Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά χωρίς microSD

Μετά τα επίσημα press renders των Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, ο @evleaks επανήλθε με περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο phablet της Samsung. Ενώ κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μας εκπλήσσουν διότι τα περιμέναμε, κάποια άλλα μάλλον θα απογοητεύσουν κάποιους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον @evleaks, το Samsung Galaxy Note 5 θα έρθει με οθόνη 5.66 ιντσών ανάλυσης QHD, η Samsung επιμένει να διατηρεί το ίδιο μέγεθος από το Samsung Galaxy Note 3 που ήρθε πριν από 2 χρόνια στις 5.7 ίντσες.

Επιπλέον, θα φοράει τον ίδιο επεξεργαστή Exynos 7420 με το Samsung Galaxy S6, αν και είχε ακουστεί έντονα η νέα έκδοση 7422, θα έχει μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB, αν και λογικά θα υπάρχουν κι άλλες εκδόσεις με μεγαλύτερη χωρητικότητα και η κάμερα εμφανίζεται στα 16 Megapixel. Αυτό που μάλλον θα απογοητεύσει είναι το γεγονός ότι η Samsung φέρεται να μην βάζει υποδοχή για κάρτα microSD.

Βεβαίως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τις πληροφορίες, αλλά η Samsung αφαίρεσε την κάρτα μνήμης και από το Samsung Galaxy S6, οπότε κάτι τέτοιο δεν μοιάζει απίθανο και στο Note 5.

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 5 περιμένουμε να γίνει 13 Αυγούστου, οπότε θα μάθουμε όλες τις επίσημες λεπτομέρειες δια στόματος Samsung.

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά χωρίς microSD, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά χωρίς microSD

Note 5 και S6 Edge+

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά χωρίς microSD, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά χωρίς microSD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

61 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Είδε πόσο καλά πήγε το S6 και είπε να βγάλει το Note με τα ίδια.. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκπληκτικό αλλά πρέπει να αναρωτηθεί η Samsung αν αγοράζουν την σειρά Note για μη αφαιρούμενη μπαταρία. Κυρίως γι’αυτό.

χαρης

Μια σειρά ειχε που άξιζε τα λεφτα της και αυτην την γ*******

Costas

Οι πωλήσεις θα δείξουν αν έκανε καλά που αφαίρεσε την sd. Πάντος τα 32gb που έχω στο note 3 δεν φτάνουν, 64gb και άνω αν είναι να αγοράσει κάποιος το note. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί η απώλεια της sd αρκεί να βγει σε 64gb & 128gb.

anwnymous

Αν το βγάλει στα 64gb με 4000+ μπαταρία, τότε παλέυεται, στα 32gb το σκοτώνει.
Πάντως, η δικαιολογία της unibody κατασκευής είναι αστεία όχι μόνο για την ελλειψη sd αλλά ακόμα και για την αφαιρούμενη μπαταρία.

Φώτης

Τελικά με βλεπω για note 4 η Lg g4..Δεν αντιλέγω οτι το note 5 θα ειναι κορυφαιο αλλα αυτο με την καρτα sd που αφαίρεσε ειναι άκυρο..Το 64αρι που θα ειναι κ μονόδρομος θα ειναι ακριβό αρκετα..μη πω για το 128αρι..Μ@λ@κο ειναι η huawei που στο mate 7 εχει θύρα για sd card κ ειναι κ κόσμημα το κινητο;;;;;

Agnostos13

Ηταν θεμα χρονου καθως ηδη εδω και χρονια εχει περιορισει τη χρηστικοτητα της sd-card στην αποθηκευση…

Darth

καλύτερα για μας…. γλιτώνουμε τα έξοδα

Βαγγέλης

και κάπου εδώ τελειώνει το ωραίο ταξίδι… επαγγελματικό εργαλείο χωρίς micro sd δεν νοείται για μένα. Ή πάμε για note 4 ή για LG g4 pro. Θα χάσουμε το πενάκι, αλλά θα μείνουμε με αποσπώμενη μπαταρία και επεκτάσιμη μνήμη. Ελπίζω να πάει άπατο μπας και βάλουν μυαλό…

One

Γελάνε και οι πέτρες….

