Samsung Galaxy Note 4 official unboxing video

Το Samsung Galaxy Note 4 κυκλοφόρησε στη Νότιο Κορέα και στην Ελλάδα θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου μέσα στον Οκτώβριο με τιμή κάτω από 849 ευρώ. Για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι περιέχει η συσκευασία με commentary σε άπταιστα νοτιοκορεάτικα, ακολουθεί το πρώτο oficial unboxing video.

Samsung Galaxy Note 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy Note 4 unboxing video, Samsung Galaxy Note 4 official unboxing video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ε αφού θα έχει κάτω απο 850 ευρώ…Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος!
Να ρωτήσω κάτι?Και χωρίς να πέσετε να με φάτε!
Τι το τόσο καλύτερο έχει από το lg g3 32gb(τυχαίο παράδειγμα,το ξεκαθαρίζω!) ώστε να κάνει 250 ευρώ παραπάνω?!Ναι έχει ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή,το πενάκι με τις ομολογουμένως πολύ χρήσιμες λειτουργίες που όμως ζεις και χωρίς αυτές!Και?Τι άλλο,ΙΣΩΣ και μία καλύτερη κάμερα,δεν ξέρουμε σίγουρα…
Και για αυτά τα 2-3 πράγματα αξίζει αντί να δώσεις 500+ που κάνει το G3 32gb(που και πάλι πολλά είναι) 750 που κάνει το note 4(μιλάμε πάντα για τιμές σε σκρουτζομάγαζα και συναφή)?Δεν νομίζω ρε παιδιά!Τουλάχιστον για εμένα όχι!
Υ.Γ Πρώτον μην αρχίσετε την προσωπική επίθεση και δεύτερον μην αρχίσετε να μου λέτε για μικροπράγματα του note 4 που είναι καλύτερα από το g3 γιατί μπορώ να κάνω το αντίθετο και δεν θα βγει πουθενά…Μιλάμε για κύριες διαφορές!

Andreas

Δυο ρολόγια φοράει ο καμένος. Ένα κανονικό και ένα samsung. Τα θέλω και τα δυο πάντως. Και το ρολογάκι και το νοτέλι 😉

anergos13

φιλε @nikos η αρχικη τιμη για το 32αρι lg g3 ηταν 650 αρα η διαφορα θα ειναι γυρω στο κατοσταρικο και οχι 250…
Η καθε εταιρια κανει την δικη της κοστολογηση στα προιοντα της και μεσα συμπεριλαμβανονται και διαφορα αδιαφανη σε εμας κοστη οπως marketing , R&D και φυσικα καθαρο κερδος….
Ο καταναλωτης επιλεγει το προιον την καταλληλη στιγμη, που θεωρει αυτος …
Τοσο απλα…

nikmour

Η πλάκα είναι ότι στο 1:05 προσπαθεί να το λυγίσει. Βρε λες…

i love rihanna

@nikos κιομος εχει πολλες διαφορες που μπορει να μην φαίνονται πολυ χρησιμες αλλα αν τις δοκιμασεις απορεις πως μπορουσες χωρις αυτες! Επιπλεον δεν εχει προβληματα οπως το g3 που ανέφερες δεν υπερθερμενεται εχει καλυτερη οθονη μεταλικο πλαισιο fingerprint sensor και heart monitor (αν και αυτα δεν ειναι για ολους χρησιμα)! Το πενακι που εσυ θεωρεις οχι και τοσο φοβερο ειναι αυτο που διαφοροποιει τη συσκευή απο αλλες! Εχει πολυ καλη καμερα παει σφαιρα και εχει απειρες χρησιμες και φανταχτερς λειτουργιες που σε κανουν να μην το βαριεσαι ποτε…

