Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

Εδώ και καιρό ακούμε πολλά για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4 το οποίο θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα. Σήμερα το GSMArena κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής και μπορούμε να δούμε τη συσκευή από την μπροστινή και την πίσω πλευρά πολύ καθαρά.

Η συσκευή διατηρεί την πλαστική κατασκευή στην πίσω πλευρά η οποία έχει υφή δέρματος αλλά το frame εμφανίζεται να είναι από μέταλλο όπως ακριβώς δηλαδή έχουμε δει στις leaked φωτογραφίες του επίσης πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy Alpha. Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή θα είναι η νέα σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Samsung στο εξής.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 4, δεν γνωρίζουμε και πολλά μέχρι στιγμής αλλά περιμένουμε 5.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1,440 x 2,560-pixel, Quad HD, Snapdragon 805 επεξεργαστή.

Τέλος, μαζί με τη συσκευή, διέρρευσε και φωτογραφία από το κουτί της.

Εμείς να πούμε ότι το Galaxy Note 4 θα ανακοινωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στην IFA 2014 και το Techblog θα είναι εκεί να σας το παρουσιάσει πρώτο. μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

samsung galaxy note 4 φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

samsung galaxy note 4 φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

samsung galaxy note 4 φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

samsung galaxy note 4 φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
diofar

Στις φωτογραφίες δεν μου φαίνεται όμορδο, όπως και το Alpha.
Αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Περιμένω να το δω real!

Πάντως το 3 είναι φοβερό…

Nio

Σαν γυαλοχαρτο φαίνεται. Λέτε να ακονιζει μαχαίρια?

Λευτέρης

Το μόνο αρνητικό για εμενα που υπάρχει με τη Samsung είναι το περίβλημα που φθείρεται εύκολα.Αν αλλάξει αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πίσω μέρος ακόμη και λεοπαρδαλέ να είναι!

ThanOS

Καλό φαίνεται

dimtris2010

μεταλλικο πρεπει να ειναι το περιβλημα γιατι διακρινω κατι γραμμες που υπαρχουν και στο htc one…

ahilleas

Μάγκα μου, να το προσέχεις αν το πάρεις..
Μπορεί κανένα πρωί να ξυπνήσεις και να δεις τη γυναίκα σου να τρίβει τη φτέρνα της με note 4

Ante_Geia

Αν είναι έτσι σε εμφάνιση και έχει και ακόμα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως μας έχει συνηθίσει η Samsung με την σειρά Galaxy Note τότε το θα το πάρω και δεν πα να έχει και στο πίσω μέρος μια τρελή χοντρή ξανθή μουλάρα.

JohnWave

Tην ίδια ακριβώς πλάτη είχε το προ 2 ετών κινητό μου, LG Optimus 4X. Εμένα μου άρεσε και το καλό με αυτό το πλαστικό είναι ότι δεν παθαίνει απολύτως τίποτα και είναι πάντα όπως την 1η μέρα αγοράς. Επίσης μου αρέσει η δουλειά που έχει κάνει η Samsung με τα bezels πάνω και κάτω και μου αρέσει που το κινητό τετραγωνίστηκε. Γενικά αν εξαιρέσω το κουμπί μπροστά, μου αρέσει το όλο σχέδιο. Σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά του θα μιλάμε για ένα από τα κορυφαία μικρά tablets της αγοράς.

Enzo

Εξαιρετικό! Με βάζει σε σκέψεις να αντικαταστησω το 3άρι που έχω με αυτό….Κι αυτό ειναι κάτι που ούτε περίμενα ούτε σκόπευα να κάνω….!

tsikalos

Έχουν πλάκα οι φίλοι που κράζουν πλαστικό (samsung),κυκλοφορούν με τα m8 και φοράνε 365 μέρες το χρόνο πλαστική θήκη…note 3 έχω και φοράω spigen bounce αθάνατη παιδιά…

gs5

καλο αλλα το πισω μερος με χαλασε

Panagiotis GP

Δεν το πιστεύω!
Samsung ειν τούτο;
Μμμμμ.. ενδιαφέρον!

tiamat

o βασιλιας ειναι ξανα εδω!

