Samsung Galaxy Note 7: Πάνω από 1 εκατ. αρνούνται να το αφήσουν

Παρά τις προσπάθειες της Samsung να μαζέψει πίσω τα δυνητικά ελαττωματικά Samsung Galaxy Note 7 και να αφήσει μια και καλή πίσω της την δυσάρεστη ιστορία με το φετινό, phablet, είναι αρκετοί εκείνοι που φαίνεται να αρνούνται να το δώσουν πίσω.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της κορεάτικης JoongAng Daily, ο αριθμός των χρηστών που επιλέγει να κρατήσει το Samsung Galaxy Note 7, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι πάνω από 1 εκατομμύριο και δεν σκοπεύουν να το επιστρέψουν. Σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοχοι αναφέρουν ότι δεν έχουν τον χρόνο να μπουν σε μια διαδικασία επιστροφής του smartphone για δεύτερη φορά.

Μεγάλος αριθμός από το 1 εκατομμύριο, εκτιμάται ότι είναι early adopters που αγόρασαν το Samsung Galaxy Note 7 μόλις έγινε διαθέσιμο τον Αύγουστο. Θεωρούν ότι τα νέα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που φέρνει είναι πιο σημαντικά από την ασφάλεια. Είναι ικανοποιημένοι από το Note 7, το οποίο πέραν από τον κίνδυνο να πιάσει φωτιά, παραμένει μια top συσκευή.

Ο κίνδυνος να εκραγεί σε συνδυασμό με την έλλειψη μελλοντικών software updates, και την οριστική διακοπή της παραγωγής, δεν μοιάζουν να πτοούν τους κατόχους του πολύπαθου phablet. Μην ξεχνάμε επίσης ότι 10 διεθνείς αεροπορικές εταιρείες (συμπεριλαμβανομένων ΗΠΑ, Ιαπωνία κλπ.) έχουν απαγορεύσει στους επιβάτες τους να μεταφέρουν το Samsung Galaxy Note 7. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ, θεωρείται παράνομη πράξη να φέρεις σε αεροσκάφος το Note 7 και ο παραβάτες μπορεί να τιμωρηθούν με πρόστιμα ή και φυλάκιση.

Η Samsung, πάροχοι και καταστήματα που πουλούσαν το Samsung Galaxy Note 7 δίνουν μέχρι και 100 δολάρια σε δωροεπιταγές σε όσους το επιστρέψουν. Τα στελέχη της Samsung έχουν απολογηθεί δημόσια, ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Samsung Mobile ζήτησε συγγνώμη, παράλληλα ζητάται από τους κατόχους να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν.

Μετά και τις τεράστιες διαστάσεις που έχει λάβει το ζήτημα, ο αριθμός του 1 εκατ. που επιμένει να χρησιμοποιεί το Note 7 δεν είναι καθόλου ασήμαντος.

Διαβάστε επίσης: Explo-sung: Η θήκη που μεταμφιέζει το iPhone σε καμένο Note 7

note 7 1 million users, Samsung Galaxy Note 7: Πάνω από 1 εκατ. αρνούνται να το αφήσουν

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καπ.

Έλεος ρε παιδιά. Μετά κατηγορούμε τους apple fanbous περί πρόβατο ποίησης. Είπαμε να αγαπάμε πολύ ένα κινητό αλλά αυτό αγγίζει τα όρια της τρέλας. Μείνετε στο 5 η στο 4 (notes) ενώ επίσης υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές και μάλιστα πολύ καλές.

viel

sheep sheep sheep ….

Giannis

Δηλαδή δεν μπορεί να τα απενεργοποιήσει από απόσταση; Αυτά είναι μαρκετιστικα κόλπα για να δείξουν ότι έχουν πιστό κοινό. Εγώ πάντως αν έδινα ένα χιλιάρικο όχι μόνο θα το επέστρεφα αλλά θα τους το πέταγα στα μούτρα.

Σ.Ελευθεριάδης

οι λόγοι για να μην επίστεψις μια συσκευή μάλλον έχουν να κάνουν με την πώληση του αργότερα
σε πολύ υψηλότερη τιμή γιατί καλός ή κακός έγινε με ” συλλεκτική” αξία.

bezilys

Το κρατάνε για της κρύες μέρες του χειμώνα!! 😛

cmvrgr

Μην ξανακούσω μετά σχόλια για τους φανατικούς applaκιδες. Τα ίδια χάλια και οι Samsungακιδες.

