Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Με ίδια μπαταρία στα 3000mAh;

Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες ανακοινώνονται επίσημα τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ για τα οποία χάρη στα leaks έχουμε μάθει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά και έχουμε δει φωτογραφίες. Λέγεται ότι έχουν ίδιο μέγεθος και οθόνες Quad HD, αλλά ότι θα δούμε διαφορετική μπαταρία.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες ήθελαν το Samsung Galaxy S6 Edge+ να φορά μπαταρία 3000 mAh, ενώ η μπαταρία του Samsung Galaxy Note 5 θα ήταν στα 4100 mAh. Τελικά όμως αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του @evleaks τα δυο phablet της Samsung θα φορούν ίδια μπαταρία 3000 mAh, η οποία δίνει 21 ώρες talk time και 336 ώρες (14 μέρες) standby. Ωστόσο, ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο ισχύει και θα περιμένουμε την αυριανή επίσημη ανακοίνωση που θα γίνει γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδος, όπου εκτός των άλλων θα δούμε αν τελικά θα μπει υποδοχή για microSD και αποσπώμενη μπαταρία.

Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Με ίδια μπαταρία στα 3000mAh;, Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Με ίδια μπαταρία στα 3000mAh;

Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Με ίδια μπαταρία στα 3000mAh;, Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Με ίδια μπαταρία στα 3000mAh;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Michalis

Κάποτε η Samsung κορόιδευε τους χρήστες iPhone χαρακτηρίζοντας τους wall hugers..

Λευτερης

Καλα τα λες @michalis

Κάνουν μεγάλα λάθη άλλα θα το πληρώσουν με τις πωλήσεις

AndroGen

Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια.
Το δικό μου Note 3 έχει 3200 μπαταρία k είναι 2 χρονών σιγά – σιγά. Σοβαρευτείτε λίγο ρε παιδιά. Εάν αυτό είναι γεγονός, θα είναι πολύ λίγοι που θα το αγοράσουν. Τι με πειράζει εμένα είναι που δεν έχει το τελευταίο Usb-C-port.

Παναγιώτης

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αν έχει το note 5 μπαταρια 3.000 !!!
Ελπίζω να μην είναι τόσο χαζή η Samsung γιατί θα πατώσει… Αυτο βέβαια μας συμφέρει γιατί θα ρίξει τις τιμές(αναγκαστικά) !!!

Άσχετο αλλά ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει να έρθει τ oneplus one Ελλάδα;
08/08/2015 έγινε η παραγγελία. Ευχαριστώ

giannogeorge

Έχει να πέσει πολύ γέλιο (και τρομερή απογοήτευση). Με ποια σειρά, δεν ξέρω μόνο…

anwnymous

@αγγελος Τo υπερστάνταρ πoυ λες πoυ τo βασίζεις?

εκτός από τον evan blass, το χει γράψει και το sammobile, τo πιo πιθανo είναι όντως να είναι 3000

Για το φίλo πoυ λέει oτι δεν γίνεται, μια χαρά γίνεται, δεν έχει υπoγράψει κανά συμβόλαιo ότι θα βάζει πάντα μεγαλύτερη μπαταρία απo τo πρoηγoύμενo, τo s6 μια χαρά μικρότερη μπαταρία είχε ακόμα και από το s4!!!!!

CSt90

Για καποιο λογο φαινεται πολυ παντοφλε το note5 σε σχεση με τα προηγουμενα. Δε μου κολλαει το design του s6 σε πιο μακροστενο

NLS

Από ότι φαίνεται η ανάλυση μου πέφτει δυστυχώς τελείως μέσα.
Κρίμα. Ακόμα και εγώ που το είχα απορρίψει έψαχνα να πιαστώ σε 1-2 λεπτομέρειες που τελικά θα έβγαιναν λάθος και θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά απογοήτευση. Σε ότι ΧΑΛΙ είχε διαρρεύσει, μάλλον πέφτουμε μέσα, σε ότι ΚΑΛΟ είχε διαρρεύσει, μάλλον πέφτουμε έξω.
Μιλάμε πρέπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ η Samsung να κάνει τόσο μεγάλη κοτσάνα. Θέλει πραγματικά προσπάθεια. Θα ήθελα κάποιος να μετέφραζε στον CEO τους (που προφανώς δεν ζει στον πλανήτη Γη), το τι λέει ο κόσμος. Όχι εμείς εδώ, παγκοσμίως.

Όσο για σένα Άγγελε σόρρυ αλλά έχεις πλάκα.

Fotis

Καλά το 2014 η Samsung δέχθηκε μείωση κερδών 25% στα 21,04 δις δολάρια από τα 27,91 δις το 2013.το πρώτο εξάμηνο το 2015 έχει δεχθεί μείωση 24,4% . Το μερίδιο αγοράς της στα smartphone έχει πέσει από το 34% στο 21,4% ενώ η Apple την έχει πλησιάσει επικίνδυνα με μερίδιο αγοράς 16,9% .παρα όλα αυτά όμως συνεχίζει να κάτι τεράστια λάθη που θα τις στοιχίσουν τρομερά .δεν ξέρω τι άλλο να πω μακάρι να μην ειναι έτσι το note 5 .(κάτοχος iPhone 6 και Galaxy s4

g.pap

Σιγα σιγα η σειρα galaxy γινεται iphone. Εβγαλε fm,sd,removable battery,air gestures,auto brightnes,μικραινει τη μπαταρια κ θα τη φτασει 1450 σαν το iphone,να βγαλει κ το bluetooth να ειναι οι δυο πιο ελλειπεις μαρκες με διαφορα

NLS

Αν είναι όπως λένε, το σωστό είναι να τους γιουχάρουν στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι.
Όχι να είναι μόνο για τα παλαμάκια…

DIREFEAR

Ευτυχως ειμαι τρισευτυχισμενος κατοχος ΝΟΤΕ 4 και θα ξενοιασω για καμμια διετια…καντε και σεις το ιδιο παιδια γιατι η Σαμσουνγκ μας τρολαρει ασυστολα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.