Δημήτρης

Θα δώσω εύσημα μετά από πολύ καιρό στη sammy αν είναι όντως αυτό. φοβερή δουλεια με τα bezel άρα λιγότερο γκουμουτσα, επιτέλους ξεφορτώνεται το πανηγυρτζιδικο γύρω γύρω πλαστικό, το καπάκι δε με ξετρελανε αλλά είναι κλάσης ανώτερο απ ότι μας έχει συνηθίσει και πρέπει να έχει φοβερό grip και η κάμερα επιτέλους πιο σουλουπωμενη αν και επίσης αυτός ο τετραγωνισμένος φακός δεν είναι του γούστου μου. Αν της έφευγε και το κόλλημα που έχει με τη διάταξη των nav button και το σχήμα του hard
Button θα εβγαζα το καπέλο. Είμαι λάτρης των softkeys απ το immersive mode και μετά γι αυτό και το κόλλημα… :-Ρ

helios

Αυτή είναι η έκδοση που θα έρθει και στην Ελλάδα;

Ιωάννης jb

Ολα τα λεφτά το σχόλιο του Nio!!!!
Πρωσοπικά και μάλλον είμαι μειοψηφία δεν μου αρέσει καθόλου!! Δε ξέρω ρε παιδιά σαν λιγο άβολο μου φαίνεται, τα κάτω κουμπιά μαύρα χάλια, τα περιθώρια πολύ μικρά και έχουν κάτι το άσχημο και το κινητάκι άσχημο φαίνεται!!!
Για το άβολο που λέω σκεφτείται να το πιάνεται με την παλάμη σας κάπου στη μέση και να θελήσετε να πατήσετε το home button η κάποιο κουμπί αφής.. δεν υπάρχει περίπτωση!! και γενικότερα θα πας να πατήσεις το κουμπί που σε πηγαίνει πίσω και το δάχτυλο ή θα πέφτει έξω απ’ το κινητό ή θα βρίσκει γωνία ή θα βρίσκει οθόνη ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!
Λεπτομέρειες αλλα για μένα είναι σημαντικά κάτι τέτοια, ας το φτιάχναν όλο οθόνη περισσότερο θα μου άρεσε!

Το μόνο που έχω να πω είναι πως πριν ένα περίπου μήνα είχαμε δει κάτι φωτογραφίες από το υποτιθέμενο Galaxy S5 Prime/F που ήταν σαν τις παραπάνω φώτο δηλαδή τόσο αληθοφανής, και το ξανά λέω είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιες διαρροές και ειδικά από την Samsung που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες διαρροές, πάντως το κινητό δείχνει πολύ όμορφο, πολύ λεπτό και έχει κάνει καλή δουλεία με τα bezel. Όσο για τον πενάκι αποκλείεται να είναι τετραγωνισμένο!

Και αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν αληθινές αλλά δεν είναι!! 😉

https://goo.gl/69RNy5

https://goo.gl/c4r46i

Genesis

ωραίο εκτός από το πίσω μέρος. με τον 805 θα είναι τούμπανο άντε να το δούμε και σε κάνα μικρο review να δούμε πως τα πάει, πάντως έχει πάρα πολύ καλά bezels μπράβο.

Φωτης

Το 3 νομιζω είχε καλυτερη εμφάνιση..Παντος θα ειναι τούμπανο..Που ειναι η οθονη τριπλής οψης που έλεγαν;

giorgos

αυτο και το alpha ειναι οτι καλύτερο θα κυκλοφορήσει φετος παιδια ζειτε για να κραζετε την sammy αλλα όταν αξιζει κατι να το λετε. no problem

dark_master

@tsikalos και εσύ όμως με το πλαστικό θήκη έχεις.
Εγώ πάντως το Μ8 μια χαρά το κυκλοφορώ έτσι όπως το πήρα με ένα αντιχαρακτικό γυαλί μόνο μπροστά στην οθόνη.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι πολλοί κάτοχοι S5 φοράνε τη θήκη της Samsung παρόλο που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το πλαστικό είναι μια χαρά.

όσον αφορά το παραπάνω σχέδιο είναι καλό το ότι επιτέλους βάλανε μέταλλο γύρω γύρω.(το πλαστικο feeling των note/s συσκευών ηταν πραγματικά αστείο για ναυαρχίδες). Βασικά θα προτιμούσα και το πίσω καπάκι να είναι μεταλικό, αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά.(Αν κ διακρίνω μια επιστροφή στο design του S2…) Το μόνο που μου ξενίζει είναι στη δεύτερη φωτογραφία όπου η εσοχή για το πενάκι φαίνεται να προεξέχει του μετάλλου στη γωνία.
Ελπίζω μόνο το τετράγωνο σχήμα να μην το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο στη τσέπη.

