Samsung Galaxy Note 4, νέο teaser πριν το Unpacked event στο Βερολίνο

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου και το UNPACKED event της Samsung στην IFA 2014 για το Samsung Galaxy Note 4. H Samsung έχει κυκλοφορήσει ήδη κάποια teaser videos αλλά σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μεγαλύτερο hype κυκλοφόρησε ακόμη ένα video για το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 4.

Το μονόλεπτο βιντεάκι επικεντρώνεται και πάλι στο γράψιμο με το χέρι και στο S Pen stylus. Το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να έχει βελτιωμένο design με μεταλλικό σασί όπως εκείνο που είδαμε στο ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Alpha.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις φήμες, θα δούμε 5.7 ιντσών Quad HD οθόνη, Snapdragon 805 επεξεργαστή, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 16-megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Θα έρθει με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και ίσως δούμε αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Την Τετάρτη θα είμαστε στο Βερολίνο για να δούμε το Samsung Galaxy Note 4 από κοντά, αλλά προς το παρόν μπορείτε να δείτε το νέο teaser της Samsung στο παρακάτω video:

samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, νέο teaser πριν το Unpacked event στο Βερολίνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Βλεπω πολλα teaser με σημειώσεις. Μάλλον το 4αρι δν θα εχει (μονο) φοβερά χαρακτηριστικά, αλλά πολλές νέες και φρέσκιες ιδέες στο s pen

Ante_Geia

Ή πολύ απλά μπορεί και να έχει ΜΌΝΟ καινούργιες φρέσκες ιδέες στο s pen και καμία αλλαγή στην συσκευή. Γιατί τα κάνει κάτι τέτοια η Samsung. Χμμμ :/

Konstantine73

Με τον 64μπιτο true octa 5433 θα έρθει μάλλον….και ευτυχώς γιατί ο 805 δεν μου λέει κάτι τρομερό έν σχέση με τους ήδη υπάρχοντες 800 & 801

enki

αληθινο octacore ειναι και το s5 G900H μονο 3G ομως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.