Samsung Galaxy Note 5 special edition με 128GB για την Νότιο Κορέα

Για την αγορά της Νοτίου Κορέας και αποκλειστικά στα τοπικα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των SKT και KT, θα κυκλοφορήσει η special έκδοση του Samsung Galaxy Note 5 με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και σε δυο διαφορετικά χρώματα Gold Platinum και Silver Titanium.

Στην Ευρώπη το Galaxy Note 5 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα με κάποιες φήμες να κάνουν λόγο ότι ίσως φτάσει προς τα μέρη μας στις αρχές του νέου έτους.

Το Samsung Galaxy Note 5 διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1440×2560 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία με χωρητικότητα 3000mAh.

Galaxy Note 5 special edition 128GB, Samsung Galaxy Note 5 special edition με 128GB για την Νότιο Κορέα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αυτή η βλακεία να μην κυκλοφορήσει Ευρώπη τι στρατηγική έχει;
Να δεις που θα διαβάσανε τα ελληνικά forums που γραφανε “τι; χωρίς microSD και αποσπώμενη μπαταρία; άπατο θα πάει!” και φοβήθηκαν…!
Και πάλι πάντως αν όντως στην Ευρώπη δεν τραβανε τόσο τα Note (που αμφιβάλλω) ας το έφερνε σε περιορισμένο αριθμό. Θα προκαλούσε ντόρο σε στυλ “ωχ! διαθέτει μόνο τόσα τεμάχια για Ευρώπη, να προλαβω να πάρω μην μείνω με το … στο χέρι” και θα πουλούσε.

Υ.Γ.: Ωραίο το Silver Titanium!!

speedo

Ε ολο βλακειες 32 GB ειναι υπερπολα σιγα πια τι θα βαλεις μεσα ?.Παρε 64, και αν γεμισει λεμε αν τα βαζεις στο pc σιγα πια λες και αν βγαζανε με SD θα το περνανε αντε μωρε κομπλεξικοι μια χαρα κινηταρα ειναι εγω το περιμενω πως και πως ειπα να παρω ενα ακριβο κινητο μολις βγει το πηρα (800-900) ευρω. Παραπανω θα το σκεφτω ….Και αυτο με την μπαταρια αλλο αυτο λες και οποιος κυκλοφορει εχει πανω του 2 μπαταριες . Ειπα να μην μιλησω αλλα δεν μπορω με αυτα που διαβαζω η Sammy το εβγαλε για πιο ΚΑΛΟ κινητο και στην ευρωπη δεν το αγοραζουν πανε σε αλλα, ε λογικο δεν ειναι να πεσουν οι αγορες ? Αντε γιατι μερικοι ειναι κακομαθημενοι. Μολις βγενει ενα κινητο σαν τα κορακια ολοι πανω να το κραξουνε θελουν τα παντα και να εχει και να κοστιζει 300 ευρω μια ζωη οι ελληνες γρκινια γκρινια. Ε μα δεν μπορω αλλο αδερφε μου οποιος θελει το περνει οποιος δεν θελει να παει να παρει με 50 ευρω υπαρχουν πολλα και διαφορα

NtinosMD

Korean edition, samsung pay … κατι που να τα θελεις και δε μπορεις να τα εχεις. Κριμα !!!!

Τάκη. Π.

Πώς κατάφεραν την καλύτερη συσκευή που βγήκε ποτέ να την κάνουν ελλειπή και να την κυκλοφορούν σε περιορισμένες αγορές, είναι θέμα προς διερεύνηση.

Dimitris

Apple for everrrr!😉

Takis

Samsung for everrrrr!

Panos7GR

Χαχαχαχα speedo θεούλη!!!!
“Μολις βγενει ενα κινητο σαν τα κορακια ολοι πανω να το κραξουνε θελουν τα παντα και να εχει και να κοστιζει 300 ευρω μια ζωη οι ελληνες γρκινια γκρινια. Ε μα δεν μπορω αλλο αδερφε μου(…)”
Και ο μόνος που γκρίνιαξε σε αυτό το άρθρο είσαι εσύ… 😛

Eleni Filis

Ας πω και εγώ την γνώμη μου,είναι μια συσκευή που έχει κάνει προσπάθεια φοβερή αλλα λαγκαρει συνέχεια τόσο που σου την δίνει στα νεύρα και υπάρχει πρόβλημα που δεν λένε να το λύσουν και το θέμα αρχίζει με το κουμπί στο κέντρο που το s voice δεν έχει συνεργασία και μπερδεύει την συσκευή ειδικότερα στο power on που κολλάει και ο θεός ξέρει ποτε θα ξεκολλήσει .οταν την βάλεις στο antutu και το συγκρίνεις πχ με το iPhone 6 Plus και “όχι το s” τα αποτελέσματα είναι τραγικά .ενα τηλ που είναι πίσω ενα χρόνο απο τεχνολογία έχει μεγαλύτερο σκορ απο το note5 .τα δακτυλικά αποτυπώματα μερικές φορές δε έχουν κέφι να δουλέψουν ,σου δίνει σε γενικές γραμμές οτι η συσκευή έχει ελάττωμα και ο μόνος λόγος που δεν την έφεραν Ευρώπη είναι γιατι δεν ήταν έτοιμη και θα έπαιρνε την κατρακύλα και η μετοχή της επίσης !να φανταστεί κανεις οτι έχει υπάρξει φορά που έκανε επανεκκίνηση η συσκευή μόνη της επειδή απλά είχε γίνει αλλαγή στο θέμα και δεν καθόταν καλά. Σε σημείο που έγινε hard reset…. Η μπαταρία καλή είναι σαν διάρκεια και μάλιστα ήταν κάτι που δεν περίμενα .παντως όπως λένε οτι δουλεύει βούτυρο αυτο στην περίπτωση… Συνέχεια »