Λευτέρης

@dark_master αμφιβάλλω αν έχεις ακουμπήσει το s5 όταν μιλάς για άσχημη υφή. Το μόνο καλό που έχει το m8 είναι η μεταλλική κατασκευή.Πλην αυτής τίποτα άλλο.Σε σχέση μετά αντίστοιχα χαρακτηριστικα του s5 πάντα.

tiamat

καλα τι εχετε παθει. το κινητο δειχνει αμπεζελατο,premium,ομορφο και θα ναι’τουμπανο απο χαρακτηριστικα με εναν απιστευτο exynos,οis στην καμερα,αξεπεραστη οθονη και τις μοναδικες δυνατοτητες του spen . απο κει και περα αν ψαχνεται το “δικο σας” τελειο δε προκειται να συμπιπτει με το τελειο ενος αλλου!

σχολιο προς Ιωάννης jb !
ιωαννη το μονο που δε μας ειπες ειναι οτι το κινητο δεν αξιζει επειδη το logo της samsung ειναι με κεφαλαια και οχι με μικρα γραμματα!

το εναλλακτικο σχολιο σου ειναι καπως ετσι:
SAMSUNG???? γιατι δε γραφει samsung !!!! OTI NA’NAI AYTH H ETAIΡΕΙΑ!….

αντε ,περιμενω και το all time classic σχολιο που λεει οτι αμα δεν εχει ραδιακι το κινητο ειναι μαπα και δε θα το παρει…!!!!!!

wrangler10

Απο μεσα κούκλα και απο εξω πανούκλα.Τσαμπα τον διωξανε τον αρχισχεδιαστή ..παλι κουμουτσα βγάλανε.Το note 3 ειναι πιο όμορφο.

Αρης

Τελικα εδω περα οι περισσότεροι κραζετε για να κραζετε το τηλ ειναι πανεμορφο αν ειναι όντως ετσι μεχρι χθες ολοι θελατε να αναβαθμισει η Samsung την ποιοτητα κατασκευης και να κανει ποο λεπτα τα bezzels ουτε αυτο σας αρεσει ελεος!

prank

Ειναι κουκλι 😉 κραξτε οσο θέλετε οι haters

VasiliS4mini

Μακάρι να είναι έτσι, το έχω στα πλάνα να το πάρω και αυτό πραγματικά είναι πολύ ωραίο. Ίσως να είναι η μία από τις δύο εκδόσεις. Αυτή με μεταλλικό φινίρισμα και οθόνη QHD και το άλλο πλαστικό με οθόνη 3ων διαστάσεων και FHD.

Γιάννης σε λέω

Πόσο θα στοιχίζει? 800 €?

Nicos

Προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο. Είμαι κάτοχος του note 3 εδώ και 7 μήνες και είναι τρομερό κινητό σε όλα (μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη, Spen….) εκτός από το πλαστικό πλαίσιο το οποίο είναι από “μαλακό” πλαστικό και έχει αποκτήσει 2 άσχημα σημάδια ύστερα από πτώση. Εαν όντως είναι το 4 από αλουμίνιο πιστεύω πως θα είναι ότι καλύτερο! Η πλάτη δύσκολο να είναι κάτι άλλο εκτός από πλαστικό εάν θέλουμε να είναι αποσπώμενη.

Sot11

Οχι δεν ειναι ίδιο με το note 3, ουτε κάνει μπαμ οτι ειναι samsung. Αλλο ενα σχεδιαστικό θαύμα!

Γιαννης

Μόνο εμένα μου θυμίζει από κάτω Lumia 930 οι δυο γρι γραμμές και το εξωγκοματακι το usb?

George E.

Άσχημο, πολύ άσχημο και “συντηρητικός” σχεδιασμός.

