Samsung Galaxy Note 5 Active: Νοέμβριο με μπαταρία 4100 mAh;

Πριν την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 5 οι φήμες έκαναν λόγο για μπαταρία 4100 mAh. Αυτό σε συνδυασμό με την βελτιστοποίηση της οθόνης και την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τον επεξεργαστή, θα έδινε πολύ καλή διάρκεια ζωής στην μπαταρία. Δυστυχώς οι φήμες επαληθεύτηκαν και τελικά το Note5 έχει μπαταρία 3000mAh. Έπεσαν όμως τα leaks εντελώς έξω;

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Note 5 Active, το οποίο λέγεται ότι θα έρθει 8 Νοεμβρίου στην αμερικάνικη AT&T και θα ενσωματώνει μπαταρία 4100 mAh. Ωστόσο, δεν περιορίζεται εκεί, καθώς οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα έχει και πιστοποίηση IP68 για να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα παραμείνουν ίδια, χωρίς να κυκλοφορεί κάποια πληροφορία για προσθήκη κάρτας microSD.

Αν σκεφτούμε το γεγονός ότι η Samsung έκανε ακριβώς το ίδιο με το Samsung Galaxy S6 Active, βάζοντας μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με την κανονική έκδοση, οι φήμες δεν μοιάζουν απίθανες. Ωστόσο, τα premium υλικά κατασκευής, το γυαλί και το μέταλλο, αναμένεται να αντικατασταθούν από κάτι πιο ανθεκτικό.

Πως σας φαίνεται η ιδέα για μια Active έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία και αντοχή στο νερό;

Samsung Galaxy Note 5 Active: Νοέμβριο με μπαταρία 4100 mAh;, Samsung Galaxy Note 5 Active: Νοέμβριο με μπαταρία 4100 mAh;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Το κανονικό note 5 εχει διάρκεια μπαταρίας περίπου οσο το Ζ3 που θεωρείται κορυφη..Εδω δεν νομιζω να υπαρχει παράπονο..Τωρα εγω αν παρω note 5 θα παρω το κανονικό..Αλλα Αντε περίμενε μέχρι του χρόνου..Η συσκευή ειναι κόσμημα κ σύμφωνα με το displaymate εχει την καλυτερη οθονη που υπαρχει αυτή τη στιγμή σε κινητο..Οι photo που βγαζει στο review του phonearena λέει οτι ειναι απο τις καλύτερες..Κ τα βιντεο που μπορεις να βγάλεις κορυφαία!!!Το μεγαλύτερο αρνητικό κ ξενερωμα ειναι που δεν παιρνει micro sd..Αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κ πάλι ο βασιλιάς στην κατηγορια..Εχω I phone 4 κ θέλω να ειναι το επόμενο κινητο μου..Δεν ειχα ποτε συσκευή Samsung..

fotis note3

ΜΕ ΚΟΎΡΑΣΕ. ΞΕΝΕΡΩΣΑ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΊΡΝΩ.ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ 3.ΑΣ ΈΒΓΑΖΕ ΠΛΗΡΈΣΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΌ,ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΝΌΤΕ ΜΕ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, SD Κ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ,ΔΕ ΝΟΕΊΤΑΙ. ΤΟ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΟ 5 ΤΈΛΕΙΟ, ΕΝΏ ΣΤΕΡΕΊΤΑΙ ΒΑΣΙΚΆ, ΘΥΜΊΖΕΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ.

Kostas

@Φώτης ειμαι παλιος κατοχος iPhone βασικά απο το πρώτο που βγεικε μεχρι IPhone 5 πηγα σε android και ειμαι κατοχος ζ2 για μένα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας παλι σε iPhone 6 η 6s αν δεν θελεις τα κολληματα μετά απο ενα διαστημα,για μένα το καλυτερο λειτουργικο ειναι το iOs χωρις κολληματα.με το android θα βαρεθεις να κανεις reset factory η να περνας rom.παρε ενα απο τα καινουργια iPhone και να το χαρεις οσο μπορεις.

Thanoslam

kostas με κάλυψες απόλυτα. Τα ίδια θα έγραφα και εγώ.

Kostas

@Thanoslam καλο το android ελευθερια να κανεις οτι θελεις κλπα αλλα ωρες ωρες νομιζω πως θελω να γυρίσω πίσωασε που βρισκεις αξεσουαρ για τα παντα,και για μενα ειναι πολυ σημαντικό αυτο,εψαχνα για το ζ2 να βρω θηκη και αναγκαστικα να παρω μεσω ιντερνετ

Thanosgr13

@kostas συμφωνώ μαζί σου κάτοχος iPhone 6 και Galaxy s6 edge

helios

Νόμιζα ότι Note και active δεν θα ταίριαζαν ποτέ (κυρίως λόγω της πένας). Αλλά τώρα που μπορεί να βγει το Note 5 active θα το σκεφτώ πολύ εκτός κι αν έχει πένα τύπου galaxy tab active- μακάρι να μην το κάνουν έτσι αλλά να διατηρήσουν την κομψότητα του. Όσο για την μπαταρία, τι να πω; Εγώ έχω το s3 (2100 mAh) και με φαίνεται εντάξει.

