Samsung Galaxy Note 4, έρχεται με σκάνερ αμφιβληστροειδούς;

Σύμφωνα με ένα tweet της Samsung, η εταιρεία είναι αποφασισμένη να βελτιώσει την ασφάλεια των δεδομένων στο Samsung Galaxy Note 4 με την χρήση νέων features. Φαινομενικά, αυτό το feature θα είναι κάτι μοναδικό σε μας, με την Samsung να έχει όπως φαίνεται κάποιον άσσο στο μανίκι της.

Πάντως ήδη η Samsung έχει κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S5 που έχει βελτιωμένη προστασία με την χρήση fingerprint scanner.

Η εικόνα που πόσταρε στο twitter αποκαλύπτει ένα smartphone που έχει ως επίκεντρο ένα μάτι. Καθώς αναμένουμε στο μέλλον την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 4 κατα την διάρκεια της IFA 2014, αυτό ίσως είναι μια πρώτη γεύση για το τι μπορεί να έχει η νέα high-end συσκευή της Samsung. Πως θα σας φαινόταν μια συσκευή με retinal scanner?

samsung galaxy note 4 retinal scanner, Samsung Galaxy Note 4, έρχεται με σκάνερ αμφιβληστροειδούς;

samsung galaxy note 4 retinal scanner, Samsung Galaxy Note 4, έρχεται με σκάνερ αμφιβληστροειδούς;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrisθ

σε λιγο θα μας μετρανε και το DNA . η σαμσουνγκ ξερει πολυ καλα τι θελει ο κοσμος να δει στο galaxy note 4. Το θέμα είναι θα μας το δώσει η όχι . κατοχος galaxy s4 . σκεφτομαι να παρω το g3 αλλα λεω να περιμένω να δο τι σκα** θα μας παρουσιασει η samsung το σεπτεμβριο

Λευτέρης

Ζάχαρη!!

Αλέξανδρος Σ.

Let the κοροιδεμα begin…

Panos

Καλα ας φτιαξουν πρωτα σωστα το fingerprint scanner ωστε να δουλευει απροβληματιστα οπως στο iphone 5s και προχωρουν μετα σε retinal scanner…!

nikiforos

Έχω απορία να δω πως θα δουλέυει σε χαμηλό φως…. Έξυπνη Samsung!!!!!

Πέτρος

Σε λίγο θα σκανάρουν και την αναπνοή !!!

Notis

Επειδή το αρθρο αυτό το είδα ταυτόχρονα με τη Μερκελ στις κερκύρες δεν το σχολιάζω!

tiamat

με τη μερκελ στις κερκιδες ορθια να χειροκροτει ξανα την ομαδα της πρεπει να εσπασε το παγκοσμιο ρεκορ μπινελικιου…
αυτο για το eye sensor id πρεπει να το δουλευει οντως γιατι ακουγεται απο περυσι,αλλα δε το βλεπω για τοσο συντομα οσο το note 4..

wrangler10

Αλλη μια άχρηστη λειτουργία για την samsung προσπαθώντας (με επιτυχία θα έλεγα ) να δικαιολογήσει το υψηλό κόστος κτήσης του note.

Manolis Tsagkarakis

μια τέτοια συσκευή έχει αρκετό χώρο και για ουροσυλλέκτη πάντως!!! :p

Αποστόλης Ρόδος

Δινουν πολλή προσοχή στην εξέλιξη “ασφαλειας” αυτού του είδους, πράγμα που προσωπικά με κάνει καχύποπτο πολύ…. 😉

George

Εδω μεσα μερικοί πόσο για τα σίδερα είστε τι κραζεται οτο διποτε βγάλει η samsung το κάθε ασχεταριο ασκεί κριτική. Αν είστε τόσο έξυπνοι να πάτε να δουλέψετε εσείς στην samsung περιβόητα μυαλά!

nikos tim

Αν ειναι εστω καλυτερο απο το 3 ,που ενα χρονο μετα καβαλαει ολες τις κατα πολυ νεωτερες ναυρχιδες,δρ θα εχει αντιπαλο.Ξερεις τι λενε george,οσα δε φτανει η αλεπου…

manolis tsagkarakis

@George μην διαβάζεις τα σχόλια τότε… η συσκευή είναι κινητό για τον καταναλωτή είτε είναι επαγγελματίας είτε είναι ιδιώτης και ΟΧΙ για κατάσκοπο ή για πρόεδρο μιας χώρας.. άρα γιατί να έχει όλα αυτά τα εξτρά;;; για να δικαιολογήσει πάλι τα 850 ευρώ;;;

Enzo

To NOTE3 εξακολουθεί ακόμη και τώρα να ειναι καλύτερο από οποιαδήποτε συσκευή κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Ακόμη και λίγο καλύτερο από το 3 να βγει το ΝΟΤΕ 4, θα είναι μίλια μπροστά από όλους τους άλλους.

