Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge Plus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά τους

Για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 η Samsung ετοιμάζεται να ανανεώσει την σειρά των phablet με το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 5 αλλά και το νέο Samsung Galaxy S6 edge Plus. Σήμερα διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μας δίνουν μια εικόνα για το τι θα δούμε το φθινόπωρο.

Ξεκινάμε με το Samsung Galaxy Note 5, το οποίο σύμφωνα με τις πηγές θα έχει οθόνη 5.67 ιντσών QHD Super AMOLED, επεξεργαστή Exynos 7422, μια ανανεωμένη έκδοση του 7420 που βρίσκεται στο Samsung Galaxy S6, αλλά με ενσωματωμένα cellular modems και η μπαταρία θα είναι στα 4100mAh.

Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge Plus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά τους, Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge Plus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά τους

Όσο για το Samsung Galaxy S6 Edge Plus, οι πηγές μιλούν για dual-edge οθόνη στις 5.7 ίντσες και επεξεργαστή Snapdragon 808, ο οποίος θα είναι ο τρίτος ισχυρότερος στην σειρά της Qualcomm, μετά τους Snapdragon 820 και Snapdragon 810. Επιπλέον, το S6 edge Plus αναφέρεται ότι θα έχει ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 2160p video recording, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 3000mAh και Android Lollipop 5.1.1.

Και τα δυο phablet αναμένεται να έχουν γυαλί στην πίσω πλευρά, άρα μάλλον δεν περιμένουμε να δούμε ούτε εδώ αποσπώμενη μπαταρία. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησαν να ακούγονται και οι πρώτες φήμες για την μη υποστήριξη καρτών microSD στο Note 5.

Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge Plus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά τους, Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge Plus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά τους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Γεωργακόπουλος

no SD card – epic fail

Costas

Γιατί δεν βάζει τον δικό της επεξεργαστή πάρα διαλέγει τον κατώτερο 808? Μάλλον τις τον δίνει σε τιμή χώμα η qualcomm μήπως και την ξαναπάρει πελάτη (στην s σειρά ).

Geo

Χαίρομαι πάρα πολύ αν η οθόνη έμεινε σ αυτή την ανάλυση και μέγεθος με μεγάλη αύξηση μπαταρίας. Θα ήθελα πάντως και έκδοση με τον 820, ή να δώσει drivers για τον 7422, θέλουμε να τα πειράζουμε!!!

nikt

Κοίτα που αυτό που ορκιζόμουν ότι δε θα κάνω ποτέ, ίσως γίνει. Έλεγα πως δε θα φύγω από τη σειρά note o κόσμος α χαλάσει. Μετά το ραδιόφωνο όμως, πάνε να δηιουργηθουν δύο τεράστιες ακομα ελλείψεις, SD και removable battery.Ειλικρινα δεν τους καταλαβαίνω. Εκεί που υπερειχαν απέναντι στο iPhone, το χαλάνε μόνοι τους. Κι αυτά για ανούσια κ χαζά πράγματα όπως το γυαλί, το unibody κ.α ,ανούσια μεν αλλά ανεβάζουν το κόστος δε.Ελπιζω να μην έχει τελικά αυτές τις ελλείψεις.

wrangler10

Κοιτά να δεις που την σαμσονγκ την αγόρασε η απλε και μας κάνουν πλάκα.χαχαχα

DIREFEAR

Note 4 δαγκωτο γιατι:
α)εχει αποσπωμενη μπαταρια
β)εχει επεκταση μνημης
γ)κοστιζει πολυ λιγοτερο
δ)o cpu/gpu παρ’οτι υποδεεστερος του exynos 7422 αντεχει 2 χρονια ακομα τουλαχιστον
ε)εχει την ιδια ακριβως οθονη και καμερα.

Ελπιζω οι παραπανω λογοι να ειναι αρκετοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.