Samsung Galaxy Note 5: Inboxing / unboxing video

Το Samsung Galaxy Note 5 ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες μαζί με το Samsung Galaxy S6 Edge+, ενώ στην Ευρώπη είναι ακόμη αμφίβολο αν θα το δούμε φέτος, σε κάποιες αγορές έχει κυκλοφορήσει και λέγεται ότι τα πηγαίνει καλύτερα από το Note 4. Για όσους δεν μπορούν ακόμη να το αγοράσουν, η Samsung κυκλοφόρησε inboxing / unboxing video για να δούμε πως είναι και από μέσα.

To Samsung Galaxy Note 5 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64 GB η οποία δεν μπορεί να επεκταθεί λόγω της απουσίας υποδοχής για κάρτα microSD. Έχει κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3000 mAh μη αποσπώμενη.

Update: Προστέθηκε και το inboxing / unboxing video του Samsung Galaxy S6 Edge+

Δείτε τα video:

Samsung Galaxy Note 5: Inboxing / unboxing video, Samsung Galaxy Note 5: Inboxing / unboxing video

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Οι τσιγκουνιές στη μπαταρία και οι αντί αυτού βλακείες περί γρήγορης φόρτισης (λες και θέλουμε να ψάχνουμε καθε τρεις και λίγο τοίχο με πρίζα να φορτίζουμε) θα τους στοιχίσουν σίγουρα…. ήδη το ένοιωσαν με τα S6 και edge….. αλλά δεν έβαλαν μυαλό.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ SD SLOT ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

VasilisA3

Nick πάρε το A8 πολύ καλή μπαταρία SD και design που σκίζει.

Νικολαι

Φιλε μου απλα μην παρεις samsung θσ κλαις τα λεφτα σου .σν θες κατι κσλο παρε lg και αν μπορεις να περιμενεις παρε χιουαγει

VasilisA3

Εγώ κλαιω τα λεφτά με όλα τα άλλα εκτός από samsung. Ολα τα άλλα δεν πουλιούνται με τίποτα όσο καλά και να είναι.

Μάνος l

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΕ ΌΤΙ ΘΑ ΈΧΕΙ UNBOXING ΜΙΑ ΝΑΥΑΡΧΊΔΑ ΤΗΣ SAMSUNG Κ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩ.ΜΕΤΑ ΤΟ S2,S3,S4,NOTE3,NOTE4 ΠΟΥ ΕΙΧΑ,H SAMSUNG ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΓΙΑ ΜΈΝΑ. ΑΠΌ ΤΑ ΠΛΗΡΈΣΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΈΦΤΑΣΕ ΝΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ. ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΗUAWEI NEXUS,ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΕΧΕΙ TON 810 ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΙΝΗΤΌ ΓΙΑ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ.

Φώτης

Η συσκευή ειναι κόσμημα κ σκοτώνει!!!Ετσι απλα..

nikt

Μέσα σε όλα τα άλλα, το s pen (το μόνο spec που υπερέχει πια)έχει πρόβλημα γιατί αν δεν το βάλεις σωστά, φρακάρει κ αχρηστευει ακόμα κ τη συσκευή. Αν προσθέσουμε κ τις τεράστιες ελλείψεις μη αποσπωμενη κ sd ,μιλάμε ότι η sam αχρηστευσε μόνη της την καλύτερη συσκευή.

ΝΤ. ζ

Κόσμημα χωρίς πετράδια φίλε.Ουτε μπαταρία που βγαίνει ουτε κάρτα μνήμης ούτε ράδιο ούτε stylus σωστό, ε,δεν το λες κ κόσμημα επειδή έχει γυαλί.

Φώτης

Αυτο για το s pen ρε παιδια οντος εχει τόσο σοβαρο προβλημα;Γιατι σαν αίσθηση κ με αυτα που κανεις με το νεο s pen ειναι καλυτερα απο ποτε..Φιλε μου κόσμημα το λεω όχι μονο για το γυαλί που λες αλλα κ σαν εμφάνιση τα bazel η οθοναρα κανουν όλο αυτο το αποτέλεσμα..Ξερω οτι η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ ειναι οτι δεν παιρνει micro sd αλλα σε ολα τα αλλα δεν νομιζω να υπάρχουν πολλα κινητά που να μπορούν να κανουν αυτα που κανει το note 5..Το οτι η μη αποσπώμενη μπαταρια κ no micro sd που ειναι τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ μείον δεν σημαινει οτι στα αλλα δεν ειναι κορυφαιο..Εδω ακούσαμε οτι δεν εχει διαφορα απο το note 4..Ενταξει αλλα μη τρελαθούμε ρε μάγκες..

ΓιώργοςMclaren

Παιδια στην τουρκία στην σμύρνη που πήγα…πηγα σε μια vodafone και το ειχαν..το χειρηστηκα και μπορουσα να το αγορασω αν ήθελα. (εχω note 4 οποτε δεν το σκεφτηκα καν). τιμη το είχαν 2699 τουρκικες λιρες οι οποιες είναι τωρα γυρω στα 820 ευρω. αλλα το θέμα ηταν οτι το ειχαν διαθεσιμο. ομως σε αλλη τουρκικη vodafone που πηγα δεν το ειχε. μηπως τελικα το φερουν και ευρωπη καποια καταστηματα?

ΓιώργοςMclaren

και σε σχεση με το note 4 με τον exynos δεν εχει μεγαλες διαφορες περα απο το 1 gb περισσοτερη ram. εχουν σχεδον τον ιδιο επεξεργαστη απλα υπερχρονισμενο(αν ηταν ξεκλειδωμενα τα 64 bit θα εβγαζε περιπου τα ιδια αποτελεσματα)…ιδια καρτα γραφικων ιδια οθονη… (sorry για το διπλο post)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.