Samsung Galaxy Note 5: Σκοράρει 69.702 πόντους στο AnTuTu

Με την ανακοίνωση των Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ να έχει προγραμματιστεί σε λιγότερο από 10 μέρες, στις 13 Αυγούστου, οι πληροφορίες και οι διαρροές θα γίνονται πιο έντονες. Αυτή τη φορά το AnTuTu αποκαλύπτει τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις των δυο μη ανακοινωμένων phablet.

Σύμφωνα με blog post από το AnTuTu, τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ θα έχουν αρκετά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα έχουν ίδιο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM στα 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και Android 5.1.1 Lollipop.

Η κύρια διαφορά τους θα είναι ο οθόνη, με το Note 5 να φορά οθόνη 5.7 ιντσών ενώ το S6 Edge+ θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels.

Όσο για την επίδοση τους, το Samsung Galaxy Note 5 φέρεται να σκόραρε 69.702 πόντους, ενώ το Samsung Galaxy S6 Edge+ εμφανίζεται στους 68.345 πόντους. Συγκριτικά να πούμε ότι για το πρώτο μισό του 2015, στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες επιδόσεις βρισκόταν το Samsung Galaxy S6 με 67.520 πόντους, ενώ το σκορ του Samsung Galaxy S6 Edge ήταν στους 63.910 πόνους.

Ωστόσο μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση στις 13 του μήνα, οπότε και το Techblog θα έχει όλες τις πληροφορίες, κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Samsung Galaxy Note 5: Σκοράρει 69.702 πόντους στο AnTuTu, Samsung Galaxy Note 5: Σκοράρει 69.702 πόντους στο AnTuTu


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Ε εντάξει, τα benchmars δεν λένε και πολλά. Τα s6/s6 edge ήταν πρώτα, αλλά και τα μόνα που δεν έχουν multitasking (λόγω bug που μετά από τόσους μήνες ακόμα να διορθώσουν) και με την χρήση, αν δεν τα κάνεις reboot τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα, κολλάνε του θανατά.

Τουλάχιστον, για καλό τους δηλαδή, τα note 5 και s6 edge+ δεν νομίζω να έχουν το ίδιο bug, άρα θα πάνε μπάλα. Απλά θα είναι 1μιση μισθός η αρχική τους τιμή…

Ekimolaos

benchmarks*

Ilias kap

Καλησπέρα, να ρώτησω κάτι για το s6 μιας κ αναφέρεται κ το άρθρο αλλά για κάτι άσχετο, κ από καποιον εφ όσον είναι κάτοχος του….
Από μπαταρία πως τα πάει?

Δημήτρης

Αφου δεν εχει καρτα μνήμης ας κάνει και 1.000.000 επόμενο…

Nick

ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ SD ΡΕ ΚΟΡΕΑΤΗ ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΗΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ ΣΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕ APPLE ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!

nik

αν δεν έχει microsd kai removable battery είναι μάπα. Δεν θα είναι νοτε!

Darth

πλέον τα benchmark δεν μας λένε πολλά….. βλέπε s6 που έχει θηριώδες hardware και κατώτερο όλων soft που χαντακώνει το hardware…..

Ελ.Πετ.

Ειλικρινα με αφηνει αδιαφορο. Εκει που το πανε η Σαμ κ το Μηλο,σημαινει οτι θα πληρωνεις για τα παντα (μνημες,δεδομενα ,ραδιο,μουσικη,cloud) κ μονο συνδεδεμενος θα έχεις λιγα ψιχουλα.Περασα κ σπο τις δυο (iphone3,iphone 4s,sgs3,sgs4,note3)
οτι κανουν ειναι μονο κ μονο για να τα σκας.Ακομα κ μια σπλη μπαταρια να μη μπορεις να αλλαξεις μονος με δεκα ευρω,αλλα να σκας κατοσταρες στα σερβις κ έμμεσα να σ αναγκαζουν να αλλαζεις συσκευη πριν την ωρα της. Πιστευω μαλιστα οτι η apple, δουλεψε πολυ χοντρα τη samsung κ την αναγκασε να τη μιμηθει βγαζοντας τηλεφωνσ με λιγοτερα η κατωτερα χαρακτηρηστικα απο οτι ειχε καποτε(οχι sd,οχι removable μπαταρια κ.α ) κ τωρα την εχει υπο ελεγχο.Σε σχεση μαλιστα με αλλες μαρκες,δεν ειναι παρα υπεραξιες.Σου δινουν πολυ λιγοτερα απο τος αλλους,με περισσοτερο κοστος.

Petrosjuve

Φιλε μου nick το οτι τα samsung ξεφλουδιζουν οπως λες δεν το εχω ξανακουσει εγω με το alpha μια χαρα ειμαι και απο πολους γνωστους που εχουν sammy Κανενας δεν παραπονεθηκε απο που το ειδες γραμενο αυτο εσυ.. Σορρυ αν φαινεται οτι μιλαω καπως επιθετικα απλα τα γραφω γρηγορα

κ.φ

Μεγαλη πικρα το mote5.Χανει την ταυτοτητα του κ μαζι οτι καλο ειχε,για λιγο γυαλι κ για τα benchmark.Εχεις δικιο,ουτε μια απλη μπαταρια δε μπορεις ν αλλαξεις.Οσο για τα samsung,5-6 ειχα,κανενα δεν ξεφλουδισε ποτε.Πρωτη φορα τ ακουω.

Nick

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ? ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-edge-ksefloudizei-1454

Παναγιωτης

Παιδια πιστευω οτι ειναι πατατα που λενε οτι τα κινητα της samsung ξεφλουδιζουν. εχω το s4 εναμιση χρονο και δεν μου εχει συμβει

Δημήτρης

Παιδια ενας φιλος μου ειχε το grand και του ξεφλουδισε στα πλαινα της οθονης για αλλα μοντελα δεν ξερω καθως δεν εχει τυχει να παρω ποτε Samsung

nikos7

αυτα βλεπει το μ9 και γελαει.. που χαντακωθηκε απο την δηθεν κινηταρα σ6 και τα samsheeps

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.