Samsung Galaxy Note 7: Ανακοινώθηκε στην Κίνα χωρίς μνήμη RAM 6GB

Πριν την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 υπήρχαν πολλές φήμες που μιλούσαν για έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Η έκδοση αυτή δεν ανακοινώθηκε, όμως ο επικεφαλής της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, φέρεται να την επιβεβαίωσε.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Koh Dong-jin επιβεβαίωσε την βελτιωμένη έκδοση του Samsung Galaxy Note 7 και ότι θα διατεθεί μόνο στην Κίνα, μια αγορά που έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για τη Samsung λόγω του ανταγωνισμού από τοπικούς κατασκευαστές.

Τελικά, η κινέζικη έκδοση του Samsung Galaxy Note 7 ανακοινώθηκε και έρχεται με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Μέσα έχει τοποθετηθεί ο τετραπύρηνος Snapdragon 820, αντί του Exynos 8890 που έχουν οι υπόλοιπες αγορές, εκτός των ΗΠΑ. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, ενώ η τιμή του είναι γύρω στα 799 ευρώ/ 897 δολάρια. (Η τιμή του Note 7 στην Ελλάδα είναι 879 ευρώ).

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τύχη της έκδοσης με 6GB RAM/128GB χωρητικότητα, αν και πότε θα κυκλοφορήσει.

samsung galaxy note 7 china, Samsung Galaxy Note 7: Ανακοινώθηκε στην Κίνα χωρίς μνήμη RAM 6GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

btw τιμή ίδια είναι

το φπα τους είναι στα 13% δικό μας 23%

έχουμε και λέμε 799 * 10% (δλδ προσθέτουμε στην τιμή τους με φπα 14% το 10% του δικό μας) κι μας κάνει 879 ευρω

ούτε ενα ευρώ λιγότερο (btw πολύ fix τιμές απο χώρα σε χώρα ουτε ενα ευρώ διαφορά μόνο φπα αλλάζει)

α ναι και τημη χωρίς το φπα 700 ευρω ειναι το αγαπιτο μας κρατος τροει 200 ευρω με το ετσι θελω

Zois

Αντε που την είχατε φάει όλοι ότι εμάς μας άδικη μια χαρά τα πάει η Samsung το έχει πιάσει από καιρό το νόημα.

Giannispap

Τα 4 GB ram ειναι μια χαρα με το s7 edge που εχω συν μια καρτα 128 GB.ειναι φοβερα τηλεφωνα τα samsung αλλα γιατι να εχει στην κινα εκδοση με 6 ραμ; αυτο δεν το καταλαβαινω.οπως και να εχει αυτοι ξερουν καλυτερα πιστευω.

Αγαπητο techblog το πισω καπακι στο s7 edge ποσο κοστιζει αν γινει αλλαγη;εχει γρατζουνιστει αρκετα.επισης αναγραφεται και το ιμει,αν αντικατασταθει θα γραφτει ξανα το ιδιο ιμει; εαν γνωριζει καποιος ας απαντησει

One

@Darth το ΦΠΑ πήγε στο 24%.

Chris_BMW

Giannis@ Για να μην κάνει reload οταν έχεις πολλές κ βαριές εφαρμογές ανοιχτές στο multitasking χρειάζεσαι την παραπάνω ram .. Αφού οπως αποδεικνύετε τα 4 δεν φτάνουν…

vasilist

Όντως είναι αρκετά τα 4gb αλλά και 6 δεν θα χαλούσε κανέναν άσε που θα είναι πιο future proof.

Darth

@One το διορθοσα μετά (δες ολο που έγραψα μόνο το πρώτο ηταν λάθος)

VasilisA3

Παιδια οσο για την Ram και 100gb να βάλουν πάλι την ίδια διαχείριση θα έχει στο multitasking. Αυτό είναι ξεκάθαρα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας. Τα 4gb είναι υπέρ-αρκετά για να μπορεί η συσκευή να τρέχει 5 με 7 προγράμματα ταυτόχρονα όσο δηλαδή μπορούν να τρέξουν 5 με 7 iPhones. Τώρα που είπα iPhone γιατι να μην μπορεί να υπάρχε κατα την έναρξη της συσκευής Android η επιλογή:
Please choose your profile
1. Multitasking Mode
2. Single Task Mode (iPhoneMode)….λέω εγω τώρα;

Antonis

Επειδη εχω ασχοληθει τοσο με το S7 οσο και με το S7 Edge,τα 4GB ειναι ΟΡΙΑΚΑ για το touchwiz ωστε να εχουμε καλο multitasking στα τηλεφωνα της Samsung..Το touchwiz θελει 5-6GB γιαυτο και πολλοι το απεχθανονται και το αποκαλουν LAGWIZ.Αλλα τηλεφωνα με 3 GB ειναι πολυ απλα lag free….

