Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2, LG G4: Speed Test [video]

Samsung Galaxy Note 5, LG G4 και OnePlus 2, οι τελευταίες ναυαρχίδες των τριών εταιρειών μπαίνουν η μια δίπλα στην άλλη και αναμεντρώνται σε speed test από το PhoneBuff. Παράλληλα έχουμε τρεις διαφορετικούς επεξεργαστές, το Samsung Galaxy Note 5 φορά Exynos 7420, το OnePlus 2 την ναυαρχίδα της Qualcomm, Snapdragon 810 και το LG G4 τον Snapdragon 808.

Τα κινητά δοκιμάζονται στα apps και το multitasking και το πιο γρήγορο κερδίζει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Samsung Galaxy Note 5 με τον Exynos 7420 βγαίνει πρώτο, κάτι που το περιμέναμε, ενώ αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το LG G4 με τον 808, ξεπερνά το OnePlus 2 που φορά Snapdragon 810.

Θεωρητικά το OnePlus 2 θα έπρεπε να είναι πιο γρήγορο λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης στην οθόνη, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Όσον αφορά στο multitasking το Samsung Galaxy Note 5 μοιάζει να ζορίζεται, αν και βγήκε πρώτο, έχασε το αρχικό προβάδισμα έναντι του LG G4 και κέρδισε για ελάχιστο χρόνο.

Δείτε το video:

Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2, LG G4: Speed Test [video], Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2, LG G4: Speed Test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςMclaren

και 15 gb μνημη ραμ να ειχε κινητο samsung παλι το ιδιο θα εκανε απο θέμα multitasking…εδω το galaxy s2 μου κραταει περισσοτερες εφαρμογες ανοιχτες απο το note 4 μου. σε αυτο χρειαζονται βελτιωση. στο note 5 με 4 gb ram αφηνει περιπου 900 mb ελευθερα. αυτο ειναι απαραδεχτο! το asus zenphone 2 παλι με 4 gb ram αφηνει 2,5 gb ελευθερα. αυτο μονο η samsung το καταφερνει.

Marios

Νταξει μιλαμε οι τυποι στη Samsung ειναι απαραδεκτοι. Δειτε “multitasking” που εχει ενα κινητο που ειναι οτι πιο προηγμενο και τουμπανο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. Τα ιδια και με το S6. Ξεφτιλες.

Κατοχος S6 εδω για να μη παρεξηγηθω. Σε ολα ευχαριστημενος εκτος απο το software και το multitasking.

tarif16

καλά τα δευτερόλεπτα και τα δέκατα….πάμε και στα λεπτά τώρα,όχι τα αισθήματα αλλά τα πραγματικά λεπτά,λεφτά…αυτά που αδειάζουν το balance της τσέπης.
τα δύο στο 500άρικο και το άλλο στο 1000άρικο….καληνύχτα.

Αλέξανδρος

Καλά ρε εκεί στην Samsung το έχουν χάσει τελείως; Με 4gb ram και να μην έχει multitasking ( αν είδατε δεν κρατάει τις εφαρμογές στην ram γι΄αυτό και το g4 το έφτασε στο τέλος );
Ποιός ο λόγος τότε να μην πας σε ios ή και wp;
Αν και το note 5 μου άρεσε ( πέρα από την αποσπώμενη που δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά σίγουρα είναι μείον ) αλλά για μένα η sd παίζει βασικό ρόλο και αν σκεφτόμουν για Note 5 ή flex 3 τώρα δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη. Memory leak με 4gb; Πλάκα μας κάνουν;
Τι να πω ρε παιδιά, αν ένα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό στο android είναι το multitasking το βγάλουν και αυτό θα πάρω feature phone, τέλος.

zois

εισαι συγουρος οτι το g4 εχει 500 ευρω αν ειναι να παω να το παρω τωρα.

alexis touba

Το g4 το βρησκεις ημερων στα 500 ανετα.ςχει site αξιοπηστα που βρησκεις.Εγω ετσι αλαζω συσκευες και παντα με αποδειξη εγγυηση ενοειται

giannogeorge

“Δείτε το βίντεο” και από κάτω έχει φωτογραφία με τον χρόνο που έκανε το κάθε κινητό…

ΓιώργοςMclaren

στα samsung και 15 gb ραμ να τους βαλεις το ιδιο θα ειναι…το note 4 650 mb ελευθερα, το Note 5 900 mb ελευθερα. το ενα με 3 gb και το αλλο με 4 gb. το asus zenphone 2 με 4 gb ram αφηνει 2,5 gb ελευθερα. πρεπει να τους μαθουν το κόλπο δεν εξηγειται αλλιως. απο την αλλη το galaxy s2 μου, τρεχει περισσοτερες εφαρμογες ταυτοχρονα απο το note 4 μου και εχουν περιπου τα ιδια ελευθερα mb ραμ.

