Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώνεται η κάμερα 12 Megapixel

Το ινδικό website Zauba, που καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα, μέχρι σήμερα μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες για το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 7, το οποίο θα ανακοινωθεί 2 Αυγούστου.

Το Zauba έχει επιβεβαιώσει ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα έχει σκάνερ ίριδας και αντοχή στο νερό, ενώ η οθόνη 6 ιντσών που είχε δείξει φαίνεται να είναι η μόνη μη σωστή πληροφορία μιας και τα περισσότερα leaks μιλούν για οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1440×2560 pixels.

Αυτή τη φορά επιβεβαιώνεται η κάμερα στα 12 Megapixel, όπως εκείνη των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Η κάμερα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και αν είναι πράγματι ίδια με του Galaxy S7, τότε έχει διάφραγμα φακού f/1.7, οπότε θα τραβά καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 820 σε Κίνα και ΗΠΑ και Exynos 8893 στις υπόλοιπες αγορές, μνήμη RAM 4GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 3500mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Επιπλέον, θα έχει προ-εγκατεστημένο Android Marshmallow με Grace UX και πιστοποίηση IP68 για να αντέχει σε 1.5 μέτρο νερό για 30 λεπτά.

Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει διαθέσιμο από 15 Αυγούστου.

samsung galaxy note 7 camera, Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώνεται η κάμερα 12 Megapixel

samsung galaxy note 7 camera, Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώνεται η κάμερα 12 Megapixel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Raziel

Με αυτα που διαβαζω τωρα δεν αξιζει καν για εμενα απο note 4 να παω στο 7 περιμενα τουλαχιστον μια μπαταρια 4000 απογοητευση

kostis

Τελικα 4 gb ram αντι για 6?
Και τελικα 3500 η μπαταρια αντι για 4000?
Τοσο καιρο διαβαζαμε 4000 και 6 ram.

Chris_BMW

Καλα μιλάμε τελείως διαφορετικό τηλέφωνο σε σχέση με το s7 edge….. Πέρα απο την πλάκα μια χαρά τηλέφωνο είναι αλλα αν αντί για Samsung έγραφε Apple εδω μέσα θα έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας …

Prankster100

Παιδια θα βγουν δυο εκδοσεις να φανταστω αυτην με τον exynos 6gb ram και 4000mah θα ειναι και πολυ ακριβοτερη

Dapitium

3500 mAh?😢

vladimiros

3600 εχει το S7edge με 5.5,τι τρελα πουλαει η samsung?? και αυτο με 5.7 με 3500 μπαταρια..μην με πειτε θα κανει καλη διαχειριση και τετεια,θα σας βρισω (:

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

Και εμενα μου ακουστηκε καπως μπαταρια 3500mAh νομιζω ότι είναι παρα πολύ λιγο για note 7 αλλα περιμενουμε της επεισημες ανακοινώσεις.

Isidoros

Θα ειναι απαραδεκτο να ερθει μα ευτα τα χαρακτηριστικα! Περιμεναμε οθονη 5.8 η 6..κ λενε παλι για 5.7..περιμεναμε μνημη ram 6 κ λενε για 4..περιμεναμε μπαταρια 4.000 κ τωρα λενε για 3.500!!! Περιμεναμε snapdragon 823 η 821 κ τωρα λενε για 820 οπως στο S7..καμερα ιδια..αρα ενα S7 με πενακι μικροτερη μπαταρια κ ελαχιστα μεγαλυτερη οθονη..ας ελπισουμε οτι δεν θα ειναι ετσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.