Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD

Με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 5 αποδείχθηκαν σωστές οι φήμες που έλεγαν ότι η Samsung δεν θα βάλει φέτος στο phablet ναυαρχίδα υποδοχή για κάρτες microSD. Στη συνέχεια ακούστηκε ότι θα δούμε Dual SIM έκδοση όπου η μια υποδοχή για κάρτα SIM θα λειτουργούσε και ως υποδοχή για κάρτες microSD.

Τελικά πράγματι η Samsung θα λανσάρει Dual SIM έκδοση του Samsung Galaxy Note 5, αλλά απ ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει υποδοχή για κάρτες microSD. Η Samsung μοιάζει αποφασισμένη να ξεφορτωθεί την επέκταση μνήμης στην high-end σειρά που περιλαμβάνει τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+.

To Samsung Galaxy Note 5 Duos είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στις Φιλιππίνες και υποθέτουμε ότι δεν προορίζεται για όλες τις αγορές.

Δεν θα υπάρξει 128GB έκδοση

Τέλος, να πούμε ότι σήμερα η ίδια η Samsung ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει 128GB έκδοση στα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, αν και η συγκεκριμένη έκδοση εμφανίστηκε στο website της, τελικά επρόκειτο για λάθος. Ωστόσο, μιλάμε για το τι θα κάνει η Samsung αυτή τη στιγμή και όχι μελλοντικά.

Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD, Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD

Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD, Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD

Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD, Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει…

Jim

Βγαζει ακομα κινητα η ?? σαμσουνγκ? χαχαααχαχαχ. αρε χαλια.

akis82

Τετελεσθαι…για μενα η σειρα note μολις τελειωσε.

Giorgos

Χαχαχα…μακάρι να πατώσει να βάλει μυαλό η Σάμμυ..φέτος θα τους βάλει όλους τα γυαλιά η Microsoft…γιατί φέτος χωρίς καμία εξαίρεση όλες η εταιρίες μας κοροϊδεύουν με τις ναυαρχίδες τους..ούτε μία 100% ολοκληρωμένη συσκευή..από όλες λείπει κάτι…άντε να πώ εκτός του Mate 7…

antonis

Εχουμε και λεμε…
1) s6/edge μπαταρια για κλαματα και χαλια multitasking
2) z3 ψησταριά για μπάρμπεκιου τα σαββατοκυριακα και οθόνη που θέλει πλέον μια καλύτερη αναληση
3) iphone 6 απλα 2 χρονια πισω σε ολα.
4)p8 κάρτα γραφικών παρά πολύ μέτρια (το σώζει η τιμή του)
5) lg g4 sorry κιόλας αλλα οταν περνώ flagship θέλω specs flagship και επίσης θέλω κάτι ποιο κομψό και απο καλύτερα υλικά
6)note 5 δεν προβλέπετε καλη μπαταριά πάει και η sd πάει και μπαταριά.

Με λίγα λογία….. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΜΙΆ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΥΣΚΕΥΉ FLAGSHIP ΚΑΙ ΖΗΤΆΝΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΚΑΣΜΌ ΛΕΥΤΑ….ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

vasilist

Τελικά μάλλον το S5 ήταν το τελευταίο μου Samsung, κρίμα.
Απορώ πως γίνετε να βλέπω εγώ που είμαι άσχετος από marketing κλπ ότι αυτές οι κινήσεις κάνουν την Samsung να χάνει πολλούς πελάτες και δεν το βλέπουν αυτοί με τα πτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.