Samsung Galaxy Note 4, Τιμή 849 ευρώ στην Ελλάδα

To Samsung Galaxy Note θα έχει τιμή 849 ευρώ και αναμένεται σύντομα όπως προκύπτει μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public. To Note 4 έχει οθόνη 5.7 ίντσες Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805 2.7GB, μνήμη RAM 3GB και μπορείτε να δείτε ένα πρώτο hands-on video από το TechblogTV εδώ.

Samsung Galaxy Note 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Galaxy Note 4 τιμή 849 ευρώ Ελλάδα, Samsung Galaxy Note 4, Τιμή 849 ευρώ στην Ελλάδα

Πηγή

Kudos to Μιχάλης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Galaxy Note 4 850€ Προφανός η λειτουργία πτήσης σε πηγαίνει και ταξίδι 😛

Πέρα απο την πλάκα πολύ ακριβό για την ελληνική πραγματικότητα ,σχεδόν δυο μισθοί …

hagiate

ελεγα να το παρω ευχαριστω σαμμυ αλλα πολλα λεφτα μπορει να παω για το νοτε 3 τελικα που εχει κ 290 τωρα

Theo

Ευγε σαμσουνγκ, ετσι πας να χτυπησεις το iphone 6. Δεν εχεις καταλαβει ομως ενα πραγμα, αν καποιος δει το 6αρι πιο φτηνο απο το note 4 θα επιλεξει το 6αρι φυσικα ως πιο φθηνο προιον. Αν και ειμαι σαμσουνγκακιας, ελεος με τις τιμες σου. Αυτο ειναι που καποτε ελεγες οτι τα προιοντα σου θα ειναι φθηνα για να μπορουν ολοι να τα επιλεξουν? Ας γελασω.. να ναι καλα το σκρουτζ και μεχρι τα χριστουγεννα θα εχει πεσει η τιμη του..

Γιώργος

Ρε Σαμυ πλάκα μας κάνεις καλά που έχω το note 3 και θα περιμένω το note 5

Enzo

800 το 3αρι, 850 το 4άρι. Είναι πολλά όντως αλλά ήταν αναμενόμενο. Κατά τον Ιανουάριου στο σκουτζ κοντά στα 500. Οπότε υπομονή!

antonis

καποτε τα 600+ μας φαινοταν πολλα.. μετα το πραγμα πηγε στα 700+ και λεγαμε ελεος.. ε οχι ρε π****η 850 ενα κινητο.. ξεφτιλα

Alex

Έτσι Samsung Hellas αλλά μην ξεχάσεις εκεί προς τα Χριστούγεννα να κάνεις μια καλή προσφορά όπως με το Note 2 για να το πάρει ο κόσμος!!!

nikos

Τσάμπα πράμα! Θα πάρω 2-3 να κάνω και κάνα δωράκι γιατί είμαι και large τύπος!!

alex

Και πιο γρηγορα απο ιανουαριο…ως γνωστον τα καταστηματα του skroutz χτυπανε τις μεγαλες αλυσιδες (κοτσοβολος public γερμανος)περσυ το note 3 βγηκε σεπτεμβρη και νοεμβρη μηνα ειχε ηδη 550..

Panagiotis

Αν και μου αρεσει το κινητο η τιμη απο 800 του νοτε 3 σε 850 του νοτε 4 την θεωρω απαραδεκτη.

Chris

Μάγκες μιάς και είστε γνώστες θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιό κινητό θα μου προτείνατε αν διατείθεμαι να δώσω γύρω στα 450-550 ευρώ? Μπορώ να περιμένω μέχρι και χριστούγεννα αν είναι να πέσει η τιμή κάποιου μοντέλου.

karlitonio1

Αυτο που κατηγορείται την σαμσουνγκ για τα οργια στην ελλαδα ειναι απιστευτο. Σε γερμανικό κατάστημα 699 ευρω 645 αγγλια το απλο το edge δεν γνωριζω.