Όσο για τα σκάνερ ματιού, δαχτύλου, ούρων, αίματος κτλ κτλ τα θεωρώ όλα ανούσια και πανάχρηστα και δεν πρόκειται ποτέ να τα χρησιμοποιήσω. Δυστυχώς, την ηλιθιότητα αυτή την ξεκίνησε η apple και ακόμη πιο δυστυχώς, η σαμσουνγκ τσίμπησε και παίζει το παιχνίδι της.

Όσο για την τιμή, το ΝΟΤΕ 3, 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του, το έβρισκες ~450 ευρώ, τιμή πάρα πολύ λογική για αυτό που παίρνεις. Οπότε αντί να γκρινιάζετε για την τιμή, περιμένετε 6 μήνες και μετά πάρτε το. Και 6 μήνες μετά πάλι κορυφαίο θα ειναι.

Viel

@Enzo το νοτε3 δεν ειναι η καλυτερη συσκευη! τουλαχιστον πες μας το γιατι, οσο για το αποτυπομα στο 5s ειναι αψογο και μαλιστα το 83% το χρησημοποιει.

chris

Το note 3 είναι το καλύτερο;;;;; έχεις ακούσει για κάτι που λέγεται Lumia 1520;!;!

ΜΑΝΟΣ

Αυτές τις μ@λ@Κ!3ς ότι τα note Είναι οι καλύτερες συσκευές τις θέλετε και τις λέτε;

kostas

Πραγματικα θα ηθελα να δω ολους αυτους εδω που κραζουν αν το εβγαζε η Apple αυτο τι θα λεγανε και πως θα αντιδρουσαν.

Enzo

Καταρχάς χαλαρώστε! Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του. Σωστά? Πάμε παρακάτω…..Ξεκινώντας με τα android, οι τελευταίες high end συσκευές που βγήκαν (βλ G3, M8, S5, Z2) μόλις και μετα βίας ξεπερνούν (και σε αρκετές περιπτώσεις ούτε καν αυτό κάνουν) τα specs του ΝΟΤΕ 3 που βγήκε πριν ένα χρόνο. Αυτός ειναι ο λογος που λέω οτι ειναι η καλύτερη συσκευή ή αν θέλετε η καλύτερη value for money συσκευή (εγώ προσωπικά περίμενα το S5 για να το πάρω και μόλις βγήκε αποφάσισα να παρω το ΝΟΤΕ 3 με 40% χαμηλότερη τιμή και με πολύ καλύτερα specs). Παράλληλα, είτε σας αρέσει το ΝΟΤΕ είτε όχι, πρέπει να παραδεχτήτε οτι το ΝΟΤΕ ξεκίνησε μια νέα κατηγορία κινητών που πλέον όλες οι εταιρίες προσπαθούν να ακολουθήσουν. Και το κάνουν απλά αυξάνοντας το μέγεθος της οθόνης, γραφίδα δεν παίζει (η οποία πιστέψτε με ειναι πολύ πρακτική). Όσο για τα δακτυλικά αποτυπώματα, όντως η apple το έκανε να δουλεύει σωστά αλλά ειλικρινά, ειναι η καινοτομία που θα σε έκανε να δώσεις το 5αρι σου για το 5s??? Δεν νομίζω. Είναι μια προσθήκη στην συσκευή που οκ χρησιμη ειναι (εφόσον δουλεύει σωστά) αλλά κάθε άλλο παρά σοβαρό κριτήριο για την αγορά ενός κινητού… Συνέχεια »

Μάνος

Πραγματικά απογοητεύομαι όταν ακούω άτομα σαν τον Enzo να σχολιάζουν για Τεχνολογία.

nikos

@enzo δεν πειράζει,ούτε τα windows phone θα ασχοληθούν ποτέ μαζί σου… 😉

ΜΑΝΟΣ

Enzo πληροφοριακά στο note 3 μόνο τα 3gb ram Είναι καλύτερο χαρακτηριστικό σε σχέση νε τον ανταγωνισμό. Από το g2 Και πέρα όμως, τα κινητά μπορεί να έχουν fhd Σαν το note Αλλά έχουν πολύ περισσότερα ppi λόγω των λιγότερων ιντσών Και με το να έχουν μικρότερες οθόνες με ίδιο επεξεργαστή ή καλύτερο του note πάνε αρκετά πιο σβέλτα. Επίσης πολλά κινητά έχουν καλύτερη κάμερα από το note 3.

