Samsung Galaxy Note 7: Η νέα “μόδα” που προκαλεί αναστάτωση στις πτήσεις

Δεδομένου του προβλήματος με την μπαταρία, η οποία πιάνει φωτιά, το Samsung Galaxy Note 7 έχει απαγορευτεί από τις αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ (και όχι μόνο). Ωστόσο, όπως φαίνεται το κινητό συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στις πτήσεις.

Για να το θέσουμε πιο σωστά, κάποιοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του κινητού με αποτέλεσμα να ακυρωθεί μια πτήση και να καθυστερήσει μια άλλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος επιβάτης αποφάσισε να ονομάσει το WiFi του κινητού του “Samsung Galaxy Note 7”. Το αποτέλεσμα ήταν η πτήση να ακυρωθεί και μεταφερθούν οι επιβάτες σε άλλη πτήση.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη ενώ επαναλήφθηκε την Πέμπτη σε άλλη πτήση από το San Francisco στη Βοστώνη. Όπως αναφέρει το BBC, μέλος του πληρώματος της Virgin αντιλήφθηκε ότι υπήρχε Wi-Fi Hotspot με την ονομασία “Samsung Galaxy Note 7_1097”. Θεωρήθηκε ότι υπάρχει επιβάτης που ταξιδεύει με το απαγορευμένο κινητό της Samsung, το οποίο στο παρελθόν έχει πιάσει φωτιά μέσα σε αεροπλάνο.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αναγκάστηκε να κάνει ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι αν δεν φανερωθεί ο κάτοχος θα πρέπει να κάνουν αναγκαστική προσγείωση και να ψάξουν όλα τα αντικείμενα των επιβατών μέχρι να το βρουν.

“This isn’t a joke. We’re going to turn on the lights (it’s 11pm) and search everyone’s bag until we find it. This is the captain speaking. Apparently the plane is going to have to get diverted and searched if nobody fesses up soon”.

Τελικά το άτομο που σκέφτηκε να κάνει την πλάκα εμφανίστηκε, παραδέχτηκε ότι δεν έχει στα χέρια του το Note 7, αλλά είχε βάλει μόνο το όνομα στο WiFi. Το πλήρωμα προχώρησε σε νέα ανακοίνωση λέγοντας: “Ladies and gentlemen, we have found the device. Luckily only the name of the device was changed to Galaxy Note7. It was not a Galaxy Note 7”.

Όσο για τον πλακατζή, δεν υπέστη καμία τιμωρία.

note 7 pranks, Samsung Galaxy Note 7: Η νέα “μόδα” που προκαλεί αναστάτωση στις πτήσεις

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paul

Δεν έχουμε με τίποτε άλλο να ασχοληθούμε συνεχίζουμε με τα ερείπια

lneam

…….Μυστικος υπαλληλος της Apple ηταν !!!!

AristotelesS7Edge

χαχαχαχα τρολλιααααα

Θάνος Δημήτρης

Ενδιαφέρον φαίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.