Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015

TechblogTV. IFA 2015, Βερολίνο. Κρατάμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Note 5 με πενάκι S Stylus και σχεδιασμό a la S6. Ενσωματώνει οθόνη 5.7″ Super AMOLED QHD (2560×1440 pixels), επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 16 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh. Δείτε το βίντεο.

Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015, Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015

Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015, Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015

Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015, Samsung Galaxy Note 5: Hands-on video από IFA 2015

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας

Και ο λόγος που το έφεραν στην IFA? Για να δείξουν από κοντά στους Ευρωπαίους τι δεν μπορούν να αγοράσουν?

θανασης

Πολυ ωραίο τηλέφωνο.
Βελτιωμένο το spen. Φοβερη οθονη και καμερα. Δε ξέρω πως θα τα πάει το exynos ενάντια στο 820 και ή τιμή φυσικά είναι..απαράδεκτη λες και πάνε να βγάλουν τα σπασμενα ή το αχτι τους.

Άκαρδος

Όλα τα high-end κινητά της Samsung φέτος, μαγνήτες για δαχτυλιές..

g.k

Ούτε ματιά δε θα του ρίξω. Όσο αντέξω με το note4 που είναι πλήρης κ επαγγελματικη συσκευή όπως πρέπει να είναι τα note.Το 5 είναι καθαρα fashion phone κ από μόνο του αναιρεί την ύπαρξη της σειράς note αφαιρώντας sd,s type,removable battery.

NLS

Πράγματι γιατί το έφεραν, αφού δεν το πουλάνε Ευρώπη.
Δεν μπορεί να μη τους έκανες την ερώτηση.

(αν και ΔΕΝ το θέλω μια και με απογοήτευσε πλήρως η αλλαγή από geek/pro phone σε fashion phone – πράγματα που έλεγα από τους πρώτους καιρό τώρα)

Nick

Μείνετε με το note 4 για πάντα γιατί από δω και πέρα η lagsung μόνο θα αφαιρεί… Σας έπιασε κορόιδα…παίζει το note 6 να μην έχει καν Android αλλά κάνα δικό της λειτουργικό εκεί το πάνε για αυτό αφαίρεσαν την sd και για αυτό φοράνε δικό τους cpu…να το θυμάστε…GTP…εταιρία…Αυτό το lag στο κινητό της αδερφής μου δεν θα το ξεχάσω ποτέ και restart χωρίς λόγο και αιτία…για το core 2 μιλάω δεν με νοιάζει μια αν είναι ναυαρχίδα η όχι τέτοιο ναυάγιο μόνο από μια αστεία εταιρεία βγαίνει.

ghad21

Nα ξερες ποσο σοβαρα σε παιρνουν οσοι εχουν samsung και η ιδια η samsung εσενα τον φοβερο αναλυτη της φακης!

Nick

Μιας και αναφέρθηκες σε μένα κάτσε τώρα να πω σε όλους ποιος είσαι εσύ… μάγκες τρέξτε στο skroutz και δείτε τι γράφει ο ghad21 σε όλα τα κινητά της Sony ότι ντε και καλά τα έχει αγοράσει όλα τα Z και είναι άχρηστα για το Ζ1 λέει πως το αγόρασε και ένας φίλος του είχε s3 και ότι το S3 ήταν καλύτερο και λέει bye από αύριο Samsung… Για το z2 λέει πως ένας φίλος του πάλι είχε το s4 και ζήλεψε και ότι ήταν καλύτερο πάλι σε όλα.. Αυτό το άτομο είναι τελείως κομπλεξικό και άρρωστο φιλαράκι πιο γελοίο άτομο δεν έχω δει στην ζωή μου όλη…αντε τράβα σε κάνα ψυχιατρείο…

Γιάννης

@nick
Φίλε μου το Note είναι συσκευή για όσους ξέρουν απο κινητά και θέλουν να αγοράζουν την κορυφή , και γενικά όσοι έχουν Samsung δεν τα συγκρίνουν κάν με Sony που είναι μάρκα χαμηλότερου επιπέδου σε όλα (ποιότητα , κάμερα , οθόνη κτλ). Λυπάμαι που στο λέω και σε στεναχωρώ αλλά αυτό είναι η αλήθεια.

