Samsung Galaxy Note 4, κυκλοφορεί νωρίτερα εξαιτίας του νέου iPhone 6 [Κορέα]

Η Apple ανακοινώνει τη μια τα ρεκόρ παραγγελιών με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus τα οποία έφτασαν 4 εκατ. παραγγελίες σε 24 ώρες και την άλλη τις πωλήσεις για τις 3 πρώτες μέρες άγγιξαν τα 10 εκατ. Αυτό σίγουρα ήταν κάτι που δεν άφησε αδιάφορη τη Samsung η οποία αποφάσισε να επισπεύσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 4.

Έτσι, το Samsung Galaxy Note 4 θα κυκλοφορήσει τελικά στην Κορέα στις 26 Σεπτεμβρίου αντί για αρχές Οκτωβρίου που είχε σχεδιαστεί αρχικά, από τους 3 μεγαλύτερους παρόχους, SK Telecom, KT και Uplus.

Η Samsung έχει θέσει ως στόχο τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις για τις 30 πρώτες μέρες κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 4. Λέγεται ότι την πρώτη εβδομάδα θα διαθέσει 3.75 εκατ. συσκευές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρσι η Samsung απέστειλε 10 εκατ. Samsung Galaxy Note 3 τους 2 πρώτους μήνες, οπότε ο στόχος των 15 εκατ. σε 30 μέρες είναι αρκετά αισιόδοξος.

Στέλεχος της Samsung στο τμήμα marketing ανέφερε ότι η θετική υποδοχή των νέων iPhone 6 από την αγορά, ήταν αυτό που ώθησε τη Samsung να βγάλει το Note 4 νωρίτερα απ ότι είχε προγραμματίσει και ότι η Samsung θα ακολουθήσει ιδιαίτερα επιθετική πολιτική για την προώθηση του phablet της. Παραδέχεται επίσης ότι η Samsung δέχεται μεγάλη πίεση από τα νέα μεγαλύτερα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Το φετινό Samsung Galaxy Note 4 είναι το πιο φθηνό Galaxy Note με προτεινόμενη τιμή στην Κορέα στα 919 δολάρια, το πρώτο Galaxy Note ήταν στα 960 δολάρια ενώ το Galaxy Note 2 και το Galaxy Note 3 στα 1038 δολάρια και 1018 δολάρια αντίστοιχα.

samsung galaxy note 4 release date, Samsung Galaxy Note 4, κυκλοφορεί νωρίτερα εξαιτίας του νέου iPhone 6 [Κορέα]

samsung galaxy note 4 release date, Samsung Galaxy Note 4, κυκλοφορεί νωρίτερα εξαιτίας του νέου iPhone 6 [Κορέα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill r

Και Ελλάδα θα έρθει ως το πιο ακριβό νοτε!?!?

tr011ing

samsung : τρεχουμε μπας και πουλησουμε τιποτα :”'( κλαψψψψψψ…………..
apple : τους πηραμε τα βρακια……….μουαχαχαχαχ!!!!!!

tr011ing

τρεχει και δεν θα φτασει η samsung να προλαβει κανα πελατη που δεν εχει παρει iphone ακομα χαχαχα! Κωστα ελεος μας εφτιαξες την μερα!

zach

Πανικοβλήθηκαν χεχε,..

VasiliS4mini

Και χαλαρά να έρθουν εγώ θα περιμένω, αν ήθελα iPhone θα έπαιρνα iPhone, θέλω note 4 όμως και θα περιμένω ακόμα και το iPhone 7 να βγει.

nikmour

Αυτό δεν είναι κακό. Η κάθε εταιρεία παρακολουθεί τί κάνουν οι ανταγωνιστές της. Όπως και η apple αύξησε την ίντσες της για να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους έτσι και η Samsung παρακολουθεί από δίπλα. Αυτό είναι καλό για εμάς τους καταναλωτές. Αν μειώσει και τις τιμές η apple και η Samsung,HTC κτλ όπως έκανε η Microsoft για της ναυαρχίδες τους τότε θα έχουμε κάτι ωραίο…

direfear

Παρακαλειται το κοπαδι της Αpple να μην τρολλαρει και να απολαυσει το 1gigabyte ram,τους 2 πυρηνες και τα 8 megapixel απο το κινητο αξιας 2 βασικων μισθων που αγορασαν σαν καλα οικοσιτα ζωακια του μηλου…

space

@direfear γυρνα πλευρο, μπορει να πιαστεις…

maxtor

επιτέλους έρχεται ο θεός!!

doc77

Τελικά δεν θα κοιμηθώ απόψε…..το note 4 θα βγει στην αγορά γρηγορότερα……για να χτυπήσει το iPhone plus…..τι σχέση έχει ρε παιδιά το Android με το ios……τι συγκρίνουμε πάλι……όποιος γουστάρει το ένα ή το άλλο θα το αγοράσει…..Απλά γράφετε ένα άρθρο έτσι για να γεμίζουμε σχόλια…..τι να πω δεν μας κουράζει αυτή η ανούσια σύγκρουση……;;;;;;

zazas

Ωραία
Ας πάρετε όλοι iPhone για να πέσει γρήγορα η τιμή του note 4 να το τσιμπησουμε εμείς που ξέρουμε να κάνουμε αγορές Best value for money 😉

jimo

αυτο παλι που ολοι ξερουν και κανουν καλυτερες αγορεσ και value for money μονο απο τισ εταιριες που προτειμουν και ολες οι αλλεσ εταιριες ειναι για το αναθεμα δεν το καταλαβα ποτε !!!

