Samsung Galaxy Note 5: Πιθανόν να κυκλοφορήσει με διπλή κυρτή οθόνη

Ενώ πέρασαν λίγες ημέρες από την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων ναυαρχίδων της Samsung, το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, ξεκίνησαν κιόλας να διαδίδονται πληροφορίες για το επόμενο Samsung Galaxy Note 5. Η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στο νέο της phablet κυρτή οθόνη και από τις δύο μεριές, όπως δηλαδή έγινε και στο Galaxy S6 Edge.

Αφορμή στάθηκε η τεράστια θετική ανταπόκριση της διπλής κυρτής οθόνης του Galaxy S6 Edge από τους ειδικούς και τους χρήστες που το δοκιμάσανε στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2015. Το Galaxy S6 Edge επίσης δεν χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς κυρτότητα που προσφέρει το Galaxy Note Edge, ως συνέπεια να προσφέρει επιπλέον widgets και λειτουργίες που εκμεταλλεύονται την διπλή κυρτότητα της οθόνης.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος στρατηγικής προϊόντων της Samsung, επιβεβαίωσε σε ιστοσελίδα ερωτήσεων τύπου Q & A ότι η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει το ίδιο στυλ οθόνης για την επόμενη συσκευή της σειράς Galaxy Note. Δεν ξεκαθαρίζεται ωστόσο εάν θα παρουσιαστεί μόνο ένα μοντέλο Note αποκλειστικά με κυρτή οθόνη, ή για ακόμα μια φορά δύο διαφορετικά μοντέλα με σκοπό να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Οι σειρά Note ανακοινώνεται συνήθως τον Σεπτέμβριο, συνεπώς θα υπάρξει πολύς καιρός για να λάβει η Κορεάτικη εταιρεία τις αποφάσεις της.

Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5: Πιθανόν να κυκλοφορήσει με διπλή κυρτή οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Με ή χωρίς κυρτή οθόνη, το note 5 προβλέπεται να είναι τέρας και ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός στην αγορά των phablets μεγαλώνει, η samsung σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει ο βασιλιάς, στην αγορά που η ίδια δημιούργησε

Bottox

Pίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα…
άνοιξαν το θέμα για να δουν ανταπόκριση από το κοινό και καλά κάνουν αν το έβαλαν ως στόχο να φτιάξουν αυτό που ζητάμε

plaka

@Bottox φιλε ξαναδιαβασε λιγο το μυνημα που εγραψες, “βιασμος λογικης βιασμος λογικης” ευχαριστω

Bottox

@plaka ;;;;;

mixtri

Γραμματικό σχόλιο: “διπλά κυρτή οθόνη” όχι “διπλή κυρτή οθόνη”. 🙂

plaka

@bottox την μια λες την φοβερη κατεμε “παροιμια” ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα και μετα λες καλα κανουν? Φοβερη αντιθεση κατεμε

Bottox

φιλε @plaka

ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα
εννοώ ότι με αυτό το leak θέλουν να δουν αν το κοινό το αγαπήσει η αν θα προτιμήσει να έχει κανονική οθόνη

καλά κάνουν
εννοώ ότι με βάση τις συζητήσεις του κοινού από εκεί θα πάρουν την απόφαση για το πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της συσκευής για να καλύψουν τις δικές μας ανάγκες ( μακάρι να έχουν αυτό το σκοπό και αν ακούσουν το κοινό )

δεν νομίζω να είπα κάτι παράλογο και πριν

Bottox

και να ακούσουν το κοινό*
sorry για το διπλό post

wrangler10

Ελπίζω να μην αφαιρέσουν την sd και την αποσπωμενη μπαταρία και από την σειρά Note.

kostas13

Εγώ έχω απορία πως θα κάθεται η θήκη με αυτές της οθόνες και πως θα τηςπροστατεύσουν .Ωραία στο μάτι αλλά λογικά αν σου πέσει κλαυτα Χαράλαμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.