Nick

Αυτη ειναι αληθεια που θες να πυστευεις εσυ! Για τι ποιοτητα μηλας πλακα κανεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα να συγκριθεις με Sony σε αυτο τον τομεα αλουμινιο γυαλι αδιαβροχο…παμε σε καμερα αντε πανε βαλε εκει κανα xmor απο Sony γιατι αμα βαλεις τους δικους θα γελαει και το παρδαλο κατσικι…23 mp το Sony 16 εσυ και με αισθητιρα Sony…παμε και οθονη 4Κ η Sony 2K η samsung οπως βλεπεισ την τρως απο ολες τις παντες…για αυτο πριν γραφεις μια ερευνα…γιατι γελανε και τα τσιμεντα χωρις sd και μικρες μπαταριουλες ποθ βγαζουν δεν βγαζουν την μια μερα…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Τέλης

@Γιάννης
Μην ασχολείσαι με τον κάθε γραφικό , έβαλε η Sony οθόνη 4K με snapdragon 810 που πιάνει φωτιές και νομίζει ότι κάτι έγινε. Το ότι βγάζει νέο κινητό κάθε τρεις μήνες και κατευθείαν απαξιώνεται και η μικρή αξία που είχε το προηγούμενο δεν βλέπω όμως να το λέει. Πρέπει να είναι κορόιδο κάποιος για να αγοράσει το Ζ5 γιατί θα βγει και αυτό προβληματικό και θα βγάλουν το Z6 μέχρι τις γιορτές.

giannis

Αυτα που ξερει και μπορει να κανει ενα note ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ. οποιος δεν τα χρειαζεται και θελει ποιότητα παει σε iphone κι εχει την υγειά του.

Παναγιωτης

Παρακαλω απο την σελιδα μερικα σχολια προσβλητικα να σβηστουν. Ευχαριστω.

Ιωάννης jb

Nick μην παρεκτρέπεσαι αστους!! Ακόμα τους πονάει αυτό που έγινε φέτος με το note..
Ηρθε τώρα και η sony με το 4k τους αποτελειωσε!!!
Αστους σου λέω εκει να παίζουν με το note 4 και να χαίρονται ότι έχουν το καλύτερο
Εντάξει παιδιά έχετε το καλύτερο multitasking μεγάλη εφεύρεση να χωρίζω στα δυο την οθόνη και να κάνω λες και έχω τετραπύρινο εγκέφαλο 2,4.. πράγματα μαζί.. χωρίς αυτό δε μπορείς να ζήσεις..
Κάμερα που προεξέχει και σε λίγο θα στήσει και σκηνή απ έξω για να κοιμάται…..
Αμ το άλλο με το πενάκι τι να λέμε τώρα απιστευτα πράγματα!!!

Κάτι γελοία όπως αδιαβροχοποίηση.. design (τι το θες το όμορφο ασχημα πράγματα θέλουμε εμείς).. micro sd.. κάμερα που δεν προεξέχει.. κάτι εταιρίες σαν την sony που τα έχουν οτι να ναι κάνουν!!!!

Βγάλε ρε sony ενα z ultra στις 7 ιντσες να χωρίζετε η οθόνη σε 10 οθόνες να κάνουμε 20 πράγματα ταυτόχρονα μπας και σωθούμε!!!!!!
αντε τι κάθεσε και όχι μόνο η sony αλλά και η apple και οι υπόλοιπες

giannis

@Ιωαννης JB
Μα το πενακι(και αυτα που κανεις με αυτο) και το multitask ειναι που ξεχωριζουν το note απο τα κοινα smartphone. … δεν σε αδικω ομως . Δεν ειχες note απο οτι φαινεται η προφανωε δεν το χρειαζεσαι.

Κακα τα ψεμματα Ιωαννη JB οσο και να χτυπιεσαι ολα τα αλλα τα κανει καλυτερα απο ολα τα android ενα iphone.
Σε οτι αφορα τα android:
Μπραβο στη sony που βαλε πρωτη 4k oθονη αλλα το force touch της Huawei μου φαινεται πιο χρησιμο feature.

φωτης lgg3

Eχω lgg3 που ειναι πολυ καλο,με μονο παραπονακι τη μπαταρια.Σαν τριτος παιρνω θεση στη μικρη κοντρα.Το note ως κ περυσι ηταν δυο κλασεις πανω απο ολους συμπεριλαμβανομενου του iphone.Αυτη τη στιγμη ομως με τα τραγικα λάθη π εκανε στο note5,να χασει sd,αποσπωμενη μπαταρια,c rype,να βαλει ακομα πιο μικρη μπαταρια κ να γραψει την Ευρωπη,το z5premium μοιαζει καλύτερο.Εκει βεβαια που δε γινεται συγκριση ειναι η οθονη οπου η s amoled απο το note4 κ μετα ειναι θεικες κ οσο κι αν ειναι 4κ του z5 ,φανταζουν φτωχες στο ματι.Επισης θα διαφωνησω σε κατι κ με τους δυο.Premium δεν ειναι το γυαλι κ το αλουμινιο αλλα η τρομερη ποιοτητα καταδκευης κ ως περυσι το note ηταν καλυτερο.Φετος η sam αυτοκτονησε με το note5 κ στην παγκοσμια αγορα αρχιζει κ φαινεται παρα τα διαφημιστικά τρυκ.Επισης η σχεδιαση της sony μοιαζει πολυ αρχαια κ στη συντριτικη πλειψηφια στους πολλους αυτο το τετραγωνισμενο σαν κουτι,δεν αρεσει.

