Samsung Galaxy Note 5: Το Geekbench αποκαλύπτει Exynos 7420, 4GB RAM

Όσο πλησιάζουν οι μέρες γίνονται όλο και πιο συχνές οι διαρροές για το Samsung Galaxy Note 5 που λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στις 13 Αυγούστου. Το νέο phablet ναυαρχίδα της Samsung πέρασε από το Geekbench πριν από 2 μέρες με την κωδική ονομασία SM-N920V και μας δίνει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Samsung Galaxy Note 5 εμφανίζεται με 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420 που φοράει το Galaxy S6 και μνήμη RAM 4GB, αν και προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι θα έχει τον Exynos 7422. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop και δίνει σκορ 1418 (Single-Core) βαθμούς και 4399 (Multi-Core) βαθμούς, που συγκρίνονται με τους αντίστοιχους που δίνει το Samsung Galaxy S6.

Τέλος, οι νέες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα δούμε την ανακοίνωση του πριν από το τέλος Αυγούστου. Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε ότι καλύτερο φορούν οι σημερινές ναυαρχίδες.

Samsung Galaxy Note 5: Το Geekbench αποκαλύπτει Exynos 7420, 4GB RAM, Samsung Galaxy Note 5: Το Geekbench αποκαλύπτει Exynos 7420, 4GB RAM

Samsung Galaxy Note 5: Το Geekbench αποκαλύπτει Exynos 7420, 4GB RAM, Samsung Galaxy Note 5: Το Geekbench αποκαλύπτει Exynos 7420, 4GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jackever

12 Αυγούστου δε θα ειναι το note αλλα καποια αλλη συσκευη,ηταν λαθος συναγερμος.Γενικα καποιες λαθος διαδοσεις ακομα κ εσκεμμενες κρατανε ψηλα το ενδιαφερον .Μακαρι να ειναι επισης λαθος κ καποιες μεγαλες ελλειψεις που πιθανολογουνται οπως η αποσπωμενη μπαταρια.

gekos

Του s6 είναι ελαφρώς καλύτερο το σκορ η νομίζω? Τελικά specs πια έχουν?

kostasmpl

εγω με το νοτε 4 βγαζω 1283 και 4376 ! εχω το οχταπυρινο με στοκ 5.0.1

Γιωργος Παππας

Αυτή ή Qualcomm δεν φαίνεται να ανακτά το χαμένο έδαφος. Ελπίζω με τον 820 να λύσει ουσιώδη θέματα των προκατόχων του και να ανταγωνιστεί επάξια τον 7420 που βγήκε πολύ μπροστά!

eptanisioz

@Γιωργος Παππας Μάλλον ( σύμφωνα με κάποιες φήμες για τον 820 που έχουν διαρρεύσει είναι πάνω κάτω τα ίδια σε θέμα θερμοκρασιών με τον 810 ) και αυτή τη χρονιά ο Exynos θα παίζει μπάλα ως πιο δυνατός και με καλύτερες θερμοκρασίες.

Lefteris

Το κορυφαιο ειναι το iphone που φαινεται στη φωτογραφια!!!

alexis touba

Καλος ο εξηνος.και ο σναπ ειναι καλος.Πηστευω οτι ο kirin στο mate8 θα ειναι ιαξιος ησος και καλυτερος τουλαχηστον απτον σναπντραγκον σιγουρα καλυτερος για μενα σε θερμοκρασιες και διαχειρησης.Ειχα το mate7 και τωρα honor6 plus και ειμαι πολυ πιο ευχαρηστημενος απο το galaxy και lg3 που ειχα.Σιγουρα αν βγει το note5 τωρ αυγουστο πιυ δε νομηζω θαναι παλι εγγυηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.