DIREFEAR

Galaxy Note 4 και δεν ειμαι καλα…;)

Δημήτρης

Ολο τα ιδια και τα ιδια απο ολες τις εταιριες οχι μονο απο την σαμσουνγκ, βλέπω να καταλιγει στα χναρια της lg και κατα την γνωμη αυτοι που θα προταγωνιστισουν ειναι οι κινεζοι που πουλανε συσκευες σε λογικες τιμες και οχι στις υπερκοστολόγησης των γνωστων εταιριων

Ηλιας

Παιδιά έχω ψιλό απογοήτευτη, και θα συμφωνήσω με το παλικάρι που είπε, μια καλή σειρά είχε η Samsung και αυτήν την γαμ…μου φαίνεται ότι θα παραμείνω στο note4

giannis13

τι αθ γινει με τις “ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ” που πεταγεται καθε φορα που μπαινω και σε καθε νεα σελιδα που ανοιγω ; φτιαξε το … ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο

αντε γεια μεχρι τοτε …

tarif16

@giannis..συμφωνώ απόλυτα για το μπανεράκι.
στα του άρθρου,προτείνω να βάλει η samsung και το μηλολογότυπο,μιας και θέλει να γίνει αδελφή ψυχή με το iphone…!!!…πιο ίδιο πεθαίνεις!(βλέπε s6).
…γράφω από note 10.1 2014,μη με μαλώνετε κάποιοι φανατικοί οπαδοί.

Γ.Κ

Με στεναχωρεί ειλικρινα αυτο που παει να γινει. Να γινει ειδικα η σειρα note ,μια αντιγραφη των ελλειψεων του iphone. Δε νοειται η ουσιαστικη ναυαρχιδα σου να στερειται βασικα κανονια. Δε μπορει να λεγεται πληρες ενα κινητο που δεν καταφερνει να εχει sd ,fm,removable battery, που ειχαν παλιοτερα φτηνα μοντελα να μην ειναι καν αδιαφροχο σαν το s5 μονο κ μονο για να εχει γυαλι στην πλατη. Τα note ηταν μια κατηγορια μονα τους,ξεχωριστα σπο τη σειρα s κ τωρα αυτη την κατηγορια σε 2 χρονια το πολυ θα την εχει χασει απο τους κινεζους και οσο στοιχημα.Εκτος αν οι καταναλωτες επιτελους δειξουν οτι αυτοι πρεπει να επηρεαζουν τις εξελιξεις μιας κ αυτοι πληρωνουν.Εγω προσωπικα απο εδω κ περα δε θα αγοραζω καμμια συσκευη αν της λειπει κατι απο οσα θεωρω βασικα.

Geo

Κι εγώ απογοητεύτηκα. Περίμενα το note5 πως και πως, έχω κι άλλα υποψήφια προς αγορά, αλλά σε όλα κάτι με χάλαγε πχ έλλειψη OIS ή sdcard ή καλή κάμερα. . Έλεγα στον εαυτό μου ίσως τα σκάσω τα περισσότερα και να πάρω το note να χω το κεφάλι μου ήσυχο.
Πλέον δε βλέπω κανένα μα κανένα λόγο (αν ισχύουν οι διαρροές) γιατί να μην πάρω πχ το oneplus2 ή κανένα κινέζικο που κι εκείνο θα στερείται 1-2 βασικών χαρακτηριστικών για μένα αλλά 300 ευρώ φτηνότερο (μην πω παραπάνω) από το note5.

Savage

Τελικα αφου θα χαλασει και η σειρα note απο εδω και περα το note 4 θα ειναι μονόδρομος για καποιο διάστημα….