karlitonio1

@chris αμα παρειε νοτε 3 θα με θυμασαι 4 ever. Αλλα αμα πας εκει δεν θα εχεις ματια για αλλα :p. εχει 419 αν δεν κανω λαθος και ειναι οτι απιστευτοτερο και δυνατοτερο υπάρχει. Πρεπει να το πιασεις (αμα θες να facebookoneis και να έχεις ανοιχτο ταυτοχρονα το youtube οπως ενα pc, το νοτε 3 ειναι ιδανικο και αλλα 1002) με διαφορα νοτε 3 μεχρι και σημερα δλδ να ερθει το νοτε 4 αυτος θα είναι ο βασιλιας.μονο το note 4 θα ειναι άξιο να το αντίκαταστήσει

anergos13

Μην ακουω υπερβολες για την τιμη…καθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια
50 πανω 50 στην αρχικη δεν λεει κατι , εκτος και αν οσοι σχολιαζουν ειναι Day One χρηστες…πραμα κομματακι δυσκολο..
Ολοι μας περιμενουμε να πεσει η τιμη στα σκρουτζομαγαζα για να παμε να αγορασουμε την οποιαδηποτε Ναυρχιδα…
Εκτος καποιον λιγων εξαιρεσεων που παιρνουν καποια σχετικα καλη επιδοτηση..
Οχι αλλες υπερβολες….

Άγγελος

@chris Σου προτείνω ασυζητητί το Lg G3 το έχω 3 εβδομάδες και το κινητό είναι ποίηση στην παλάμη σου απλά. Και φυσικά value for money, αν σκεφτείς πότε κυκλοφόρησε και τι προσφέρει.

Lucifer1507

@hagiate

Που το βρήκες 290€ μέχρι τώρα 420 είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει…

Lucifer1507

Και να προσθέσω ότι έχει επεξεργαστή 2.7 GHz όχι “2.5 GB” :p

hagiate

δες στο skroutz το 16g τοσο το ειχα εχθες κ απο οτι βλεπω νομιζω θα ανεβει ξανα γτ αυτο θα περνουν πολλοι

stelios90

@hagiate, μήπως λες το galaxy note 3 neo?

jonjon

Chris@ αν θες ένα τηλ να τα κάνει όλα σειρά note μονόδρομος. Το μέγεθος σε δύο μέρες θα το συνηθίσεις, κάτοχος του 2 και Χριστούγεννα του 4 😉

hagiate

σωστος για αυτο λεω παλι καλα που το ειπες γτ ειχα θα το επερνα λολ ευχαριστωωω 🙂

Λεωνίδας

Πολύ ακριβό…Ίσως κανά κατοστάρι κάτω να ήταν πιο “λογικό”.Και μεγάλη διαφορά τιμης από την τρέχουσα του προκατόχου του.Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί βέβαια σ’αυτά τα κυβικά…Μάλλον είναι καλή “ευκαιρία” για όσους θέλουν να πάρουν το note 3 ή το note neo 3!

Dimos

Παιδια ηρεμια..η διαφορα της samsung με την apple ειναι οτι το note 4 μεχρι τα χριστουγεννα θα εχει 500-550€ ενω το iphone θα παραμεινει στην τωρινη τιμη του..να ειναι καλα το skroutz…μην τρελαινεστε αν δεν το παρετε αμεσως…

MPAKAS

skroutz for the win…
ΕΛΕΟΣ..!

Lucifer1507

Είπα και εγώ, το Note 3 το έψαχνα εδώ και μήνες πριν το αγοράσω και πουθενά δεν είχα δει κάτω από 400. Καλά εννοείτε ότι δεν υπάρχει λόγος αγοράς από την πρώτη μέρα, σκέφτομαι ότι γρήγορα θα πέσει η τιμή, μιας και δεν έχει τις μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το 3 για να τραβήξει πολύ κόσμο.