Takis

Εγω παλι γιατι θεωρω το oneplus one το καλυτερο για το 2014? 😛

ΣΤΕΦΟΣ

θα παρω 2 ενα για μενα και ενα για δωρακι στην αγαπημενη μου

nikos

@anergos13 ναι έχεις δίκιο αλλά εγώ μιλάω για την διαφορά στην τιμή αυτή τη στιγμή!Και μην ξεχνάς,όπως θα πέσει η τιμή του note 4 θα συνεχίσει να πέφτει και του g3 @i love rihanna πρώτον το g3 είχε στην αρχή αλλά δεν έχει πια προβλήματα υπερθέρμανσης,λύθηκαν μετά από update και πλέον λειτουργεί υποδειγματικά!Αυτό ισχύει τόσο για την 32gb όσο και για την 16αρα!!!Έχουν και τις 2 εκδόσεις φίλοι μου οπότε ξέρω τι σου λέω… Η καλύτερη οθόνη είναι καθαρά υποκειμενικό!Εγω για παράδειγμα προτιμώ τις lcd αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι το Note 4 έχει καλύτερη φωτεινότητα(και πάλι όμως αυτό δεν την κάνει καλύτερη…). Τώρα για την ποιότητα κατασκευής!Ναι έχει μεταλλικό πλαίσιο(επιτέλους ρε samsung και μπράβο!) όμως το πίσω μέρος είναι το ίδιο με αυτό που έχει το κακάσχημο s5!ςΕίναι κρίμα,αν κράταγε την πλάτη του note 3 τύπου δέρμα θα ήταν κορυφή,μιας και δεν με νοιάζει και πολύ το μέταλλο αρκεί το πλαστικό να είναι ποιοτικό και του note 3 είναι ενώ του note 4 δεν φαίνεται και τόσο(δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δεν το πιάσω).Το g3 από την άλλη μπορεί να μην έχει μεταλλικό πλαίσιο αλλά το πλαστικό του είναι ποιοτικότερο από οποιουδήποτε note και σου αφήνει πολύ… Συνέχεια »

mike

Πάντως σε πρόσφατο άρθρο του phonearena για τη συχνότητα χρήσης (πενακι) σε note3
μόνο ένα 20% το χρησιμοποιεί συνέχεια ένα 30% λίγο κ ένα 50% καθόλου μετά από πάροδο 2-3μηνών χρήσης του.
Το αναφέρω απλά γιατί πολύς λόγος γίνεται γι αυτό κ μόνο σε κάποιους επαγγελματίες είναι χρήσιμο.
Κ γω πρώην κάτοχος note2.

vagelis

@ nikmour ..Samsung Galaxy Note 4 Bend Test.. https://www.youtube.com/watch?v=nOE9I0xEBZM

Θέμης

Α ρε Κώστα πως φαινεται η διαφορά σου με το μαγικό κοπίδι!!!!!!!

Γιάννης

@nikos
Στην παρούσα φάση εννοείται ότι συμφέρει σαν αγορά το G3 στα 385 ευρώ , αν και σίγουρα το Note 4 θα είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή (πιο γρήγορο , με καλύτερη οθόνη και κάμερα και με το S pen που κάνει την διαφορά για τους επαγγελματίες) η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια. Κάποια στιγμή που θα πέσει το Note σε 2-3 μήνες το συζητάμε.

tarif16

@ love rihanna…@anergos13.
ε δεν κανει και τιποτα σπουδαιο το πενακι(εχω το νοτε10.1 2014),ωστε να δικαιολογει την τιμη!!!!
και στην τιμη η σαμυ καπελωνει κι ενα καρο διαφημιση την οποια καλειτε να καλυψη ο πελατης.
ο οποιος πελατης εχει παντα δικιο μονο αν αγοραζει τελικα κινεζικα πλην αξιολογα τηλεφωνα.(μην κραξετε,το g2 εχω)
γιατι το καλαμι πλεον της samsung ειναι καβαλημενο απο καιρο….και το λεω εχοντας 3 συσκευες λαγκσουνγκ στο σπιτι,γι αυτο κραξτε αλλου.
οι πραγματικες τιμες δεν επρεπε να ξεπερνουν τα 500ευρω πολυ βαρια,τα ακριβα και παρακατω ιεραρχικα ολα!!!!
απλα βρηκαν και τα κανουν….