NLS

7420 (ούτε εκεί δεν προχώρησαν), όχι microSD, όχι αφαιρουμενη μπαταρία. Αντίο Samsung χάρηκα που σε γνώρισα…
Πρέπει να δείξουν κάτι πολύ εντυπωσιακό στην παρουσίαση για να αλλάξω γνώμη.
Fashion phone δεν θέλω, ευχαριστώ, δεν είμαι η Μενεγακη.

hatzipanos

Καλησπέρα στην παρέα. Πρέπει εμείς οι καταναλωτές να καταλάβουμε τι δύναμη έχουμε. Οι εταιρίες κάνουν το κομμάτι τους και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί πέφτουμε εμείς στην ίδια λούμπα. Ο καθένας μας έχει στο μυαλό του κάποια προαπαιτούμενα για την αγορά ενός κινητού. Γιατί να τα αλλάξουμε για να αγοράσουμε ένα κινητό μόνο για το όνομα. Επιλογές υπάρχουν πολλές. Η Samsung θα αλλάξει τακτική αν δεν δει τα αποτελέσματα που θέλει. Το είδε φέτος με τις πωλήσεις γι’ αυτό θα αλλάξει τις τιμές. Όταν δεν βάζει SD, FM και δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία και πουλάει τα ίδια, γιατί στο επόμενο να τα βάλει;;; Για να μην ξεχνιόμαστε τα ίδια ισχύουν και για Apple. Εγώ προσωπικά αγοράζω μόνο vfm κινητά, πήρα το nexus 4 άλλα το επόμενο θα έχει σίγουρα sd.

Cabalerro

Απλα παρτε lg g4…κατοχος και το κινητο τουμπανο..απλα all around..μην φοβαστε τον 808 ειναι σφαιρα…πρωην κατοχος s6!!

Cabalerro

Lg g4!!

p.t

Νls βρήκες με με μια έκφραση αυτό που ψάχνω καιρο: fashion phones. Οι ειδικοί, οι επγγελματιες, οι ψαγμένοι, οι gamers,οι απαιτητικοί γενικά, επέμεναν ως τώρα στη σειρά note.Δυστυχως όμως την αγορά την καθορίζουν οι πολλοί, που δεν έχω κάτι μαζί τους,οι πιτσιρικάδες με τις selfie,οι μικρές με τα φαντεζί καλύμματα, οι δήθεν που πουλάνε μούρη. Στη συγκεκριμένη όμως κατηγορία που ως τώρα έπαιζε μόνο το note,την αγορά την καθορίζουν όσοι θέλουν το κινητό σαν εργαλείο κ αυτό μακάρι να φανεί στις πωλήσεις έτσι ώστε να δούμε το note 6 πληρέστατο. Γιατί όπως λέει κ ο φίλος Γ.Κ : δε νοείται συσκευή note να έχει τόσες ελλείψεις.

Αλέξανδρος

@hatzipanos
Το ίδιο ισχύει και για την πολιτική πορεία της χώρας μας 😉

giannisanag

Ενα 64αρι note 5 δεν χρειαζεται ουτε αποσπωμενη μπαταρια ουτε micro sd ουτε (αν ειναι δυνατον ) σωνει και καλά ραδιοφωνο
Και προφανως ισχυουν 2 πραγματ
1. αφου η samsung τα παραπανω specs α εχει σε αλλα πολυ φθηνοτερα μοντελα αρα απο το note δεν λειπουν για λογους κοστους
2. Η samsung που ξερει να φτιαχνει την σειρα note εχει σιγουρα λογο για αυτες τις ελλειψεις.

Πιστεψτε με για καποιον που χρησιμοποιει ενα note ως επαγγελματικό εργαλειο ( δεν μπορω να καταλαβω αυτους που θα δωσουν στην ελλαδα το 2015 800 ευρω απλα για κινητο και οχι εργαλειο δουλειας) κανενα απο αυτα τα spec δεν ειναι απιστευτα απαραιτητο. Οποιος το χρησιμοποιει επαγγελματικα διβει τα χρηματα ωστε να πληρωνει data για υπηρεσιες cloud και ραδιοφωνου, εχει laptop η pc για την δουλεια του και τα συγχρονιζει με το note.

giannis kar.

