Samsung Galaxy Note 5: Φωτογραφίες από το κουτί μαζί με specs

Από την Ταϊλάνδη έρχονται δυο νέες φωτογραφίες οι οποίες λέγεται ότι απεικονίζουν το κουτί μέσα στο οποίο θα βρίσκεται το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 5. Αν οι φωτογραφίες είναι πράγματι από το κουτί του Note 5, τότε επιβεβαιώνονται και κάποια από τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στην πίσω πλευρά.

Για μια ακόμη φορά βλέπουμε ότι το Samsung Galaxy Note 5 θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixel (QHD), 64-bitοκταπύρηνο επεξεργαστή (Exynos 7420), μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Η κάμερα αναμένεται στα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και η δεύτερη κάμερα είναι 5 Megapixel. Μπορεί τελικά να μην δούμε υποδοχή για κάρτα microSD και αποσπώμενη μπαταρία, όμως όσον αφορά στο μέγεθος της μπαταρίας η Samsung λέγεται πως έχει κάνει τεράστια βελτίωση. Το Galaxy Note 5 αναμένεται να ενσωματώνει 4100mAh μπαταρία.

Η επίσημη ανακοίνωση του Note 5 θα γίνει στις 13 Αυγούστου μαζί με το Samsung Galaxy S6 Edge+, όπου θα μάθουμε τι από τα παραπάνω ισχύει τελικά και τι όχι.

Samsung Galaxy Note 5: Φωτογραφίες από το κουτί μαζί με specs, Samsung Galaxy Note 5: Φωτογραφίες από το κουτί μαζί με specs

Samsung Galaxy Note 5: Φωτογραφίες από το κουτί μαζί με specs, Samsung Galaxy Note 5: Φωτογραφίες από το κουτί μαζί με specs

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Καλά για την αποσπώμενη μπαταρία πάει και έρχεται αφού θα έχει 4100 mAh αλλά για έλλειψη κάρτας SD κρίμα…

AG. em

Δεν πάει κι έρχεται καθόλου φίλε μου για την αποσπωμενη.Συγνωμη που σου απαντώ κ διαφωνώ αλλά είμαι παθών. Το note3 έχω κ στο 6μηνο η μπαταρία άγνωστο γιατί φούσκωσε. Την άλλαξα μόνος χωρίς σέρβις κ έχω το note ακόμα.

stelios

@AG. em
Φιλε αλλο το ΝΟΤΕ 3 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΤΕ 5 ειναι τεχνολογια 2 περισσοτερων χρονων αρα δεν θα υπαρχουν τα ιδια προβληματα

thanoik

@AG.em αφού άλλαξες μόνος σου την μπαταρία στο note 3 δεν θα έχεις θέμα να την αλλάξεις και στο 5,χαχα 😆 και μη ζητάς συγνώμη εδώ σχολιάζουμε τις απόψεις μας δημοκρατία έχουμε

giannogeorge

Καταλαβαίνω πολλούς που σχολιάζουν για την μη ενσωμάτωση κάρτας μνήμης/ αποσπώμενης μπαταρίας αλλά νομίζω για το δεύτερο, αν όντως έχει 4,100 mAh, θα βγάζει άνετα και βάλε, μια ολόκληρη μέρα βαριάς χρήσης.

Όσον αφορά την κάρτα μνήμης, έχω το S3 και τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης πάντα έβρισκα ότι είναι υπεραρκετά. Και μιλάμε για 6GB μουσικής, εκατοντάδες φωτογραφίες και άλλα αρχεία και έχω ελεύθερα 8+ GB. Τι άλλο να θέλει κανείς;

Τώρα, ενσωμάτωση FM radio, αυτό θα το συζητούσα.