Αλέξανδρος

@Enzo μην ασχολείσαι καθόλου αλλά αυτό με το 1520 πολύ πετυχημένο. Όλοι εσείς που είστε φανατισμένοι με τα wp πείτε μου που είναι καλύτερο αυτό το ταμπλετόφωνο όχι από το Note 3 αλλά ούτε από το δικό μου lg g pro γιατί το N3 είναι ανώτερο από όλα στην κατηγορία του γιατί τα έχει όλα ΑΛΛΑ και το πενάκι. Να το συγκρίνουμε ως προς τί; 1) το πλούσιο market; 2) το multitasking (γιατί να την πάρεις την 6άρα αλλά να την κάνεις ΤΙ; Να τρέχεις μια εφαρμογή και να χαίρεσαι ή να βλέπεις τις χάντρες να πηγαινοέρχονται); 3) Τις πολλές πωλήσεις του (εδώ σας χρειάζομαι για να βλέπουμε και την συγκατάθεση του κόσμου); 4) Την ευκολία χρήσης του (να μικραίνει η οθόνη του ή soft keys γιατί και ‘γώ που είμαι 1,90 με το g pro 5.5 έχω θέμα με το ένα χέρι, με το 1520 που έχει και γωνίες έχετε σκεφτεί ή δει από κοντα το phablet για να έχετε και άποψη για τον χειρισμό του;); 5) Τις περιφερειακές συσκευές που συνδέεται ( αυτές τις συσκευές τις παίρνεις κυρίως για επαγγελματική χρήση, να μη μπορείς να συνδέσεις ένα στικάκι;); 6) Το λογισμικό; Έχετε “φαγωθεί” με το android αλλά πιο… Συνέχεια »

Τσου ρε Λάκη

Α όλα κι όλα εγώ αν δεν βάλει χειριστήριο για τον συναγερμό στον ιπτάμενο δίσκο μου δεν το αγοράζω :/

michalis

….και ναι ισχύει!!!!!…..το note 3 είναι η καλύτερη συσκευή εδώ και ένα χρόνο (απο εσάς που δεν έχετε πιάσει άλλο κινητό εκτός απο αυτό στο χέρι σας, κάτι παραπάνω ξέρουν master του είδους όπως Android Authority, Marques Brownlee ,C4ETech κλπ)…..τώρα βγήκαν συσκευές που το κοντράρουν μόνο και αυτοί που έχουν το note3 δεν είναι κολλημένα μυαλά…αν το lg g3 η το OnePlus one είναι καλύτερα τότε στην επόμενη συσκευή θα πάνε εκεί και οχι apple και αυτοκόλλητο στο αμάξι.

Parastas

Ιστορικό: •Φαν των WP • Έχω πείσει αρκετούς φίλους και συγγενείς να με ακολουθήσουν • Έχω το lumia 920 γιατί κάνω αυτό που θέλω εύκολα αξιόπιστα και γρήγορα και για την εξαιρετική του κάμερα, όχι για τις τρελές δυνατότητες που (δεν) προσφέρει. • Μερικές φορές, λόγω ανωριμότητας, έπεσα στην παγίδα να κατηγορήσω το Android σε αυτό το blog Αλλά εδώ ο @Αλέξανδρος έχει απόλυτο δίκιο. Πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ, σε όποιο οικοσύστημα και αν ανήκουν: •ΚΑΘΕ οικοσύστημα και ΚΑΘΕ εταιρία έχουν συν και πλην •Η κάθε εταιρία ανταποκρίνεται σε ένα συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό (στοχευμένο marketing) και προσφέρει κάτι ξεχωριστό για τους πελάτες της. •Η ύπαρξη πολλών οικοσυστημάτων και εταιριών αντί να φανατίζει πρέπει να ενώνει τους καταναλωτές γιατί αυτό το γεγονός είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ! •Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να αποφασίσει ποιο OS τον βολεύει. Είναι, το λιγότερο, ανώριμο να σνομπάρει ή να σνομπάρεται από τους άλλους. (Ιδιαίτερα σε ένα blog που σλόγκαν έχει “Η τεχνολογία μας ενώνει” Μακάρι το android να πάει μπροστά. Μακάρι το iOS να πάει καλά Μακάρι τα WP να πάνε καλά Για να αντιγράφει η μία εταιρία την άλλη και στο τέλος εμείς οι καταλωτές να έχουμε προιόντα που… Συνέχεια »