giannisanag παει ο καιρος που οποιος ειναι επαγγελματιας εχει λεφτα για πεταμα σε data clound internet radio κ.α Ποστεψε με εγω που ειμαι με εταιρικο με περιορισμενα δεδομενα,η ψαχνω wifi η στην αναγκη ψαχνω lte αντι το απαραδεκτο σημα των εταιριων σε πολλα σημεια. Τη δουλεια που εκανα ως τωρα με το note3,θα την κανω απο δω κ περα με το g4.Και ταμεγαλα σε ογκο αρχεια μου θα τα αποθηκευω στη συσκευη μου οπως βολευομαι και οχι στο συννεφο όπως τους βολευει.

nik

Τι λέτε ρε παιδια?Αν ειναι να κανω τη δουλειά μου με pc η laptop κι σν δε μπορω να αποθηκευσω μπολικα δεδομενα στη συσκευη μου,τοτε τι το θελω το note? H πρεπει να πληρωνω σωνει και καλα σε δεδομενα αυτα που αλλοι μου τα δινουν τσαμπα?Ας μη γινουμε προβατα κ εμεις οι σαμσουγκ φανς οπως αλλοι.Μακαρι να μην ριναι αλήθεια αλλα αν ειναι,τοτρ μιλαμε για αληθινες ελλειψεις.

giannisanag

Ο καθενας όπως βολευεται. Εχω συνολικα 64gb στο note και δεν εχω βγαλει ποτέ την sd από τη θεση της. Το να συνδέσω το κινητο για να μεταφερω τα δεδομενα ειναι και πιο ευκολο και πιο γρηγορο. Οποτε ειτε ειναι sd ειτε ενσωματωμενη δεν με χαλαει.
Ακομα πιο ευκολο και γρήγορο είναι αυτο που κάνουμε με όλους τους συνεργατες να μοιραζομαστε αρχεια μεσω Dropbox η google drive.Οποιαδήποτε μπαταρία κοντα στις 4000 θα με καλυπτει κι ας μην είναι αφαιρουμενη. Για το ραδιο δεν σχολιαζω.
Απλα η γνωμη μου ειναι (κι ας ειναι σκληρη) ότι κάποιος που αγοραζει ενα smartphone 800 euros αγοραζει ενα εργαλειο που ζει και αναπνεει με data. Τα απεριόριστα πρόγραμματα data ειναι αυτονοητα για επαγγελματικη χρηση τετοιων συσκευων

vladimiros

Βρε τους samsungakides χαλαστηκαν πολυ, σε λιγο οι samsung θα κανει ολα τα κινητα τις με ενσωματωμενη μπαταρια,και χωρις sd καρτα δηλαδη σαν τα μηλα..βαζω στοιχημα θα ακολουθισει και η lg αργοτερα αυτα,αν και προς το παρον δεν τα κανει..Παιδια μονο SONY αξιζει να παιρνετε αδιαβροχα,λεπτα,και με sd..μην κοιτατε τις πωλησεις,η τα κοριτσακια στην παραλια ααα εχω το καλυτερο κινητο επειδη ειναι i phone η samsung..( ετσι οπως παει η samsung σε λιγο δεν θα μπορεις να παιρνεις ουτε τηλεφωνο)

Nick

ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ SD TO 2015??????4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ TO ASPHALT ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΒΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Π………!!!!!!!!!!!

giannisanag

Αν νομιζεις οτι το target group του note ειναι οι gamers κανεις λάθος.

Το note ειναι ενα high end εργαλειο δουλειας. Η αγορα του είναι μια επένδυση σε ενα εργαλειο αυξησης παραγωγικοτητας. Αν εχεις usb 3 και συνδεεις το κινητο και ξεφορτωνεις αρχεία σφαίρα τι την θες την sd;

Δημήτρης

Συγνωμη αλλα αν εχω το κινητο για να το συνδεω με τον υπολογιστή για μεταφορα αρχειων τι να το κανω περνω ενα λαπτοπ και τελειωνω και κατι τελευταιο μερικοι που υποστιριζεται ορισμενες εταιριες (καλος η κακος) να κοιταμε τα καλα και τα κακα μιας συσκευής και οχι να τα βλέπουμε ολα ωραια επειδη ειναι Samsung, Sony, Apple κτλ.