Αν πάρει φωτιά ο κόλος τους κυριολεκτικά μετά θα κλαίγονται. Η εταιρία πρέπει να πάρει νομικά μέτρα και να πει ότι όποιος δεν το επιστρέψει μέχρι τις τάδε του μήνα ειναι σαν να αποδέχεται τους ορούς ότι και να πάθει ειναι ευθύνη δική του.

Than

Καμία επαφή οι συγκεκριμένοι χρήστες. Δεν έχουν χρόνο να μπουν στην διαδικασία λεει, πραγματικα οτι να ναι. Αν ομως εκραγούν θα μπουν στη διαδικασία και να το δημοσιεύσουν κράζοντας και να κάνουν μηνύσεις κλπ. Ποση χαζομάρα πια…;;;

Giorgos

μια λεξη ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑ! καλα ειστε σοβαροι πως φενεται οτι τρωνε οτι τους δινουν αν θελετε τοσο 1 κινητο απο την samsung παρτε το S7 η ακομη και το note 5 αν και κατα την γνωμη μου υπαρχουν καλυτερες επιλογες σαν το Pixel η το Iphone 7

Manolis

εντάξει δηλαδή δε μπορούν οι Αλ Σκ@τίντα και οι Κwλ-άισης να έχουν ένα τηλέφωνο για επαγγελματικούς λόγους; πρέπει άρον άρον να το επιστρέψουν;;;; :p

bezilys

@Giorgos εκεί στο τέλος λίγο το γ@****ς φίλε με το iPhone 7!

Μάνος

bezilys γιατί με το pixel τι έκανε? Σαν να συγκρίνεις μήλα με ποδήλατα ένα πράγμα, το μόνο κοινό η google.

Αγγελος

Προβατο παληκαρια λεγεται καποιος που επιλεγει κατι χωρις να εχει γνωση η χωρις να επιλεγει βαση αντικειμενικων κριτηριων αλλα επειδη κατι ειναι απλα της μοδας(επηρεασμενος μονο απο το μαρκετινγκ) εκτος κι αν εχετε μπερδεψει τη παρομοιωση.απο κει και περα ο λογος που δε δινουμε πισω το note 7 ειναι οχι οτι βαριεμαι να παω στο μαγαζι που το πηρα που περναω καθε μερα απεξω και να μου δωσουν τα λεφτα μου η το s7 edge αλλα οτι πολυ απλα δε θελω να το δωσω γιατι τα σπαει και ειναι οτι πιο τελειο υπαρχει.οσο για τη πιθανοτητα να παρει φωτια που ειναι 1 στις 75.000 ειναι ψιλογελοια καθως ιδια πιθανοτητα εχω να παθω πολλα πραγματα αρα θα επρεπε να μη βγαινω απο το σπιτι ποτε.ο λογος που υπαρχει τετοια αναστατωση ειναι και η ασφαλεια σε συγκεκριμενες ατυχες στιγμες αλλα κυριως οι τεραστιες αποζημιωσεις που μπορει να προκυψουν.γι αυτο και μετα απο τοσα περιστατικα κανεις δεν εχει παθει τπτ.οσο για τους αγαπητους iphonakides σοβαρα να ξερετε κανεις δε θα πηγαινε απο note σε iphone με καμια παναγια

Νίκος

Άγγελε το σχόλιό σου είναι η απόλυτη ανευθυνότητα, εύχομαι απλά να μην κινδυνεύσεις εσύ ή κάποιος άλλος. Είμαι φανατικός κάτοχος Note 4 και θα ξαναπάρω Note αν με το καλό ξαναβγεί, αλλά ας πρυτανεύει η λογική και ας αποφεύγουμε αχρείαστα ρίσκα.

Darth

λογικά είναι επαγγελματικές συσκευές ευλογημένες απο τον allahu

Samwise

Κάποιος που ξοδεύει τοσα χρήματα σε ενα κινητό που εκτος του οτι μπορεί ανα πασα στιγμή να λαμπαδιασει δε θα πάρει τη παραμικρή αναβάθμιση και δε θελει να το επιστρέψει κιόλας μονο σαδομαζοχιστης μπορεί να είναι.

