Samsung Galaxy Note 4, εμφανίζεται σε poster από την IFA και νέο teaser video

Μπορεί να επέμειναν μόλις 3 μέρες μέχρι να το δούμε να ανακοινώνεται επίσημα από την ίδια τη Samsung στο Βερολίνο στο πλαίσιο της IFA 2014, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα leaks χάνουν το ενδιαφέρον τους. Τα specs του πολυπόθητου Samsung Galaxy Note 4 εμφανίζεται στο Samsung Mobile site ενώ βλέπουμε και φωτογραφία της συσκευής από την IFA.

Η συσκευή εμφανίζεται με ονομασία μοντέλου SM-N920T και επιβεβαιώνεται η QHD οθόνη στα 1440 x 2560 pixels ενώ μάλλον θα έχει 64-bit επεξεργαστή. Από το Samsung Galaxy Note 4 περιμένουμε 5.7 ιντσών οθόνη, S-Pen, USB 3.0, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και αισθητήρα καρδιακών παλμών που πρωτοείδαμε στο Samsung Galaxy S5. Επίσης θα είναι η πρώτη συσκευή που θα έχει τον Snapdragon 805.
samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, εμφανίζεται σε poster από την IFA και νέο teaser video

Το Samsung Galaxy Note 4 εμφανίστηκε σε poster από την IFA 2014 ενώ η Samsung κυκλοφόρησε και νέο teaser video:

samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, εμφανίζεται σε poster από την IFA και νέο teaser video

samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, εμφανίζεται σε poster από την IFA και νέο teaser video

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

πραγματικα δε περιμενω τιποτα λιγοτερο απο το να κλεισει στοματα και να κανει πλακα στο νεο iphone κοιτωντας το και γελωντας μαζι του δυνατα,ειρωνικα,αφ’υψηλου ο μονος και αδιαμφισβητητος ..ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!…

Chris

Μάλλον δεν είναι αυτό, γιατί στη φωτογραφία οι γωνίες του τηλεφώνου δείχνουν σχεδόν κάθετες, ενώ στο βίντεο είναι υποστρόγγυλες.

vasilis

Tiamat….γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος…όσο καλή συσκευή και αν ειναι (που θα ειναι) , φοράει android και χαντακωνεται….
iPhone η αυτοκρατορία
samsung ο πεινασμενος

giwrgos

@vasilis καλά κρασιά….

μιχαλης

@vasilis εχιες χρησιμοποιησει καθολου το νοτε 3 ? και δεν μιλαω στα καταστηματα εννοω να το εχεις για καμια βδομαδα . Η απαντηση ειναι σιγουρα οχι γιατι αμα το ειχες θα αλλαζες γνωμη κατευθειαν . Δεν κολλαει πουθενα και εχει απιστευτες δυνατοτητες και μπαταρια που τα iphone το κοιτανε απο μακρια . Εχω χρησιμοποιησει και τα δυο κινητα για αυτο στο λεω

dimitris

Εμένα ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός απ τον δικό σου. Και ένα ακόμα που λέγαμε μικροί θα φωνάξω το θείο μου που ξέρει καράτε ή θα σου κάνω μήνυση. 29 χρονών είμαι Για όσους αναρωτιούνται και μ αρέσουν τα κινητά και η τεχνολογία

gkoutsos

ωραια φαινεται η σιλουετα του… χωρις αμφιβολια θα ειναι ο,τι καλυτερο στην κατηγορια phablet!

@tiamat ομως για να ειμαστε αντικειμενικοι δεν μπορουμε να λεμε οτι ειναι αμεσος ανταγωνιστης του iphone 6. ανταγωνιζεται μονο το iphone 6L (ή οπως θα λεγεται) με την οθονη 5,5 ιντσες, στην κατηγορια που βρισκεται. (να ξεκαθαρισω οτι iphone δεν θα επαιρνα ποτε για διαφορους λογους)

P

Επαγγελματική συσκευή το note . Μόνο για σοβαρούς .. Στέλνεις μήνυμα και ζωγραφιζεις και μια φατσούλα ή καρδουλα… Πάει η κυρα για ψώνια , βγάζει φωτό το Τσόκαρο και μετά με το sPen κάνει crop και το στέλνει στη φιλενάδα να της πει τη γνώμη της … Ασε στις παρουσιάσεις , κανείς παρουσίαση και ταυτόχρονα βλέπεις και τον σπαϊντερμαν…

luckees

Έχει πολύ πλάκα να διαβάζεις ειρωνίες (για ένα τόσο προσεγμένο κινητό, που απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό, αλλά κυρίως σε επαγγελματίες) από κάτι αλεπουδίτσες που όσα δε φτάνουν τα κάνουν κρεμαστάρια..

