Samsung Galaxy Note 4: Το πρώτο hands-on video με Marshmallow

Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy Note 4 σε Android Marshmallow ξεκίνησε τη Δευτέρα από την Ουγγαρία και είδαμε τα πρώτα screenshots. Σήμερα εμφανίζεται το πρώτο hands on video της συσκευής με την νέα έκδοση του OS. Μιλάμε για το Galaxy Note 4 SM-N910F με επεξερφαστή Snapdragon 805.

Η αλήθεια είναι πως η αναβάθμιση του Samsung Galaxy Note 4 πριν από το Samsung Galaxy Note 5 προκάλεσε κάποια έκπληξη, καθώς οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα έρθει τον Φεβρουάριο. Μάλλον πρόκειται για κάποιες μεμονωμένες συσκευές που αναβαθμίστηκαν και οι υπόλοιποι πρέπει να περιμένουν το Marshmallow το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Μέχρι να έρθει το update σε όλους, μπορείτε να δείτε τα νέα features στο παρακάτω video. Στα νέα χαρακτηριστικά έχουμε Doze mode για εξοικονόμηση μπαταρίας, Google Now on Tap, τα Air Command menu και screen-off memo feature, που έρχονται από το Note 5. Επιπλέον, το Note 5 έχει πολλά stock icons στον μεγαλύτερο αδερφό του.

Δείτε το video:

samsung galaxy note 4 marshmallow video, Samsung Galaxy Note 4: Το πρώτο hands-on video με Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Leonidas

ξέρει κάνεις αν πάρει το note 3 n9005?

Λουκάς

Καλά εντάξει 0 lag !!!! Γεια σου Sammy!!!!

kostasmpl

Τι εννοείς έχει αλλάξει γλώσσα συστήματος 2 απανωτές φορές χωρίς reboot και με ενεργό power saving mode…..! + ότι είναι beta 6.0 χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα όλο! ………… να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε

Ανδρέας

Μπραβο στη σαμμυ που κατάφερε να αποτελειώσει ολοκληρωτικά την συσκευή. Είμαι κάτοχος και αναπολώ τις ώρες που το κινητο είχε την 4.4.4 (θα την ξαναφλασάρω φυσικά) Πραγματικά φυσούσε. Η γκαλερι αέρας, η καμερα, οι εφαρμογές γινόταν install στο άψε σβήσε κ.ά. Τώρα με τη λολλιποπ έχει βαρύνει πολύ

Samwise

@Leonidas το note 3 δε θα πάρει την αναβάθμιση σε marshmellow.Αυτο που έκανε η σαμμυ με το note 3 και τη lollipop το κάνει τώρα με το 4 και τη marshmellow με σκοπό να σταφούμε στη κόφα το note 5.

forneverarrow

Οκ, αν είναι official και όχι καμία ψευτοrom της κακιάς ώρας τότε δεν πρέπει κανένας από εμάς που έχει Note 4 και S5 να αναβαθμίσει! Στο S6 λογικά θα γίνει optimize και λόγω 64bit, αλλά αν στο Note 4 με τον 805 πάει τόσο χάλια, τότε καλύτερα να μείνω στην 5.0 στο S5 μου, που δουλεύει και σφαίρα… Και φυσικά, ποτέ ξανά Samsung και ποτέ ξανά Android!

chaos

Μπραβο απροβληματιστο!

giannis

καλο ειναι να μην δινονται αναβαθμισεις που δεν σηκωνουν οι συσκευες. στο 3αρι μου μετα και τη ν αναβαθμιση Νοεμβριου (οχι ελληνικη ΦΥΣΙΚΑ) το κινητο παει σφαιρα και η μπαταρια εχει τουλαχιστον 30% βελτιωση. στα συν οτι στο 3αρι με τον SD800 η διαχειριση μνημης δεν εχει καμμια σχεση με s6 κλπ

polidoroshan

Πωωωωωω πίτα είναι ο Ούγγρος…με κούρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.