Samsung Galaxy Note 4 S Pen, δείτε τι μπορεί να κάνει [video]

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη από το Βερολίνο το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 4 από το οποίο μπορείτε να δείτε το πρώτο hands on video του Techblog εδώ. Έρχεται βελτιωμένο σε σύγκριση με το περσινό Note με οθόνη 5.7 ιντσών 2560×1400 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805 2.7GHz, RAM 3GB, κάμερα 16 MP, μπαταρία 3220 mAh και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Η Samsung εκτός των άλλων βελτίωσε και το S Pen το οποίο δίνει την αίσθηση ότι γράφεις με πραγματικό στυλό και του έχει προσθέσει νέες λειτουργίες που το κάνουν να χρησιμεύει σε κάποιο βαθμό ως PC mouse.

Δείτε το video:

samsung galaxy note 4 s pen, Samsung Galaxy Note 4 S Pen, δείτε τι μπορεί να κάνει [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Ολοένα και καλύτερο! Με διαφορά το καλύτερο κινητό της αγοράς!

giannis

α ρε samsung θα μας κάνεις πελάτες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μπας και βγάλουμε τίποτα… ουφφφφ!!!

manos.d

Η όμορφη πλευρά της τεχνολογίας…

GiorgosM

Χορταστικό, δυνατό, πλήρες θα έλεγα.

stavros

Μακάρι μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει πέσει αρκετά η τιμή του…

Greg

Νομίζω το καλύτερο κινητο. Είναι η καλύτερη επιλογή για μετάβαση απο note 3 neo.αντε να έρθει να πέσει λίγο η τιμή του να το χτυπήσω. Η σειρά note είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς. Απλά καταπληκτικες συσκευές.

i love rihanna

Μακαρι η σαμυ να εβγαζε ενα χαλια note ωστε να μην ετρωγα τοσο ασχημο κολημα με το θεικοοοο note…

Tom

Οσο και αν μου αρεσει το κινητο κοιταχτε ποσο μεγαλο φαινεται στο χερι.. Ειδικα στο γυναικειο χερι σε καποιες φασεις. Ειναι πολυ μεγαλο και ναι οκ ειναι πολυεργαλειο και φοβερο να το χρησιμοποιεις με τετοιο μεγεθος και με το πενακι, αλλα τι γινεται με τις ωρες που δεν ασχολεισαι με το κινητο και πρεπει να κουβαλας την γκουμουτσα αυτη. Για αυτο δεν προκειται να παρω τοσο μεγαλο κινητο γιατι απλα ειναι αβολο για τον τροπο ζωης μου. Και ας το θελω!

Ioannis

Αχ βρε παιδια πραγματικά καλα κόλπακια αλλά δυστηχως για μενα δεν κάνουν την διάφορα…. Οσο υπάρχει η “αγία τριαδικοτητα” της τεχνολογίας απο την apple τηλέφωνο, ταμπλετα, υπολογιστής με το ίδιο λογισμηκο, κατήντησε απόλυτη συμβατότητα

Λεωνίδας

Ioannis, επειδή τυχαίνει να μην είχα ως τώρα apple συσκευή, γιατί εμένα αυτό που λες για τριαδικότητα μου ακούγεται περισσότερο σαν δέσμευση παρά σαν διευκόλυνση? Γιατί δηλαδή να μην μπορώ να κάνω ό,τι θέλω με άλλες συσκευές? Εγώ δηλαδή που έχω android στο κινητό και windows στο laptop τι δεν μπορώ να κάνω που κάνεις εσύ και είναι τόσο απαραίτητα ωστε να δίνω συσκευη και χιλιάρικο? Ευχαριστώ

Μ.φ

ΕΓΩ ΛΕΩΝΙΔΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ Κ ΕΧΩ WINUOWS ΣΠΙΤΙ, IPAD ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΤΟΠΑΣΧΑ ΠΗΡΑ ΝΟΤΕ3…Ε,ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΟΠΟΟΟΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΞΕΡΕΙ.

