέψει πάντως το λειτουργικό τότε είμαι περίεργος να δω ποιες εφαρμογές δεν βρήκες… Μήπως τίποτα fart applications?

Στο θέμα μας και τα δύο “gates” είναι σαχλαμάρες…. Το μεν της apple μας λέει ότι ο άλλος έκατσε πάνω στο κινητό του και στράβωσε…. Το παράξενο θα ήταν αν δεν πάθαινε τίποτα!
Το δε της Samsung νομίζω ότι μπορεί να μην πρόκειται καν για ελάττωμα, και να είναι απλά έτσι ο σχεδιασμός του κινητού…

Σιγά τ’αυγά και για τις δύο περιπτώσεις…

Tommacgr

Το απόλυτο κινητό Γραφειο το note 4 τελικά . Η apple μας έφταιγε τελικά . Ντροπή απλά .

Tom

Μετα το bendgate και το gapgate τωρα ερχεται αποκλειστικα στην ελλαδα το basic-salary-is-not-enough-for-either-of-these-phones-so-dont-worry-gate

mimis

@πετρος Π

Φιλε μου,εχω το νοκια 625 οποτε πιστεψε γνωριζω απο κινητα αλλα και πως να τα χρησιμοποιω,
α)σοβαρη εφαρμο9γη για you tube δεν εχει
β)η εφαρμογη για facebook ειναι για γελια
μηπως αυτες ειναι fart και δεν το ξερω,?συν τις αλλης οτι καποιες δυνατες εφαρμογες και παιχνιδια δεν τα παιζει λογω 512ram.
θες και αλλα?

Tom

Τα windows phone ειναι φοβερα για internet, γενικοτερο παιξιμο στο interface, τηλεφωνα, μηνυματα, φωτογραφιες (τα καλυτερα σε αυτα, τα νοκια δηλαδη οχι το λειτουργικο) και ειναι και ομορφα (και παλι τα νοκια). Αλλα μην τρελαθουμε να καποιου η χρηση εξαρταται πολυ απο τις εφαρμογες απλα τρωει ακυρο απο τα αποδυτηρια. Καλα χρυσα τηλεφωνα τα nokia με απροβληματιστο λειτουργικο και ομορφο αλλα πασχει αν θες εφαρμογες.

nikmour

Tom το πιο ευστοχο σχολιο. Κρίμα που λίγοι θα το προσέξουν. Που είναι το ms_gate μου?

Ioannis

Γιατη οι σαμσουγκακιδες περνούν δυο πλυντήρια Samsung?
Για να βάζουν τη σκάφη ( note 4)
στη μέση………

nikmour

Ρε tom κρίμα το θετικό σχόλιο που σου έκανα. Αυτή η καραμέλα με τα apps πρέπει να σταματήσει. Το κενό δεν είναι τόσο τραγικό πλέον.
Mimis δοκίμασε το Facebook beta ( που μόνο beta δεν είναι) και το YouTube HD. Πάντως τώρα βλέπω το under the dome στο σκαι και εχουν wp όλοι μόνο σε βιβλίο το Stephen King θα γινόταν αυτό.

Eyrip

Δλδ ακόμα να καταλάβετε ότι τα ίδια χάλια είναι…άραγε γιατί δεν υπάρχει ένα προϊόν στην αγορά να κάνει 1500 ευρώ να κάνει τα πάντα και να μην χαλάει?

nikmour

Ρε tom κρίμα το θετικό σχόλιο που σου έκανα πιο πάνω. Η καραμέλα με τα appsπρέπει να σταματήσει. Το gap δεν είναι πλέον τόσο τραγικό.
Mimis δοκίμασε το Facebook beta (που μόνο beta δεν είναι)και YouTube HD. Βλέπω το under the dome στο skai και έχουν όλοι WP. Μόνο σε νουβέλα του Stephen King θα συνέβαινε αυτό.

Πέτρος Π

@mimis : 1)Για youtube υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 εφαρμογές που είναι κορυφαίες (πχ youtube hd, mytube κλπ κλπ), οπότε θα πρέπει να το ψάξεις καλύτερα…
2) Προσωπικά η εφαρμογή του Facebook μου φαίνεται μια χαρά… Είναι πολύ γρήγορη, μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις αυτόματα σαν banner, χωρίς να χρειαστεί καν να την ανοίξω, το chat δουλεύει άψογα…
3) Το σχόλιο σου για τις εφαρμογές που δεν παίζουν με 512 ram δεν έχει κανένα νόημα.. Εαν θέλεις πάρε συσκευή με 1 gb να μην έχεις πρόβλημα… Και στο android αν πάρεις συσκευή με χαμηλά specs οι μισές εφαρμογές και παιχνίδια δεν θα σου δουλεύουν…

Φιλικά πάντα..

Μarios f

Υπαρχει κ σε video που το πιεζουν να στραβωσει κ μετα βαζουν το χαρτι να χωρεσει.Δε μαζευεται η ηττα της apple κ θα δουμε πολλα στημενα.

Sot

@ Ιωάννης
Το iPhone Plus είναι πιο μεγάλο από το note. Η Apple όμως δεν βγάζει πλυντήριο.

Georgos

Αν δεν βγει καλό το Note αγοράζω Nexus 6 ή Mate 7 που και πάλι κινητάρες είναι , αυτό είναι το καλό του Android , δεν είμαστε πρόβατα μέσα στο μαντρί και να αγοράζουμε ότι μας δίνει ο βοσκός (Apple) και να λέμε και ευχαριστώ αλλά έχουμε επιλογές.

Batel

Σαν τα παιδάκια που δεν τα παίζει κανείς στην αλάνα μπαίνουν οι άλλοι να γράψουν σε άσχετο θέμα για το τελειωμένο λειτουργικό της MS με το αστείο ποσοστό πωλήσεων 2.7%. Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός ότι τα WP είναι καμένο χαρτί και μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα με τα looser lumia.

hic_et_nunc

Επιβεβαιώνω κι εγω οτι χωράει με λίγη προσπάθεια μια καρτα στο Note 3 μου. Λιγο στημένο το ολο σκηνικό παιδιά, μην τρελαινεστε.

jimo

https://www.youtube.com/watch?v=a5gIgL6I7FM

να και το note 4 με το gapgate !!

X

Μήπως μπορείς να βάλεις και το δίπλωμα οδήγησης μέσα στο Note 4. Μα το λέει και η λέξη Note το έχουν κάνει έτσι για να βάζεις τα άσπρα χαρτάκια που κρατάς σημειώσεις στο γραφείο – γιατί το σημειωματάριο στο Android μερικές φορές καρασάρει και δεν αποθηκεύει ;)))))))))))))

koutsis

Ενταξει νομίζω πως δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και ασχολούμαστε με βλακείες!
Και μιλάω και για τις δύο περιπτώσεις (apple,samsung)
Υπο normal συνθήκες χρήσης κανένα απο τα δύο δεν εχει θέμα ώς προς τα παραπάνω.
Τώρα αν ο αλλος κάθεται με ολο το βαρος πανω του ή πιέζει με δύναμη μια καρτα να χωρέσει στο κενό, είναι δικό του πρόβλημα και όχι της συσκευής απαραίτητα …

Adokimos

Παντού υπάρχει ένας GAP που να δημιουργεί προβλήματα?

zdouris aggelos

ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΜΕ ΤΟ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ …ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ… ΠΟΥ ΧΨΡΑΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΧΑΡΤΙ…ΤΙ ΑΛΛΛΟ ΧΑΖΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

Βαγγέλης

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΟΙ iFans ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ BENDGATE ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ SAMSUNG ΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΥΠΗΡΟ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.