Cabalerro

Lg g4!!δοκιμασμενο εδω και 2 μηνες…εργαλειαρα:)

παπαροκας tiamat

Σας δινει πονο η samsung?

anergos13

Ο Βασιλιας του multisking…ενας και μαλιστα Μακραν!!!!

note edge….

Τελος

pazzo

δίνει πόνο η σαμσουνγκ.. τρέχε κόσμε να δώσεις 500 ευρώ παραπάνω από ένα g4 κ.α για να χαρείς multitasking χαχα ευκαιρία

χρηστος

ναι δωστε για το g4 που εχει προβλημα στην οθονη και στην μπαταρια

vasilist

Δηαλδή το zenphone 2 που πήρα ήταν τρελή αγορά χαχα.
Πάλι καλά που δεν έβαλε Micro SD η samsung και παράτησα s6 και note 5, χωρίς sd δεν παίζει να πάρω ποτέ τηλέφωνο.
Και στο multitasking το zenphone σκίζει εδώ ξεχνάω παιχνίδι ανοιχτό και μετά απο δύο μέρες το ανοίγω και παίζω ακριβώς απο εκεί που είμουν.

vladimiros

Το Νote 5 ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες η παιχνιδια απο τα αλλα τα 2,το θεμα ειναι οτι δεν τα κραταει ανοιχτα,ωστε μετα να εκκινησει παλι απο την αρχη.Ολοι προτιμαμε να καθυστερησει λιγο η εφαρμογη να ανοιξει,παρα αυτο που γινεται στο Note5,οσο παει μας εκπληζει η σαμη αλλα προς το κακο.

Παναγιωτης

Πολυ λιγη ειναι φετος η samsung. Κριμα πολυ κριμα. Ναι δεν αντιλεγω πολυ δυνατα specs αλλα μονο στα χαρτια απ την στιγμη που hardware και software δεν συνεργαζονται καλα. Απ την αλλη το flagship killer που ειχα προσδοκιες για την ωμη δυναμη του με σχεδον pure android,4gb ram,snap 810,1080p οθονη και καταφερνει να μενει τελευταιο μου φαινεται λιγακι αστειο. Και τελος εχουμε το G4 που για μενα στα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις,καλη συνεργασια software και hardware,πολυ καλη οθονη,ενας πολυ καλος επεξεργαστης,η καλυτερη καμερα για φετος βραβευμενη απο την EISA,με αποσπωμενη μπαταρια και micro sd το μοναδικο για φετος. Δεν αντιλεγω υπολοιπεται σε ποιοτητα υλικων αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει οσο με ενδιαφερει η αποσπωμενη μπαταρια και η micro sd. Η καλυτερη all around συσκευη για φετος.

Ραφαήλ

Παιδιά βρήκα το galaxy s6 450€ κλειστό με απόδειξη και εγγύηση αξίζει λέτε?

Ιωάννης jb

Εγώ για ένα κινητό που η κάμερα απο πίσω προεξέχει που δε παίρνει επέκταση μνήμης (λογικά θα έχει 32 γιγα) που γράφει samsung και το βρήκες δήθεν κλειστό θα έδινα τίποτα
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ.. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΛΛΟΥ…
Τώρα εσένα απο ότι καταλαβαίνω η προεξοχή τις κάμερας δεν σε ενοχλεί!! το ότι γράφει πάνω samsung και πληρώνεις πλέον + ένα κατοστάρικο για το δήθεν όνομα! πάλι δεν σε ενοχλεί!!
Στα 4 κατοστάρικα καινούργιο αξίζει, εσύ δώσε 350 και πολλά είναι, διότι είναι αμφίβολο!!
450 είναι πολλά

Ραφαήλ

Δεν γ@μ@@τ@@.περιμένω το invite μου

Τέλης

Κορυφαίο κινητο του 2015 το Note αλλά πανάκριβο. Απο την άλλη το 1+2 είναι αδιάφορο , που πας με οθόνη FullHD το 2015 και με snapdragon 810 που ψήνει αυγά? Άσε που και σχεδιαστικά μοιάζει με Samsung διετίας , και θέλει να λέγεται και “flaghip killer” τρομάρα τους. Καμία σχέση με το 1+1 που ήταν εξαιρετικό στην εποχή του.
Άρα καταλήγουμε στο G4 . και πολύ καλό κινητό και value for money.

