Samsung Galaxy Note 4, πληροφορίες για 2 εκδόσεις, η μια με κυρτή οθόνη

Μόλις χθές ακούσαμε ότι το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να έρθει σε 2 εκδόσεις, η μια θα έχει Snapdragon 805 SoC, ενώ η άλλη τον Exynos 5433 με κωδική ονομασία «HelsinkiPro». Σήμερα όμως οι πληροφορίες λένε ότι η η μια έκδοση του Samsung Galaxy Note 4 θα έρθει με curved AMOLED οθόνη.

Δεν είναι η πρωτή φορά που ακούμε τέτοιες φήμες αλλά τώρα έρχεται από συνεργάτη της Samsung στην Κορέα.

Η έκδοση με την κυρτή οθόνη προορίζεται για πολύ συγκεκριμένες αγορές ενώ φυσικά η δεύτερη έκδοση που δεν θα έχει κυρτή οθόνη θα απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά. Και τα δυο περιμένουμε να κάνουν το ντεμπούτο τους στην IFA 2014 στο Βερολίνο μεταξύ 5 και 10 Σεπτεμβρίου.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε Quad HD (1,440 x 2,560) οθόνες, 16MP εξωτερική κάμερα με optical image stabilization και Snapdragon 805/Exynos 5433 processor (ο δεύτερος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα).

Μένει να δούμε το μέγθος της συσκευής αλλά δεδομένου ότι το Samsung Galaxy Note 3 έχει 5.7 ιντσών οθόνη, ίσως περιμένουμε να δούμε να αυξάνονται οι ίντσες στο Galaxy Note 4 και ίσως φτάσει στις 6 ίντσες.

Μαζί με το Samsung Galaxy Note 4, κατά τη διάρκεια της IFA 2014 ίσως δούμε και την πρόταση της Samsung για έξυπνα γυαλιά προκειμένου να συναγωνιστεί τα Google Glass. Οι μέχρι τώρα φήμες λένε για Samsung Gear Glass.

Στο video μπορείτε να δείτε πως ακριβώς είναι η YOUM οθόνη.


, Samsung Galaxy Note 4, πληροφορίες για 2 εκδόσεις, η μια με κυρτή οθόνη


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
someone

Αυτό με τις 2 εκδόσεις έχει καταντήσει αηδία… Ας βγάλει μια για όλο τον κόσμο να τελειώνουμε.

P

LG vs SAMSUNG ( το κοριτσάκι “είμαστε ” εμείς οι καταναλωτές ) απολαύστε το 🙂
https://m.youtube.com/watch?v=Ifc-1vJzNiA

Ανδρέας

Ωραία! Βασικά η άλλη συσκευή με την κυρτή μάλλον νέα σειρά θα είναι απλά μπορεί να συνοδεύει το πενάκι!
Και για ακόμη 1 φορά η samsung μπροστά απο όλους! Λέτε να είναι η 2 εταιρία που θα ανακοινώσει smart glasses?
Εκεί πάντως δουλεύουνε για να προσφέρουν το καλύτερο για τον πελάτη τους :”)
Well done sammy για ακόμη μια φορά αποδεικνύεις την αξία σου!

Φωτης

Αν ειναι στις 6 ίντσες Εγω θα ξενερωσω..Πολυ μεγάλο ρε παιδια είπαμε!!!

prideous

Μια χαζή ερώτηση…. Αν είναι κυρτή η οθόνη το πενάκι που θα μπαίνει?

Erevos

Από κάτω στην φωτογραφία έχετε βάλει το Note 3 Neo (ξεχωρίζει γιατί το αλουμίνιο περιμετρικά δεν έχει γραμμώσεις όπως στο κανονικό Note).

ilias99

το περιμενω πως και πως. μακαρι η καλητερη εκδοση να ερθει και στη χωρα μας. Ολοι κερουμε οτι η σειρα note ειναι η καλητερη στa phablet

Ανδρέας

@prideus το ίδιο σκεφτόμουν.! Μάλλον θα δούμε κυρτό πενάκι :’)

Σπύρος

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι η Samsung θα βγάλει το note 4 με κυρτή οθόνη (κι ας πρόκειται για 2η και περιορισμένη έκδοση);
Εννοώ γιατί να κάνει κάτι τέτοιο την στιγμή που η σειρά note έχει φτιάξει δικό της καταναλωτικό κοινό για να απευθυνθεί;
Δεν ξέρω. Αυτές οι φήμες πάντως είναι εκνευριστικές. Είδαμε και την Apple που θα παρουσίαζε τώρα την μια από τις 2 συσκευές που θα βγάλει. Μέχρι τις 4,7 ίντσες έχω αρχίσει και αμφισβητώ πια 😛