giannis

Θα συμφωνησω σχεδον σε ολα αν και θεωρω οτι το premium παει και στην εμφανιση (κακα τα ψεμματα για το μαρκετιγκ κατι που ειναι ακριβο πρεπει να δειχνει ακριβο) και εκει το iphone επαιζε μπαλα μονο του. Απο περσι με s6, s6 edge, s6 edge+, note5, Z5 premiun , G4, mate 7 οι android ναυαρχιδες πηραν τα πανω τους. Δεν ξερω αν το note5 ειναι καλυτερο απ το note 4. Εμενα τα specs που αφαιρεθηκαν δεν θα μου ελειπαν. Αν ερθει ευρωπη θα το παρω. Καταλαβαινω αυτοθς που χαλαστηκαν αλλα αν μπορουν να κανουν δουλεια με αλλη ναυαρχιδα τοτε μαλλον δεν χρειαζονται note και ειναι πεταμενα λεφτα γι αυτους ανεξαρτητως specs. Γενικα η κοντρα ειναι z5 vs iphone 6s vs s6 η edge vs G4 και z5 premium vs iphone 6s plus vs s6 edge+ vs G4 Pro Αν διαλεγα εμφανιση θα επαιρνα ενα απο τα edge αν διαλεξω αποδοση με κλειστα ματια iphone

τ.π.

– Η apple υστερουσε τοσα χρονια απελπιστικα στα specs κ υπερτερουσε στο dedign.Εστρεψε με μαεστρικο τρόπο την κοντρα στο dedign κ αναγκασε τους υπολοιπους κατασκευαστες, να παρατησουν τα τρομερα χαρακτηρηστικα που ειχαν οπως sd,removabke battery κα και να το ριξουν στη fashion σχεδιαση.
– Ετσι ετσιριες που καποτε ειχαν συσκευαρες,αρχικα η htc ,τωρα η samsung,εφτασαν να αντιγραφουν τοσο τη σχεδιαση του iphone που καταντησαν να βγαλουν μονες τα σημεία υπεροχης αοεναντι στα iphone.
-Οι πωλησεις δειχνουν οτι η aople τα καταφερε. Η htc παει για κλεισιμο, η sony mobile το ιδιο και η sam απο τοτε που το εριξε στα unibody,βλέπει πωλησεις κ κερδη να κανουν βουτια
-Το πολυ αστειο είναι οτι η apple εχει μυαλο.Αρχιζει κ κανει πιο παχυ το iphone,την ωρα που οι αλλοι τα λεπταινουν. Και πιο ανθεκτικο θα ειναι κ μεγαλυτερη μπαταρια θα εχει κ εδω ειστε,μην ξαφνιαστητε αν φερει αποσπωμενες fm κ sd παρουσιαζοντας τα βέβαια στους φαν της σαν τρομερη καινοτομια.
-Με αυτα τα εγκληματα που εκανε η samsung με το note5,αρχιζω να εκτιμω περισσοτερο την apple κ ας θεωρω οτι τεχνολογικα ειναι ακομα ενα σκαλι πισω.Απο πλανο ομως,ειναι αιωνες μπροστα.

ghad21

@nick σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους συν οτι εισαι μεγαλος ψευτης και ο μεγαλυτερος μαιντανος του σαιτ που σε καθε αρθρο μπαινεις και λες επικες κοτσανες και μας εχεις φλομωσει μυγες.Γκε γκε γατι?

Cabalerro

Φιλοι techblogers ακουστε με και μην μπαινετε σε διαμαχες..τα πραγματα ειναι απλα για τις φετινες ναυαρχιδες που ολες εχουν τα μειονεκτηματα τους…οπως επισης μην πεφτετε στην παγιδα του marketing που φετος η samsung εφτασε την apple..LG G4

DuckLord

Εγω xiaomi redmi note 2 prime προκειται να παρω και ειμαι κομπλε ._.

Βαγγέλης

Πραγματικά εκνευρίζομαι με αυτά που διαβάζω. Για ποιο λόγο σας πείραξε η αφαίρεση της κάρτας SD? Έχετε πάρει χαμπάρι πόσο αποθηκευτικό χώρο έχει το κινητό? Και για ποιο λόγο είστε κατά της μη αποσπώμενης μπαταρίας? Εάν σου πέσει κάτω το καπάκι δεν θα ανοίξει και η μπαταρία δεν θα φύγει.

Fresh_lines

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε.. εγώ το πήρα το note5 και είναι Παναγία μου και χριστε μου. Ότι καλύτερο έχω πάρει στη ζωή μου.. ότι διάβασα απλά με αφήνει παγερα αδιάφορο. . Στην υγειά μου κ στην υγειά των ζηλιαριδων. Το κινητό φυσάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.