Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του; [update]

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 4 φέρεται να διέρρευσε σε φωτογραφίες και αυτό που βλέπουμε είναι πιο πιο λεπτό design με πιο τετράγωνες γωνίες από τον προκάτοχό του. Η νέα συσκευή αναμένεται να βγει σε 2 εκδόσεις η μια εκ των οποίων θα βγει με εύκαμπτη οθόνη αλλά σε περιορισμένη έκδοση.

Update: Οι φωτογραφίες είναι fake.

Επίσης περιμένουμε η μια έκδοση του Samsung Galaxy Note 4 να έχει Exynos επεξεργαστή και η άλλη Qualcomm Snapdragon αλλά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, περιμένουμε να δούμε το Samsung Galaxy Note 4 με 1440 x 2560 QHD οθόνη και 3GB RAM. Λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο στην IFA 2014 στο Βερολίνο.
Προς το παρόν μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις φερόμενες φωτογραφίες της συσκευής. Πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τη γνησιότητα των φωτογραφιών.

, Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του; [update]

, Samsung Galaxy Note 4, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του; [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

2GB Ram? Μήπως πρόκειται για λάθος?

jonjon

Μια διόρθωση είδη Έχει 3gb όχι 2 άραγε μάλλον πάμε για 4!(φιλικά πάντα) Ενδιαφέρον το νέο σχέδιο ωμά είναι αυτό ς

jonjon

Βιαστικός αν είναι αυτό το καινούργιο σχέδιο; φαίνεται καλό!

nikos

Πραγματικά όμορφο το σχέδιο,αν είναι αυτό(τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα Samsung που από άποψη design ήταν αίσχος!)Μου θυμίζει κάτι από Lumia από το οποίο ελπίζω ότι εκτός από το design θα “αντιγράψει” την νοκια και στην ποιότητα πλαστικού των Lumia που είναι εξαιρετική.Το θέμα με τις ναυαρχίδες του 2014 Q2 και μετά που φοράνε QHD οθόνη είναι ότι δεν μπορούν να προσφέρουν ακόμη πιο γρήγορη εμπειρία παρά το βελτιωμένο hardware.Οπότε για να το προτιμήσει κάποιος από το note 3 θα πρέπει να έχει καλύτερη ποιότητα υλικών,βελτιωμένη κάμερα,μικρότερο μέγεθος(αν γίνεται) και όσο το δυνατόν περισσότερα νέα χρήσιμα features αποκλειστικά για το note 4.Αλλιώς δεν θα αξίζει λόγο διαφοράς στην τιμή.

Λευτερης

Οι φωτογραφιες ειναι δειχνουν το ulefone-u7 και οχι το Note 4. To Phone Arena γραφει οτι να ναι απλα για να αυξησει την επισκεψιμότητα του. Καποτε ηταν σοβαρο site. Το τραγικο ειναι οτι μαλλον οταν βγει το Note θα λεμε μακαρι να ηταν πραγματικές αυτες οι φωτο. Και για του λογου το αληθές https://www.google.gr/search?q=ulefone-u7&es_sm=122&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=3UanU-GKDevb7Ab41YGABA&ved=0CAcQ_AUoAg&biw=1366&bih=643

Αντρέας

ΑΠΑΊΣΙΟ

nikos

@Λευτερης σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία.
Μια παράκληση προς όλη την ομάδα του techblog.Παιδιά να μείνετε πάντα έτσι και να συνεχίσετε την καλή δουλειά.Σας παρακαλώ πολύ μην καταντήσετε και εσείς σαν το phone arena που όπως είπε και ο Λευτέρης κάποτε ήταν σοβαρό σαιτ και πλέον μ@λ@κιζετ@ι.

i love rihanna

Ωραιο το νεο σχεδιο αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο

Aroulis235

παιδια το λεει στο phonearena “it’s fake”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.