Γιώργος

Το κορυφαίο κινητό του 2015 έφτασε , το μόνο κακό είναι ότι θα είναι πολύ ακριβό ως συνήθως.Όποιος όμως θέλει το απόλυτο πρέπει να το πληρώσει.

giannisanag

Συγνωμη για να ματαλαβω:
Οταν μεταφέρετε αρχεια απο την καρτα στον υπολογιστη δεν βγαζετε την ναρτα ωστε να την βαλετε στον υπολογιστη;
Αρα γι μεταφορα αρχειων δεν την θελετε την καρτα; ε με usb 3 η με widi γινεται γρηγοροτερα.

anwnymous

@giannisanag
Μόνο αυτό δεν κάνω με την sd.
Η sd μου επιτρέπει με μόνο 70€ να έχω επιπλέον 128gb φθηνού αποθηκευτικού χώρου & να τον τιγκάρω με όλο μου το mltimedia υλικό(15gb φωτό/βίντεο, 15gb έγγραφα, 30gb ταινίες, καμία 10άρια gb backups/rom κλπ), δηλαδή ένα κινητό laptop στη τσέπη μου, όπως διατείνεται ότι είναι(και πράγματι ήταν) ως τώρα τα note.
H sd μου επιτρέπει να κάνω format χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρω τα αρχεία μου στο pc(φαντάσου 70gb πέρα/δωθε από κινητό σε pc & πίσω)
Η sd μου επιτρέπει να αλλάζω συσκευές και να μεταφέρω τα αρχεία σε δευτερόλεπτα από τη μια στην άλλη.

Παιδιά μην παραμυθιάζεστε και μη λέτε τι να το κάνω το ένα και τι το άλλο, με την ίδια λογική να βγάλουμε το gps αφού γι’αυτή τη δουλειά υπάρχουν ειδικές συσκευές, να καταργήσουμε την κάμερα αφού ο επαγγελματίας έχει λεφτά άρα θα πάρει dslr & η ταπεινή του κινητού δεν του κάνει καθόλου.

Ο λόγος που καταργεί η sammy features είναι ότι μυρίστηκε χρήμα, κανένας άλλος, είναι κρίμα να δικαιολογείτε τέτοιες πρακτικές.

Sotiris

Αν και φοράω στο Note 3 αποσπόμενη μπαταρία 6400mha, ήμουν έτοιμος να πάω σε power bank. Χωρίς micro sd όμως το Note 5 απορρίπτεται, θα πάω για Note 4 ή για Note 6 αν την επαναφέρουν.

Cyberia

Παιδιά οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτά τα μεγαθήρια είναι σαίνια. Ξέρουν πολύ καλύτερα να ερμηνεύουν τις ανάγκες των καταναλωτών από εμάς.
Θεωρώ ότι η μπαταρία που θα ενσωματώσουν θα βγάλει κάθε αμφιβολία του καταναλωτή που δεν θα αγόραζε το note 5 λόγω μη αποσπώμενης μπαταρίας. Το ίδιο θεωρώ και για την sd. Ίσως ήρθε η ώρα να δούμε εκδόσεις 64, 126 και 254 gb!!!

g.drys

-2013 η sam αφαιρει το fm στο s4 ,δε χρειαζεται.
2014 η sam αφαιρει τους αισθητηρες θερμοκρασιας,βαρομετρου στο s4,δε χρειαζονται
2015 η sam αφαιρει καρτα sd κ μπαταρια στο s6,δε χρειαζονται.
2016 η sam αφαιρει bluetooth (τωρα πια εγινε iphone) καο camera,δε χρειαζονται.
2017. Η sam κανει το πρωτο smartphone που δεν κανει κλησεις.Δε χρειαζονται…

vasilist

Χωρίς κάρτα SD?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ο επόμενους.