Aris

Καλα θα την παθει οπως νε τo s5 ξεκινησε με 749 και μεσα σε ενα μηνα επεσε στα 699 στα επισημα καταστηματα λογω χαμηλης ζητησης. Ειδικα τωρα που με 390 παιρνεις το g3 που ειναι πιο γρηγορο στο multitasking (το ειδα σε συγκριτικο review) και εχουν και το ιδιο περιπου σκορ στα benchmarks!

Ιωάννης jb

Μόνο….?? εγώ νόμιζα θα πιάνει χιλιάρικο!!!!!
Με τέτοια τιμή άνετα..!! Θα πάρω κανα δυό!!!!
χαχαχαχαχα…

Δημήτρης

χαχαχαχαχαχαχα να σε καλα samsung…μας εκανες και γελασαμε παλι!!!!

Παναγιωτης

Και τα 800 ευρο του νοτε 3 πολλα ηταν για αυτο λεω πως ειναι υπερβολη τα 850 επισης οσο πιο μεγαλη τιμη εχει στην αρχη ενα κινητο τοσο πιο δυσκολα να πεσει στην τιμη του προηγουμενου για εμας που θα το παρουμε αργοτερα

Dimitrinho

Τελικα η samsung hellas ειναι μεγαλυτεροι απατεωνες απο την infoquest(apple)

giwrgos

Αναμενόμενο να είχε τόσο μεταλλικό, καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικα, 4Κ οθόνη. Απλά πλέον η τεχνολογία είναι για λίγους. Με εκνευρίζει να βλέπω 15χρονα η και μεγαλύτερους με νοτε και να το παίζουν μούρη, αν τα έχεις το παίρνεις. Άλλωστε ο κλασικός Έλληνας που χρωστάει ΕΝΦΙΑ, ΦΕΦΠ κτλ θα το πάρει με 45 δόσεις για γκλαμουρια.

dark_master

Εμένα πάλι αυτό που με νευριάζει είναι ότι ζητάνε 850€ λόγω μετάλλου και ανάλυσης οθόνης.
Και πάει στα κομμάτια το Note, πες έχει άλλη ανάλυση, high end χαρακτηριστικά κτλ. Βρίσκεις κάτι (που για μένα δεν βρίσκεις) που να δικαιολογεί την τιμή. Το Aplha που το έχουν 699€??? ίδια δλδ τιμή με το S5 στο ίδιο κατάστημα. Μας δουλεύουν? Να πληρώσω παραπάνω τι? Τον επεξεργαστή που είναι της Samsung και δεν νομίζω να κοστίζει όσο ο Snapdragon? Την οθόνη που είναι χαμηλότερης ανάλυσης από το S5? Τα 16GB παραπάνω εσωτερικού χώρου η την μικρότερη μπαταρία? Η μήπως το μέταλλο περιμετρικά? Δλδ αν έβαζαν μέταλλο παντού σαν το Μ8 πόσο θα ζηταγαν? 1000€?
Νόμιζα πως η πτώση των κερδών θα τους ξυπνούσε όσο ακόμα είναι νωρίς. Το έργο το είδαμε κ παλιότερα με την HTC αλλά εκείνη έβαλε μυαλό έστω και αν άργησε και δείχνει σταδιακά σημάδια ανάκαμψης. Ελπίζω να καταλάβουν πως το καλάμι φτάνει στα όρια των αντοχών του και πως όσο εύκολα έφτασαν στην κορυφή άλλο τόσο εύκολα μπορεί να πέσουν με τα χρήματα και το μάρκετινγκ να μην είναι πλέον πανάκεια για το πρόβλημα τους.

redtfsi

Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Γερμανία να έχει 700 € και εδώ 850 €

Lucifer1507

Πιστευω ότι είναι μια “τυχαία-μέγιστη” τιμή που έχει επιλέξει το συγκεκριμένο κατάστημα για προ παραγγελίες, μόλις κυκλοφορήσει επίσημα και γεμίζουν τα stock των καταστημάτων θα πάει έως και 200€ κάτω. Και ακόμα πιο κάτω στα καταστήματα του skroutz.gr

Χρήστος

χαχαχα, πάρτε τα τώρα power users που κατακρίνετε την apple σε κάθε αρθρο.
Άντε, σε καλή μεριά..

