Samsung Galaxy Note 4, sold out οι προ-παραγγελίες στην Κορέα

Πριν από λίγες ώρες είπαμε ότι λόγω της θετικής υποδοχής που είχε το iPhone 6 τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας με τις πωλήσεις να φτάνουν στα 10 εκατομμύρια σε 3 μέρες, η Samsung αποφάσισε να λανσάρει το δικό της phablet Samsung Galaxy Note 4 νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Στην Κορέα θα είναι διαθέσιμο την Παρασκευή αλλά ήδη οι μεγαλύτεροι πάροχοι δέχονται προ-παραγγελίες.

Οι 3 μεγαλύτεροι πάροχοι SK Telecom, KT και Uplus είχαν διαθέσει συγκεκριμένο αριθμό για προ-παραγγελίες και αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός εξαντλήθηκε. Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε πόσες συσκευές είχαν δοθεί στο σύνολο για προ-παραγγελίες.

Η SK Telecom είναι ο μεγαλύτερος πάροχος στη Νότια Κορέα με μερίδιο αγοράς στο 50,3% και κατάφερε να ξεπουλήσει σε μόλις 9 ώρες, ενώ KT και LG Uplus σε 3 μέρες. Το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να είναι το πιο φθηνό Note με τιμή στην Κορέα στα 919 δολάρια SIM-free.

To Samsung Galaxy Note 4 ανακοινώθηκε επίσημα στην IFA 2014 με 5.7 ιντσών Quad HD οθόνη, μεταλλικό frame και 16MP εξωτερική κάμερα. Η έκδοση για την Κορέα έρχεται με Exynos 5433 octa-core επεξεργαστή ενώ στην παγκόσμια αγορά με quad-core Snapdragon 805
samsung galaxy note4 korea sold out, Samsung Galaxy Note 4, sold out οι προ-παραγγελίες στην Κορέα

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Εεεετσι! 😉

i love rihanna

Ευτυχώςππου υπάρχουν ακομα χρηστες που ξερουν και δεν ειναι ολοι ασχετοι…!

ddr2

Εεετσι, έτσι.
Δηλαδή, πόσα ακριβώς πούλησε???

kostas

ddr2 ε καπου στα 5000 κομματια.

dark_master

Να πούμε βέβαια ότι το Note 4 έχει τη χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους προκατόχους του εν αντιθέση με την ελληνική αγορά που έχει την υψηλότερη…

Chris

Φίλε μου όσοι ξέρουν παίρνουν nexus και όχι τις παπαριές της samsung που κολλάνε πιο πολύ και απο midrange με ότι βλακεία τους έχει βάλει πάνω η samsung που έχει διαλύσει όλη την αισθητική του λειτουργικού. Χαίρομαι ειλικρινά που τους πήρε τα σώβρακα η apple σε πωλήσεις φέτος. ¨Ετσι άπατα που θα πάνε όλα μαζι και αυτή η πιο πάνω κινεζιά, μπορεί να αποφασίσει η google να βάλει φρένο στην ασέλγεια των κατασκευαστών πάνω στο λειτουργικό της.

Dimos

Kostas, όταν μάθεις πόσα θα πουλήσει θα κλάψεις κι εσύ και το μήλο σου…

i love rihanna

@Chris συμφωνω πως το stock android ειναι πιο smooth και το touchwiz να ειναι οτι πιο βαρ ύκυκλοφορει αλλα εχει πραγματα που δεν θα βρεις στο stock οπως το magazine ux και απειρες λειτουργιες της σαμυ… Παρολα αυτα και γω θελω κατι πιο κοντα στο stock αρα και πιο ελαφρύ…

Ioannis

Τι κρίμα η κυβέρνηση της Κορέας που ειναι βασικός μέτοχος της isamsung να αγοράζει και τα προϊόντα της…. Ειναι αυτο που λέμε…, Της Κορέας έγινε…..

Theo

@ioannis Ενω στην αμερικη, οπου γινονται κι ολες οι ερευνες πολυ δικαιο για τους αλλους κατασκευαστες. Πλακα κανουμε ετσι ?

kostas

Dimos@ το μηλο μου το εχω για αλλαγη,δεν ξαναπαω σε μηλο. περιμενω το meizu mx4 τωρα.απλα δεν συμπαθω ουτε την σαμμυ

Λευτέρης

@Chris η νέα TouchWiz από ότι βλέπω στο s5 μου είναι πυραυλοκινητη

zach

Τι έτσι έτσι?? στην κορέα έκανε σολντ άουτ.. αμα δεν έκανε και κει..

U571

Πού να ανακοινωσουν αριθμους προπαραγγελιων;
Θα γινουν περιγελος, σε σχεση με τις προπαραγγελιες της apple και τις πωλησεις των πρωτων ημερων.

Ioannis

Έμαθα οτι θα βγάλει μια ειδική έκδοση NOTE 4 (EXO) που θα απευθύνεται για aliens… Βάλε και 50δις πωλήσεις απο τους εξωγήινους…

Spyro

ioannis αλήθεια? Αυτά είναι έξοχα νέα. Για το exo μιλάω, για τους εξωγήινους δεν θα το συζητήσω.

dark_master

Ρε παιδιά έχετε μετοχές ή κάποιο κέρδος από τις 2 εταιρείες κ κάνετε έτσι? Δλδ για πιο σοβαρά πράγματα τι κάνετε? Και να πουλήσουν κ να μην πουλήσουν στη τσέπη μας δεν θα μπει τπτ. Οπότε χαλλλλλαρώστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.