παπαροκας tiamat

Ρε στρουμφακια!ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ερχεται και σεις ακομα κλαιγεστε για δηθεν ελλειψεις που βρισκονται μοναχα στο μυαλο σας!?? Ρε καντε μας τη χαρη και παρτε κανα Samsung των 200 ευρω με ραδιοφωνακι,φακο,καρτουλα sd και αφηστε το απολυτο επαγγελματικο εργαλειο σε μας !

Οσοι θέλουν note5 και μπολικη μνημη υπαρχει η τεραστια εκδοση των 128 γιγα με διπλασιες ταχυτητες ακομα και απο την γρηγοροτερη sd (με μονη παρενθεση οτι μαλλον δε θα τη φερει η ελλην αντιπροσωπεία αρα δε θα τη καλυπτει εγγύηση!)

Νίκος

@παπαροκας tiamat τι λες ρε παίχτη????? Θα δώσουμε 800 – 1000 ευρώ για ένα Samsung με πενάκι!!!! Η σειρά Note ήταν η κορυφαία γιατί τα είχε απλά ΟΛΑ. Κάτοχος Note 2 εδώ και 2μιση χρόνια και δεν το αλλάζω…. Και την κάρτα μνήμη την θέλω γιατί φίλε μου γιατί πριν 1μιση χρόνο το κινητό παρέδωσε πνεύμα και ευτυχώς που υπήρχε η κάρτα μνήμης και έσωσα τα δεδομένα μου. Ακόμα με 10ευρώ άλλαξα μπαταρία και δεν χρειάστηκα 60-80 για να μου την αλλάξουν. Ακόμα έχω τα ραδιοφωνάκι μου και ακούω τον αγαπημένο σταθμό μου και γουστάρω…. Άμα σιγά σιγά τα κόβουμε όλα τότε τι θα μείνει… Άσε που εγώ κατεβάζω συνεχώς torrent … δεν ανοίγω καν laptop και με OTG τα περνάω όλα όπου θέλω…. Μόνο με 2-3 παιχνίδια γέμισε η RAM…. Δηλαδή γιατί να μην πάρω ένα Α7 αντί για Note …. Μόνο και μόνο για το πενάκι…. Ο κορεσμός έχει έρθει…. Δεν μας νοιάζουν οι 4Κ οθόνες που δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά, δεν με νοιάζουν οι σούπερ ντούπερ CPU και κτλ…. Με τις κινήσεις της η Samsung οδηγεί τον κόσμο αλλού… γιατί να μην πάρω iphone 6 αντί για S6… μόνο και μόνο για το λειτουργικό αξίζει… Πάρτι θα… Συνέχεια »

shadgr

Η όλη κουβέντα δεν κατάλαβα αν βασίζεται σε “φήμες” ή σε τελικά specs.
Όπως και νά’χει, στην άκρη του μυαλού μου κρατάω το κόλπο του μάρκετινγκ που εφαρμόζεται πολύ τελευταία: Φτάνω στα άκρα με τις φήμες κόβοντας microsd, μπαταρία και λοιπά και στην τελική θα κόψουν μόνο την μπαταρία και θα είναι όλοι τρισευτυχισμένοι..
Για να δούμε.. Κοντός ψαλμός…
Προσωπικά πάντως πριν 1 μήνα πήρα το νοτε 4!

σωτηρης

Είναι μειον γτ δεν θα μπορείς ν περνάς τα apps στην sd κ θ ποιανουν χώρο στην συσκευει μ αποτέλεσμα αν εσύ θες ν Τράβας βίντεο φωτός κ ν ακουσ μουσική ν μην σ φτάνει!

Τάκης Ν

Δε θα ασχοληθώ με καμία συσκευή που κάνει πάνω από 500€.Αν μου περισευαν θα το εκανα.Ακόμα και οι “επαγγελματιες” κάνουν τη δουλειά τους (mail,docs,αρχεια)με πολύ φτηνότερες αξιόλογες συσκευές με μεγάλη οθονη.Το να θέλω το κορυφαίο είναι σεβαστό, αλλά να είναι το κορυφαίο, χωρίς ελλείψεις. Και είσαι στρουθοκαμηλος αν δεν τα θεωρείς ελλείψεις.