Ioannis

Καλά πέρσι το note δεν έβγαινε σε συσκευασία με φόντο το ξύλο ?
Φέτος το γύρισε σε άσπρο ?
Όπως βγαίνει το iphone…..
Άρε Samy μια ζωή αντιγραφέας του Μήλου εισουν και θα είσαι……

βαγγος

Κανεις δεν το παρατηρησε οτι το νοτε 4 δεν εχει usb 3.0

dark_master

To κόστος μια συσκευής (η ενός οποιουδήποτε αντικειμένου) δεν καθορίζεται μόνο από το RnD αλλά και από το after sales support (πχ αναβαθμίσεις).
Το θέμα δεν είναι λοιπόν πόσο κοστίζει η κάθε συσκευή αλλά το πόσο value for money τη θεωρεί κάποιος για αυτά που ζητάει και τα χρήματα που διαθέτει.
Λειτουργίες όπως το να μετρά παλμούς κτλ δεν νομίζω βέβαια να ενδιαφέρει πολύ κόσμο για να δικαιολογεί την παραπάνω τιμή. όσο για την τιμή και το πλαίσιο από ότι είδα στην ίδια τιμή το φέρνει..

nikmour

@vagelis άλλο εννοούσα

Σπύρος

@Ioannis Αντιγραφή του iPhone no 10.985: Λευκό κουτί.

Μάλιστα… Να δω τι άλλο θα βρείτε να κατηγορήσετε τη SAMSUNG και την κάθε SAMSUNG για αντιγραφή του iPhone.

anergos13

@tarif16
Aν παρακολουθεις απο κοντα τις εξελιξεις θα δεις οτι ΟΛΟΙ εχουν υψηλες αρχικες τιμες και οχι μονο η samsung και αρα ‘καβαλημενα καλαμια’ ειναι OΛΟΙ οι επωνυμοι γιατι ο Ανταγωνισμος ειναι Τεραστιος αρα και τα κοστη ψηλά αλλα και τα κερδη για οσουν πουλάνε…..
Aπλα και Ολοι (εκτος Μηλου) ριχνουν τις σχετικα γρηγορα τις τιμες …
Ακόμα και οι Φιλτατοι κινεζοι θα δειτε σε λιγο καιρο οτι μολις κατηφορησουν Ευρωπη και ανοιξουν γραφεια και ξεκινησουν συστηματικο marketing…οι τιμες θα εκτοξευθουν…
Η Ιστορια εχει επαναληφθει πολλες φορες στο συντομο παρελθον…
Τωρα το πόσο θα θελαμε να κανουν τα πάντα ειναι σχετικο….
και εγω θα ηθελα Μercedes σε τιμη VW…

YΓ,
Για το πενακι…ψαξτο λιγακι..μαλλον δεν το χεις δουλεψει πολυ μαλλον

Makis

@ Ο/Η nikos λέει:
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο 12:56

Κάτσε να μπει ο Tiamat να σου εξηγήσει… 🙂

lazaros

εμενα παλι με ενοχλει που εβαλαν παλι το κολοηχειο στην πισω πλευρα.αει σιχτηρ

Kotsos

Bend test έκαναν για να δούμε αν αντέχει 500 κιλά πίεση αν δεν αντέχει δεν μου κάνει.

Alexis

Περιμένω πως και πως να το δω απο κοντα. Δεν εχει αντίπαλο σε αυτη τη κατηγορία. Δεν του λειπει τπτ.

kostas

αυτος ο τυπος ειχε το μαγικο νυχι …οχι μαγικο κοπιδι οπως κωστας βλαχακης…techblog.gr πολυ μπροστα!

chris

Κινεζιές απο μια εταιρία συώνυμο της καγκουριάς.