Panos7GR

@Ανδρέας: Ναι πολύ μπροστά! Τι να λέμε… Τόσο μπροστά που θα το περιορίσει σε συγκεκριμένες αγορές. Έτσι εισαι μπροστά; Μπροστά ξέρεις τι είναι; LG G Flex! Παγκόσμια διάθεση, από την αρχή μεχρι το τέλος του πρωτοπορία. Η Sammy και το Galaxy Round που εχει να λέει που είναι; Κορέα; Πέρα από την παρουσίαση του, δεν έχουμε ξανακούσει για δαύτο…
Αν το Note 4 θα είναι μία έκδοση ή και οι δύο με κυρτη οθόνη τα ξαναλέμε. Κατά τα άλλα Galaxy Note η μόνη σειρά που παραδέχομαι την Sammy. Φοβερές δυνατότητες, λογισμικό που όντως το κάνουν εργαλείο το εκάστοτε Note και η εμπειρία μου με το πενακι της (αν και ήταν ελάχιστη καθώς δεν έχω Note) ήταν απλά υπέροχη. Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν!

Ανδρέας

@Panos7GR εχω ξαναπεί ότι οι ναυαρχίδες έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες για τις χώρες μας! Δεν το βρίσκω παράλογο που η σαμμυ αποφάσισε να κινηθεί έτσι γιατί όντως θα έχει πολλές δυνατότητες το smartphone αυτό αν είναι αλήθεια και θα το βοηθάει η κυρτή του οθόνη (π.χ η σειρά νοτε έχει αλλη χάρη λόγο στο πενάκι) Οπόταν μπορεί να μην ήθελε να κάψει την συσεκυή παίρνωντας αρνητικά σχόλια απο άτομα που και να θέλουν δεν θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατοτητες αυτού του smartphone! 🙂
Εγω δεν μίλησα μονο για smartphone αλλα και για smart devices η samsung είδη μας ανακοίνωσε smartwatch η LG ακόμη; Η samsung τώρα θα ανακοινώσει και smartglasses; Η LG μετά απο 5 χρόνια; Η σαμμυ όπως και να το κάνουμε είναι η πιο ολοκληρωμένη εταιρία και έχει τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές!

rentika

αν είναι να έχει 800 ευρώ και πάνω δεν θα πάρουμε .

Panos7GR

@Ανδρεας: Τότε η Sony ρίχνει στα αυτιά της Samsung γιατί έβγαλε το πρώτο της SmartWatch, 1 χρόνο πριν το Galaxy Gear κι αν λάβουμε υπόψιν το LiveView ότι ήταν οιωνός του SmartWatch, τότε πάμε 2 χρόνια πριν. Συν ότι τα SmartWatch έχουν ήδη μεγάλο μαγαζάκι, συν ωραιότερο design (υποκειμενικό) και συν μεγαλύτερη μπαταρία. Ετσι το πάμε;; Η LG δεν έχει βγάλει δικό της smartwatch γιατί περιμένει την Google να ετοιμάσει το Android Wear καθώς θα είναι η πρώτη συσκευή που το φοράει! 😉 Και για να μην ξεχναμε η LG παλαιότερα είχε βγάλει “smartwatch”-τηλέφωνο… Ετσι για να σκεφτόμαστε λίγο. Πάντως για καινοτομία σου απάντησα. LG G Flex! Ολα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα! Και από την στιγμή που καμμία “ολοκληρωμένη” εταιρία με 200 κιλά καινοτομία, δεν έχει καταφέρει να βγάλει κάτι ανάλογο σε παγκόσμια διαθεσιμότητα, τότε σόρρυ δεν ασπάζομαι την άποψή σου… Όσο για τα smartglasses κρατάω μικρό καλάθι. Ολόκληρη Google που είναι καθαρά εταιρία software, παλεύει τόσα χρόνια το project, θα έρθει η Sammy εν μία νυκτί να μου το παρουσιάσει σαν ανταγωνιστή; Ότι αρπάξει ο κ…λος μας δηλαδή. Εκτός κι αν δεν πατάει στον δρόμο της Google και είναι κάτι διαφορετικό, οπότε πάω πάσο! Τώρα για το Note… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.