Φώτης

Παπαροκα@@@Tiamat@@@ με το χέρι στην καρδιά..Note 4 η Lg g4;;;;

inblx

Εμενα προσωπικά δεν με ενοχλεί η μη αποσπώμενη μπαταρία, αν είναι μεγάλη και μου βγάζει με άνεση την μέρα είναι ΟΚ. Η microSD όμως δεν πρέπει να λείπει από κανένα κινητό ή tablet. Δεν είναι μόνο το να μεταφέρεις δεδομένα στον υπολογιστή βγάζοντας την κάρτα από το κινητό. Πιο γρήγορα γίνεται ή δουλειά με το καλώδιο. Ή microSD είναι χρήσιμη στο Backup, είναι η φτηνή λύση στο να έχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα (όχι να δίνουμε 250€ παραπάνω για έξτρα 100γιγα ενσωματωμένης μνήμης) και το καλύτερο απ’όλα η ανταλλαγή μεγάλων δεδομένων από συσκευή σε συσκευή χωρίς την χρήση του υπολογιστή.

Δημήτρης

Παιδια τη καθομαστε και ασχολουμαστε με την σαμσουνγκ σε λιγο καιρο δεν θα θυμόμαστε ουτε το ονομα, από εδώ και πέρα ξεκιναει η κυριαρχια της huawei

37m.d

Shand gr κι εγω αυτο σκέφτομαι.Αν το note5 ειναι τοσο λειψο οσο φημολογειται,θα παω στο note4 απο το 3 κ οχι στο 5 οπως σκοπευα.Ψαχνοντας ομως μετα τις τελευταιες φημες,σνακσλυψα εστω κ αργσ οτι υπαρχουν εταιριες με συσκευαρες που δεν ειχα προσεξει σσν τη huawei κ ισως παω εκει περιμενοντας πια το note6 μηπως διορθωθουν πια τα δυο μεγαλα κενα που πανε να δημιουργηθουν. Παντως όπως παει η σαμ,σε δυο χρονια στο android θα κανουν κουμαντο οι Κινεζοι κ δικαια.

Ilias kap

Καλησπέρα παιδιά….
Πάντως πριν λίγο καιρό το note 4 είχε φτάσει στα 503 ευρώ περίπου κ τώρα είδα πως ξανά ανέβηκε στα 600 κάτι….

anwnymous

@ilias kap

είναι λόγω capital control, όλες οι συσκευές πήραν την ανηφόρα αν παρατηρήσεις.

Ilias kap

Anwnymous σωστά έχεις δίκιο…
Απλά θα περιμένει πολύ κάποιος έρημος ( σαν κ εμένα) να πέσει ή τιμή σε κάποιο κινητό τέτοιας αξίας….
Αν κ δεν με βλέπω ποτέ να κάνω μια τέτοια αγορά γιατί πάντα πρέπει να πηγαίνεις με την λογική κ προπάντων με την τσέπη σου….
Οπότε όσο κ αν προχωράνε τα πράγματα θα παραμείνω με το nexus μου το 5 το οποίο είναι φοβερό, τουλάχιστον στην κατηγορία του, παρ όλο το άσχημο της μπαταρίας του

Smart User

Τέλειο το smartphone όσο αφορά τα specs, χωρίς κάρτα microSD όμως δεν επιτρέπει στον χρήστη
να αυξήσει την χωρητικότητά του.
Οι περισσότεροι χρήστες smartphone θέλουν μεγάλη μπαταρία, καλό επεξεργαστή και γραφικά,
μέτρια σε μέγεθος οθόνη γύρω στις 4,5 inches , και πάνω από όλα την κλασσική καρτούλα microSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστης τηλεφώνων : Nokia 3310 / iPhone 3GS, Samsung Galaxy S2, S3, Core / Sony Xperia Z3 Compact / Nokia Lumia 530, Microsoft Lumia 640

Vassilis

Είμαι κατοχος Note 3 εδώ και περίπου 2 χρόνια. Το αγόρασα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Άπο θέμα hardware είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άνετα το κρατάω ένα ακόμη χρόνο για να μη πω και 2. Εκείνο όμως από το οποίο είμαι υπερβολικά απογοητευμένος είναι το software. Όλο αυτό το bloatware κάνει το κινητό απογοητευτικό στη χρήση του. Θα προτιμούσα να είχε vanilla android με την εξτρα functionality για το S pen. Το κινητό δείχνει πιο πραγματικά είναι όταν του περάσεις μια καλυτερη ROM. Για μένα samsung τελος. Ποτέ ξανά. Ευχομαι το 5 να βγει και σε vanilla version.