Sp

@Eleni Filis μήπως το note 5 που πήρες ήταν καμία απομίμηση; Επειδή αυτό που λες δεν υπάρχει. Το τηλέφωνο πετάει και δεν έχει κανένα ελάττωμα πάρα μόνο την έλλειψη sd (αν και εγώ δεν το θεωρώ ελαττωμα). Τι λαγκαρισμα και πρόβλημα στον αισθητήρα δαχτυλικων αποτυπωματων; Αυτά μόνο σε εσένα συνέβησαν. γενικά φέτος η σαμσουγκ ξεπέρασε τον εαυτό της και έβγαλε κοσμήματα που δεν υστερούν σε λειτουργίες και δεν έχουν να ζηλεψουν τίποτα. Μόνο οι τιμές είναι τσιμπιμενες αλλά αυτό όλες οι εταιρίες το κάνουν.

speedo

Εχω αδικο ? Panos7GR .Ζηταμε κατα καποιο τροπο τα παντα απο την samsung ε δεν γινετε αυτο στο εμποριο θα πρεπει να βγαζει καθε εβδομαδα και απο 15 κινητα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Καλες γιορτες σε ολους !!!!

Φώτης

Εγώ παιδια ειμαι ανάμεσα σε s6 edge plus κ huawei mate 8..Τωρα πιο απο τα δυο θα παρω δεν ξερω..Πολυ δύσκολη απόφαση νομιζω..Ασχετο αλλα θα γουσταρα το mate 8 να ειχε 2Κ οθονη!!!

ChrisG

@Eleni Filis κόψε το trolling…κάνει κακό…φιλικά…και σου γράφω απο Note 4 έχοντας φιλαράκι με Note 5…αυτά που περιγράφεις μόνο σε άλλο πλανήτη.Καλύτερα να αγοράσεις κανά nokia του 50ρικου να κάνεις την δουλειά σου.

Eleni

Το ήξερα οτι θα είχα τέτοια απάντηση απο κάποιον αλλα όχι δεν έχω πάρει μαϊμού συσκευή καθώς ούτε τρολαρω και πιστεύω Ότι λίγο πολύ έχετε και εσείς δει τέτοια πράγματα καθώς και αν θα ψάξετε στους xda είναι αρκετά γνωστά τα προβλήματα που αναφέρω .επισης την συσκευή δεν την έχω μόνο εγώ αλλα και δυο ακομα άτομα που την αγοράσαμε παρέα απο Αραβια .λαγκαρει και μάλιστα σε στιγμές που μπορεί να θες να είναι όλα τέλεια .και νομίζω οτι μπορώ να έχω άποψη γιατι απο το πρώτο note μέχρι τωρα τα έχω αγοράσει όλα στην σειρά .

ChrisG

άποψη να έχεις…το παραφούσκωμα ούτε το κέικ δεν το θέλει αλλιώς δεν κάνει την δουλειά του.

Eleni

Χαχαχαχ καλό πολύ καλό ομολογώ οτι έχει χιούμορ αυτή η ατάκα αλλα κάνε ενα ψάξιμο στους xda και νομίζω οτι θα βρεις τα ίδια κέικ !

ChrisG

στο xda έχει και iphones,xiaomi,lg,sony κλπ που συμβαίνουν σε έναν μικρό αριθμό.ίδιο κινητό με ίδιο επεξεργαστή κτλ δουλεύει άψογο άλλος έχει μικροπροβληματάκια.δεν σημαίνει οτι συμβαίνει στο 100% των χρηστών.για να αποφανθείς στο βαθμό που λές θα πρέπει απο τα εκατομμύρια συσκευών να έχει συγκεκριμένο αριθμό.xda διαβάζω χρόνια.άν έπαιρνα τις μετρητοίς ότι λέει ο καθένας θα έπρεπε να κάνω ότι σου έιπα.ένα nokia του 50ρικου και τέλος η “στενοχώρια”.άλλωστε αν πάρεις της μετρητοίς αυτά που λές το πρώτο κινητό που ΔΕΝ θα αγόραζες ποτε θα ήταν ένα Iphone.δές πόσα bugs και fixes έχει κάθε μήνα και έκδοση και θα καταλάβεις…και φαντάσου οτι προορίζεται για συγκεκριμένες συσκευές και hw.τόσα δεν έχουν τα androids που περιμένουν την Google να τα φτιάξει σε ότι της αφορά και έχεις χιλιάδες συσκευές να υποστηρίξει.τα Androids έχουν καλύτερο λειτουργικό αν το σκεφτείς λογικά.

giannis

Ποιο Lag ρε παιδια. Εδω μετα την τελευταια αναβαθμιση (1.11.2015) παει σφαιρα το Note 3 θα λαγκαρει το 5αρι. Περιμενω υπομονετικα.

Panagiotis

Φετος η Samsung παίζει μπάλα μονη της, s6 edge και note 5″ ειναι οπλα απλά

Scotty

@Eleni, άμα είναι σίγουρα αυθεντική συσκευή (checkαρε και κανα IMEI online καλού κακού :P) τότε πρέπει επειγόντως να κάνεις 1 hard reset. Αυτά που αναφέρεις δεν είναι φυσιολογικά. Αν το hard reset δεν στα λύσει τότε μάλλον πρέπει να ψαχτείς με το service.

Νίκος

Το έχω εδώ και 6 μήνες Αμερική το τηλέφωνό είναι κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.