..yet another useless comment..

nick2010

Τελικά, στην Ελλάδα του Σεπτεμβρίου 2014, φαίνεται ότι ακόμη… ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Στη σελίδα του public το έχει ήδη ως ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ !!!!!!!

ΡΕ ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ…

tr011ing

850 ευρω πλαστικουρα με τσαμπα το android φορεμενο, την ειδε apple ο κορεατης!

nthegrpap

Εεεεεεεεεεε!!!! 50€ κοστίζει το μεταλλικό frame?

karlitonio1

Μερικοι πρεπει να σκασετε απλα η σαμσουνγκ δινει price δτα 699 και λιγότερο αγγλια βγενει 659 αμα το παρεις δειτε αφηστε τις μπουρδες περι πωπω σαμσουνγκ φταιει επειδη στο ελαδισταν βρισκουν κορόιδα. https://geizhals.at/de/samsung-galaxy-note-4-n910s-schwarz-a1161598.html

zsotiris
Βασίλης Μισθός

@karlitonio1 Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου αλλά μην ξεχνάς ότι τα μεγάλα καταστήματα plaisio public κοκ, παίρνουν μεγάλες ποσότητες και δεν τα πληρώνουν cash.Έτσι το ποσό ανεβαίνει (κάτι σαν δόσεις).Ενώ τα μαγαζιά στο skroutz,παίρνουν μεν λιγότερη ποσότητα αλλά τα πληρώνουν ντούκου και τους έρχεται καλύτερα.Για αυτό υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή!!!!

Lucifer1507

@Βασίλη

Αυτό που γράφεις πρώτη φορά το διαβάζω και δεν το είχα σκεφτεί, έχει μια λογική. Γιατί πάντα πίστευα ότι έχουν μια παράλογη υπέρ κοστολόγηση μόνο και μόνο για το κέρδος. Μακάρι να άλλαζαν πολιτική, ώστε να έπεφτε και η γενική-αντικειμενική αξία των συσκευών, ειδικά όταν ξεκινάνε από την ίδια την εταιρία αυτές οι τιμές.

karlitonio1

@Βασιλης μισθος μπορει (δεν το αποκλειω) αλλα οτι ειναι φραγκοφονιαδες ειναι, και θα σου πω το εξης γιατι δεν ισχυει. Δεν γινεται να ισχυει αυτο που λες γιατι πάρε τα media markt στην ελλαδα, ειχαν 799 το σ5 εδω και στην γερμανια 649 (150 ευρω το ιδιο μαγαζι day one) ειναι υπερκοστολογηση ο φορος και οτι ο ελληνας θελει να τα αρμεξει δεν τον νοιαζει. Εγω γνωριζω πλεον οτι δεν αγοραζονται τα προιοντα, απλα οι ετερειες τα δίνουν εκει οσα πουληθούν θα παρουν τα ποσοστα κτλ ο καθένας και μελη γαλα. Παλια γινοταν αυτο πωπω δεν έχω λεφτα για εμπορευμα. Παρε και το αλλο (αυτο θα σε αποτελειωσει :p ) η apple ανακοινωνει επισημες τιμες ( και οντως πανω κατω ειναι ακριβως ιδιες τιμες) δλδ για την apple που αγοραζει το public plaisio ktl δεν ισχυει? Βλεπεις οτι εκει 799 λεει η apple? Τοσο θα το φερει. Φιλικα στο λεω επειδη δεν ειναι οτι δεν στεκει η αποψη ισα ισα εξυπνη ειναι αλλα…. στα πα δεν πρεπεθ να ισχυει για τα παραπανω ( πηρα το note 3 το εψαχνα 799 ολα τα κλασικα μαγαζια το ελληνικό) και ομως το birdphone το ελληνικό day one 699 το ειχε και πουλησε σαν… Συνέχεια »

