Samsung Galaxy Note 7: Video την ώρα που πιάνει φωτιά στα Burger King

H ιστορία με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Not 7 φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς μετά τις απανωτές αναφορές χρηστών για εκρήξεις στην πρώτη παρτίδα, την μετέπειτα ανάκληση τον Σεπτέμβριο και την επανέναρξη πωλήσεων πριν από λίγες μέρες, η Samsung φαίνεται πως βρίσκεται μπροστά σε μια νέα κρίση.

Η νέα περιπέτεια ξεκίνησε με έκρηξη μέσα σε αεροσκάφος του Samsung Galaxy Note 7 που φαίνεται να ανήκει στη νέα “ασφαλή” παρτίδα που κυκλοφόρησε ο τεχνολογικός γίγαντας και από τότε ο αριθμός χρηστών που κάνει λόγο για εκρήξεις σε αντικατεστημένα κομμάτια, αυξάνεται.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γύρω στις 5 αναφορές, ενώ σήμερα έχουμε video από τα Burger King στην Ν. Κορέα όπου το Samsung Galaxy Note 7 πιάνει φωτιά και η υπάλληλος φορώντας γάντια προσπαθεί να το πάρει από το τραπέζι και να το απομακρύνει από το κατάστημα. Οι πληροφορίες λένε και αυτό είναι κομμάτι που ανήκει στη νέα παρτίδα, όμως από την στιγμή που δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από τη Samsung δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι.

Όσον αφορά στο μέλλον του Samsung Galaxy Note 7, προς το παρόν είμαστε σε στάση αναμονής. Μεγάλοι πάροχοι στις ΗΠΑ σταμάτησαν να πωλούν το phablet και δέχονται οι πελάτες τους να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή με άλλο smartphone, ενώ και η Samsung φαίνεται να προχώρησε σε προσωρινή διακοπή της διαδικασίας παραγωγής.

Δείτε το video:

samsung galaxy note 7 explosion video, Samsung Galaxy Note 7: Video την ώρα που πιάνει φωτιά στα Burger King

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανος

απαραδεκτο

Chris_BMW

Πραγματικά .. οποίος ξέρει για το πρόβλημα του κινητού κ συνεχίζει να το έχει ειναι άξιος της μοίρας του.. Απο την άλλη οποίος ξέρει (κ πιστεύω ειναι πολλοί) κ ακόμα επιμένει να το αγοράσει ειναι άξιος λύπησης ..

AndroGen

Pos vgalate esis simperasma oti auto einai ena Note7?

panos

Παει ξεφτιλίστηκε εντελως!

Agnostos13

Samsung Galaxy Note 7 Grill edition

https://goo.gl/images/bKEDfx

Προσοχή μην τα κάψετε!

john

Με 200-300 ευρώ κάποιος αγοράζει μια χαρά κινητό (Xiaomi , Huawei , LG , Oneplus) , πλέον μόνο τα κορόιδα δίνουν 800 ευρώ μόνο για να πουλάνε μούρη ότι έχουν iphone και Note 7.

Λεωνίδας

Συγγνώμη, αντί να του ρίξει ένα ποτήρι νερό, πάει να το πιάσει με τα γάντια? Ντιπ χαζή! Όσον αφορά το πρόβλημα, είναι μεν σοβαρό, αλλά η samsung έχει βγάλει κινητάρες και θα βγάλει κινητάρες. Δεν μπορούμε να εκμηδενίζουμε έτσι μια εταιρία για ένα λάθος.Προσωπικά πάντως σε κινητά τύπου huawei ή meizu θα προσανατολιζόμουν.

One

Ο πάτος δεν έχει τελειωμό…

Manolis

σοκαριστικό όταν μια συσκευή που συνήθως έχουμε στις τσέπες μας πιάνει φωτιά… 🙁

Λακης

Όταν διάβασα τον τίτλο νμζα ότι τρολλαρε και καλά διαφημιστικό τρικ!…ξέρω Γω Στο burger king βρήκε να γινει

akis

χαχαχα κορόιδευε κάποτε τα iphone… τώρα είναι η σειρά της…! είναι χειρότερο και από το bendgate ξεφτίλα απλά…

John

ένα κατασκευαστικό λάθος σε γενικές γραμμές είναι πιθανό να συμβεί. Το θέμα είναι η εταιρεία, η οποία θα το αντιμετωπίσει να το εντοπίσει έγκαιρα και όχι μέσω των προβλήματικών παρτίδων που θα έχει διοχετεύσει στην αγορά. Υπάρχουν αρκετά στάδια μέχρις ώτου ένα προιόν βγεί στην αγορά. Και εδώ, στη samsung, προφανώς βιάστηκαν να το ρίξουν στην παραγωγή και την πάτησαν. Δεν είναι κακό να προκύψει ένα κατασκευαστικό λάθος, είναι όμως εγκληματικό το να βιάζεσαι να εισπράξεις αδιαφορώντας για την ποιότητα! Και η samsung πλέον το χρεώθηκε σαν product failure….! Ελπίζω οι καταναλωτές να συμπεριφερθούν αναλόγως, διαφορετικά τα έχουμε πει: μας δίνουν ότι μας αξίζει.-

