Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Note 4 με οθόνη 5.7 ιντσών 2560×1400 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 χρονισμένο στο 2.7GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel με 4K video, μπαταρία 3220 mAh και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Samsung Galaxy Note 4 hands-on IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

Samsung Galaxy Note 4 hands-on IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

Samsung Galaxy Note 4 hands-on IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

Samsung Galaxy Note 4 hands-on IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

Samsung Galaxy Note 4 hands-on IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνιδας

Πιο ωραιο απ’ο,τι στις φωτος κατα τη γνωμη μου! Ωραια πρωτη παρουσιαση Κωστα…Θα περιμενουμε την αναλυτικοτερη!Τυχερος εκει με τοσα καλουδια τριγυρω!

Αγγελος

Πρεπει να ειναι τερας τεχνολογιας. Ανυπομονώ να το δω απο κοντα.

Δημητρης

Κωστα το αλουμινιο περιμετρικα ξεβαφει ή οχι οπως στο 5s;;;

Μιχάλης

@Δημητρης το αλουμίνιο δεν ξεβάφει γιατί είναι κανονικό αλουμίνιο σε αντίθεση με του s5 που είναι πλαστικό

antonis

Το ομορφότερο της σαμμυ με διαφορά.. Μπορεί να μην είναι φουλ αλουμίνιο αλλά επειδή γουστάρουμε αποσπομενη μπαταρία είναι ακριβώς όπως πρέπει.. Και το πίσω καπάκι δείχνει πολύ καλό.. Ε από χαρακτηριστικα.. Μπόμπα! Να χαμε και λεφτά (κάνα 750 θα το ζητάει παλι) καλά θα ταν!

Costas

Free ram μονο 800mb?? στο note 3 ειμαι με 1,4!!!

True

Παλι κατι μαγκοματα διακρινω..Δεν λεει να τα σασει αυτη η samsung//Ασε που το design ειναι copy paste απι το νοτε 3..Και μετα λενε πεφτουν οι πωλησεις τους

tiamat

μπραβο κωστα!!! ευχαριστουμε!!!!!

να δουμε και το round !!!!!!!!!!!! ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η samsung ποτε!!!!!

χρηστος

Πότε θα έχουμε αναλυτικη παρουσιαση του με βιντεο;;;;;
Αναμφιβολα,αν μπορουμε να το ονομασουμε κινητο,αποτελει το καλυτερο κινητο μεχρι τωρα και θα ειναι για πολυ καιρο…

Tom

Αυτο και το LG G3 ειναι δυο συσκευες στα μεγαλα μεγεθη που μου αρεσουν παρα πολυ. Πιστευω οτι οταν δω το note 4 απο κοντα θα με τρελανει. Δυστυχως

Φώτης

Tom που να δεις κ το note edge!!!

Tom

Θα ειναι και αυτο εντυπωσιακο αλλα δεν νομιζω οτι θα παιρνα προς το παρον τετοιο κινητο. Σιγουρα πρεπει να αναγνωρισω στην samsung οτι εκανε ενα concept πραγματικοτητα ομως. Πιστευω οτι η sammy θα πρεπει να επενδυσει λιγο παραπανω στην σειρα Alpha γιατι δεν εχουμε μικρα κινητα. Εγω τα πολυ μεγαλα δεν τα μπορω ηδη το GS3 μου φαινεται μεγαλο. Αλλα θα αναγκαστω να παρω μεγαλο αν συνεχισει ετσι. Υπαρχουν πολυ ωραιες προτασεις στις 5.5. ιντσες. Βεβαια υπαρχει και ενα iphone 6 εκει εξω..

nikos

Ρε παιδιά δεν λέω τούμπανο το κινητό και σίγουρα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά… Όταν βρίσκεις LG G3 32GB στα 550ευρώ και η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο είναι ο λίγο καλύτερος επεξεργαστής του note 4,οι ομολογουμένως πολύ χρήσιμες λειτουργίες του spen (που όμως ζεις και χωρίς αυτές) και ΙΣΩΣ μια καλύτερη κάμερα (δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν το δούμε, τα mpxls δεν λένε τίποτα…). Ιδού η απορία: Αξίζει να δώσεις 250+(αφού μέχρι να έρθει η τιμή του g3 θα πέσει κι άλλο και το note 4 θα έχει αρχική άνετα ένα 800αρι) για αυτά τα 2-3 πράγματα? Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όχι. Επίσης να επισημάνουμε ότι το g3 είναι αρκετά πιο όμορφο και ποιοτικό παρά το πλαστικό.
Υ.Γ Μην πέσετε να με φάτε και μην αρχίσετε τα γνωστά για το g3 τύπου “υπερθερμαίνεται, σβήνει μόνο του” κλπ! Ναι αυτά γινόντουσαν σε κάποια G3 όμως μετά από το update της lg όλα λύθηκαν και δουλεύει υποδειγματικά! Το ξέρω γιατί το έχει ένας φίλος μου…

Φωτης

Εγώ θα σου πω μόνο ένα πράγμα που για μενα ειναι σοβαρο..Η οθονη του note 4 ας τα ολα τα αλλα ειναι αρκετα καλυτερη..Του lg g3 περα απο την ανάλυση ειναι μουντη χωρις ζωντάνια κ χωρις καλο μαύρο..Η οθονη του note 4 αυτήν τη στιγμή για μενα ειναι η καλυτερη μαζι με την οθονη του lg g flex..Φοβερο κ το κυρτό oled του flex..

nikos

απλα απαραδεκτη~ η μπακατελα!πιο μεγαλο παιθαινεις σαν να κρατας κορνιζα ελεος!δεν ειναι αδιαβροχο απο εξωτερικη εμφανιση μαυρα χαλια!το πενακι αχρηστο θα ειναι στους περισσοτερους!ντροπης πραματα ειναι αυτα!μονο sony πολυ μπροστα!

VASILIS

ΤΟ αλουμινιο περιμετρικά και το κόψιμο με την γυαλαδα που εχει δεν θυμιζει galaxy alpha θυμιζει
apple iphone 5s για πολλοστη φορα το copy paste να επαλυθευεται και φετος.
α οσο και για τα χαρακτηριστικα ας ριξει κανενας μια ματια στα benchmarks να δειτε πως τα παει…αξιζει να το δει κανεις πριν το παρει

Giannis

nikos δεν συμφωνώ με το σχόλιο σου ειδηκά οταν λες ότι η sony είναι πολύ μπροστά. Προτον η σονυ έβγαλε μια ίδια ναυαρχίδα ολόιδια με την προηγούμενη και δεύτερον όταν παίρνεις note το παιρνεις για τις δυνατότητες του spen και για τα specs αυτά τα δύο πράγματα κάνουν τα note τα καλήτερα smartphones

mixalis noikokirakis

ΚΩΣΤΑ ποτε ερχεται στην ελλαδα το note 4??? K

dhmhtrhs

radio fm εχει?γιατι αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.