Manos.m

Καταρχάς η μπαταρία σου φούσκωσε λόγο της υγρασίας και των κακών φορτισμάτων ίλη νύχτα…
Το note 5 όπως και τα προηγούμενα είναι bussines device όχι user device όπως τα S.
Πρέπει να μπορεί να πάρει sd για πίο εύκολη συνδεσημότιτα και απεριόριστο όγκο. (Όγκο πέραν των cloud).
Η μπαταρία δεν πρέπει να είναι αποσπώμενη για να μπορεί να αλλαχθεί σε περιπτώσεις που χαλάσει… Γιατί να πάρω κάτι που θα χαλάσει.??
Ο λόγος είναι για να μπορεί και εκτός συσκευής να φορτιστεί. Η samsung έχει αντίστοιχες συσκευές φόρτισης.
Είμαι κάτοχος Note 4 και είχα και τα Note 3 και Note 2
Όσο καλό και αν είναι το Note 5 αν δεν παίρνει κάρτα sd δεν θα κάνω την αλλαγή σε Note 5 γιατί δεν μου αρκούν τα 32gb και γιατί δεν θα μπορώ άμεσα όπως τώρα να βγάλω την sd μου μαζί με το περιεχόμενο της..

giannogeorge

@Manos.m
Κατανοητό. το USB OTG παρόλα αυτά είναι μια λύση στην στιγμή και -προσωπική γνώμη- καλύτερη από το να βάζει-βγάζει κανείς κάρτες μνήμης. Καταλαβαίνω όμως το σκεπτικό. Για την μπαταρία επίσης. Με βόλεψε αφάνταστα τώρα το καλοκαίρι να μπορώ να αλλάζω μπαταρία στο S3, όντας μακρυά από το σπίτι, στην παραλία, κτλ.

Θα δείξει.

Ilias kap

Τελικά στην κουβέντα που κάναμε χθες σε άλλο άρθρο για τα specs, στο μόνο που πεσαμε έξω ήταν στην.μπαταρία ή οποία είναι 4100 κ όχι 3 κάτι όπως έλεγε παλαιότερο άρθρο εδώ….για sd όμως κ επεξεργαστή πεσαμε μέσα απ ότι φαίνεται με τον 7420 κ όχι 7422 τον οποιο μπορούσε να βάλει κάλλιστα από τώρα…. Αλλά για λόγους τακτικής θα τον πάει πιθανόν στο 6….αλλά γενικότερα επειδή βαρέθηκα πλέον με sam κ με συγχωρειτε αν σας κουρασα guys αλλά αι…στ@@@@λοοο ρε samsung….
Βουρ για mate 8…

Sotiris

Με λύπη παρατηρώ την έλλειψη micro sd που αποτελεί break deal για μένα, με ακόμα μεγαλύτερη παρατηρώ οτι τα mate και οποιαδήποτε συσκευή με μεγάλη οθόνη συγκρίνεται με τα Note.

NLS

Το κουτί δεν επιβεβαιώνει ούτε 7420 ούτε 7422. Δεν λέει.
Το κουτί δεν επιβεβαιώνει ούτε 3000 μπαταρία ούτε 4100. Δεν λέει.
Το κουτι δεν επιβεβαιώνει για έλλειψη SD αλλά αφού δεν τη λέει μάλλον δεν. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν αναφέρει ότι δεν υπάρχει – ούτε για το stylus λέει που είναι σημαντικό, αλλά φυσικά υπάρχει.

Έτσι απλώς για να κάνουμε ένα reality check.

giannogeorge

NLS, απόλυτα σωστό!

Nio

Ναι αλλά αυτοί έχουν το κουτί σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω από εσένα. Για να στέλνουν φωτογραφίες και να διαρρεουν specs δεν θα έχουν μόνο το κουτί. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η Samsung κρυφό καμάρι. Ένα μεγαλύτερο S6 θα είναι. Και ακριβότερο.