Βασίλης Μισθός

@karlitonio1 Φίλε μου,το είπα και εγώ γιατί έχω μιλήσει με διάφορους μαγαζάτορες και ξέρω ότι οι άνθρωποι βγάζουν 15 με 20 ευρώ το κομμάτι για τα ευρωπαϊκά μοντέλα πού φέρνουν.Να μου πεις δεν έχουν το λειτουργικό κόστος του πλαισίου ή public.Αυτά με τα ποσοστά που αναφέρεις έχεις μεγάλο δίκιο.Δυστυχώς υπάρχουν τέτοια πράγματα και το θέμα είναι ότι την πληρώνουμε όλοι.Το birdphone αν δεν κάνω λάθος φέρνει ή γερμανικά ή γαλλικά.Είχα πάρει πριν από 2 μήνες το s5 στο phonegallery 470 ευρώ.Πιστεύεις ότι υπήρχε ουρά στο μαγαζί???Ισχυεί ότι η πλειοψηφία είναι ανενημέρωτοι.Αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει και αυτό είναι καλό.Βέβαια έχουμε πολύ δουλειά!Αυτά και ελπίζω το note-beast mode 4 να παίζει τιμολογιακά,γιατί χθές πούλησα το s5 και είμαι με την μπακατέλα το samsung galaxy mini s5570!!!!!!

karlitonio1

@Βασιλης μισθος. Ναι το ξερω αλλα ειχαν και το ελληνικο μοντελο εγω μιλαω για το ελληνικό day one το ειχαν 699 και λιγο ποιο κατω τα ξενα γαλλικα γερμανικα κτλ. Το ελληνικο αυτοι και εβα κρητικο μαγαζι δεν θυμάμαι 699 το ειχαν οποτε. Αχαχα ελα υπομονη ερχεται το τουμπανο νοτε 4 :p. Θα σου πω το εξής πηγε μια κοπέλα πριν ενα μηνα στα public(νεαρη γυρω στα 35 και καλα αρχιτέκτονας η δικηγόρος κατι τετοιο) λεει θελω λαπτοπ (κατευθειαν εκει τα περιεργα αγορακια (κοριτσάκια ξερω εγω τι ειναι :p) την πανε στα macbook pro). Ηταν 2011 μοντελο κλασικα 1699 ευρώ το ειχαν εκει. Αυτην το ηθελε για δουλεια να συγχρονίσει αρχεια φακελους κτλ. Ο αδαης πολιτής την ρωτάει τη σκληρο έχεις κτλ δεν θυμοταν η κοπελιά, είπε εναν απλο μαλλον wd απο τι το έκοψα, αλλα οχι apple.ωραια τις λεει κανει (Facepalm). Πετάγεται ενας αλλος λεει στον πολιτή μη λες κοτσανες στους πελατες (και αυτος πολιτής) δεν συγχρονιζονται με τιποτα δεν θα μπορεις να κανεις αυτο ουτε αυτο ούτε το αλλο (πραγματικα τιποτα απο τι θα ηθελε). Αφου τελειωνει πεταει το θεικο: οκ θα το παρω. Ημουν wtf 0_0. Εγω παντως αυτον τον κοσμο τριγυρω τον βλεπω σε ενα ποσοστο… Συνέχεια »

Agnostos13

Υπομονη…σε 2 μηνες θα πεσει στη μιση τιμη!

Βασίλης Μισθός

@Agnostos13 Αλήθεια φίλε μου πιστεύεις ότι μπορώ να περιμένω 2 ολόκληρους μήνες????1 μήνας πάει στα κομμάτια!!Αλλά δύο πάνε πολύ!!!!

Μάκης

@karlitonio1 n910s με snapdragon
@zsotiris n910f με exynos

9 τύπους λέει ΝΟΤΕ 4
https://www.lwrw.org/SAMSUNG%20GALAXY%20NOTE%203.htm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.