Vasilis

@μιχάλης, εξήγησε μου ,γιατί περα απο την μπαταρία που σίγουρα μέχρι τώρα λόγω μεγέθους το iphone υστερεί….στα υπολοιπα , στις δυνατότητες που λες; Τι μπορεί στην πράξη (όχι στα χαρτιά) να κανει το note 3 που δεν μπορώ να το κάνω με το iPad mini ή το iPhone 5s?

tiamat

#P γινεσαι αδικος με τη συσκευη. ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που θα δεις εναν βασιλια να χαραμιζεται σε τετοια χερια…

αλλωστε ολες οι ασχετες και ψωνισμενες που λες ειναι γωστο απο ποιο… “φρουτο” ελκυονται….

nikos

@P το cropαρισμα είναι χρήσιμο και σε άλλα πράγματα πέρα από το τσόκαρο, φαντάζομαι το ξέρεις ήδη… Όσο για το split screen multitasking είναι ίσως η καλύτερη λειτουργία του Note και κάποιων άλλων συσκευών όπως G3,αλλά αυτό φαντάζομαι εσύ δεν το ξέρεις γιατί που να κάνεις split screen multitasking στις 4 ίντσες και με 1gb ram! Τελικά για εσένα ισχύει το “ότι κράζεις το θαυμάζεις!”. Τράβα παίξε με το iphone σου λοιπόν, αλλά μην ξεχάσεις, αν θέλεις να τσεκάρεις τίποτα στο browser ενώ είσαι στο facebook να το κλείσεις πρώτα το fb! Απαπα κακό πράγμα δύο εφαρμογές ανοιχτές ταυτοχρόνως!

P

Εγώ δεν είπα τίποτα … Τα σποτ την samsung το λένε … Μόνο στο τέλος έβαλα λίγο σάλτσα για πλάκα με τον Σπάιντερμαν .. Και μην αρχίσετε … Λίγη πλάκα δεν βλάπτει …

dimitris

Πήγα που λέτε διακοπές και ήταν παρέες των πέντε και έξι ατόμων και όλοι είχαν το κινητό τους και κάνανε multitasking συγχρόνως και βλέπανε το Facebook τους και επίσης όλοι στέλναμε mail επαγγελματικού ενδιαφέροντος και όλα αυτά… με βασιλιάδες και μήλα και LG Και htc. Ε παλικάρια, την παλεύετε?

dimitris

Κώστα να κλειδώσει το θέμα το κινητό πουλήθηκε. (Κάτοχος LG g2 ξέχασα να το αναφέρω)

tiamat

sorry δε καταλαβα οτι ηταν πλακα. και ναι εχεις δικιο τα spot δειχνουν τετοιες βλακιουλες,αλλα καπου ειναι και λογικο.. η καθε εταιρεια κοιτωντας πωλησεις στο year-end close και τιποτα αλλο ,προσπαθει να προσεγγισει αντρες-γυναικες με το προιον της και να εχει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα…

καποτε τυχαια εψαχνα κατι και με πεταξε στο επισημο ελληνικο site της LG …
ειχε ενα αρθρο για “ενα 24ωρο με το g2” η τελοςπαντων καπως ετσι λεγονταν με καποια που υποδυοταν τη “δημοσιογραφο” και το’παιζε “sex and the city!” τραβωντας φωτο με το g2 και λεγοντας ποσο καλα παιρναει μαζι του και ποσο μουρλια κινητακι ειναι…

ε,κοντεψε να με κανει να το μισησω το κακομοιρο μολις το ειδα!!…οποτε σε καταλαβαινω!!

nikos

@dimitris ποιος μίλησε για διακοπές?Εγώ μιλάω για καθημερινή χρήση,εκτός και αν εσύ κάνεις όλο το χρόνο διακοπές οπότε δεν ασχολήσε καθόλου με το κινητό σου.Και τέλος πάντων εσύ μπορεί να το θεωρείς άχρηστο το split screen multitasking εγώ όμως το θεωρώ πολύ σημαντικό,και όχι μόνο για facebook και email αλλά και για άλλα πολλά.
@P μου φαίνεται έχεις μπερδέψει την “πλάκα” με την “ειρωνεία”!

stelios

Δεν περιμένω τιποτα περισσότερο σχεδιαστικά απο την σαμσουνγκ εύχομαι να υπάρχει κάποια σχεδιαστική έκπληξη αλλιως δεν παει και να πετάει και να σε κανει και μασαζ ,δεν μπορω αλλο αυτο το σχέδιο σε διάφορα μεγέθη φτανει

Ante_Geia

Χμμμ… Σαν να έχει πλαστικό περίβλημα. Γ@μώτο και ήθελα να έχει μεταλλικό όπως το Alpha! Η συσκευή πάντως (δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι νουμπάδες iphonades) θα είναι πρώτη … και δεύτερο το Note 3 (γιατί ακόμα ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει)

Φώτης

Μιχαλης@ φέτος ψηνωμαι για lumia 930 αν κ το note 4 θα ειναι κινηταρα!!!Νομιζω στην φωτο το 930 θα ειναι πάλι καλυτερο..κ δεν το λεω μονο για τα μεγκαπιξελ..

nikos

@Φώτης αν σε ενδιαφέρει πολύ η κάμερα τότε σίγουρα το 930,αν και…Αυτές τις μέρες ίσως ανακοινωθεί το 1030 που από κάμερα θα πατάει τα πάντα κάτω!