δεν προλειται να καταλαβεται οτι οι επιλογεσ του καθενα ειναι για τον εαυτο του μονο και ο εγωισμος και η υπερωψια δεν χωρανε ! αλλα παλι δεν ειδα τουσ apple αγοραστες να σκυλιαζουν τοσο πολυ οσο οι android !!

Γιάννης

Για όσους μιλάνε για την δήθεν καλύτερη ποιότητα κατασκευής της Apple , το Note 3 είναι πιο γερό από το iphone 6 plus:
https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM
https://www.youtube.com/watch?v=FwM4ypi3at0

Vasilis

εδώ που προεξεχει η κάμερα, γιατι δεν λέει κάποιος κάτι ρε παιδια;;;;;

Giatampaza

γιατί δεν το έκρυψε ποτέ η Samsung σε αντίθεση με την Apple

Ioannis

Έμαθα ότι θα βγάλουν μαζί με note 4 και το note 5 ,6,7……

spazyjay

Και το iphone 10 να βγει σαν το note δεν υπαρχει!!

Genesis

τους πήραμε τα βρακιά λέει ο άλλος λες και έχει μετοχές στην apple ότι νάνε είναι μερικοί τέλος πάντων. είδα και αυτούς που προλάβανε τα λυγισμένα του uri geller.

tiamat

γαμωτο ειμαι μαλλον υπερβολικα χαζος… γιατι εγω δε βγαζω ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ σε αυτη την ειδηση..?? το πως και ποτε θα κυκλοφορησει η apple δυο μεγαλα κινητα φετος ηταν γνωστο απο τα χιλιαδες leaks μεχρι και στον πιο ασχετο απο μας αφου ειχαμε περιπου μια ειδηση ανα μερα απο τα τεχνολογικα sites που μας δειχνανε πως θα ειναι τα iphone των 4,7 και 5,5 ιντσων. λετε η samsung να μη γνωριζε καλυτερα απο εμας ολα αυτα? λετε να αιφνιδιαστηκε..??.. λοιπον σας λεω οτι.. ηξερε το ΤΙ ,το ΠΩΣ και ΠΟΤΕ με καθε λεπτομερεια και ακριβεια και αναλογως ετοιμασε το NOTE 4 . γιατι λετε το εφοδιασε με OIS για πρωτη φορα φετος ,ενω ολες τις προηγουμενες φορες τα note απλα δανειζονταν τη καμερα του καθε GALAXY S xxx ?? γιατι το λεπτυνε και το εκανε πιο μακρυ φετος το note? γιατι δε το εκανε αδιαβροχο? γιατι δεν εκανε καμια προσπαθεια να μικρυνει τα bezels οπως εκανε στο note3 ?.. η SAMSUNG ηξερε ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ IPHONE 6 KAI 6PLUS και αναλογως προετοιμασε τo NOTE και το ΑLPHA για να ειναι απολυτα συγκρισιμα με τα προιοντα που θα παρουσιαζε η apple φετος η samsung δεν αλλαξε καμια στρατηγικη και κανενα… Συνέχεια »

tolkien

@direfear πες τα ρε φιλε. Κι εγω iphone ειχα παλια αλλα ποτε ποια με τις τοσες κουταμαρες και τα κλειδωματα τους. Μακρια απο apple ποια. Ας δινουν τωρα ποια αλλα κοροιδα τσαμπα λεφτα για ενα σχεδον ιδιο κινητο (και καλα νεα εκδοση μην πω).

χρηστος σαμ

@tiamat καλα τα λες φιλε μου..
ενα αλλο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι ολοι φετος βαζουν το κυρτο στις ακρες γυαλι.
για μια περιοδο το ειχαν σταματησει να το κανουν γιατι κ καλα αν επεφτε θα εσπαγε πιο ευκολα.
Τωρα βλεπω ολους να το βαζουν, σαν κατι τελειως νεο κ πρωτοποριακό! 😛
Βεβαια,εγω προσωπικα το γουσταρω ασχημα, περαν του οτι γλυστραει καλυτερα το χερι στη οθονη,ομορφενει με καποιο περιεργο τροπο ολη τη συσκευη..

βλεπε gs3,g2,note4,iphone6,moto x κτλ..

Georgos

Άντε να βγει το αυθεντικό γιατί έχουμε γεμίσει απομιμήσεις του Note όπως το iphone 6 plus.

Χρήστος

Χαίρονται τα υποανάπτυκτα της Apple. Πως σας φαίνεται η μεγάλη οθόνη των νέων iphone; Όταν κρατούσαμε τα galaxy μας, μας λέγατε πως φαινόμαστε σαν να κρατάμε «παντόφλα», «τούβλο», «τοστ» και άλλα τέτοια… και η σοφή Apple είχε προβλέψει την οθόνη ακριβώς στο μέγεθος ενός χεριού… τώρα; ΠΟΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΤ;; Πάρτε επίσης τα specs του iphone, πηγαίνετέ τα σε κανένα νηπιαγωγείο να παίζουν τα παιδάκια και φωνάξτε όλοι μαζί «ΑPPLEΜΠΕΕΕΕΕΕΕ»!

JCash

Ποσα χρονια ασχημιας ακομα ??Φτανουν με τα τεχνικα χαρακτηριστηκα φτιαξτε και λιγο την εικονα του κινητου !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.