Γ.Κ

Πολυ νερο στο κρασι σας βαζετε παιδια.1.Και καλα το fm δεν πειραζει,εκατομμυρια runners περιπατητες κ μουσικοφιλοι,θελουν ομως να ακουνε μουσικη χωρις πληρωνουν δεδομενα η να κουβαλανε ακουστικα sony.2.και καλα το sd δεν πειραζει.Εκατομμυρια ομωςεπαγγελματιες,οχι σας εμας εδω μεσα,χρειαζονται πανω απο 60 giga χωρις να κουβαλανε εξωτερικους η laptop για ψυλου πηδημα η να πληρωνουν cloud.3.και καλα η μη removable δεν πειραζει.Παρα πολλοι σκληροι χρηστες ομως δε θελουν να κουβαλανε power bank,να πληρωνουν σερβις αλλαγης,να αφηνουν εβδομαδες τη συσκευη στο σερβις.Η μπαταρια ειναι αναλωσιμο κ πρεπει να αλλαζει ευκολα ,απο ενα ρολοι ως ενα αυτοκινητο.Εχω note4 και δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να παω σε 5.

thanoik

@Γ.Κ +1!!!!!!!!

Manos.m

Ο λόγος που δεν έχουν fm όλες οι συσκευές πλον είναι γιατί baggarei με το LTE άρα LTE ή FM. ?

NLS

Μάνο τι κακές φορτίσεις όλη νύχτα και υγρασία;
Δηλ. ποιες είναι οι καλές φορτίσεις;
Απλώς οι μπαταρίες της Samsung είναι… “χαζές”, δεν είναι smart.
Πες μου γιατί στον ίδιο φορτιστή ίδιες ώρες φόρτισης (είναι διπλός), ένα Note N700 έχει φουσκώσει ήδη 2 γνήσιες μπαταρίες (είμαι στην τρίτη, Κινέζικη πια αφού δεν έχει νόημα) και ένα Sony Xperia Tablet Z με ΜΗ αφαιρούμενη δεν έχει πάθει τίποτα ούτε έχει μειωθεί αισθητά ο χρόνος χρήσης με μια φόρτιση.

Νίο δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να έχουν μόνο το κουτί (μπορεί να είναι ακόμα και από την εταιρία που φτιάχνει τα κουτιά).

ΓΚ αν έχεις το 4 λογικά δεν υπάρχει λόγος να πας στο 5, αλλά ότι παλαιότερο, χμμμμ…

Την ανάλυση μου την αναλυτική ελπίζω να την έχετε διαβάσει.

NLS

Μάνο δεν ισχύει γιατί υπάρχουν συσκευές LTE με FM από όσο ξέρω.

shadgr

Το Note 4 βλέπω να εξαφανίζεται σε 10 μέρες από παντού!!!
Και ελπίζω να μην αφήσουμε να περάσει της samsung.
Αν δεν έχει πωλήσεις τώρα, στο note 6 θα επαναφέρει (αν όχι το ραδιόφωνο που αυτό το χάσαμε! πάει), ίσως την microSD.
Πάντως στο e-shop οι microSD της samsung είναι συχνά 50% κάτω.
Ίσως να τις ξεφορτώνεται ποιός ξέρει γιατί άραγε;;

Manos.m

Φίλε NLS
Οι κατασκευαστές μπαταριών λένε ότι δεν κάνει να φορτίζονται παραπάνω απο το 100% τους καθώς και να μην έχουν επαφή με υγρασία… Έτσι φουσκώνουν και χαλάνε… φυσικά όχι μόνες τους… επίσης αν πιστεύεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα απο τα 2 κακός αγοράζεις μπαταριές γιατί στο καλύπτει η εγγύηση…
Εμένα το N700 κοντεύει 2 χρόνια και η μπαταρία δεν έχει φουσκώσει άρα ή εσύ κάνεις κάτι λάθος ή υπάρχει αστοχία υλικού τυο δικό σου
Όσο για το FM δεν είπα ότι δεν υπάρχουν συσκευές με LTE και 4g .. είπα ότι δεν δουλεύουν σωστά και τα 2 όταν υπάρχουν παράλληλα..