Costas

@nikos
Τα πράγματα Νίκο είναι απλά, εγώ που παίρνω 2500€ μισθό δεν με απασχολεί αν έχει 850 αρκεί να με εξυπηρετεί και να δουλεύει απροβληματιστα. Και το πενακι που έχει είναι must για μένα. Και το iPhone τόσα δεν κόστιζει? Τώρα οποίος δεν έχει την οικονομική άνεση ας πάρει κάτι πιο φθηνό. Υπάρχουν επιλογές πολλές. Δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορούμε όλοι με note 4.

tarif16

@Costas…
αφου δεν σ ενοχλει να δωσεις 850 τωρα και σε 4-5 μηνες να εχει 500,καλα κανουν οι εταιριες στην τιμολογιακη τους πολιτικη!
απο κει και περα το τι παιρνεις και καρφωνεις τον αλλον προσωπικα και με ρατσιστικο πνευμα!!!…δεν θα το ελεγα και πολυ εξυπνο,σημερα κιολας που ανθρωποι αξιοπρεπεστατοι εχουν καταληξει να ψαχνουν στους καδους για λιγο φαγητο.

nikos

@costas εγώ δεν είπα να κυκλοφορούμε όλοι με note 4!Απλά ανέφερα ότι υπάρχουν κινητά που συμφέρουν καλύτερα από άποψη τιμής-απόδοσης ειδικά για άτομα που δεν έχουν τεράστια οικονομική δυνατότητα! Εσύ που παίρνεις 2.500 το μήνα μπράβο σου και μαγκιά σου! Πήγαινε πάρ’το μόλις κυκλοφορήσει!

astroholic

Για όποιον δεν καταλαβαίνει Νοτιο Κορεάτικα… μπορεί να βάλει αγγλικούς υπότιτλους από το κουμπάκι κάτω δεξιά. :))

Εγώ πάντως θα το πάρω μόλις φτάσει η τιμή κοντά στα 500.

pazzo

Είναι χαζό να παίρνεις μια συσκευή 800 ευρώ( iphone, note κπλ) δηλαδή να δίνεις το 1/12 του ετησιου μισθού σου για ένα αντικείμενο.. και παιδιά, το Note 3 στο σκρουτζ το βρίσκω κοντά στα 400. που είναι και αυτή τρομέρή συσκευή. δεν χρειάζεται να πέρνουμε πάντα το καλύτερο μονο και μόνο για να έχουμε ό,τι πιο νέο. Δυστηχώς δεν παίρνουμε τον ίδιο μισθό με έναν που εργάζεται Λονδίνο, Αμερική κλπ. Γνώμη μου

Υσ.@Νέρων Ντροπή ρε. τίποτα άλλο

Α.Ν.

@nikos καλύτερος επεξεργαστής σημαίνει και αρκετά καλύτερη GPU επίσης μεγαλύτερος χρονισμός τώρα για τι διάφορα και να θα φανεί δεν θα την δεις τώρα άλλα θα φανεί να είσαι σίγουρος επίσης ναι μιλάς για την τιμή αυτήν την στιγμή άλλα αν θες κάτι η αποφασίζεις να το πάρεις με την μια που σημαίνει ότι μπορείς να το αποκτήσεις η περιμένεις μέχρι να μπορείς έχε επίσης υπόψιν σου ότι οι τιμές και τον δυο θα πέσουν μέχρι να φτάσουν πάτωμα τα 3 κατοστάρικα όποτε θα έχουν την ίδια τιμή και τα δυο παρόλα αυτά με την λογική ότι μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι με κατώτερες δυνατότητες αν θες να εστιάσεις στην τιμή μπορείς ποοοοοοοοολυ εύκολα να πάρεις και το ζ2 με 4 κατοστάρικα το οποίο προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι σε κανένα τομέα κατώτερο από το g3

Makis

Ακόμη και 2500 να παίρνεις, το να δίνεις 35% για κινητό, smartphone whatever – you name it, πάλι είναι πολλά….

Τομ

Οταν βρεις δουλεια με 2500 αγαπητε φιλε μακη ελα να σχολιασεις ξανα ειμαι σιγουρος οτι θα στειλεις απο το note 4 σου 😀

nikos

@Α.Ν ναι ρε φίλε απλά όπως θα πέσει η τιμή του note 4 θα πέσει και του g3 32gb και θα αργίσει αρκετά η τμή τους να φτάσει στα ίδια επίπεδα!Ακόμη και το note 3,g2 μετά από 1 χρόνο έχουν 100+ ευρώ διαφορά οπότε μην λέτε ότι θα έχουν τα ίδια λεφτά,αυτό θα αργήσει να γίνει!Και δεν λέω να συμβιβααστείς με κάτι κατώτερο αλλά με κάτι σχεδόν ισάξιο σε πολύ καλύτερη τιμή…Αν φυσικά έχεις τα λεφτά για το note 4 καλώς και να το πάρεις…