Giorgos

Παρατήρησα 2 πραγματα!

1. Τα animations στο g4 ειναι κλειστα και στο νοτε5 με μιση ταχυτητα ενω του 1+2 ειναι κανονικά.

2. Γιατι στο 1+2 χρησιμοποιει την google camera και οχι την δικη του 1+2?
Με αυτη την λογικη υπρεπε να χρησιμοποιησει και στα αλλα 2 την google camera

stefanos29

Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον αν είχαμε και το m9 μεσα στο βίντεο το οποιο στην προηγούμενη σύγκριση εσβησε τους αντιπάλους του στο multitasking

Στυλιανός Βασίλης

καλημέρα καλή εβδομάδα LG G4 Εργαλειαρααα βραβεια για φωτογραφιες γενικα ειναι ενα ΤΕΛΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2015 ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ μακαρη να παρει το ιδιο ui 4.0 με lollipop 5.1.1 το LG G3 32GB 3GB RAM ΠΟΥ ΕΧΩ εχει αποσπωμενη μπαταρια καρτα μνημης σε κανει η LG δωρα εγω επειδη δεν ξερω να τα κανω ροοτ και ουτε χρειαζονται τα LG ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΟΟΤ LG G3 32GB 3GB RAM KAI LG G4 μετα απο 3 χρονια να δουμε τσιμπαω το LG G4

Στυλιανός Βασίλης

εχει FM RADIO TO LG G4 ενω τα SAMSUNG αμα δεν τα κανεις ροοτ και ροοτ να γινουν με το ασυκοτο ui που εχουνε ειναι ΜΑΠΑ πληρωσε 600 ευρω και παραπανω να εισαι σαν την apple ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΤΕΡΙΕΣ APPLE SAMSUNG να σε τρωνε τα δεδομενα επειδη δεν εχουνε fm radio να πας για επυσκευη μπαταριας και να πληρωνεις να αναγκαζεσε να περνεις το μικρο μοντελο και μετα να σε αναγκαζουνε να παρεις το μεγαλυτερο για περισσοτερη μνημη

vasilist

To έχασε η Samsung το ατού που είχε σαν premium all around tech συσκευές που ήταν και έγιναν μόνο premium design.
Χωρίς Micro sd, αποσπώμενη μπαταρία , ράδιο και μάπα λειτουργικό που θέλει 4 Gb ram είναι σαν ένα iPhone, δηλαδή για μόστρα και για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει η τεχνολογία και θέλουν ένα καλό τηλέφωνο που κάνει την δουλειά τους χωρίς πολλές παραμετροποιήσεις και αλλαγές από τον χρήστη και τα iPhone είναι πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα.
Για εμάς που τα θέλουμε αυτά όμως (ρυθμίσεις, ελευθερία, παραμετροποιήσεις, μπαταρία, sd,radio…) βάζουμε την Samsung στην ίδια μοίρα με τα iPhone.

Tasos

Παιδιά καλησπέρα.είμαι κάτοχως του g4 εδώ και 3 μήνες και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό το οτι η συσκευή με απλό surfarisma και με φωτεινότητα στο 50% μετά από λίγα λεπτά ζεματάει.με αποτέλεσμα να καταβροχθίζει την μπαταρία.έχω κάνει factory reset , το άφησα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές μια ημέρα και παλι τα ίδια.με εφαρμογη μου δέιχνει γυρω στους 30 με 33 βαθμους cpu στο standby με 4g ανοιχτό και οταν ξεκινησω την χρήση ανεβαίνει στους 41 με 45 πραγμα που μου φαινετε ψιλοφυσιολογικο.παρ ολα αυτα με τους 41 – 45 δεν τολμας να την ακουμπησεις στο αυτι σου να παρεις τηλέφωνο.να την στείλω στην lg η δεν θα βγαλω ακρη?
ευχαριστω και sorry για το long post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.