Δημητρα

Ο/Η Antonis οτι θες λες φιλε η εισαι και συ των μηλοφωνων που το φυσανε και δεν κρυωνει ? Τι κουραφεξαλα και αιδιες λες για το S7-EDGE ? Το εχω εδω και 2 μηνες και ενημερωτικα ΔΕΝ εχω ξαναδει τοσο γρηγορη αποκριση στη ζωη μου εδω και δεκα χρονια που ειμαι κατοχος smartphone.Προβλημα με Ram Ποτε.εχω να το κανω reboot αν θυμαμαι μονο οταν μουρχετε Update.Αντε βρε ανθρωπε του θεου και της παναγιας που γραφεις ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !!!!

Μάκης

Ωχ θέμου τι λέει το παλικάρι…….
Φίλε Ο/Η Antonis έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ έχεις και πολύ ιδέα τι παίζει με τα δυο ΤΕΡΑΤΑ που μόλις ανέφερες (( S7 / S7 Edge )). Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ? θέλεις και τα λες αυτά, η απλά γράφεις ότι ναναι έτσι για να περάσει η ώρα σου!! δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που γράφεις ρε φίλε γιατί πραγματικά και τα δυο smartphone είναι από τα γρηγορότερα που υπάρχουν εκεί έξω! τι να λέμε τώρα.

Chris_BMW

Antonis@Ετσι ακριβώς οπως τα λες ειναι φίλε μου .. Όσο για τους άλλους δυο… Κάτοχος του τηλεφώνου δεν είμαι .. Δεν αμφιβάλω καθόλου για την ταχύτητα του όμως καλη διαχείρηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! Κάνει reload οταν έχεις πολλές κ βαριές εφαρμογές ανοιχτές . ΤΕΛΟΣ .Υπαρχουν άπειρα video εκει έξω για να το διαπιστώσεις ..Το I phone μπορει να μην έχει αυτό που αποκαλείται πραγματικό multitasking•όμως reload δεν κάνει ποτε του .Για μένα λοιπόν που στο τηλέφωνο δεν τρέχω εφαρμογές στο παρασκήνιο η άμεση πρόσβαση σε αυτές ειναι το Α-Ω . Εάν λοιπόν έμπαινα στη διαδικασία αγοράς note κ με βάση αυτά που έχω δει μεχρι τωρα τα 4 δεν φτάνουν κ θα ήθελα 6.

petros

Η Samsung τα τελευταία 2 χρόνια εχει ξεφύγει μπροστά, οπως είχε ξεφύγει με το iphone 3 τοτε με τον ανταγωνισμό η Apple, τo iphone εχει παρει την κατηφόρα και δείχνει χωρίς επιστροφή πια

Melsae

Κ ομως ο Αντωνης εχει δικιο παιδια..εχω το s7 edge και ναι μεν ειν γρηγορο αλλα το ρολαρισμα και η καθημερινη χρηση που χα με το oneplus one με nova launcher τωρα δε την εχω..και μιλαμε για χαοτικη διαφορα ισχυς συσκευης..παρολ αυτα το touchwiz χαλαει ολη τη μαγεια…οταν στο cyanogen με 3 giga ram ειχα free ta 2 σε idle και τωρα με το s7 edge απο τα 4 εχω με το ζορι free 1, kati αυτο δηλωνει πολλα..Φιλικα!!

Nikolakis

Παιδιά το εν λόγω κινητό είναι δίκαρτο για την αγορά της Κίνας??

lsantas

Πολυ σπανια θα τρέξει καποιος multitasking… Αντε να παιζει ο firefox κανενα youtube για το μικρο που γκρινιαζει και να τυχει να σου χτυπήσει καποιο μύνημα. Οι περισοτεροι αυτο που κανουν (λαθος κατ εμε ) με το που ξεμπερδέψουν με μια εφαρμογη την κλεινουν απο το παρασκήνιο η βαζουν τιποτε ψευτοπρογραμματα τυπου cleanmaster και καλα για την διαχειρηση της(χειροτερα τα κανουν) τα 4gb για τα επομενα 3-4 χρονια ειναι αρκετα..εδω 4 εχει το pc και τρεχει 2 client Lineage και Bot.

NtinosMD

Σαν κατοχος του s7 edge ειλικρινα θελω να μαθω τι στο κορακα κανετε ολοι σας οι υπολοιποι με τα s7 σας και σας λαγκαρει τοσο εντονα ωστε να ειναι τοσο ενοχλητικο και να ειναι αξιο της αναφορας και μαλιςτα η διαφορα να χαρακτηριζεται χαοτικη συγκριτικα με κινητα android αλλων εταιρειων… Η μονη εξηγηση που μπορω ν δωσω ειναι οτι σας εκατσε chinaphone-κλωνος κ οχι αυθεντικο κομματι. Τωρα αν καθεστε πανω απο ενα κινητο και ανοιγοκλεινετε δεκαχιλιαδες εφσρμογες ,οπως κανουν αυτοι στα βιντεακια για να μαζεψουν views , και βλεπετε οτι μετα απο τοσο φορτο ανοιγει 1 δευτερα πιο μετα την εφαρμογη και αποκαλειται αργο το κινητο, ε οκ wtf μετα…

Melsae

NtinosMd δε μιλησε κανεις για ανοιγοκλεισιμο εφσρμογων..μιλαμε για απλη καθημερινη χρηση..το touchwiz ειναι βαρυ και παρα το remake που εγινε παραμενει βαρυ..αν θεωρεις ιδια τη ταχυτητα του σε σχεση με ενα κατα πολυ ελαφρυτερο skin(vanilla,cyanogen,sense) τοτε η δεν εχεις δουλεψει αλλο κινητο πλην samsung η δε ξερω και γω τι..

