Samsung Galaxy Note 4, εύκαμπτη οθόνη μεταλλική κατασκευή και 16MP OIS κάμερα;

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει από την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 4 στην IFA 2014 στο Βερολίνο και όπως είναι αναμενόμενο θα ακούμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη συσκευή.

Όπως μεταδίδουν σήμερα τα κορεάτικα media το επερχόμενο phablet της Samsung θα έχει premium κατασκευή από μέταλλο, σε αντίθεση με το Samsung Galaxy Note 3 που είναι πλαστικό. Επίσης θα έχει εύκαμπτη οθόνη και 16MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Ήδη έχουμε ακούσει ότι η Samsung θα κάνει το βήμα για μεταλλική κατασκευή με το Samsung Galaxy S5 Prime ή Galaxy F ή όπως αλλιώς ονομαστεί. Πολύ πιθανό τελικά η Samsung να σχεδιάζει αλλαγή στρατηγικής ως προς το design των συσκευών της ειδικά μετά την κριτική που έχει δεχτεί για το διάτρητο πλαστικό καπάκι του Samsung Galaxy S5 το οποίο δεν έφτασε τiς προσδοκίες των πωλήσεων.

Παράλληλα, οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχει και πλαστική έκδοση του Galaxy Note 4. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον που ακούγεται για τη συσκευή είναι η εύκαμπτη οθόνη και η Samsung έχει ήδη επεκτείνει την παραγωγή της κατά 50%.

samsung galaxy note 4 εύκαμπτη οθόνη, Samsung Galaxy Note 4, εύκαμπτη οθόνη μεταλλική κατασκευή και 16MP OIS κάμερα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Λεω να τσιμπησω ενα note 3..Ειναι καλο ρε παιδια;

nikos

@Φώτης εξαρτάται τι ζητάς…Γενικά όμως αν σε βολεύει το μέγεθος στα υπόλοιπα δεν νομίζω να έχεις θέματα…Παραμένει κορυφαίο και αντάξιο των φετινών ναυαρχίδων σε χαμηλότερη τιμή!Και το πλαστικό…Εντάξει δεν είναι και σαν κανονικό δέρμα αλλά είναι από τα ποιοτικότερα που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η samsung σε συσκευές της.Κατά τη γνώμη μου αξίζει και αυτό όπως και το g2 στις τόσο χαμηλές τιμές που πωλούνται πλέον!

Notis

Αν ισχύουν όλα αυτά περι κυρτής και μετάλλου θα είναι τέλειο το Note. Αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

nick2010

Φίλε Φώτη, αν σε ενδιαφέρει αυτό το μέγεθος το ΝΟΤΕ 3 είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡH συσκευή και δεν υπάρχει ακόμη και σήμερα κινητό που να το έχει ξεπεράσει σε όλα του τα χαρακτηριστικά, επιπλέον θα έχεις μία από τις καλύτερες αυτονομίες της αγοράς.

Το χρησιμοποιώ από την έναρξη της κυκλοφορίας του και παρόλο που δεν πολυχρησιμοπιώ το stylus έχω να λέω για την οθονάρα του σε σερφάρισμα και multimedia.

Koukos

Φίλε Φώτη με κλειστά τα μάτια!!! Είναι ακόμα ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ο,τι και αν ακούς (κάτοχος sony xperia z 1)

Max91

Να δω τι θα κανουν μερικοι με αυτες τις κυρτες οθονες.. επειδη αν δεν ειναι το note 4 ολο και καποιο αλλο θα ειναι… αλλα πραγματικα θα ηθελα να δω καποιον να χρησιμοποιει την οθονη και να “τραβαει” απο της ακρες επειδη σιγουρα πραγματα δεν θα βολευει καθολου… ενα δαχτυλο δεν σου δινει την ιδια αισθηση σε μια επιπεδη επιφανεια απ’οτι σε μια πιο “ανωμαλη”

Φώτης

Ευχαριστώ ρε παιδια ειμαι στο Τσακ κ το τσίμπησα αλλα πίσω στο μυαλο μου με τρωει το 4 αλλα πρέπει να κρατηθώ..δεν μπορω να φανταστώ (όχι οτι δεν εχει οθοναρα το note 3)το 4 με amoled 5’7 οθονη QHD!!!

michalis

Αν έχεις το χρηματάκι να περιμένει πάρε το Note4……όμως το note 3 είναι καρακορυφαίο και άψογο…συνήθως αξίζει να πηδάς μια γενιά….εγώ ας πούμε πήγα απο galaxy S σε note1 και μετά note3 άρα για το 5 ίσως αλλα όχι το 4….πχ απο note1 σε 2 κανένα νόημα!

tasos

ΕΛΕΟΣ….πόσες φορές θα πρέπει να το πούμε, ΆΛΛΟ ΕΥΚΑΜΠΤΗ (έιναι κάτι το οποίο μπορεί να λιγήσει) και ΆΛΛΟ ΚΥΡΤΉ (που έχει απλά καμπύλη όπως το το LG Flex).

fotis

Αργα η γρηγορα ολοι μιμουνται την htc.πρωτη εβγαλε τετραπυρηνο κινητο και πρωτη εφερε την ποιοτητα κατασκευης απο αλουμινιο. ΜPRABO HTC!!!!!!

Giorgos

Τετραπυρηνο εβγαλε πρωτη η LG….

