Samsung Galaxy Note 7: Σε 2 με 3 μήνες η αναβάθμιση σε Android Nougat

Ενώ πριν την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 είχε ακουστεί ότι μπορεί να έρθει με Android Nougat, τελικά φορά Marshmallow. H LG θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει το πρώτο smartphone με Android Nougat στις 6 Σεπτεμβρίου και δεν είναι άλλο από το LG V20.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Korea Times, η Samsung φέρεται να επιβεβαίωσε πως το Samsung Galaxy Note 7 θα πάρει το update σε Android 7.0 Nougat σε δυο με τρεις μήνες. Επομένως περιμένουμε την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Android μέσα στον Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Η είδηση φαίνεται να προήλθε από τα λεγόμενα του προέδρου της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, ο οποίος κατά τη διάρκεια event στη Ν. Κορέα ανέφερε πως είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια σταθερή πλατφόρμα για τους χρήστες και γι αυτό η Samsung σχεδιάζει να κάνει αρκετά tests πριν δώσει οποιοδήποτε upadate: “it’s crucial to build a stable and seamless platform for users [ ], that’s why we are planning to do enough beta testing before any OS updates”.

Να θυμίσουμε ότι στο ίδιο event ο Koh Dong-jin φαίνεται να επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 7 με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB, το οποίο προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 7: Καθυστερεί η κυκλοφορία σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω ζήτησης

note 7 android nougat, Samsung Galaxy Note 7: Σε 2 με 3 μήνες η αναβάθμιση σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vegas

Αυτές τις παπα….ες έχουμε βαρεθεί να ακούμε… αφού βγει το S8 μετά οποιοδήποτε update … είναι ποια κλασσικό!!!!!!

azriel84

Όχι γαμώτο, δεν θα πάρει Nougat το Note και δεν θα έχει το split screen feature…oh wait! 😛

Χρήστος

Εσείς που γκρινιαζετε επειδή καθυστερούν τα update πιστέψτε με αν σας έστελναν τώρα την αναβάθμιση με το που θα ανοιγατε την συσκευή θα είχατε θέμα με καποιες εφαρμογές οπότε θα περιμένετε τρεις μηνες για να φέρουν το διορθωμένο uptate και πολύ απλά δεν θα είχατε κινητό ενώ αν περιμένετε να το κάνουν καλύτερο και μετά να το στείλουν διορθωμένο τοτε μία χαρά θα λειτουργεί το κινητό σας όσο καιρό θα περιμενετε έστω και με android 6.0 . Ελεος δηλαδή τι νομίζετε πως θα φέρει το καινούργιο λογισμικο? Εντάξει μπορεί να είναι λίγο πιο ασφαλές και να έχει δύο παραπάνω δυνατότητες αλλα και πάλι έχετε ένα τοσο καλό κινητό το οποιο έχει ήδη απίστευτες δυνατότητες και βιαζεστε να πάρετε αναβάθμιση για τρεις διορθώσεις και μία έξτρα δυνατότητα ή οποία δεν θα είναι τίποτα σε σχέση με όλα τα καλά που εχει.

shadgr

Απαράδεκτη.. Πάλεψε πολύ να το βγάλει πριν το νέο Android και πουλάει την ίδια συνταγή (oh wait.. κάτι μου θυμίζει αυτό)..
Απορώ με την ζήτηση.. το ίδιο λέγανε και για το 5!
Oh wait.. Το Note 4 εξαφανίστηκε από το σκρουτζ!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.