Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσε το μπροστινό πάνελ με σκάνερ ίριδας

Σε περίπου έναν μήνα θα γίνει επίσημο το Samsung Galaxy Note 7, καθώς η επίσημη ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου. Σήμερα διέρρευσε φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι ανήκει στο μπροστινό πάνελ και φαίνεται να επιβεβαιώνει το σκάνερ ίριδας.

Η φωτογραφία έρχεται από τον αρκετά αξιόπιστο @OnLeaks και τα δυο σημαντικά σημεία που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι το σκάνερ ίριδας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το dual-curved design με την κυρτή οθόνη.

Όπως τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα που έχουν μοναδικό patern, έτσι και η ίριδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσει το κινητό με τη βοήθεια της εμπρόσθιας κάμερας.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με οθόνη 5.7 ή 5.8 ιντσών Quad HD Super AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 820/Exynos 8893, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD) κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία θα είναι μεταξύ 3600mAh και 4000mAh, μπορεί να δούμε IP68 πιστοποίηση, νέο S-Pen, USB-C, Android 6 Marshmallow με νέο Grace UX.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 7: Θήκες δείχνουν γνώριμο design

samsung galaxy note 7 front panel, Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσε το μπροστινό πάνελ με σκάνερ ίριδας

Πηγη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ρε μηπως παει να προλαβει το ανταγωνισμο με τριπλη front camera;
…οι αλλοι ακομα παλευουν να βαλουν τη δίπλη πισω!

vladimiros

Agnostos13 Για σκανερ ιριδας λεει το αρθρο ισως βαλουν και μαλλον αυτο θα ειναι,γιαυτο εχει τοσα στρογγυλα επανω,εγω βλεπω ισως εχει και φλας μπροστα.

Johnny

Δε νομιζω να ειναι καν αυτο το μπροστινο του μερος…Αν θυμαστε καλα,προπερσι,διερρευσαν καποιες φωτογραφιες του αναμενομενου ΝΟΤΕ που καμια σχεση δεν ειχαν..Εγω πιστευω,βασιζομενος και στο μπανερακι που ελεγε ”γραψτε στην ακρη κατι μεγαλου” οτι το τηλεφωνο παιζει να ερθει με οθονη 6 ιντσων,οπως το Α9..

Γιώργος

Η απόλυτη κορυφή σε όλα , τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες μπροστά του…δυστυχώς θα έχει και 800 ευρώ αλλά είναι το μόνο κινητό που αξίζει ακόμη και τόσα.

Anonymous

@Γιωργος όχι δεν υπάρχει ακομα κινητό που να αξίζει όντως 800 €

Stelios

Αντε βρε πάλι πρωτότυπησε στο σχεδιασμό ένα μεγάλο s7 με πενάκι ε τώρα να κουραστουμε να βγάλουμε κάτι το διαφορετικό και φυσικά πάρτε και ένα 800 στο κεφάλι έτσι για το μέγεθός

thanasis

τι πρωτοτυπια θες να δεις?
τριγωνικο τηλεφωνο , η σε σχημα κολιε?

θα ναι δυνατο τηλεφωνο κ οσον αφορα το κοστος, για οσους κρατανε τα τηλεφωνα τους 2-3 χρονια γινεται καποια αποσβεση..

ελπιζω να χει καλες επιδοσεις ,και να μη κυνηγανε απλα πετραχιλια με 6 γκιγκα ραμ κλπ..

Aργυρης

Τωρα παρατηρω το κομπλεξ μερικων εδω μεσα.Λενε για τις τιμες της Apple αλλα να δωσουν 800 ευρω για ενα κινητο με το οτιδηποτε και να χει τους φαινεται λογικο.Απο κει φαινεται ποσος κομπλεξισμος και μισος υπαρχει για κατι το οποιο δεν εχει κανενα νοημα.Και προς οσους ελεγαν οτι το iphone 7 δε θα χει κατι καινουργιο μεχρι στιγμης με οσα leaks και rumors εχουν βγει για to note 7 που παρεπιπτοντως ακομα και σ αυτο αντιγραψε την apple με δηθεν τη δικαιολογια της χρονολογιας eγω δε βλεπω καμια αλλαγη εξωτερικα.Ειναι ακομα το ιδιο κινητο που σας πουλανε εδω και 2 χρονια αλλαζοντας μια κουρμπα και σας το πλασαρουν σαν καινουργιο design.Δεν με ενδιαφερει αν το συγκεκριμενο ειναι καλο ή οχι δεν με απασχολει αυτο, απλως δεν αντεχω να βλεπω κοσμακη μιζερο να κραζει οτι δε μπορει να φτασει.

Argiris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.