Enzo

@Parastas +1

Αλέξανδρος

@Parastas σωστός φίλε πολύ ωραία τοποθετήθηκες. Έχω ξαναπεί πιο παλιά ότι ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες του, ζυγίζεις τα +- του κάθε os και παίρνεις αυτό που θες. Δυστυχώς είναι στην φύση μας να φανατιζόμαστε-παθιαζόμαστε για το δίκιο μας και προτρέχουμε να κρίνουμε ή από εγωισμό να μην δεχόμαστε τα λάθη μας έτσι και ‘γω έχω πιάσει τον εαυτό μου να “ξεφεύγει” στο συγκεκριμένο θέμα γι’αυτό σπάνια σχολιάζω. Ότι κάνουμε ας το κάνουμε Καλοπροαίρετα και πιστέψτε με μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε από αυτό είτε λέγεται γνώση είτε λέγεται κέρδος από τις εταιρείες (σε αναβαθμίσεις, τιμές, εξυπηρέτηση) κ.τ.λ Κάθε μέρα μπαίνω techblog και βλέπω πολλά τρελά σχόλια λες και είναι μέτοχοι οι πιο πολλοί αλλά το προσπερνάω γιατί όπως είπα παραπάνω είναι στη φύση μας αλλά μην το παρακάνουμε, δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύρο. Και κάτι τελευταίο το μονοπώλιο δεν οφελεί ποτέ τους καταναλωτές όπως είπε ο Parastas παραπάνω γι’αυτό όσο αναφορά το θέμα που ανοίξαμε, καλό είναι να δοκιμάσει κανείς όλα τα λειτουργικά αν έχει χρόνο-χρήμα-όρεξη και μετά ας βγάλει μια ολοκληρωμένη άποψη για τα + και τα – του καθενός. Και ‘γώ θέλω να δοκιμάσω τα wp και λογικό είναι αφού είναι σχετικά καινούργιο λειτουργικό να κάνω… Συνέχεια »

Τομ

Αλκοτεστ ρε sammy.. Ολα τα κανες. Αυτο γιατι οχι; Εγω δεν κοροιδευω. Αλκοτεστ..

Τσου ρε Λάκη

Κάθε φορά τα ίδια γεμίζει με διαμάχες το θέμα..απλά μην απαντάτε σε άλλους που απλά μένουν για να σας τρολαρουν και την βρίσκουν έτσι.. Τα παιδιά που γράψανε ποιο πάνω μπορεί να έχουν δίκαιο αλλά για εμάς που προσπαθούμε να πούμε την γνώμη μας σχετικά με το θέμα είναι κουραστικό να βλέπουμε αυτά τα μεγάλα σχόλια… Όσο λιγότερα μπορείτε με ζούμι και επί του θέματος..

Kostas K.

Το lumia 1520 καλύτερο από το Note 3. Το διαβάσαμε κι αυτό εδώ μέσα…Ρε τι άλλο θα ακούσουμε….

Viel

@Αλέξανδρος
“2) το multitasking (γιατί να την πάρεις την 6άρα αλλά να την κάνεις ΤΙ; Να τρέχεις μια εφαρμογή και να χαίρεσαι ή να βλέπεις τις χάντρες να πηγαινοέρχονται);

Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι άλλοι δεν δίνουν την λειτουργικότητα του android (multitasking);
Αν ήταν τόσο εύκολο δεν θα το έκανε η apple ή η microsoft;

Αναρωτιέμαι είμαι όντως σε site τεχνολογίας;

και εγω αυτο αναρωτιεμαι… ειμαι σε τεχνολογικο site? ειναι δυνατον να μην ξερεις καν τι ειναι το multitasking? και να λες πως το ios και τα wp δεν εχουν!!!

πραγματικα μπες στο wiki και διαβασε τι ειναι το multitasking με τι εχει να κανει και μετα ποσταρε!

οσο για τον τροπο που αντιλαμβανεσε οτι ειναι το multitasking (να τρεχουν δλδ στο foreground 2 παραθυρα μαζι) sto ios πχ μπορω να κατεβαζω μια εφαρμογη ταυτοχρονα να παιζω παιχνιδι και ταυτοχρονα να μου ερχονται ειδοποιησεις απο fb… 3 εφαρμογες ταυτοχρονα, αυτο σου κανει?