Ιωάννης jb

Αυτά που λέτε για το note 3 τα θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν? Κατ αρχάς η τιμή του αυτή τι στιγμή σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του βρίσκεται στα 430 μέχρι και το s5 που κυκλοφόρησε πριν 3-4 μήνες κάνει 470! ε αυτό δεν είναι τιμή αυτό είναι κανονικό χούφτωμα στο κόλο συγνώμη και για την έκφραση δλδ!! Δεύτερον αυτό το πράγμα μόνο κινητό δε μπορώ να το χαρακτηρίσω οπότε στον φίλο παραπάνω που θέλει νέο κινητό γιατί του λέτε να το πάρει??
Είναι πολύ άβολο!!!!!!!! Στην παραλία τις προάλλες ένας πιο δίπλα απο μένα το χρησιμοποιούσε για ομπρέλα και ένας άλλος πήγε να βγάλει φωτό και του πεσε κάτω (μάλλον γιατί δε τον βόλεψε στο πιάσιμο) προσωπικά νόμισα ότι ήθελε να σκουπίσει τον διάδρομο που είχε γεμίσει άμμο!!!!!
Τρίτο και τελευταίο έγω ένα πράγμα βλέπω και θα σας το πω!!! Ο σοβαρός κόσμος έχει βαρεθεί αυτο το ανεκδιήγητο μεγάλωμα μεγέθους στα smartphones (κάτι τέτοιο το ξεκίνησαν σειρές όπως τα note) και σιγά σιγά αυτό θα πρέπει να σταματήσει!!!! Δε πάμε καλά ρεεεε

mitsos

Απο το m7 στο note 3 ηταν η καλυτερη κίνηση που εκανα για κινητο κ ησυχασε το κεφαλι μου. Τρο-με-ρο.6 μηνες πριν τις φετεινες ναυαρχιδες και ριχνει σε ολες. Δε μιλαω για το 36800 στο antutu σλλα για Την ποιοτητα σε ολα. Τουμπανο κ φτηνο πια.

Xristos

Να ξέρεις ομως οτι σε κάθε περειπτωση δεν αγοράζεις smartphone αλλά κάτι που μοιάζει με μικρό tablet . Βέβαια και τα υπόλοιπα προς εκεί πανε, δες για παράδειγμα το g3. Ώρες ώρες απορώ πως μπορείς να το χρησιμοποιεί καποιος έκτο σπιτιού ή γραφειου

john Mpougias

Ειχα 5s κ πηρα Note3.Σε πολλα σημεια δεν ειναι iphone:στα email ενω εισαι στη μεση της σελιδας,μεγενθυνοντας ενα σημειο σε παει πανω αριστερα.Μαλιστα δεν αναγνωριζει οτι εισαι σε μεγεθυνση κ φτανοντας στην ακρη της σελ σε παει στο επομενο mail.Στο facebook δεν φορτωνει γρηγορα φωτο κανοντας scroll στην κεντρικη σελ.Γραφοντας Ελληνικα στα μηνυματα οι προτεινόμενες λεξεις ειναι μονο κεφαλαια κ μαλιστα κ με τονους.Βγαζοντας φωτο βραδυ ακους τον ηχο του κλειστρου αλλα αποθηκευει αλλο στιγμιότυπο,μετα τον ηχο του.Σε καποιες-λιγες περιπτωσεις δεν βρηκα ποτε αποθηκευμενες φωτο κ βιντεο που τραβηξα.Πεφτοντας η φωτεινοτητα στο μισο της οθονης εαν εισαι ωρα ανοιχτος σε σελ,ξαναπατωντας την,επιλεγει κ αυτο που πατας αντι του να ξαναδινει απλα φως στην οθονη με το πρωτο πατημα.Το κεντρικο κουμπι προεξεχει της οθονης κ σε τσεπη με θηκη πατιεται.Βλεποντας βιντεο κ γυρνοντας σε landscape mode αυτο κολαει.Στο αλμπουμ φωτο κινουμενος πολυ γρηγορα κατω εκει που θα σταματησεις το scroll,σου ανοιγει κ την φωτο που ακουμπας αντι με το πρωτο πατημα να σταματησει.Γενικα πρεπει να δουλεψουν κιαλλο τετοιες λεπτομερειες που τις εχουν αφησει στην τυχη,αλλα η οθονη του δεν παιζεται.

Enzo

@Xristos

Κι εγώ τα ίδια έλεγα. Στην πραγματικότητα, κάνεις καμιά βδομάδα να συνηθίσεις το μεγάλος μέγεθος του κινητού και μετά σου μένει η απολαυστικά μεγάλη οθόνη!

Όσο για το ΝΟΤΕ 4, πιστεύω πως όντως η σαμμυ θα τα δώσει όλα…Για να δούμε!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

note 3 ……μακραν το καλυτερο !!

NOTE 3 ΚΩΣΤΑΣ

Γειά σας φίλοι και φίλες, είμαι κάτοχος εδώ και έναν χρόνο του Galagy NOTE 3 και θα σας πω 2 πράγματα 1) φίλος μου κάτοχος iPhone 5s μου ζήτησε να του δανεισω για μια εβδομάδα το NOTE 3 για να δει αν ισχύουν όλα αυτά τα καλά λογάκια που ακούγονται. .Παιδιά όταν ήρθε η μέρα της επιστροφής ξενέρωσε και μου ζήτησε να του βρω άτομο να σκωτοσει το iPhone όσο όσο να πάρει το NOTE 3!! Άλλος ένας γνωστός μου κάτοχος παλι iPhone 4s ομως, άκουσα να βρίζει σε ενα καταστημα τεχνικου κινητών πως το κηνιτο του τα εχει πεγμενα προβλημα στο wifi το σημα δεν καταλαβα καλα αλλά ο τεχνικός του πρότεινε με 1000 να παρει το NOTE 3 για να σωθεί! ! Αυτα… α και κατι ακομα το NOTE 3 δεν ειναι για άσχετους ειναι για εξηπνους ανθροπους και επιχειρματιες!! Ειναι και γαμ τα τηλεφωνα πραγματικά Μπραβο στην Samsung! !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.