Αγγελος

Για πες ρε samwise τι μπορει να χασω απο την αναβαθμιση μεσα σε ενα χρονο…να γινουν τα εικονιδια απο μπλε κοκκινα;η θα κανουν ολα τα αλλα καφε κι εγω δε θα μπορω;ετσι κι αλλιως μολις βγει το s8 θα το τσιμπησω.αμα δεις τι πραγματα κανει αυτο το κινητο θα καταλαβεις οτι ζαδομαζοχιστες ειστε ολοι οι υπολοιποι που ταλαιπωριεστε με τα 3310 που εχετε.

manosz

Δν τα επιστρέφουν για ένα κ μόνο λογο… Έχουν την ελπίδα να σκάσει κ να κάνουν μήνυση για να τα αρπάξουν..σαν να παίζουν κινο ένα πράγμα χαχαχαχαχα

bezilys

@Άγγελος γιατί τι το note 7 και είναι καλήτερο από τα υπόλοιπα κινητα ακόμα και το s7?εκτός το πενάκι που το χρησιμοποιη το 10% των χρηστών !για πες μας και σε μας για να ξέρουμε…….

GS

Ποιο χαζοί και από τις αμοιβάδες.Έχει γίνει ανάκληση (διπλή μάλιστα) λόγω επικινδυνότητας και αντί να τα επιστρέψουν τα κρατάνε για να σκάσουν και να πάρουν λεφτά.Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουν δεκάρα τσακιστή.Στο βωμό του χρήματος βάζουν σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους γύρω τους.Πάντως να ξέρετε ότι άμα ξανασκάσει συσκευή εγώ θα τους κράξω και θα τους πω ότι θέλατε και τα πάθατε.

JohnWave

Προσωπικά αν το είχα αγοράσει θα το επέστρεφα μετά τη 2η ανάκληση. Ναι είναι η κορυφαία συσκευή με πενάκι, ναι το S7 edge δεν έχει πενάκι, ναι η πιθανότητα να πάρει φωτιά είναι μικρή αλλά και πάλι ρε παιδιά είναι λάθος να συνεχίζετε να το κρατάτε. Κάντε υπομονή μισό με 1 χρόνο μέχρι να βγει η νέα συσκευή. Εντωμεταξύ απορώ με το εξής : Δεν σας έχουν βάλει κόφτη στο 60% της φόρτισης ; Πες ο κίνδυνος φωτιάς δεν σας απασχολεί. Ούτε ο κόφτης σας απασχολεί ; Όσο για τον όρο “πρόβατο” έχω διαφορετική άποψη. Ο αγοραστής iphone καλείται “πρόβατο” γιατί αγοράζει τυφλά το iphone πιστεύοντας πως λόγω του logo του είναι το καλύτερο. Αντίθετα αυτός που δεν επιστρέφει το Note 7, δεν ζει στον κόσμο του, έχει επίγνωση του ελαττώματος αλλά δεν τον απασχολεί. Ο αγοραστής iphone ή δεν θα είχε καν επίγνωση του προβλήματος ή αν είχε επίγνωση θα θεωρούσε ψεύτικες όλες τις ειδήσεις γιατί θα του έλεγε η Apple ότι είναι ψεύτικες. Ο ένας με άλλα λόγια κάνει μ………α και το ξέρει = περίπτωση “κρατώ το Note 7 παρά το πρόβλημά του” ενώ ο άλλος κάνει μ……..α τόσα χρόνια και δεν έχει ιδέα ότι την κάνει =… Συνέχεια »

tarif16

JohnWave

…δηλαδή έχουμε χαζά και ξύπνια πρόβατα?
….η απλά δεν ξέρεις τι λες?
…..η θεωρείς εαυτόν ξύπνιο για τις επιλογές σου?
……και δεν είχα-έχω iphone

Samwise

@Αγγελος ειμαι κάτοχος note 3 αν και το 3310 δε με χαλάει :P. Τώρα να μ λες ότι δε ξερω τι κανει το κινητό και οτι καλα κάνουν και δεν επιστρέφουν μια επικίνδυνη συσκευή οχι μόνο για αυτούς αλλα και για τους γυρω τους τι να πω μάλλον βάζεις πιο πάνω ενα smartphone απο τη σωματική σου ακεραιότητα.Οποτε θα μεινω στη πρώτη μου άποψη περι σαδομαζοχισμου.