SaneGain

Άλλαζα κινητό κάθε 3-4 μήνες …
Από τότε που κατα λάθος έπεσε στα χέρια μου ένα Νοte2 …..ΤΕΛΟΣ…. Απο τότε άλλαξα το Νοτe2 με Note3 και αν αλλάξω ΠΑΛΙ με Note θα ξαναλλάξω…
Πλέον το έχω και στην δουλειά και στο σπίτι και το μικρό το tablet το πούλησα και κράτησα μόνο το 10,1
Μόνο όποιος έχει εμπειρία με Νοτε μπορεί να με καταλάβει….

Kioses

@ Μ.φ
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι και πολλα +++++.
Ναι παιδια οποιος παει σε note οπως κι εγω δε ξεκολαει και δε παει σε αλλα κινητα,phablet.
Εξαλλου κανει τα παντα!
Κι εγω ημουν πολυ πολυ διστακτικος ωστε να παρω το 3 αλλα το ρισκαρα και σε μια μερα μεσα συνηθισα αμεσως με το μεγεθος.Εγω ανετα το χρησιμοποιω και σαν tablet ας πουμε γτ με τετοια οθοναρα βλεπεις τα παντα!Αλλα…δε θεωρω απαραιτητο για εμενα να μεταβω στο 4…Θα περιμενω το 5 πρωτα ο θεος οπου εκει πιστευω το note θα κανει απιστευτα πραγματα!

Vasilis

Παιδια, δεν λεω φοβερο εργαλειο!!! Πειτε μου ομως τι να κανω που εχω ipad, iphone 5 s ,και το κυριοτερο? mac…… πως να μεταβω στο note? γινεται να εχω note και mac ? θα χασω στην εμπειρια χρησης που εχω τωρα απο τις 3 συσκευες….και ολα αυτα? για ενα pen?

giwrgos

@tom ρε φίλε έχω το note 3 μια χαρά μπαίνει στην τσέπη δεν ενοχλεί καθόλου το χειμώνα τουλάχιστον έχεις κ ενα μπουφάν δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα σιγά

Nio

Vasilis τώρα έχεις 3 συσκευές να κάνεις την δουλειά σου. Με το note4 θα έχεις μια.

DaPain

Και εγώ έκανα αλλαγή πριν 3 μήνες από iPhine 5s σε Note 3… Τα λόγια είναι περιττά καμία σχέση.. αφού σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή… Το μέγεθος με πήρε κάτι λιγότερο από 2 μέρες για να το συνηθίσω και πλέον δεν το αλλάζω με τίποτα…

Τομ

Νιο οχι αυτο που λες ειναι υπερβολη. Οσο χρηστικο και αν ειναι ενα Note δεν μπορει να αντικαταστησει οχι εναν υπολογιστη αλλα ουτε καν ενα tablet. Μονο εν μερει. Απλα παει το smartphone στο maximnum επιπεδο χρηστικοτητας. Αλλα ενα tablet εχει μεγαλυτερο φυσικο μεγεθος που το κανει αλλη κατηγορια. Δεν μιλαω καν για εναν υπολογιστη.

@Γιωργος ενταξει δεν ειπα οτι δεν χωραει σε τσεπες απλα οπως και να το κανεις ειναι πιο βαρυ μεγαλο και δυσκινητο σε σχεση με ενα κινητο 4.7 ιντσων η και 5 (με μικρα πλαισια).

ilias

Παιδιά έχω το iPhone 4S και το iPad mini σκέφτομαι να πουλήσω το iPad για να πάρω Galaxy Note 10.1 2014 Edition και αργότερα να πουλήσω το iPhone και να πάρω Galaxy Note 3 Neo…τι λέτε αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά Note ;;

Enzo

@ilias

Θα πρότεινα να πάρεις το ΝΟΤΕ 4 και να πουλήσεις το 4s & το ipad, χωρίς να πάρεις αλλο tablet.

