Samsung Galaxy Note 4, “Επιβεβαιώνεται” η οθόνη 5.7 ιντσών QHD

Το Samsung Galaxy Note 4 θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση QHD 2560×1440 pixel σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και συγκεκριμένα για το μοντέλο με κωδική ονομασία Samsung SM-N910A, όπου το γράμμα Α μαρτυράει ότι πρόκειται για αμερικάνικο μοντέλο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας AT&T.

Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 4, “Επιβεβαιώνεται” η οθόνη 5.7 ιντσών QHD

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Τα καλά νέα είναι δεν θα μεγαλώσει και αυτό μάλλον;

Manos Vs

Αν μεγαλωσει λιγο ακομα θα θεωρειται ταμπλετ.

i love rihanna

Εεε καλα δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο

nick2010

Εγώ θα λεγα…. μακάρι να μίκραινε (έστω κανα δύο ίντσες και να φτιαχνε και τα bezels)

gino

Nick αν μικραινε κάνα 2 ίντσες θα είχαμε να κάνουμε με xperia u

nikos

Προφανώς ο nick εννοεί 0,1-0,2 ίντσες.Δηλαδή να πάει στις 5,5″.Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφει…

tiamat

τσαμπα χαιρεστε για το οτι δε μαγαλωσαν οι ιντσες γιατι αυτο που μετραει ειναι οτι σιγουρα θα μεγαλωσει το συνολικο μεγεθος λογω αυξημενων bezels οπως ακριβως συνεβη στη περιπτωση s5 -s5 mini !

ειναι επιβαιβεωμενο το οτι θα ειναι και αυτο αδιαβροχο,μεσα απο ενα aqua mode που εχει διαρρευσει απο τη καμερα του!

nikos

@tiamat όσο και αν θέλω να πιστεύω πως θα κάνεις λάθος,κάτι μου λέει πως θα έχεις απόλυτο δίκιο…Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη.

nick2010

@gino

Ακριβώς αυτό που λέει συνονόματος Νικόλας (τον ευχαριστώ) εννοώ… να μπορούσε να πάρει 5,5΄΄ οθόνη και δεν νομίζω ότι θα χαλάσει κανέναν το συνολικό ωφέλιμο οπτικό μέρος αν φτιαχτούν και λίγο τα bezels.

Μία τέτοια (μικρότερη) θα αποχαρακτήριζε κάπως και τη συσκευή από τον πανηγυρικό όρο “παντόφλα” ή αλλιώς “phablet” που κουβαλάει.

Εκτός κι αν η samsung ΘΕΛΕΙ να έχει, ανεξάρτητα από τον, κατά τ’ άλλα, θεμιτό επαγγελματικό προσανατολισμό της κατηγορίας Note, η συγκεκριμένη συσκευή μέγεθος “παντοφλας”…..

nikos

nick2010 η αλήθεια είναι ότι ένα note 4 σε μέγεθος g3 πολύ θα το γούσταρα!

Alexis

Τα note είναι phablet. Αυτό δεν αλλάζει. Παντόφλες για κάποιους και για αλλους εργαλεια.

lucifer1507

Κοιτάξτε σαν κάτοχος note 3 θεωρώ ότι έχει μια χαρά διαστάσεις για χρήση με ένα χέρι, για να γίνει η οθόνη 6″ και να μην χαλάσει η χρήση με ένα χέρι τότε θα έπρεπε να μηδενιστούν τα γύρω περιθώρια(bezels), πιθανόν αυτό να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και στα απλά χτυπήματα που μπορεί να έχει η συσκευή, αν η οθόνη απλώνεται μέχρι τις άκρες.

Επειδή το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο για την δουλειά μου, δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος αύξησης της οθόνης ή του μεγέθους, μιας και μετά θα γίνει δύσχρηστο στις λειτουργίες του.

Όσοι θέλουν μεγαλύτερη οθόνη ας γράψουν έναν καλό λόγο, καθώς με την τωρινή του 3 δεν έχω κανένα πρόβλημα στην απλή καθημερινή αλλά και επαγγελματική χρήση.

AlexanderKar

παντως παρολο που το περιμενα σαν τρελος το note 4 λογω οτι ο κολητος μου εχει το note 3 και μου κανει καζουρα για το lumia το 2015 οπως εχει αναφερθει παντου και στο καλυτερο site της ελλαδος (εδω δηλαδη :P) δεν αξιζει να παει τωρα καποιος να παρει κινητο οταν σε ενα χρονο απο τωρα θα μιλαμε για note 5 με 64bit snap810 octa-core ktlp παρολα αυτα περιμενω να δω με την επεξερφαστη θα βγει αν κανει την εκπληξη σιγουρα το περνω αν δεν υπομονη ενα χρονο παλι καλα που εχω υπομονη 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.