Viel

@Αλέξανδρος
” το multitasking (γιατί να την πάρεις την 6άρα αλλά να την κάνεις ΤΙ; Να τρέχεις μια εφαρμογή και να χαίρεσαι ή να βλέπεις τις χάντρες να πηγαινοέρχονται);

Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι άλλοι δεν δίνουν την λειτουργικότητα του android (multitasking);
Αν ήταν τόσο εύκολο δεν θα το έκανε η apple ή η microsoft;

Αναρωτιέμαι είμαι όντως σε site τεχνολογίας;

και εγω αυτο αναρωτιεμαι… ειμαι σε τεχνολογικο site? ειναι δυνατον να μην ξερεις καν τι ειναι το multitasking? και να λες πως το ios και τα wp δεν εχουν!!!

πραγματικα μπες στο wiki και διαβασε τι ειναι το multitasking με τι εχει να κανει και μετα ποσταρε!

οσο για τον τροπο που αντιλαμβανεσε οτι ειναι το multitasking (να τρεχουν δλδ στο foreground 2 παραθυρα μαζι) sto ios πχ μπορω να κατεβαζω μια εφαρμογη ταυτοχρονα να παιζω παιχνιδι και ταυτοχρονα να μου ερχονται ειδοποιησεις απο fb… 3 εφαρμογες ταυτοχρονα, αυτο σου κανει?

aris

Τελικα η σαμυ ολο κοροιδια ειναι με υψηλο κοστος! Και εγω εχω s4 και μαλλον σκεφτομαι για το G3 βλεποντας και κανοντας..!

Αλέξανδρος

@Viel, ρε μικρέ τώρα εσένα τί σου λένε; Ποιά βίκ/δια, διάβασε τι λέει η “μαμά” apple: https://support.apple.com/kb/HT4211?viewlocale=el_GR Μη μπερδεύεσαι με τις εφαρμογές συστήματος ή τις υπηρεσίες αυτών (αλλά και τρίτων) που τρέχουν στο παρασκήνιο. Αυτά πρέπει να τρέχουν γιατί φαντάζεσαι να μην έτρεχε π.χ η επ. εργασίας (αρχική οθόνη) στο παρασκήνιο; Όταν θα έβγαινες από μια εφαρμογή που θα πήγαινες; Στο πουθενά; Για να μη σε μπερδέψω, οι εφαρμογές τρίτων δεν λειτουργούν στο παρασκήνιο και όπως θα διαβάσεις και στο link αυτό το κάνει η apple για να μην τρώει πόρους συστήματος. Δοκίμασε π.χ να ανεβάσεις ένα αρχείο στο dropbox και όταν αρχίσει να ανεβαίνει βγες από την εφαρμογή. Θα διαπιστώσεις ότι μετά από λίγο σταμάτησε το upload και θα την βρεις εκεί που την άφήσες. Για τα wp δεν είμαι σίγουρος (επιλεγμένες εφαρμογές) ότι στο παρασκήνιο δεν μπόρει να τρέξει κάποια εφαρμογή π.χ torrent και τρέχουν μόνο υπηρεσίες και διεργασίες (ενημέρωση e-mail, λογισμικού, υπενθύμισης ξυπνητήρι κ.τ.λ). Αλλά και πάλι πραγματικό multitasking (πολλαπλό έργο) δεν είναι. Για να μην μακρηγορώ τώρα σου γράφω από το κινητό μου g pro που το έχω συνδεδεμένο με το monitor 21,5″ και bluetooth πληκτρολόγιο-ποντίκι ΚΑΙ τρέχει μια εφαρμογή για το πληκτρολόγιο (για να το… Συνέχεια »

viel

@αλεξανδρος ειμαι developer και εγω και εφαρμογες στο appstore.

βασικες αρχες:
multitasking ειναι η ικανοτητα του επεξεργαστη (cpu) να μπορει να τρεχει πολλαπλα processes απο packages που στελνουν actions εφαρμογων.