Εγω με ΝΟΤΕ 3 δεν εχω νιώσει την ανάγκη να παρω tablet.

filippos

Ο επεβεργαστης ειναι τελικα 64bit η οχι?

ilias

@Enzo

Έχεις δίκιο φίλε,το Note 4 μου άρεσε πολύ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 😄

Explicit

Το συγκεκριμένο κντ πήρε την αναβάθμιση που του χρειαζόταν. Μεταλλικό frame, περισσότερα MP στην εμπρόσθια κάμερα, αύξηση ανάλυσης της οθόνης, πιο δυνατός επεξεργαστής, κάρτα γραφικών. Συγχαρητήρια στην Samsung! Όμως έκαναν και μια μεγάλη πατάτα! Αφαίρεσαν το ηχείο που ήταν τέλεια τοποθετημένο στην μεταλλική επιφάνεια της βάσης του δίπλα στην υποδοχή φόρτισης και το τοποθετήσαν στην πλάτη του τλφ. Αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ακουμπάτε το τλφ με την πλάτη διότι μπουκώνει ο ήχος. Κοινώς δεν βγαίνει. Και χρειάζεται να το αφήνετε μπρούμυτα. Την ίδια γκάφα έκαναν και στα κντ S3 και S4 αντίστοιχα. Δεν περίμενα όμως να την επαναλάβουν και στο Note 4. Μέγα σφάλμα!

DaPain

@Enzo +1
@ilias όπως ακριβώς τα λέει ο Enzo… να τα πουλήσεις και να πάρεις το Νote 4 ή ακόμα και με το 3 θα κάνεις την δουλειά σου άψογα! Οι συγκεκριμένες συσκευές κυλάνε βούτυρο και δεν θα σου βγάλουν κανένα απολύτως πρόβλημα..!! 🙂

Ioannis

Το note 4 και όλα αυτά για μένα θα ήταν αξίας αν δεσμεύονταν η samsung προς τους καταναλωτές της να δώσει εγγύηση για κάποιο διάστημα σε αναβάθμισεις όπως κάνει η apple και η Microsoft όταν αγοράζεις μια συσκευή tablet ή τηλ ,και περνεις τηλέφωνο τα γραφεία τους να ρωτήσεις τι αναβάθμιση θα δώσει για την εκάστοτε συσκευή και σου λένε ´δεν ξέρουμε αλλά όταν θα βγει θα ανακοινωθή ¨ νομίζω ότι πετάς τα λεφτά σου και δεν ειναι μόνο η ναυαρχιδες της εταιρίας αλλιώς να βγάζει μόνο ακριβά κινητά και tablets

Ioannis

Χρήστης για ένα και μισό μήνα του note 10.1 2014 edition σου συστήνω ανεπυφηλακτα ότι έτσι και το αγοράζεις θα έχεις εμπειρία χρήσης της μπαταρίας 3,30 ώρες maximum μετά θέλει φόρτιση , αν το πάρεις θα με θυμηθεις…

alexandros

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ….ΕΧΩ NOTE 3 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FOUL ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ LG G2 Η S5 ΛΟΓΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ?

Lucifer1507

Τελικά στην Ευρώπη ποια έκδοση θα έρθει; Εδώ https://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-Note-4_id8577 δείχνει ότι η snapdragon έκδοση θα κυκλοφορήσει μόνο για Αμερική. Σε εμάς αρχικά Ευρώπη και μετά Ελλάδα ποια θα έρθει?

vasilis

Γεια σε ολους..Ειχα note 2 το πουλησα και πηρα note 3.Το εχω περιπου 6 μηνες.Απλα δεν παιζεται.Αν θα ξαναπαιρνα παλι note θα επαιρνα γιατι απλα τελικα το μεγεθος μετραει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.