Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας

Το Samsung Galaxy Note 5 έρχεται με μη αποσπώμενη μπαταρία στα 3000mAh, η οποία είναι λίγο μικρότερη από την μπαταρία του περσινού Samsung Galaxy Note 4. Χάρη στις βελτιώσεις που έχει κάνει η Samsung, αυτό θα μπορούσε να μην σημαίνει απαραίτητα ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Note 5 είναι μικρότερη του Note 4.

To GSMArena, πήρε το Samsung Galaxy Note 5 και το υπέβαλε σε test μπαταρίας. Κατάφερε να δώσει 28 ώρες και 34 λεπτά talk time, χρόνος που είναι σχεδόν ίδιος με του Samsung Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας, Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας

Στο web browsing, για μια ακόμη φορά το Samsung Galaxy Note 5 έδωσε ανάλογα αποτελέσματα με εκείνα του προκατόχου του, πριν αναβαθμιστεί σε Lollipop, φτάνοντας στις 10 ώρες και 43 λεπτά.

Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας, Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας

Το video playback είναι ο τομέας που η μπαταρία του Galaxy Note 5 απογοητεύει σε σχέση με του Note 4 καθώς έδωσε συνολική διάρκεια 13 ώρες και 51 λεπτά, που σημαίνει 4 ώρες λιγότερες από το Note 4.

Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας, Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας

Η standby απόδοση του 14nm Exynos 7420, επέτρεψε στο Samsung Galaxy Note 5 να δώσει συνολική διάρκεια 85 ωρών, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει 3 μέρες με μια φόρτιση αν χρησιμοποιείται από μια ώρα την ημέρα για ομιλία, browsing και video playback.

Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας, Samsung Galaxy Note5: Test μπαταρίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GT-I9506

εγω παλι πιστευω πως με απαιτητικη χρηση δεν βγαζει ουτε μερα με απαιτητικη χρηση. Ειμαι κατοχος ενος GT-I9506 και εχει μπαταρια 2600mAh με οθονη Fhd και με βγαζει με το ζορι μια μερα για την ακριβεια βγαζει 12 με 13 ωρες αν το ζορισω πολυ. Το Note 5 εχει 400mAh αλλα 4k οθονη που τραβαει σε φουλ φωτεινότητα πολυ παραπανω μπαταρια απο την Fullhd που εχει το δικο μου καθως και 8 πυρινο επεξεργαστη που αν τον ζορισεις σιγουρα θα τραβαει παραπανω μπαταρια απο τον 4 πυρινο snapdragon 800 που εχει το δικο μ αντε οσο και βελτιωμενη να ειναι η καταναλωση της μπαταριας σε σχεση με το κινητο που εχω πανω απο 15-16 ωρες με την χρηση που κανω εγω ας πουμε δεν νομιζω να βγαλει με τπτ!!! Εκτος αν ριξεις φωτεινοτητα ανοιγεις τα 4g μονο οταν το χρειαζεσαι και δεν τα εχεις ολη μερα βαλεις εξοικονομιση ενεργειας η upsm ε τοτε ισως βγαζουν ολα τα κινητα παραπανω αλλα ποιος ο λογος να παρει κανενεις ενα δυνατο κινητο και να κανει εξοικονομιση σε οτιδηποτε υπαρχει μεσα στο κινητο..

Γ.Κ

To note4 ως τώρα με βγάζει αξιοπρεπώς. Μια μέρα κ κάτι με γενικά καλή χρήση κ μια μέρα όταν το ζορίζω. Θα ήθελα παραπάνω γι αυτό απογοητευτηκα από το 5.Ειμαι σίγουρος ότι δυστυχώς θα έχει το θέμα που έχει το αδερφάκι μου με το s6.Δηλαδη μπαταρία που πέφτει γρήγορα με το που το ζοριζεις. Μέσα στο 10ωρο είναι για φόρτιση. Και μ λέτε μετά ποιότητα το γυαλί κ το unibody κ όχι το sd κ τη removable η τη μεγάλη μπαταρια

Ιωάννης jb

Τελικά αυτότο battery test που κάνει το gsmarena ειναι μούφα μεγάλη!!!
Καμία σχέση με την πραγματικότητα!!
Δεν είναι δυνατόν το note 5 που έχει 5,7 ίντσες οθόνη ανάλυση 2k..
να έχει το ίδιο battery life με το xperia z3 που έχει 5,2 fhd οθόνη.. αν δείτε ίδιο battery life τα έχουν βάλει!!! 85 εχουν και τα δυο!! αν είναι δυνατόν δλδ

charis

Θα συμφωνησω 100% με τον GT-I9506 μιας και εγω εχω το GT-I9505! δοκιμασε φιλε να κανεις downgrade σε κιτκατ να σωσεις οτι μπορεις γιατι το lollipop καταναλωνει την μπαταρια! Οσον αφορα το Note 5 υπαρχει μεγαλη αποφοητευση! Μακαρι να μην ερθει ποτε Ευρωπη, ας φερουν το 6αρι του χρονου ελπιζοντας οτι θα ναι βελτιωμενο!

Ekimolaos

@Λορένα Σιούτη
Μία μικρή διόρθωση: στο web browsing έχετε γράψει 10 ώρες και 34 λεπτά, ενώ στο γράφημα δείχνει “10:43h”.

Ekimolaos

🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.