Samsung Galaxy Note 7: Νέα έκρηξη κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Την περασμένη εβδομάδα βγήκε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό με το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο εξερράγη κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρήθηκε ότι φταίει η χρήση third-party microUSB-to-USB Type-C converter.

Η Samsung είχε δηλώσει πως θα ερευνήσει το συμβάν, το οποίο θεωρήσαμε ότι είναι πολύ πιθανό να είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Ωστόσο, σύμφωνα με την BusinessKorea φαίνεται πως υπήρξε και δεύτερο περιστατικό κατά την διάρκεια της φόρτισης. Κάποιος χρήστης ανέβασε φωτογραφία από ένα καμένο Samsung Galaxy Note 7, στο πιο δημοφιλές social media της Κορέας.

Στο post του έγραφε ότι είναι μια ακόμη έκρηξη του Samsung Galaxy Note 7, το οποίο ανήκει σε φίλο του. Υπάλληλος της Samsung έλεγξε το περιστατικό και βρίσκονται σε συζητήσεις για αποζημίωση. Ο ίδιος στο post του συνιστά την χρήση του αυθεντικού φορτιστή και να έχετε το κινητό μακριά σας κατά την διάρκεια της φόρτισης.

“There was another explosion of the Galaxy Note 7. It was my friend’s phone. A Samsung employee checked the site and he is currently in talks over the compensation with Samsung. You should use its original charger just in case and leave the phone far away from where you are while charging”

Το post αργότερα σβήστηκε από το κοινωνικό δίκτυο, όπου είχε ανέβει και προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι συμβαίνει. Γεννώνται όμως πολλά ερωτήματα για το αν τελικά υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα με τα πρώτα κομμάτια του Samsung Galaxy Note 7.

Η Samsung δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση, όμως εξετάζει τις συσκευές που έπιασαν φωτιά και τα αποτελέσματα της έρευνας θα κρίνουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Αν κριθεί ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο hardware, μπορεί να προχωρήσει στην ανάκληση κάποιων κομματιών.

samsung galaxy note 7 explosion, Samsung Galaxy Note 7: Νέα έκρηξη κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Τωρα που θα ανακοινωθεί το iPhone 7 θα δούμε πολλές εκρήξεις

Mary

Ελπίζω όσοι το πάρετε να εχετε ασφάλεια για φωτιά στο σπίτι σας…

Gvirginia

Με το S7 έδιναν δώρο το Gear VR. Με το Note 7 θα δίνουν στολή πυροτεχνουργού…

Fotis

Η μπορούν στο πενάκι να ενσωματώσουν σύστημα πυρόσβεσης

Ioannis

@ Gvirginia χαχα κλαιω… Α ρε samsung… καποτε ηταν τοπ κ τωρα παει απο το κακο στο χειροτερο!

stelans

Και σκεφτόμουν να πάρω το s7 αλλά με αυτά που βλέπω μακριά απο samsung …..

Zois

Η Samsung δεν περιμένει εσάς για να ξεπουλησει εσείς την ξέρετε την δουλειά σας όταν ανακοινωθεί το 7αρι όλοι μαζί στην σειρά σαν καλά παιδάκια να μπαίνετε στα μαγαζιά 10 10 λες και άμα κατσί το iPhone καμία ώρα παραπάνω μέσα θα ξινιση πως και γράφετε ακόμα εδώ μέσα έπρεπε να ήσασταν είδη στην σκηνή έξω από την πόρτα μην χάσετε τα μαγικά smartphones τρέξτε γρήγορα και αφήστε τα σχόλια.

Γιάννης1992

https://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048 χαχαχαχαχαχαχαχα

bezilys

Χαχαχαχαχαχαχα

mitsaras

Καλά είπαν ότι το note 7. Θα κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ………

Nick

Allahu Akbar

Prankster100

Αυτο που και στις δυο ειδησεις δεν φενεται πουθενα στο κινητο το λογοτυπο της σαμσουνγκ με τρελενει. Και μιλαμε για ενα κινητο που ακομα δεν κυκλοφορησε

tarif16

αν έχεις τέτοιο εργαλείο,τα σύνορα τα περνάς?
αν το βρουν σπίτι σου σημαίνει ότι βρήκανε γιάφκα?