Συμβουλή: αγοράστε το μονο αν προκειται να χρησιμοποιείται το πενάκι σε ημερήσια βάση. Αλλιώς καύτερα να δώσετε τα λεφτά σας αλλού

Γιώργος

Αν βγεί μ αυτά τα χαρακτηριστικά να το κρατήσουν να το ‘χουν να το θυμούνται,αντέ γειά σάμμυ!

forneverarrow

Τώρα έγινε το Note εργαλείο δουλειάς;;; Πλάκα μας κάνετε btw… Εγω όλο κατι πιτσιρίκια και κατι γκόμενες βλέπω να το κρατούν κυρίως, άντε και κανενα επαγγελματία που και που. Αλλα οχι και παραγωγική μονάδα το Note! Το passport δηλαδή τι ειναι;;

Όταν η Samsung βλέπει σε το target group πουλάει τα ακριβά της, τότε λογικό να τα προσαρμόσει σε πιο lifestyle επιλογές (λέγε με iPhone). Αλλα το τραγικό με τους Samsung fans ειναι οτι δεν ξέρουν τι θέλουν… Πόσο κράξιμο έτρωγε η Samsung για τα αφαιρούμενα καπάκια, τα πλαστικά και οτι δεν ήταν unibody ως το S5… Και τώρα, όλοι θέλουν αφαιρούμενο καπάκι, μπαταρία και SD…

Πάντως, εγω προχτές πέτυχα σε τιμή ευκαιρίας ενα s5 και το πήρα. Πιο μικρό απο το G3 που είχα, αδιάβροχο, με καπάκια, μπαταρίες, SD κλπ… Και specs δυνατά για αλλα 2 χρόνια. Άσε τη Samsung να πουλάει αλουμίνιο στο εξής…

Jim

Για ριξτε μια ματια στο 6inch Huawei Ascend Mate 7. Με sd, πολυ καλη οθόνη και 40.000 Antutu. Η Samsung δεν νοείται να βγάζει 800Ε κινητο κ το Huawei να κανει 400 με τέτοια specs.

παπαροκάς tiamat

Σημερα βγαίνει Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!

John

Hey, Your post is very informative and helpful for us. In fact i am looking this type of article from some days. Thanks a lot to share this informative article.
You can also see this MicFlip: World’s First Reversible Micro USB Cable .

Thanks

eleni

Μετά από 15 μέρες στενής σχέσης με το s6 έχω να πω ότι ευτυχώς και πάντα μιλάω με δική μου άποψη χωρίς να εκφράζει τους πάντες. ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ .αγόρασα το note4c ξανά και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να βασιστω στην μπαταρία του. Επειδή το s6 plus και note 5 είναι σχεδόν ίδια με το s6 που είχα δεν θα κάνω αλλαγή συσκευής μέχρι να δω το mate8 η την επόμενη συσκευή της Samsung. Όσο για την μπαταρία της νέα σειράς που λένε ότι έχει καλύτερη αυτονομία από το note4, δεν το πιστεύω! Ελπίζω ένα τεστ εδώ να μας λύσει όλες τις απορίες.

X

Αντιγράφει την Apple αλλά μόνο στις ελλείψεις :))))))

Αλέξανδρος

@X χαχαχαχά, σωστός. Δεν παίζεται, αλλά και memory leak στο Note 5 ποιος το περίμενε;

honda wave~~~~

@forneverarrow φιλε μου,επειδη και γω ψαχνομαι για σ5,απο που το αγορασες και σε τι τιμη ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.