Aristotle

Περίμενα υπομονετικά απο τις αρχές αυγούστου, που έκανα και την προπαραγγελεια, σημερα μετά απο αυτό έκανα την αγορα ενός galaxy s7 edge.
Πρωην κάτοχος note 4.
λυπάμαι για τις εξελίξεις, ήταν ένα άψογο κινητό και θα μπορούσε να είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας…. κρίμα.

Γουγλης

Α καλά, η μουφα της ημέρας. Πήραν ενα βίντεο όπου μια σερβιτόρα πάει στο τραπέζι ένα ζεστό burger που ακόμα αχνιζει, της πέφτει στο πάτωμα και το μαζεύει για να το πετάξει στα σκουπίδια, και με editing αντικατέστησαν το burger με ενα note 7. Καλά μιλάμε τραγικοί οι iphonακηδες, έχουν πάθει πανικό και προσπαθούν να πλήξουν την Samsung με κάθε τρόπο.

Γιώργος

Κατάλαβε κανείς από εσάς ότι αυτό είναι note 7 ?????

Dapitium

The King is dead, long live The King!

Gvirginia

@Λεωνίδας
Καθόλου χαζή. Το πρώτο πράγμα που κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να το απομακρύνεις από τυχών άλλες πηγές ανάφλεξης και μετά ή να το αφήσεις να σβήσει μόνο του ή με πυροσβεστήρα.
Το νερό είναι ύστατη λύση (σε χημικές εστίες φωτιάς) μιας και δε ξέρεις από τι είναι φτιαγμένο αυτό που καίγεται και έτσι αποφεύγεις διάφορες άλλες χημικές αντιδράσεις.

@Γιώργος
Το μόνο που διακρύνεται είναι το σχήμα της πίσω κάμερας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι Note 7. Όμως ως πηγή είναι το sammobile, δε νομίζω αυτοί να βάζανε ψεύτικη είδηση στο site τους.

VasiliS7Edge

Εστι όπως έχει γίνει το πράγμα και μπιφτέκι να ήταν αυτο που καιγόταν για Note 7 θα το λέγαν. Ενταξει προφανώς είναι Note 7 αλλιώς δεν γινόταν θέμα και δεν θα έπαυε και η παραγωγή. Τώρα για κάποιους που λενε για κάτι Κινέζικα ας δοκιμάσουν το J5 της Samsung και θα καταλάβουν οτι το να έχεις ένα γρηγορο λειτουργικό δεν είναι δύσκολο να το βρεις σε ενα κινητο των 140€. Αλλοι ειναι οι λόγοι που αγοράζεις ακριβό κινητό (η κάμερα ειναι το νουμερο ενα). Τώρα το Note 7 έπεσε σε παγίδα και δυστυχώς δεν θα βγει νωρίς. Πάμε για S8/Note 8 τέλος.

ChristosT

Note 4 και ξερο ψωμι. Το εχω, ειναι ταχυτατο,ποιοτικο πανεμορφο λειτουργικο και χτυπαει iphone και αλλα για πλακα.(exynos).
Οταν εχεις τετοιο κινητο δεν πας σε καγκουρες. Το κρατας και ας μεινει και στο συρταρι.
Ενα τετοιο note περιμενω με τι εχω πει. Βελτιωση σε μνημη εσωτερικη και ραμ cpu θελαμε με ενα φθηνο ραδιακι να ακουμε τα news. Τι εχουν παθει ολοι με τις ψειρες που τους κατεφαγαν το σωμα τους; μεταδοτικες ειναι; Δεν υπαρχουν ανθρωποι σε καθε χωρα να αφουκραζονται τις αναγκες των χρηστων και καταναλωτων; Κτι επιβαλει η μοδα μονο;
Ελεος ρε φιλε…