Gvirginia

@Prankster100 Έχει κυκλοφορήσει από τις 19 Αυγούστου. Σε μερικές ασιατικές χώρες το λογότυπο αφαιρέθηκε από την Samsung…

Ηρακλής Πουμαρό

Χμμμ αν παρατηρήσετε, και στις δύο ειδήσεις με Note 7 που εξερράγησαν, και τα δυο κινητά είχαν την ίδια διάφανη θήκη που κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι Samsung. Μετά απο πολύωρη και ενδελεχή σκέψη, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι η έκρηξη προκλήθηκε λόγο της θήκης.

Thanoslam

Μακριά από Samsung εκτός και άμα έχετε πυροσβεστήρας μαζί.

bezilys

@Ηρακλής πουμαρο πόση ώρα έκανες για να το σκεφτείς αυτό! ??

bill.kein

εχω το γκαλαξι σ7 2-3 βδομαδες με κανενα προβλημα

GS

Αναμενόμενο.Οι πρώτες παρτίδες είναι σαβούρες τα καλά να τα περιμένετε σε κανένα 5μηνο

GS

@Ηρακλής πουμαρό Ουαου φοβερή σκέψη.Να σε πάρουν στην ΝΑSA

petros

ΤΥΠΟΣ ΕΝΏΝΕΙ POWERBANK ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ NOTE 7!!!! https://youtu.be/11e8XyUBqRQ

flash

Τερας στη σουβλα ψητο με λαδολεμονο. Ο βασιλιας καψαλιστηκε!!!!

Pisoglentis

Πωωω, είστε για γέλια και για κλάματα. Αντίδραση ενός νηπιαγωγείου της Apple. Και τι έγινε ρε μάγκες? Ζημιές με τις μπαταρίες συμβαίνουν, θα τους καλύψει όλους. Όταν, έσκασε το iPhone στην τσέπη του ποδηλάτη ήταν καλύτερα? Τότε γιατί το βούλωσαν όλοι και βγήκαν 2-3 ξεφτέρια να μας διδάξουν πως να κάνουμε ποδήλατο ? Καταρχάς, δεν κατασκευάζει η Samsung τις μπαταρίες. Από τον ίδιο πάροχο θα μπορούσε να πάρει και η Apple και ο καθένας. Βάλτε λίγο μυαλό και οριμάστε λίγο…. Ο άλλος λέει , δεν θα πάρω S7 τώρα. Σιγά μην έπαιρνες S7 ρε ξύπνιε, βαμμένος Apple είσαι μέχρι τα νύχια. Γιατί είδες κανα S7 να χει θέμα? Κ@λο-προπαγανδιστές του κερατά..

Ιωάννης jb

@Pisoglentis…
Δες το καινούργιο άρθρο που λέει για ανάκληση προϊόντος και βουλωστο!!!!
Εγώ είμαι το ξεφτερι που υπονοείς… Μάθε ρε να μιλάς!!!!
Εκεί ήταν καθαρή χαζομαρα του ποδηλάτη τα είπαμε αυτά μη τα ξαναλεμε 100 φορές!!!!

Γιαννης

παντως τελικα ολες οι μεγαλες εταιριες στα πλαισια του ανταγωνισμου βγαζουν ανετοιμα τηλεφωνα… εγω εχω το s6edge plus και το gorilla glass ραγισε απο ακρη σε ακρη χωρις λογο. με τη samsung εχω ανταλλαξει πολλα…γαλλικα , εστειλα mail μεχρι και στο τμημα της στην Αμερικη χωρις βεβαιως κανενα αποτελεσμα. Οταν τους ζητησα να κανουν τεστ για αστοχια υλικου μου ειπαν πως δεν εχουν το μηχανημα και πως η διαγνωση ( κακη χρηση) βγηκε μεσω 3 φωτογραφιων που απεστειλαν στα κεντρικα…ξεφτιλα για ενα τηλεφωνο 900 ευρω…

Θοδωρής

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και δε βρήκα πουθενά έκρηξη Sony…. Μόνο iPhone και Samsung… Γιατί άραγε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.