Chris_BMW

John wave @ Κλαίω … με το επίπεδο εξυπνάδας αγοραστών android ποσο μάλλον αυτών που αγόρασαν το “επαγγελματικό “εργαλείο note 7 .. Ειδικά με αυτά που διαβάζω εδω μέσα…ασχολίαστο θα αφήσω δε το γεγονός οτι πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα οτι ο ΑΝΔΡΕΑΣ@ ειναι τρολ…

Γιάννης

Σαν μωρά κάνουν (ή μάλλον είναι μωρά στο μυαλό, αφού δεν διαθέτουν) που δεν θέλουν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Έχουν δίκιο κάποιοι όταν λένε ότι ορισμένοι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι ψυχασθενείς και ψυχωτικοί με κάποια εταιρεία, όπως αυτοί εδώ.

Bill

Πρωην κάτοχος της σειράς note(όλης) . Επειδή καλο είναι να λεμε οτι μας έρθει να ψάχνουμε λίγο και το γιατί. Βγαίνοντας το note 5 καθ οτι δεν κυκλοφόρησε επίσημα Ευρώπη εφερα απο dubai με γνωστο(που σημαίνει οτι υπωχρεωθηκα στον άνθρωπο) το 5 με τα γνωστά θέματα περι εγγύησης. Πριν ειχα ξεπουλησει το τεσσαρι γιατι ερχοταν η καψουρα. Σκάει το 7 κανω την ιδια διαδικασία με τον φιλο γίνεται ανακληση το δινω πίσω. Και μετα τι? Θελω το πενακι και την μεγάλη οθόνη, θέλω θέλω θελω. Δεν ειμαι πλουσιος τα μαζευα για να κανω την κα…. μου. Ειναι κατι που μιλάμε εδω κ μηνες. Έπρεπε η Samsung να δρομολογησει νεο μοντέλο ηδη και οχι σχέδια μη ξανακατασκευης note. Αν ήθελα s7 θα έπαιρνα s7. Αυτο το γυρνα το πισω να σου δωσω τα λεφτα ειναι μπακαλική και οχι αντιμετώπιση της no1 εταιρείας στα ηλεκτρονικά

JohnWave

@tarif16, δεν με κατάλαβες. Για να κάνω έναν παραλληλισμό : Αν ένας χάνει τον πατέρα του και ξεκινά το κάπνισμα ενώ ξέρει ότι αυτό μπορεί ενδεχομένως να τον σκοτώσει, κάνει χαζομάρα. Αν ένας ξεκινά το κάπνισμα επειδή του είπαν πως όποιος καπνίζει είναι μάγκας , αυτό είναι άλλου τύπου χαζομάρα. Και οι 2 κάνουν χαζή κίνηση, απλά ο τύπος της χαζής κίνησης διαφέρει. Δεν υπάρχει “έξυπνο” vs “χαζό”. Στην περίπτωση του Note 7, σου λέει ο άλλος ότι ναι ξέρω ότι ρισκάρω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή συσκευής με το πενάκι της. Στην περίπτωση του iphone 7, οι περισσότεροι θα το αγοράσουν γιατί λέγεται iphone και είναι trendy. Κακές κινήσεις και οι δύο αλλά για διαφορετικούς λόγους. Έγινα κατανοητός τώρα ;

Darth

@Bill και αν δεν μπορεί να βρει ληση? (από ότι ακούγεται χρειάζεται επανασχεδιασμός από την αρχή?) τι να έλεγε εε οκ παιδιά περιμένετε 8 μήνες μεχρι να βγάλω νέο σχέδιο..

η καλύτερη λύση ήταν επιστροφή χρημάτων και ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει μετά με αυτά (άλλη ληση δεν βλέπω κιόλας)

και ναι το να κρατήσει κάποιο κάτι το οποίο μπορεί να σου κάψει το σπίτι η να ρίξει αεροπλάνο η να κάψει αυτοκίνητο κλπ είναι μεγίστη χαζομάρα (μην πω μ…α και φάω ban)

Madvinegar

Το θεμα ειναι, αν τους σκασει η μπαταρία και τους κανει ζημιές ή τους τραυματίσει, θα εχουν δικαιωμα να ζητησουν αποζημίωση οταν η samsung εχει ζητησει να το επιστρεψουν αμεσα?

Darth

@Madvinegar από την στιγμή που έχει γίνει πλήρες ανάκληση και έχει περάσει καποιος καιρός και να σκοτωθεί καποιος samsung έχει μηδενική ευθύνη

kwstas

άμα θέλουν να αυτοκτονήσουν αφήστε τους….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.