Ilias kap

Άντε να βγει κανένα άρθρο νεότερο για το mate 8 για αρχίσουμε να μιλάμε κ γι αυτό λιγο, τον ανταγωνιστή του note 5 θεωρώ….
Από αυτά που ακούω για το mate κ διαβάζω αλλά πιο πολύ από κατόχους του 7, βλέπω το 8 να δαμαζει κ γενικότερα ή huawei ακούγεται υπερβολικά πολυ τελευταία. Αν είναι έτσι όπως λένε το 8, προσωπικά σίγουρα θα κινηθω προς τα εκεί..

geo s5

ΠΕΡΊΜΕΝΑ το s6,ελλείψεις,το note5 ακομα χειροτερα.Να περιμένω το s7 η το note6 δε λεει.Οσο κρατήσει το s5 κσι παω γισ huawei.Me κούρασε η samsung.Παει να γινει iphone κ σε λιγο ουτε bluetooth δε θαχει.Μπορω να εχω πια περισσότερα ,με πολυ λιγότερα.

VEN

Παρτε το χαμπαρι!!! Δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε note χωρις επεκταση μνημης.

VEN

Επισης ο φιλος πιο πανω ειπε για πανω απο 100% φορτιση μπαταριας. Δεν υπαρχει 101% φορτιση μπαταριας. Απο τοτε που βγηκαν τα πρωτα κινητα τηλεφωνα υπαρχει η τεχνολογια διακοπης φορτισης οταν φτασει το 100%. Το εξακριβωνεται και πολυ απλα οταν ακουμπησετε τον φορτιστη. (Ο λογος που οι μπαταριες φουσκωνουν, (περα απο εξωτερικους παραγοντες οπως υγρασια, βραχυκυκλωμα κλπ), ειναι οταν δεν την αφηνετε να ξεφορτισει καθε τοσο μεχρι το 30%, με αποτελεσμα να ξεραινονται τα στοιχεια – αυξηση θερμοκρασιας, περισσοτερη αυξηση κατα τη φορτιση – φουσκωμα, Παρτε σαν παραδειγμα τον κινητηρα του αυτοκινητου αν μεινει χωρις λαδι.

Τωρα για το mate 8 πολυ ωραιο κινητο αλλα δεν εχει πενακι εμ, δεν ειναι note. Σε αλλο κοινο απευθυνεται το note, ειτε ειναι το 3 ειτε το 4 κλπ.

Nick

ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΟΡΕΑΤΗ ΧΩΡΙΣ SD ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ?????

Cyberia

Ααχχχχχχχχ sammy sammy…με πρόδωσες και εσύ όπως όλες οι άλλες…

Kassandros

Εγώ ελπίζω να έχει τον 7422! Η MicroSD δε μ’ενδιαφέρει, έτσι κι αλλιώς στο Note 4 δεν χρησιμοποίησα. Από την άλλη θεωρώ την ενσωματωμένη 4100 mAh και το αναβαθμισμένο design-υλικά κατασκευής σημαντικά, ώστε να πάει καλά στις πωλήσεις….

Cyberia

Kassandros είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με εξάρτηση στο s-pen και εβδομαδιαίες ανάγκες που απαιτούν την εγγραφή και διαγραφή 40-70 gb καθώς και εγκατεστημένα ήδη 30 gb.
Θεωρώ ότι εάν ισχύσουν αυτά που λέει, για το κοινό στο οποίο απευθύνεται το note (και αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν μάθει να εκτιμούν το note ως εργαλείο), θα πάει άπατο. H sd αποτελεί must για έναν έχοντα note!!!

Το θέμα δεν είναι να έχει το 7422 για μεγαλύτερα σκορ Antutu!!! Ας κρατήσουν τον 7420 και ας βάλουν microSD.

Iraklis

Γιατι δεν το ονομαζουν απλως galaxy s6 plus? Θελοντας να αντιγραψουν την apple, σκοτωσαν τη σειρα note αφαιρωντας τα χαρακτηριστικα που την ξεχωριζαν και εκαναν τους λεγομενους power users να τη προτιμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.