Samsung Galaxy Note 5: Νέες αναφορές ότι κυκλοφορεί νωρίτερα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται οι πληροφορίες ότι το Samsung Galaxy Note 5 μπορεί να ανακοινωθεί τον Ιούλιο για να προλάβει να βγει στα καταστήματα και να ανταγωνιστεί το νέο iPhone που θα παρουσιάσει η Apple τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο η Samsung είχε αρνηθεί ότι θα δούμε ανακοίνωση τον Ιούλιο.

Οι φήμες όμως επανέρχονται, αλλά αυτή τη φορά δεν μιλούν για Ιούλιο. Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Ασία αναφέρουν ότι η Samsung θέλει να έχει στα καταστήματα το νέο Samsung Galaxy Note 5 μέχρι το τέλος Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Αντιθέτως τα υπόλοιπα Note συνήθιζε να τα ανακοινώνει αρχές Σεπτεμβρίου και να βγαίνουν στα ράφια των καταστημάτων μερικές εβδομάδες αργότερα.

Η Samsung λέγεται ότι ανησυχεί πως οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 5 θα επηρεαστούν από τα νέα iPhones, οπότε γι αυτό επιδιώκει να βγει στα καταστήματα έστω λίγο νωρίτερα για να έχει προβάδισμα.

Ωστόσο, όλες αυτές οι φήμες και οι πληροφορίες που διαρρέουν δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Samsung και κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι να δούμε τι ετοιμάζει ο κορεάτικος γίγαντας.

Θα μπορούσε όμως το iPhone να επηρεάσει τις πωλήσεις της σειράς Note;

Samsung Galaxy Note 5: Νέες αναφορές ότι κυκλοφορεί νωρίτερα, Samsung Galaxy Note 5: Νέες αναφορές ότι κυκλοφορεί νωρίτερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
m f

Απο όσα διαβάζω θα είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ. Αν εχει κ αποσπωμενη θα κανει θραυση.Έχω το note3 και άλλαξα στο χρόνο μπαταρία γιατί επεσε η δύναμη της,αρα το θεωρώ απαραίτητο να αλλάζω μπαταρία με 15€ χωρίς service.. Μακάρι.

Sotiris

Δυστυχώς φοβάμαι οτι δεν θα έχει αποσπόμενη. Βέβαια θα είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς όπως κάθε χρόνο. Αν ισχύουν οι φήμες, η Samsung θα προσπαθήσει να μην υπάρξουν τα προβλήματα διαθεσιμότητας που δημιουργήθηκαν με το Note 3 και η συσκευή της να βρίσκεται σε πλήρη κυκλοφορία όταν παρουσιαστούν τα σαπιομηλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι εγκεφαλικά ανάπηροι αγοραστές της Apple διαθέτουν χρήμα και κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της δεν ασχολείται με το από που θα προέλθουν τα έσοδα της.

nikost

Κι εγώ μονο με removable θα το αγοράσω μετά από λίγους μήνες οταν πέσει τιμή. Αλλιώς σε όποια ναυαρχίδα έχει fm, sd , removable.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.