Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+: Καλύτερες πωλήσεις από Note 4

Τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ ανακοινώθηκαν πρόσφατα και σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται διαθέσιμα. Σε σύγκριση με το περσινό Samsung Galaxy Note 4, το Note 5 έχει δυο βασικές αλλαγές που σχολιάστηκαν έντονα, η μια είναι η ελάχιστα μικρότερη και μη αποσπώμενη μπαταρία και η άλλη είναι η αφαίρεση κάρτας microSD.

Το ερώτημα είναι αν τα φετινά Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ τα πηγαίνουν καλύτερα ή χειρότερα σε πωλήσεις από τα αντίστοιχα Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Galaxy Note Edge.

Η απάντηση έρχεται από την The Korea Times, σύμφωνα με την οποία τη πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους τα φετινά phablet, τα πήγαν καλύτερα από τα περσινά. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Samsung κατάφερε να πουλήσει πάνω από 100.000 κομμάτια από Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+ μέσα στις 3 πρώτες μέρες κυκλοφορίας.

Θεωρείται ότι το Samsung Pay είναι ο κύριος λόγος που και τα δυο Galaxy είχαν δυναμική αρχή στην Νότια Κορέα.

Απ ότι έδειξαν οι αριθμοί, η Samsung δεν κατάφερε να κάνει τις πωλήσεις που ήθελε με τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, επομένως οι καλές πωλήσεις των νέων phablet θα ήταν πολύ σημαντικές. Μένει μόνο να δούμε πως θα τα πάνε στις υπόλοιπες αγορές.
Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+: Καλύτερες πωλήσεις από Note 4, Samsung Galaxy Note 5 και S6 Edge+: Καλύτερες πωλήσεις από Note 4


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apot345

Ούτε micro sd – ούτε αποσπώμενη μπαταρία – ούτε ράδιο..
Νομίζω ήρθε η ώρα για ένα LG G4!!
ΒΒ samsung!!

Kalex1999

Κάτι ήξερε η sammy και τα κυκλοφόρησε πριν το νέο iPhone σε αντίθεση με πέρσι 😝

tarif16

αν δεν πάνε καλά ας βγάλει την σειρά R η B η D η……..έχει γράμματα ακόμα η αβ!!!

wrangler10

Παραμύθι, στημένα δελτία.

Giorgos

Σε ότι σελίδα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, τα αποτελέσματα στα polls για το αν το κοινό είναι ευχαριστημένο απο το νέο Note είναι συντριπτικά αρνητικά, οπότε μία “έρευνα/είδηση” που έβγαλε κορεάτικη σελίδα για κορεάτικη εταιρία δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Τα ίδια και με το iPhone που η Apple ισχυρίζεται ότι έσπασε το περσινό ρεκόρ πωλήσεων αλλά μετά βγαίνει με μειωμένα κέρδη.

Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο μου φαίνεται. Αυτή η Σάμμυ εκτός ότι έχει καταντήσει σκιά της Apple και αντιγράφει κατά γράμμα τις συσκευές της, τώρα ακολουθεί και το “γλοιώδες” μάρκετινγκ της.

z.κ.Σ

Μούσι. Καθαρά διαφημιστικό τρύπα. Μπαμ κάνει.

Shadgr

#Giorgos: πράγματι.. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ακόμα νομίζουν πως αυτά που έκανε η Apple θα ξαναπιάσουν.. Όσα ροζ χαπάκια και να παίρνει κάποιος πια δεν μπορεί να είναι τυφλός.. Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, καλά να μας κάνουν και αυτό μας αξίζει αν δεν μπορούμε να δούμε το δούλεμα.. #Apot345 θα συμφωνήσω με το g4 και για εκεί πηγαίνω… Έχει τα πάντα

Nikos

Έτσι λέγαν και για το S6 και S6 Edge… ότι δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες και μετά φάγανε πόρτα….. κάτσε σε λίγους μήνες να δεις κλάμα που θα πέφτει…
Sammy ήσουν μπροστά γιατί είχε ότι δεν σου πρόσφερε το μήλο…
Τώρα χωρίς αποσπώμενη, sd card, radio, λογικές τιμές και κτλ…. θα φας τα μούτρα σου..
Κάπτε κράζεμε την Apple… τώρα είναι η σειρά σου….

