Samsung Galaxy Note 4, το Geekbench δείχνει έκδοση με Snapdragon 810

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε τις φήμες ότι το Samsung Galaxy Note 4 θα βγει σε νέα βελτιωμένη έκδοση με το νέο τέρας της Qualcomm, τον Snapdragon 810. Τα αποτελέσματα από το δημοφιλές Geekbench φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες και εμφανίζουν ένα μοντέλο με κωδική ονομασία SM-N916S που όπως όλα δείχνουν είναι το Samsung Galaxy Note 4 με Snapdragon 810.

Η έκδοση προορίζεται για πάροχο στην Κορέα κάτι το οποίο έχει ξανακάνει η Samsung με το Samsung Galaxy S5 LTE-A το οποίο έρχεται με QHD οθόνη. Στη λίστα εμφανίζεται με Android 5.0 Lollipop και οκταπύρηνο MSM8994 επεξεργαστή ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 810. Το τωρινό μοντέλο ε΄χει κωδική ονομασία SM-N910, οπότε το SM-N916S είναι νέο μοντέλο που δεν έχει κυκλοφορήσει.

Ο Snapdragon 810 είναι ο νέος high-end επεξεργαστής της Qualcomm και ο πρώτος της εταιρείας που συνδυάζει 64-bit octa-core CPU με LTE-Advanced Cat 9 multimode modem. Η Qualcomm έχει ανακοινώσει ότι θα είναι έτοιμος στο πρώτο μισό του 2015.

galaxy note 4 snapdragon 810, Samsung Galaxy Note 4, το Geekbench δείχνει έκδοση με Snapdragon 810

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Hyperjim

Μπράβο sami…… σεβασμός στους “φίλους” της εταιρείας που έχουν σκάσει 850€ κ τώρα στην ουσία τους λες…..μπράβο παιδιά αλλά βγάζω νέο κινητό κ απαξιώνω αυτό που αγοράσατε πριν ένα μήνα…. Ντροπή κ πραγματικά κανενας σεβασμός στον καταναλωτή.Σαν να αγοράζεις αμάξι κ σε δύο μήνες να σου λένε ότι βγήκε ένα με πολύ καλύτερο κινητήρα turbo.. έλεος λεφτά είναι κ μάλιστα όχι κ λίγα….
Κάτοχος note3

Makis

Παίδες έλεος, τι θα πει δεν υπάρχει σεβασμός που το βγάζει με τον 810; Δηλαδή εάν το έβγαζε μετά από 8 μήνες τι θα έλεγες. Πάρτε το χαμπάρι, η τεχνολογία όπως πλασάρεται τα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή που πήρες κάτι την επόμενη μέρα είσαι ήδη παρωχημένος. Σκέψου επίσης να ήσουν σ᾽αυτούς που σκέφτονται να το πάρουν και ξαφνικά το βλέπεις με τον 810, θα σου άρεσε πολύ!

hyperjim

Φίλε Makis αν είχες δώσει 850ευρω κ σε ένα μήνα έβγαζε με άλλο επεξεργαστή θα ήθελα την άποψή σου. Όπως δεν συμφωνώ με την Sony που βγάζει ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες χωρίς ουσιαστικές διάφορες έτσι διαφωνώ κ με τις εταιρείες που δεν σέβονται τα λεφτά μας. Αν το έβγαζε μετά από 8 η 10 μήνες θα ήταν άλλο πράγμα εντελώς φυσικά. Θα είχε κάνει τον κύκλο του σαν ναυαρχίδα κ θα περιμέναμε το note5.
Η sami δεν έβαλε ξαφνικά τον 810. Το είχε στο σχεδιασμό της πριν καν το ανακοινώσει το note4. Ξέρεις ότι όλα γίνονται βάση σχεδιασμού πριν μάθουμε εμείς το οτιδηποτε. Απλά ίσως βιαστικε κ λόγω iPhone plus………
Αυτά κ ελπίζω να καταλαβαινεις τι εννοώ.

Makis

Δε νομίζω αγαπητέ ότι θα έδινα 850 για κάτι που μόλις βγήκε επειδή γνωρίζω ότι σε 4-5 μήνες θα πέσει αρκετά η τιμή του. Συνήθως αγοράζω περσινή ναυαρχίδα οπότε τι 810-820-850 καρφί δε μου καίγεται. Καλό είναι να ξεφύγουμε από αυτό το τριπάκι που μας βάλανε. Αλλά σου λέω σκέψου να είχες βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο και λίγο πριν το αγοράσεις σκάει μύτη με τον 810 στην ίδια τιμή, δεν θα πέταγες από τη χαρά σου; Ε…κάποιοι θα κλάψουνε αν και κατ᾽εμέ είναι ανόητο και κάποιοι θα βγουν “κερδισμένοι”

ioannis

πήρα το note 4 και είμαι απόλυτα ευχάριστημενος , δεν πιστεύω ότι θα έρθει με τον 810 Ευρώπη και πολύ περισσότερο στη χώρα μας είναι για την τοπική αγορά προφανώς και για μικρή παραγωγή προφανές το χρήσιμοποιουν πιστεύω για να δουν πως συμπεριφερεται σαν συσκευή και να είναι έτοιμος για παραγωγή με το νέο έτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.