Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video

Τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ ανακοινώθηκαν επίσημα πριν από λίγες μόλις και η Samsung φύλαγε κάποιες εκπλήξεις, κυρίως όσον αφορά στο Galaxy Note 5 το οποίο απ ότι φαίνεται δεν θα το δούμε Ευρώπη φέτος. Ωστόσο, η ίδια δημιούργησε τα επίσημα hands-on videos για να πάρουμε μια γεύση από τα νέα phablet.

Στο Samsung Galaxy Note 5 τονίζεται για μια ακόμη φορά η αλλαγή στο design με πιο premium αίσθηση και η βελτιωμένη S Pen που έχει σχεδιαστεί για να δίνει την εμπειρία που έχεις με ένα κανονικό στυλό. Το Note 5 θα κυκλοφορήσει σε Black Sapphire, White Pearl, Gold Platinum και Silver Titanium.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy S6 Edge+ που ανακοινώθηκε στην σκιά του Note 5 ουσιαστικά είναι ένα μεγαλύτερο Samsung Galaxy S6 Edge το οποίο η Samsung θεωρεί κατάλληλο για gaming, video και φωτογραφία.

Δείτε τα video:

Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video, Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video

Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video, Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video

Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video, Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video

Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video, Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+: Επίσημα hands on video

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Με τέτοιες ΑΣΤΕΙΕΣ μπαταρίες, ακόμη κι αν πρόκειται για συσκευάρα, αυτό πάει στράφι.

Επίσης είναι τουλάχιστον εκνευριστική η διαφήμιση που γίνεται – λες και είναι τρελό feature – στο λεγόμενο “wall hanging” τουτέστιν όχι μεγάλη μπαταρία και αυτονομία αλλά γρήγορη φόρτιση ρεύματος…. πάει περίπατο η έννοια της φορητής συσκευής…..

Το λέω γιατί φέρω βαρέως τη βλακεία που έκανα (παρά τις κριτικές) και πήρα το S6 που κατεβάζει στο καπάκι τρία νούμερα ποσοστού μπαταρίας πχ. με το έμπα έβγα στο google play….

Sotiris

Μόνο αποσπόμενη για να βάλεις extended battery αξίζει. Ας ελπίσουμε η Samsung να επαναφέρει τα αυτονόητα στις επόμενες σειρές. Τα Note σταμάτησαν στο 4 δυστυχώς. Το 6 μακάρι να είναι το Note που πρέπει. Να το βράσω το design αν δεν έχει micro sd και αποσπόμενη.

stelios

κάποιος ας με ενημερώσει σας παρακαλώ…Τα καταστήματα στο σκρουτς γιατί δεν πουλάνε πλέον το note 3?Δεν θα το ξαναφέρουν?Μπορεί να κυκλοφόρησε το 2013 αλλά είναι κρίμα να σταματήσουν να το φέρνουν έχει απεριόριστες δυνατότητες ειδικά τώρα που περίμενα να βγει το 5 για να φτηνισει και άλλο για να το πάρω…

apostolos

Δεν μπορώ να καταλάβω τι καθόμαστε και συζητάμε εφόσον δεν πρόκειτε να έρθει στην ευρώπη!

Αλεξικακος

Ισως το σταματησαν λογο capital control. Γενικα δεν πιστευω οτι θα πεσει κι αλλο πρεπει να εχει φτασει στο κατωτερο σημειο που μπορει να πουληθει.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη να αρθουν τα capital control και να παρεις το Note 4 που θα πεσει σημαντικα. Αλλα τωρα μιλαμε για οριζοντα ακομα και εξαμηνου. Και για τιμες κατω απο 400. Τα περισσοτερα κινητα που ερχονται σαν EU εχουν σημειωσει αποτομη αυξηση αντι για μειωση λογο των περιορισμων.

Φώτης

Η μπαταρια του note 5 θα κρατάει λιγο περισσότερο απο του note 4..Που ειναι το τόσο τραγικό..Το οτι κρατάει λιγο παραπανω αλλα ειναι πιο λεπτό κ εχει φοβερη εμφάνιση κ bazel δεν το λέει κανεις;Ναι οκ η αφαίρεση της micro sd ειναι μεγάλο ξενερωμα..Αλλα δεν μπορω να πείσω τον εαυτό μου κ να πω οτι δεν ειναι εντυπωσιακή η συσκευή..Εχει τρομερή εμφάνιση εκπληκτική οθονη κ το πενάκι κανει τρελα πράγματα..Όσα βιντεο εχω δει με εχουν κανει να το θέλω..64GB θα ειναι η εκδοση οταν το παρω..Αλλα η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ ειναι οτι αν ειχε έρθει στην Ευρώπη φετος του χρόνου τον Φλεβάρη θα ειχε πεσει η τιμή του..Τωρα Αντε να έρθει εδω το 2016 κ να περιμένεις να πεσει η τιμή..Γιατι τότε θα το παρω..

t p note3

Sotiris συμφωνω,χωρις αποσπωμενη ειναι λειψο.Χωρις sd το ιδιο.
Stelios εχεις δικιο για το note3.Το εχω κ δε θα το αλλαζα με τιποτα με το 5.
Θα διαφωνησω με καποιους με την εμφανιση. Δεν τη θεωρω με τοποτα εξαιρετικη,εχει την κορεατικη αισθητική(γυαλιστερο που ψευτιζει ) κ ειναι χειροτερη απο του s6 μιας κ ειναι μεγαλυτερη συσκευη κ η αίσθηση του ελαφρως κιτς διογκωνεται.

Γιάννης

Η λογική για την κατάργηση της SD είναι ότι τα έχεις όλα στο cloud. Δίνουν 100gb one drive. Είναι γνωστά τα προβλήματα (κολλήματα)που δημιουργούν οι SD. Θεωρούν λοιπόν ότι αν διαθέτει κάποιος 700ευρω για κινητό, σίγουρα έχει κάποια GB internet στη σύνδεση του. Ομολογώ ότι ζοριστηκα να το συνηθίσω αλλά τώρα πλέον μου φτάνουν και 32gb. Έχω 150gb cloud. Όσον αφορά την μη αποσπωμενη μπαταρία δεν χωνεύεται. Σχετικά με τα skroutzoμαγαζα οι αυξήσεις οφείλονται στο ότι δεν μπορούν να εισάγουν λόγω capital controls. Υπάρχει μικρό απόθεμα και προτιμούν να τα πουλήσουν ακριβότερα λόγω ελλείψεων. Δείτε πόσο λιγόστεψαν τα μαγαζιά με διαθέσιμα προϊόντα.

Paul

Μιας και μιλάμε για τιμές, το Note 4 το F το πουλάει ο Γερμανός 585 και τα Mediamarkt 555 χθες που έτυχε να τα δώ, δηλαδή ακόμη πιο φτηνά απο skroutz, αν και δεν αξίζει να το πάρει κανείς τώρα διότι μόλις αρθούν τα controls θα πέσει η τιμή στο χώμα.

Γιάννης

Πριν τα capital controls στο skroutz είχε φτάσει 505ευρω το note4. Κανονικά τώρα έπρεπε να έχει 450.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.