Όσο για το z2 υστερεί σε κάποιους τομείς από το g3 αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα το αγόραζα…Δεν μπορώ να εμπιστευτώ την sony με τόσα προβληματικά μοντέλα!
Υ.Γ το lg g3 32gb ήταν ένα τυχαίο παράδειγμα μιας και από άποψη specs είναι ότι πιο κοντά στο galaxy note 4,εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες συσκευές!

nikos

@τομ εξαρτάται…Ξέρω άτομο που παίρνει παραπάνω από 2500 ευρώ αλλά έχει κινητό 100ευρώ γιατί έχει να θρέψει οικογένεια με 5 παιδιά!Μην λέμε ότι θέλουμε.Το αν σου περισεύουν για κινητό έχει να κάνει και με όλη την υπόλοιπη ζωή σου.Αν ζεις μόνος φυσικά και θα σου περισεύουν αν όμως έχεις οικογένεια…

Αντώνης Μαρίνος

@Xristos: όλα όσα ανέφερες για το G3 αφορούσαν είτε την αρχική έκδοση OS της LG, είτε είναι απλά φήμες και υπερβολές. Όλα τα κινητά με 801 υπερθερμαίνονται, είναι χαρακτηριστικό του SoC και όχι του G3 (το ίδιο συμβαίνει με S5, Z2 κλπ). Από πλευράς μπαταρίας συγκρίνεται με το (best ever) G2, ενώ σε επιδόσεις είναι πολύ κοντά στην κορυφή, αν και το μοναδικό με QHD (δηλαδή έχοντας 70% περισσότερα pixels). Αυτά που εσύ θεωρείς μειονεκτήματα, είναι στην πραγματικότητα πλεονεκτήματα του G3. Όσο για το μέγεθος, πως ακριβώς είναι “δυσανάλογο”, όταν το G3 είναι το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κινητό με την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ οθόνη ?

Αυτή τη στιγμή το G3 (EISA Best Smartphone 2014 για να μην ξεχνιόμαστε) αποτελεί την καλύτερη συνολικά πρόταση της αγοράς. Γενικότερα το 5s είναι και φαίνεται “κινητάκι” μπροστά στο G3 (ή το S5, το Note3 και άλλα δυνατά android κινητά, τα ίδια ισχύουν για όλα).

xristos

@ Αντώνης σε ευχαριστώ για την απάντηση, πήγα σήμερα και ξανά είδα το lg g3 για αρκετή ώρα και βασικά μου φαίνεται πολύ δύσχρηστο λόγου του μεγέθους του για να το χειριστώ ιδιαίτερα με το ένα χέρι , δεν νομίζω να το πάρω. όσο για την QHD αν δεν το ήξερα από πριν, θα έλεγα ότι είναι υποδεέστερη από αυτή του liphone 5s μου φάνηκε θαμπή αν και την είχα στο 100% της φωτεινότητας και ήμουν σε εσωτερικό χώρο . αυτό το οποίο μου άρεσε και βλέπω με κάλο μάτι είναι το lg g2 🙂
πάντως έχω δει αρκετά test στο διαδίκτυο που φαίνεται ότι το lg g3 υστερεί σε χρόνο απόκρισης σε σχέση με αλλά κινητά που έχουν τα ίδια μ αυτό χαρακτηριστικά, τελικά το πλεονέκτημα η QHD οθόνη έγινε όντως μειονέκτημα, γονατίζει τον επεξεργαστή που καθυστερεί να ανοίξει εφαρμογές σε σχέση με άλλα κινητά, κατεβάζει τη φωτεινότητα που είναι θαμπή ούτως η άλλως και την μειώνει κατά διαστήματα αυτόματα.

iikostas1

Εχει usb 2?? Υποβάθμιση σε σχέση με το note 3 η απλα το εξέλιξαν??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.