Spazyjay

μονο εμενα δεν θα εχει πανω.κινητο τηλεοραση.

dark_master

@Λευτέρης όλα αυτά πλην καλύτερης κατασκευής, ηχείων, ακουστικών,ραδιοφώνου,και γενικά ενός αψεγάδιαστου λειτουργικού-τηελφώνου. Το μόνο που θα ήθελα να είχα είναι η κάμερα του S5 (λόγω MP και αισθητήρα Isocell για να μη χάνω στο crop-όχι πως το έχω χρεαστεί με τη χρήση που του κάνω μέχρι τώρα αλλά λέμε…) εις διπλουν για να μπορώ να συνεχίσω να έχω τα εφέ της κάμερα του. Κατά τα άλλα πιστεψε με προσωπικά πάντα το S5 δεν υπερτερεί πουθενά.

jimo

παιδιά έχω δηλώσει πραγματικός iphonakias άλλα αν δεν κάνει το θαύμα τησ η apple αυτή την φορα και βγαλει αυτη την ΜΠΑΧΑΤΕΛΑ που βλεπω στα dummy τησ τοτε θα περασω στο android αλλα και παλι αν το note 4 ειναι ετσι οπωσ φενεται ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ τοτε θα προτιμουσα ρε παιδαι το lg g3 πολυ ομορφοτερο κινητο και οσο για τα specs σιγα την διαφορα που θα εχει ο 801 με τον 805 και σιγα το 1 γιγα ram που θα εχει παραπανο το note4 δεν θα αξιζει ειδικα με αυτη την ΑΘΛΙΑ εμφανιση αν οντως ειναι αυτη !!

Λευτέρης

@dark_master θες να μιλησουμε για οθόνη?
Για δακτυλικο αποτύπωμα? Για IP67? Το μόνο καλό στο m8 είναι τα boomsound ηχεία (που σε αρκετές περιπτώσεις έχουν <> έπειτα από κάποια χρήση και η μεταλλική κατασκευή.Τελος πάντων σε τέτοιο επίπεδο smartphones μετράει και το γούστο του καθένα!
😛

Λεωνίδας

Αν και μεγάλο σε διαστάσεις για τα δικά μου δεδομένα η συσκευή είναι πανέμορφη. Λιτή και απέριττη! Μην ψάχνετε να βρείτε με τι μοιάζει το πίσω καπάκι για να κοροϊδέψετε. Είναι αν μη τι άλλο χαζό και κουραστικό…Προσωπικά δεν θα ‘παιρνα γιατί πάνω από 5 ίντσες δεν το θεωρώ εύχρηστο και για την υψηλή του τιμή φυσικά. Όσοι το αντέχουν φυσικά, νομίζω ότι θα το ευχαριστηθούν.

giwrgos

Μερικοί είστε τραγικοί δίχως αύριο. Απορώ πλέον τι θέλετε σε ενα κινητό κλασική γκρίνια του Ελληναρα! Καταρχάς κραξτε όταν βγει το επίσημο σχέδιο του κινητού που αρχίσατε όλοι να βγάζετε χολή!

tsikalos

Συντηρητικός σχεδιασμός λέει…το κινητό απευθύνεται σε επαγγελματίες,δεν θα μπορούσε να είναι χρυσό με λευκό,σε σχήμα πατάτας για να είναι πρωτοποριακό.

SaneGain

Περίμενα να είναι αδιάβροχο με ότι συνεπάγεταια υτό για τα bezels ….Είναι το μόνο χαρακτηριστικό που ήθελα λόγω δουλειάς…Το 3άρι μου δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο….

Γιάννης σε λέω

Περιμένω να δω και άλλες φωτογραφίες πριν μιλήσω. Απ αυτές δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Ωστόσο ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο. Σαν την εμφάνιση του LG G3 κανένα!

Φώτης

Γιάννη σε λεω@ εχεις δικιο αλλα πανέμορφο ειναι κ το g flex..Θελω να κάνω υπομονή να παρω το lg g flex 2 που θα εχει κ fullHD οθονη..Ακομα κ το πρωτο g flex ειναι φοβερο κινητο κ με αυτονομία που δεν υπαρχει αυτή τη στιγμή αντίπαλος..

Γιάννης

Μόλις κυκλοφορήσει και για κανένα χρόνο άνετα θα είναι κορυφή όπως παραμένει και το 3 ακόμη και σήμερα. Η αγορά θα γίνει μόλις πέσουν οι τιμές όμως (skroutz) και σε άσπρο που είναι πιο όμορφο.