νικοςΤ

Εγω εχω παθει το αλλο. Απο το 4s πηγα στο note3 κ δε μπορω να γυρισω πισω σε οποιαδηποτε μικροτερη οθονη,ακομα κ οι 5αρες υστερουν.

Sot11

Επίσης εχει πολυ πλάκα ν τσακώνεστε για εταιρείες που δεν σας ανήκουν! Τόσο πλύση εγκεφάλου σας έχουν κανει; Μην πείτε οχι γιατι κανει μπαμ!! Αλήθεια δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχολειθειτε απο το να τσακώνεστε σαν τις κατινες;

Ante_Geia

Πάντως άμα έχει 64-bit επεξεργαστή τότε μπορεί και να έχει 4GB ram

Agnostos13

Συσκευη με 6″ οθονη ΔΕΝ ειναι κινητο…
Μονο αυτο!

ΥΓ. Για οσους δεν μπορουν να καταλαβουν το γιατι ας προσπαθησουν να βαλουν μια συσκευη τυπου Note σε μια κανονικη τσεπη…

Georgos

Ακόμη και στην τσέπη από το πουκάμισο χωράει το Note 3 , καλά σε παντελόνι δεν το συζητάμε καν. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς που λέει και η διαφήμιση.

tiamat

H μεγαλύτερη επιτυχία του Note είναι η επίδραστικότητα του . Οδήγησε σε μια κλιμάκωση στις ίντσες κάνοντας ολόκληρη τη βιομηχανία να το ακολουθήσει. Οι 5,3 ίντσες του πρώτου note θεωρούνται πλέον mainstream παγκοσμίως.

*Δε μιλάμε για το υποκειμενικό της γνώμης, αλλά για μια πραγματικοτητα

Alexandros

Λίγο άκυρα τα σχόλια στο thread πάνω. Τι μια λέει 64bit Soc και μετα λέει ότι θα ειναι snapdragon 805 ο οποίος ειναι 32bit. 64θα ειναι σε αυτή τη φάση μόνο αν εχει τον νέο exynos που συζητιέται …αλλιώς snapdragon απο του χρόνου στα 64βιτ.

Theodore.

Δημητρη,πηρα ενα μηνυμα απο φιλο,που ξεμεινε στο Μοναχο με ενα LG G3,και μου γραφει τα εξης.
LG G3
The crappiest crappiest phone ever.
Bad reception, even worse than the infamous iPhone, disgusting software, useless phone. In just one week time it suddenly became a brick, and left me helpless in the middle of a foreign city.
I think that the Koreans should spend their money in research, instead of buying good reviews and fooling consumers.
Και για την αντιγραφη,
εγω..

petris

όλα καλά ρε παιδιά αλλά αυτό με τα δακτυλικά δεν μου κάθεται καλά..
από τη μια ξέρουν το τηλέφωνό μας και όλα τα στοιχεία αφού πήγαμε και φακελωθήκαμε.φανταστείται τι θα γίνει αν παίζει και το δακτυλικό σαν δεδομένο μέσα ση συσκευή..από τη στιγμή που μπαίνει η συσκευή online τελιωνει το θέμα..

giannaras

λογου ηληκιας 43 παρακαλω κατοχος αρκετων τηλεφωνων πρωην κατοχος note 3 πριν 4 μηνες s5 και απο το σαββατο g3 εχω παρει ολες τις μαρκες περιμενω να βγει το 4 με ΛΑΧΤΑΡΑ οτι και τηλεφωνο παιδια να εχω παρει μολις παιρνω σειρα note καταλαβαινω διαφορα βλεπω την εξελιξη του τηλεφωνου εννοειται οτι σε κανα μηνα θα το παρω μολις η τιμουλα λιγο πεσει αυτη ειναι η εμπειρια και η αποψη μου (μην μου πει κανενας για τα iphone διοτι η συζυγος εχει το 5s και ολα τα προηγουμενα ) αλλωστε υπαρχει ποικιλια για ολα τα γουστα αλλα σε καποιες συσκευες βλεπεις την προοδο
Υ.Γ S5-G3=1-0

tiamat

γεια σου ρε giannaras….
το ματσακι iphone 5L Vs galaxy NOTE 4 πως το βλεπεις!??

το δινουν καπου 1,15 τα πρακτορια και συνεχως πεφτουν οι αποδοσεις!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.