Samsung Galaxy Note 4, θα μπορούσε να είναι πιο λεπτό χάρη σε νέα πατέντα

Μια πατέντα που καταχωρήθηκε στο όνομα της Samsung ίσως σημαίνει λεπτότερο design για το Samsung Galaxy Note 4. Με την πατέντα αυτή είναι δυνατόν να αντικαταστήσεις το digitizer του S-Pen με αισθητήρες που χρησιμοποιούν υπέρηχο.

Δυο αισθητήρες θα είναι ικανοί να καταγράψουν 2 διαστάσεων κίνηση ενώ 4 αισθητήρες θα μπορούν να καταγράψουν τρισδιάστατες κινήσεις.

Η χρήση του ultrasound pen δεν είναι καινούργια ιδέα, καθώς παρόμοια τεχνολογία μπορεί να βρει κανείς στο Qualcomm Snapdragon MDP 805 Tablet το οποίο είναι διαθέσιμο για developers. Ενώ το tablet είναι «αλμυρό» στην τιμή, η χρήση αυτής της τεχνολογία θα επιτρέψει την κατασκευή ενός smartphone με λιγότερο κόστος, που ίσως έχει αντίκτυπο στην τελική τιμή.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι μπορείς να κάνεις μια συσκευή λεπτότερη κατά 1mm. Το Samsung Galaxy Note 3 έχει πάχος 8.3 mm, οπότε θα μπορούσε να κάνει την διαφορά για την δημιουργία ενός πιο λεπτού προφίλ για το επερχόμενο Galaxy Note 4. Από την άλλη το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η Samsung έχει αρκετό χρόνο για να ενσωματώσει την πατέντα αυτή για να δούμε ένα πιο λεπτό Note 4.

samsung galaxy note 4 λεπτό design, Samsung Galaxy Note 4, θα μπορούσε να είναι πιο λεπτό χάρη σε νέα πατέντα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Να δω τα Sammy sheeps που κορόιδευαν την apple πως πατέντα ρεί πολυ….

tiamat

απο τη στιγμη που πατενταρεται κατι εως τη στιγμη που βγαινει στην εμπορικη διαθεση περναει πολυς καιρος. το νεο note θα ειναι φτυστο s5 με διαφορετικη πλατη φυσικα ..

φτυστο εννοω αδιαβροχο,μεγαλα μπεζελ,σενσορας αποτυπωματος κ καρδιακων παλμων.

j

@tiamat
+quad hd
+805
+περίεργη οθονη

Enzo

Δεν νομίζω να μοιάζει ιδιαίτερα το ΝΟΤΕ4 με το S5. Επίσης, το ότι τώρα κατέθεσε την συγκεκριμένη πατέντα τώρα, δεν σημαίνει ότι πρώτη φορά την ακούει. Τόσο καιρο την δουλεύει και ίσως ήδη την έχει ενσωματώσει στο νέο ΝΟΤΕ.

Αλλά πιστεύω ότι η ανάγκη μεγάλης μπαταρίας δεν θα επιτρέψει θα γίνει λεπτότερο το κινητό…

i love rihanna

Τρελαμεμας! @Enzo δεν χρειάζεται πολυ μεγαλη μπαταρια αν μικρηνει λιγο η οθονη οπως ακουγεται η μηνει ιδια και ειναι 2K μια χαρα τη βγαζει με λιγο μεγαλυτερη μπαταρια του προκατόχου!

Πάνος

Τι 2Κ ρε παιδιά. 720p, βαριά 1080 είναι ΥΠΈΡ ΑΡΚΕΤΆ Για τέτοια μεγέθη οθονών. Το έχουμε χάσει τελειως…:/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.