η αππλε σου δειχνει τι γινετε αναμεσα στις εναλλαγες εφαρμογων και ειναι λογικο διοτι απευθυνετε σε ενα απλο και μη εμπειρο χρηστη! (σαν εσενα)

αν θες να δεις πραγματικα τι γινετε με τις εφαρμογες τα παρασκηνια κτλ
διαβασε εδω:

https://developer.apple.com/library/ios/documentation/iphone/conceptual/iphoneosprogrammingguide/ManagingYourApplicationsFlow/ManagingYourApplicationsFlow.html

για το dropbox κανονικοτατα ανεβαζει και κλειστη τελιως να την εχεις την εφαρμογη
οπωε επισης αν πατησεις να κανεις ενα update και κλεισεις το app store κατεβαζει και εγκαθηστα κανονικοτατα… προφανος δεν εχεις πιασει ποτε iphone

οι εφαρμογες τριτων εφοσον εχουν προγραμματιστει να εκτελουν υπηρεσιες τρεχουν κανονικοτατα στο παρασκηνιο! αν μια εφαρμογη δεν εχει προγραμματισστη να κανει κατι το ιοσ την παγωνει και την κραταει στην μνημη ωστε να μην καταναλώνει πορους

viel

@αλεξανδρος μικρε…. εισαι παντελος ασχετος
πρωτα απο ολα ειμαι developer και εγω και εφαρμογες στο appstore.

βασικες αρχες:
multitasking ειναι η ικανοτητα του επεξεργαστη (cpu) να μπορει να τρεχει πολλαπλα processes απο packages που στελνουν actions εφαρμογων.

η αππλε σου δειχνει τι γινετε αναμεσα στις εναλλαγες εφαρμογων και ειναι λογικο διοτι απευθυνετε σε ενα απλο και μη εμπειρο χρηστη! (σαν εσενα)

αν θες να δεις πραγματικα τι γινετε με τις εφαρμογες τα παρασκηνια κτλ
διαβασε εδω:

https://developer.apple.com/library/ios/documentation/iphone/conceptual/iphoneosprogrammingguide/ManagingYourApplicationsFlow/ManagingYourApplicationsFlow.html

για το dropbox κανονικοτατα ανεβαζει και κλειστη τελιως να την εχεις την εφαρμογη
οπωε επισης αν πατησεις να κανεις ενα update και κλεισεις το app store κατεβαζει και εγκαθηστα κανονικοτατα… προφανος δεν εχεις πιασει ποτε iphone

οι εφαρμογες τριτων εφοσον εχουν προγραμματιστει να εκτελουν υπηρεσιες τρεχουν κανονικοτατα στο παρασκηνιο! αν μια εφαρμογη δεν εχει προγραμματισστη να κανει κατι το ιοσ την παγωνει και την κραταει στην μνημη ωστε να μην καταναλώνει πορους.

Αλέξανδρος

@Viel το “μικρός” κολλούσε στο ότι νομίζα ειρωνεύτηκες. Από εκεί και πέρα και αυτό που λες είναι “πολυδιεργασία” αλλά δεν είναι αυτό που εννοώ δηλάδη να τρέχει π.χ browser,adblock, κάποιος player στο προσκήνιο floating ή μη, κάτι στο cloud, μια floating εφαρμογή για να ηχογραφώ και μια άλλη για να κρατώ επιτόπου σημειώσεις +++ να τρέχουν στο προσκήνιο όλες μάζι. Αυτό στο ios δεν γίνεται. Παρασκήνιο: Δεν είπα ότι στο παρασκήνιο μιά εφαρμογή δεν τρέχει ή μια υπηρεσία της αλλά συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό είναι multitasking αλλά δεν είναι πραγματικό το οποίο το λέει η ίδια η apple: https://support.apple.com/kb/HT4211?viewlocale=el_GR Πολυδιεργασία και ανανέωση εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο Ορισμένες εφαρμογές μπορούν να συνεχίσουν να εκτελούνται για σύντομο χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, εισέρχονται σε κατάσταση αναστολής, επομένως δεν βρίσκονται σε χρήση τη δεδομένη στιγμή, ούτε είναι ανοιχτές ή καταναλώνουν πόρους του συστήματος. Θα εκκινηθούν αμέσως, όταν επιστρέψετε σε αυτές. Ορισμένες εργασίες ή υπηρεσίες ενδέχεται να συνεχίσουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Για να ελαχιστοποιηθεί η επίδραση στη διάρκεια της μπαταρίας, η κανονική ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο προγραμματίζεται ώστε να εκτελείται σε στιγμές μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας, όπως όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi, σε ηλεκτρική παροχή ή όταν χρησιμοποιείται ενεργά. “Φίλε” προγραμματιστή πες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.