Antonis

Καλημερα σε ολους..Το post μου αυτο προς απαντηση στα post 10 και 11..Δημητρα και Μακη..Δεν ειμαι παιδια καμιας εταιριας φαν ειλιρκινα..Ουτε Samsung ουτε Apple ουτε αλλης..Ειμαι φαν γενικα της τεχνολογιας..Οσον αφορα τωρα το post μου 9…Παρατηρω τα βηματα και την εξελιξη του toutchwiz απο της Samsung τα τελευταια χρονια οπως και αλλων εταιριων τι κανουν στα δικα τους κινητα..Το touchwiz οντως εχει ανεβει κατηγορια σε σχεση με το touthwiz ας πουμε του 2012..Και παλι ομως εχει θεμα απο την στιγμη που χρειαζεται τουλαχιστον 3-4 gb ram για να εχει αποδεκτο multitasking…Οταν αναφερομαι στο multitasking δεν αναφερομαι στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ multitasking δηλαδη στο ανοιγμα 2 εφαρμογων πχ και τη χρηση αυτων ταυτοχρονα,αλλα αναφερομαι στο ανοιγμα εφαρμογων που κανουμε καθημερινα οι περισσοτεροι απο εμας και στο κρατημα και στην εναλλαγη αυτων στο παρασκηνιο…Δημητρα και Μακη οταν εχεις πληρωσει ενα τηλεφωνο 600-700-800 ευρω,εχεις στο παρασκηνιο πανω κατω 6-7 εφαρμογες max,κανεις εναλλαγη μεταξυ τους και βλεπεις οτι δεν μπορει να σου κρατησει στη μνημη αυτες τις εφαρμογες και απλα τις κανει reload απο την αρχη,τοτε δεν μπορεις παρα να απογοητευτεις οταν αλλα τηλεφωνα με αρκετα λιγοτερη ram πολυ απλα αποδιδουν καλυτερα σε θεμα μη πραγματικου multitasking…Σε θεμα καμερας-βιντεο-οθονης δεν μπορω παρα να υποκλιθω στη Samsung… Συνέχεια »

NtinosMD

Οκ αρα καταληξαμε οτι η σειρα s φετος ειναι μουφα τελικα… τι κ αν εχει Top οθονη, μπαταριαρα, καμεραρα, εσωτερικα, εμφανιση, λογισμικαρα ετη μπροστα ( θυμηθειτε ποτε κ που βγηκε το multiwindow σε official stock rom ). Τι να τα κανω ολα αυτα αφου με 30 εφαρνογες ανοιχτες στ παρασκηνιο μου ξαναφορτωνει τη σελιδα που επισκεφτηκα στο διαδικτυο ( κ αυτο τσακ μπαμ )… οντως αισχος κ ντροπη…

Melsae

NtinosMD εσυ εφερες τη καταστροφη αγορι μου..Μιλαμε για λογισμικο οχι για οθονη κ συνολικη εικονα και δυνατοττητες…να καταλαβαινουμε τι συζηταμε επιτελους..σου ξαναλεω αν το s7 ειχε π.χ cyanogen θα βλεπες ενα s7 τουλαχ μια φορα ακομα πιο γρηγορο απο ενα s7 με tw..αυτο λεμε!!!

prankster100

@Melsae μαλλον εσυ δεν θες να καταλαβεις τι δηλωσες τι σου απαντησε ο NtinosMD και τι απαντας τωρα. γραφεις για πολλα προβληματα στο s7 edge και απορω που τα βρικες και απο λογισμικο ειναι μια χαρα και απο δυναμη ανυπερβλητο. το s7 edge ειναι το καλυτερο και με διαφορα οχι επειδη μας αρεσει εμας ετσι ειναι. αν δεν καταλαβενεις τι λες δεν σου φταιει κανεις καλο σου βραδυ. μην το συνεχισεις θα εκτεθεις και αλλο

Melsae

Αγορι μ ποιος μιλησε για πολλα προβληματα?μιλαω για λογισμικο και οπως ειπα ειναι κατοχος του s7 edge δε θα χα λογο να κραζω εξαλλου..αν διαβαζες καλυτερα παραπανω οπως προειπα το κινητο σε ολα φυσαει πλην του tw..μαλλον καποιοι αλλοι εκτειθονται εδω μεσα που δεν εχουν περεταιρω γνωσεις σε roms και συσκευες…

Melsae

Ειμαι*

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.