Nick

Καλα όπως την άλλη φορα τι το δικαρτο θα ειχε καρτα SD από ψεμα άλλο τιποτα!!!

hatzipanos

Δηλαδή θα πάει καποιος και θα αγοράσει ενα κινητό κοντα στα 1000 ευρω και η εργασία του θα απαιτεί να είναι τόσο ανθεκτικό;;; Η αγορά ενός cat το καταλαβαίνω. Ενός active ομως όχι… Τωρα για την μπαταρία Είναι ρεζίλι ολόκληρο note να έχει μόνο τόση μπαταρία. Αλλά αν πουλήσει τα ίδια του χρόνου στο note6 περιμένετε διαφορετικά;;;;

jimo

αν και πλεον με εχει κερδισει το jailbroken ios εδωκα ι2 χρονια απο το iphone 5 που ειχα σαν πρωτο Iphone περασαν απο τα χερια μου ταυτοχρονα note 3 και note4 και τα 2 με πολλα κολληματα και κρασαρισματα ακομα και στην stock καμερα ! παρολα αυτα μου αρεσει πααρα πολλυ η ιδεα ενοσ Note ανθεκτικου στο νερο κα ιστη σκονη οπςσ και τισ γραντζυονιες και μπορω να ανεχτω τα κολληματα και να τα παραβλεψω !

Mpidis

Απο το note 5 ηθελα οπωσδήποτε sd. Η αφαιρούμενη μπαταρία ειναι λογικο να μην υφίσταται απο την στιγμή που ολοι γκρινιαζαμε για την ποιοτητα κατασκευης. Εμενα μου την σπαει που βγαινει Note 5 single sim dual sim active και χεσε μεσα. Οπως και το s6 με τις πολλαπλές εκδόσεις.

VasilisA3

@Mpidis μην ενστερνίζεσαι την λογική των Apple users, όσοι θέλουν Android χαίρουν αυτήν την λογική της ελευθερίας και των επιλογών. Δεν ειναι δυνατόν να γκρινιάζουμε και για τις περισσότερες επιλογές. Αν θες να πεις οτι ετσι χάνεται η αξίας της συσκευής να σου πω πως η Samsung ειναι η πρώτη σε μεταπώληση κινητών. Αυτο και απο προσωπική άποψη το έχω βιώσει καθώς ότι συσκευή Samsung ειχα την πουλούσα μέσα σε μια μέρα και στην τιμή που ήθελα. Τώρα που οι τιμές δεν πέφτουν όπως παλιά (και δεν ειναι μονο λόγω capital controls) ακόμα καλύτερα.
Πάντως και μια mini συσκευή σε έκδοση active δεν θα με χαλούσε.

j

@VasilisA3 ναι αλλα όταν πας και αγοράζεις το note 5 και μετα απο 5 μήνες σου βγάζει μια έκδοση με καλυτερο επεξεργαστή και καλύτερη μπαταρία εκει θυμώνεις. Λες τι ειναι εγω που έδωσα τόσα λεφτά για να βγει μετα ένα καλυτερο. Η Samsung δεν βγάζει πολλές εκδόσεις για να δώσει Ελευθερια επιλογών, αλλα για να βγάλει πιο πολλα χρήματα. Αν ήθελε να δώσει Ελευθερια επιλογών θα τα κυκλοφορούσε ολα μαζί, ταυτόχρονα 😉

Kostas

@VasilisA3 πες πως η σαμμυ εβγαζε μονο το νοτε 5 οπως η αππλε που βγαζει iPhone μονο,εκει θελω να δω τι πωλήσεις θα εκανε η σαμμυ,η αππλε με ενα κινητο μονο και πουλαει εκατομμύρια κινητα,για βαλε και την σαμμυ να πουλαει ενα κινητο μονο

VasilisA3

@Kostas σε αυτήν την περίπτωση παίζει ρόλο η ψυχολογία του καταναλωτή. Ίσως αν δεν είχε περισσότερες επιλογές να έπαιρνε αυτό αντι του A8 πχ, που είναι κουκλί παρεμπιπτόντως. Μην ξεχνάμε ότι η Samsung έχει πολύ δυνατό Brand Value και αυτή οπότε με αυτήν την λογική θα μπορούσε να “επιβάλλει” τις περιορισμενες επιλογές. Αν το προσέξεις σιγά σιγά προς τα εκεί πλέει. Εγώ με το A3 και γενικά από την Alpha σειρά και μετά μπορώ να πω οτι η εμπειρία χρήσης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Vasilis

Ενα ειναι και δυστυχως θα ειναι το πληρεστερο Νοτε. και με ραδιο…..NOTE2…..Μετα παμε για Αλφα8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.