VasilisA3

Όσο κράζουν την Apple τόσο ποιο πολύ πουλάει. Πάντως είναι άδικο τόσο μισος για μια εταιρεία που εδώ και ένα χρόνο ότι βγάζει είναι αυτό που ζητάτε ο κόσμος … Ποιοτικά κινητά. Τελικά είναι λάθος να ακούς τους καταναλωτές γιατί δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις με τίποτα. Αν θέλετε κινητό με SD υπάρχει η σειρά A αν θέλεις και αφερουμενη μπαταρία υπάρχει η σειρά J. Σε λίγο καιρώ άλλωστε όλες οι εταιρείες θα πάνε σε αυτήν την λογική.

dark_master

@Vasilis A3 όταν προσφέρει κάτι σε κινητό χαμηλότερης κατηγορίας είναι αδιανόητο να μην προσφέρεται κ στη ναυαρχίδα.
Ειδικά όταν η ανάγκη για περισσότερο χώρο μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.
Αν έδινε Micro SD δεν νομίζω να τα άκουγε… Με 869 ευρώ και 23 GB ελεύθερα… που πας ρε Καραμήτρο όπως θα έλεγε και η διαφήμιση… Ένα 5λεπτο βίντεο σε UHD να ξεχαστείς και να τραβήξεις και σου έφαγε 2-3GB στη καλύτερη των περιπτώσεων…

Στο θέμα μας τώρα. Δεν παίζει αυτό που λένε. Οι λόγοι:
1 το force close των apps συνεχίζεται με αμέιωτο ρυθμό στα S6 Edge+, Note 5 παρά τα 4GB Ram.Μάλιστα ενα συγκριτικό στο youtube εμφανίζει να φορτώνει τις εφαρμογές από την αρχή καθιστώντας το πιο αργό από ένα Nexus 6.
2 Στο Note 5 αν κάνεις το λάθος να βάλεις ανάποδα το πενάκι… απλά την έκτασες. Δεν σου δουλεύει το πενάκι ακόμα και αν στην καλύτερη περίπτωση καταφέρεις και το βγάλεις.

Το Note 4 ήταν μια χαρά συσκευή. Το θέμα είναι πως η Samsung αφαίρεσε περισσότερες λειτουργίες από ότι πρόσθεσε στο διάδοχο του… για αυτό υπάρχει κ τόση γκρίνια…

anwnymous

@Vasilis A3.
Πλάκα μας κάνεις έτσι?
Μες στην αδικία αυτή εταιρία, αφού εμείς είμαστε τρελοί και κράζουμε ενώ εκείνη άκουσε τους πελάτες της(ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και έδωσε όλα αυτά που ζητούσαμε.
Γιατί άλλωστε όλη η οικουμένη:
-φώναζε για να βγάλει sd & να βαράει 100+ τις μεγάλες εκδόσεις,
-φώναζε για μη αποσπώμενη μπαταρία καθώς θέλουμε να δίνουμε 70άρια στο service κάθε χρόνο
-φώναζε για μικρή μπαταρία μιας και θέλουμε μια φορά το 5ώρο να φορτίζουμε
-φώναζε για να φύγει το ράδιο, καθώς θέλουμε το μοντέρνο tune in(τόσα πολλά data που έχουμε, που να τα πρωτοξοδέψουμε)
-φώναζε για knox, μιας και γουστάρουμε να είμαστε ενοικιαστές και όχι ιδιοκτήτες αυτού που
πληρώσαμε
-φωνάζει επίσης για μη αναβαθμίσεις.
-φώναζε για πανάκριβα τηλέφωνα, αφού δεν θέλουμε να δίνουμε λίγα.

Αν είναι έτσι οι εταιρίες που ακούν τους πελάτες της, τότε κλάφτα!

Στα σοβαρά τώρα, όλος ο κόσμος ζήταγε από τις συσκεύες της sammy καλύτερα υλικά κατασκευής & να δουλευουν ρολόι. Απ’ αυτά έδωσε μόνο τα υλικά κατασκευής, και έκοψε ένα σωρό, αυτό δεν λέγεται εταιρία που ακούει τους πελάτες της.
Πραγματικά, αν δεν ήταν το πενάκι ούτε που θα ασχολιόμουν μ’αυτήν την εταιρία.

Καλά για τις σειρές A,J κλπ, ασχολίαστο.

Nikos

@ anwnymous
Έτσι όπως τα λές είναι…

Εγώ έχω ακόμα το Note II και δεν το αλλάζω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι που να με καλύπτει..

Παναγιώτης

Εγώ φέτος πήρα το oneplus one(267 ευρώ) και βρήκα την υγειά μου… και σε μέγεθος και σε μπαταρία και σε ταχύτητα… βέβαια η σειρά note έχεςι το πενάκι και ήταν μια κατηγορία απο μόνη της αλλα… φέτος η samsung μας απογοήτευσε , οχι με την εμφάνιση αλλά με τις βασικές ελλέιψεις που έχει ένα επαγγελματικό τηλ. όπως ΗΤΑΝ η σειρά note.

Kassandros

Εγώ πιστεύω ότι το 5ο μοντέλο θα πάει καλά από πωλήσεις. Έχει αυτό που δεν είχαν τα προηγούμενα: ποιότητα και εμφάνιση….μετράει εν τέλει πάρα πολύ!

vasilist

Μια από τα ίδια θα πάει γιατί θα κερδίσει αυτούς που θέλουν desighn και θα χάσει αυτούς που θέλουν tech και ελευθερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.