Άγγελος

Εμένα μου αρέσει πολύ, το βρίσκω πολύ όμορφο και μιάζει πιο ποιοτικό.

giannogeorge

Θα το δούμε από κοντά όταν βγει και θα τρίβουμε τα μάτια μας και θα τρέχουνε τα σάλια μας!
Δαγκωτό!

dark_master

@Λευτέρης το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μου λέει κάτι προσωπικά καθώς ούτε και στο 5S το χρησιμοποιούσα. Το θεωρώ μέσο επίδειξης κ τπτ παραπάνω (Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το κλείδωμα με pin number και αυτό λόγω του e-mail της δουλειάς αναγκαστικά).
Όσον αφορά το ip67 και το Μ8 έχει αλλά ποτέ δεν θα δοκιμάσω να το βουτήξω στο νερό μόνο κ μόνο για να το διαπιστώσω. Μου φτάνει ότι είναι split proof σε περίπτωση που κάποιος ρίξει νερό κατά λάθος στη συσκευή.
Όπως σωστά ανέφερες κ εσύ τα προσωπικά γούστα του καθενός διαφέρουν.
Στο θέμα μας τώρα μακάρι να είναι έτσι το κινητό.Επιτέλους να ξεκολλήσει η Samsung από τη πλαστικουρα. Όταν δίνεις ένα αξιοσέβαστο ποσό για κινητό θέλεις να πάρεις κ κάτι που δεν θα φοβάσαι μη σου γρατζουνιστει/σπάσει ανοίγοντας το καπάκι. Το μόνο που με ξενίζει είναι το τετραγωνισμένο σχήμα του κ πως θα είναι μέσα στη τσέπη (δεδομένου πάντα ότι η οθόνη παραμένει στις 5.7″).

Tom

Ασχημο πισω καπακι ολα τα αλλα ειναι ωραια. Προσωπικα δεν θα με χαλαγε η sammy να μεινει στο perforated καπακι του alpha και των tablet της (το πιο διακριτικο σε σχεση με το s5 δηλαδη) για λιγο καιρο. Το leather καλο ηταν του S5 καλο το πολυ ψιλο perforated ειναι πολυ καλο. Αυτο εδω δεν ειναι ωραιο. Παντως τα γυρω γυρω μεταλλικα πλαισια που υιοθετησε πλεον η sammy πολυ ομορφα. Και φαινονται ποιοτικοτατα. Το πισω καπακι δεν εχω καμια τρελη εννοια να ειναι μεταλλικο γενικα δεν εχω κολλημα με αυτο. Το ψευτομεταλλικο φινιρισμα ομως της sammy στα γυρω γυρω πλαισια ναι δεν ηταν ωραιο και τραυματιζοταν ευκολα.

Αντρέας

Δεν μπορω να πω! Η note σειρα της σαμμυ ειναι κατι το ξεχωριστο! Κανενα αλλο τηλεφωνο δεν μπορει να την αγγιξει σε αυτη την κατηγορια. Το νοτε3 που το εχεο ενας φιλος μου ειναι απλα τελειο τοσο εμφανισιακα αλλα και εσσωτερικα. Το 4 παλι οπως το ειδα εδω δεν με ενθουσοαζει το πισω καλιμμα. Απο μπροστα ειναι ομορφοτατο. Λεπτογραμμα μπεζελ και τελεια αξιοπιοιση του χωρου για την οθονη. Το πισω μερος παλι σαν γρανιτης μουβ φαινετε… Δεν μπορω να πω.. Περιμενω μεχρι την επισημη ανακοινωση του! Κατα τα αλλα τελειο τηλεφωνακι;)

NIKOS GKIKAS

kalo alla miazei ligo me sony kathos den exei to design ths samsung

ioannis

Το κινητο ειναι απαισιο οταν βγει το i phone6 δεν θα εχει αντιπαλο

Λεωνίδας

Eίναι κουραστικό πια αν όχι αστείο να προσπαθούν μερικοί πάντα να βρουν με τι μοιάζει το κάθε galaxy για να το κοροϊδέψουν! Δεν είμαι φαν ή όπως τα λέτε απλά λέω τη γνώμη μου. Το κινητό είναι πολύ όμορφο για τα δικά μου δεδομένα αν και μεγάλο. Επαγγελματικό ύφος, λιτό design και με πολύ μικρά περιθώρια. Ελπίζω να μην τα κάνουν ακόμα μικρότερα για να πατάει και το δάχτυλο κάπου! Δεν είχα ποτέ note αλλά από όσους έχουν έχω ακούσει τα καλύτερα…Ας μην γελοιοποιούμε το καθε τί. Υπάρχουν τόσα κινητά σήμερα που μπορεί να διαλέξει κανείς.

Λεωνίδας

Τελικά δεν ήταν αυτό…νομίζω στις φωτός αυτό είναι πιο όμορφο από το αυθεντικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.