Giorgos

σε αυτον που ρωτισε πως βγαλαμε συμπερασμα οτι αυτο ειναι ενα note 7 δεν το βγαλαμε εμεισ αλλα ο κατοχος και ολλοι οσοι ηταν εκει

teros

περιμενα πως και πως να το παρω,αλλα τωρα… τελος παω για apple

Vai

Και οι μετοχοι στα διαφορα fora (οπως ο απο πανω) δε μπορουν ακομα να χωνεψουν οτι η samsung απετυχε παταγωδως με το συγκεκριμενο smartphone και συνεχιζουν τα δικα τους.
Βρε να τους βαρανε και να τους λεει ο ιδιος ο CEO της sammy οτι ναι καναμε πατατα, αυτοι εκει θα επιμενουν.
Λοιπον, περα απο την πλακα, τελειωσανε οι συνωμοσιες περι αμερικανων, τελειωσε η συσκευη που δεν πωλειται πουθενα, τελειωσανε οι καρεμελες περι μπαταριας, ας τελειωσουν και οι χαζομαρες επιχειρηματα!
Απο εδω και περα ας αναλαβει η samsung στα επομενα μοντελα της να επιστρεψει δυναμικα και με καλυτερο quality control. Αλλιως θα την φαει η μαρμαγκα.

Mi. F

Mate9.Ο νέος πραγματικός βασιλιάς.

Γουγλης

Το ποιό μισητό κινητό ever, μέχρι και ο τύπος που έλεγε ότι η οθόνη γρατζουνιεται εύκολα έβγαλε χθες καινούργιο video και λέει ότι έκανε λάθος στο πρώτο test. Ξανά έκανε το test και έδειξε ότι οι γρατσουνιές εμφανίζονται σε level 6 αντί για level 3 του προηγούμενου video.

Γιωργος

Του Τομ Κρουζ είναι το τηλέφωνο……είδε την αποστολή του και αυτό καταστράφηκε!!!!!

Thanoslam

Απορώ πως υπάρχουν ακόμη άτομα που το υποστηρίζουν. Αντί να πούνε δεν ξαναπερνω Samsung λένε για μούφες βίντεο και άλλα. ΠΟΤΕ ξανά Samsung είναι επικίνδυνη. Δηλαδη εμείς άμα κάνουμε λάθος γιατί την πληρώνουμε μια ζωή.

Vai

@Thanoslam, προφανως τα ατομα αυτα απο καπου τα τσεπωνουν. Αν ειναι αυτοι μια φορα συνωμοσιολογοι για τις ψευτικες ειδησεις ας γινουμε και εμεις δεκα φορες. Και αν μπορουν ας μας αποδειξουν το αντιθετο, πως δεν ειναι μετοχοι εταιριων.

petros

Το S7 edge στρογγυλοκαθησε στην κορυφή για τα καλά πια, και οχι άδικα εχει βγει παντου best smartphone 2016

Chris_BMW

Petros @ Το Φυσάτε κ δεν κρυώνει … Κ προσπαθείτε να σώσετε την παρτίδα με το s7. Ομολογουμένως ένα πολυ καλο τηλέφωνο αλλα όχι το καλύτερο .. Για την ακρίβεια ήταν το καλύτερο μεχρι το Σεπτέμβρη …Κ επειδή οπως λέει κ ο ChristosT @ πρέπει να μιλάμε με αποδείξεις ….:https://www.t3.com/features/best-smartphone

Dapitium

@Chris_BMW
Τι φυσάνε και τι δεν κρυώνει?
Τι οπαδιλίκια είναι αυτά?
Εσύ ήσουν αυτός που έλεγε για κόμπλεξ?
Τράβα παίξε με το γρήγορο iphone σου και την μπεμπα σου και άσε τα note να καούν με την ησυχία τους.

Chris_BMW

Dapitium @Οπαδιλικια;;;Χαχα γελάω με το σχόλιο σου,η.. συνέχεια του οποίου “τραβά παίξε με την Μπέμπα σου κ το γρήγορο I phone ” ειναι άνευ σχολιασμού .. Τα περαστικά μου κ σε εσένα …

Dapitium

🖕

Dapitium

Έχουμε την στεναχώρια μας έχουμε και τον μπεμβεδακια να γελάει!
Θα γίνει κανένα κακό σου λέω φύγε!

petros

Chris BMW @ Ακομα και αυτο που ανέβασες δεν το βαζει 2ο λέει .. the other best smartphone

ChristosT

Για τον BMW απλά έχω να του πώ οτι πάμπολες φορές έχω αναρτήσει βίντεος που το s7 edge είναι καλύτερο σε μπαταρία κάμερα ακόμη και απο Iphone 7 με τις πάμπτωχες οθόνες του κλπ…αυτό που παρέθεσες τι ακριβώς λέει; τίποτε. Αυτές δεν είναι αποδείξεις αλλά υποθέσεις.
Παλαιότερο κινητό καλύτερο απο το τελευταίο Iphone 7 και ακόμη μιλάμε;

petros

σαν φτωχός συγγενείς ειναι το iphone 7 δίπλα στο edge , εδω μιλάμε για την απόλυτη πολυτέλεια Best phone 2016: the 10 top smartphones we’ve tested: 1: Samsung Galaxy S7 Edge | TechRadar https://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440/10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.