Samsung Galaxy Note 7: Προβλήματα και με τα νέα smartphones;

Η Samsung αναφέρει ότι το 50% των δυνητικά ελαττωματικών Samsung Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ έχει ανταλλαγεί με με τις νέες παρτίδες και φαίνεται πως έχει αρχίσει να βλέπει φως στο τούνελ που μπήκε λόγω της μπαταρίας του Note 7 που προκάλεσε σημαντικό αριθμό εκρήξεων.

Ωστόσο το ερώτημα είναι αν πράγματι η Samsung έχει αφήσει μια και καλή πίσω της τα ελαττωματικά Samsung Galaxy Note 7.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal υπάρχουν κάποιοι κάτοχοι των νέων κομματιών του Samsung Galaxy Note 7 που παραπονιούνται για νέα προβλήματα. Υπάρχουν αναφορές για υπερθέρμανση του κινητού, αλλά και ότι χάνει ισχύ μπαταρίας παρά το γεγονός ότι φορτίζει. Το θετικό βέβαια είναι ότι δεν έχουν υπάρξει αναφορές για νέες εκρήξεις.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια είναι η έκταση του προβλήματος, αν αφορά μεγάλη μερίδα χρηστών, αν αφορά μόνο στην Ν. Κορέα ή και άλλες περιοχές.

Εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε πως τα προβλήματα είναι εντελώς άσχετα με την μπαταρία στα νέα Samsung Galaxy Note 7 και θεωρούνται ως μεμονωμένα γεγονότα, κάτι που θα ήταν καλό για την ίδια να ισχύει, διότι η Samsung θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξει (οικονομικά και από άποψη φήμης) μια δεύτερη αποτυχία στη σειρά.

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Προβλήματα και με τα νέα smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Νέα προβλήματα που αφορούν και πάλι την μπαταρία. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι μεμωνομένα αλλά όπως είπα και παλαιότερα ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το θέμα δεν μου κάνει για πρόβλημα μπαταρίας. Γιατί να ανακληθεί η συσκευή ενώ ο κάτοχος θα μπορούσε κάλιστα να πάει στο service και να αντικαταστήσει την μπαταρία του? Χωρίς κόστος shipping, συσκευών αντικατάστασης και πολλά άλλα. Ο καταναλωτής σε 20-30′ θα είχε καινούργια μπαταρία και τέλος. Τώρα πάλι θέματα κατά την φόρτιση στις νέες συσκευές.
Λίγο υπομονή και το note 8 θα έρθει πιονωρίς από ότι το περιμένουμε.

Tsagarogiorgis

Samsung και Apple φέτος δεν μας τα λένε Καλα.. Μια ερώτηση.. Εγώ που έχω ένα κινητό από μια μικρή εταιρεία εν ονόματι Sony γιατί δεν μου βγάζει προβλήματα; οι χρήστες μιας κινεζικής εταιρείας Huawei γιατί δεν κάνουν παράπονα ;;

navouxodonosoras

Giannis και γω υποπτευομαι πατατα πιο χοντρη απο αυτη της μπαταριας.Αλλα μαλλον εννοεις mate 9

Thanoslam

Μου αρέσει που δεν έβγαλε note 6 και πήγε κατευθείαν στο 7. Μάλλον στο 8 έπρεπε να πάει με τη μια ή να εγκαταλείψει το άθλημα.

Ioannis

Έλα note 7 λέμε τρία κιλά ένα κατοστάρικο …..

bezilys

Καλά αυτή η Samsung την βλέπω πάει για κλεισιμο έτσι όπως πάει! Πράγματικα λυπάμαι το κοσμάκη που δίνει τόσα λεφτά για το κινητό αυτό δηλαδή δεν τους έφτανε που το ηδανε να εξερράγη το ξαναγορασαν και πάλι θέμα με μπαταρία!

Nick

Κλείστε την να τελειώνουμε χειρότεροι και από τους Κινέζους!

Panikas

Ναι ναι κλείστε την Samsung, να μην έχει η άλλη ανταγωνισμό η άλλη απέναντι, να βλεπετε καινούργιο design και χαρακτηριστικά κάθε 5 χρόνια. Εδώ τώρα τα δίνουν με το σταγονόμετρο ,φαντάσου μετά. Στην τελική, τα μονοπώλια δεν έυνοησαν ποτέ κανέναν.

Gkagman

Έχουμε φτάσει στην εποχή που 600 και 700 ευρώ για ένα high end κινητό δε δικαιολογουνται. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν αξιόλογες επιλογές με τα μισά λεφτά. Η Samsung αναγκαστικά θα αλλάξει πολιτική τιμολογισης των προϊόντων της σύντομα για να αντέξει τον ανταγωνισμό. Για πιο λόγο να πάρω s7 η note 7 όταν βρίσκω τα ίδια με λιγότερα λεφτά.? Βέβαια το note είναι μια κατηγορία από μόνη της αλλά ποιος το χρειάζεται πραγματικά? Οι καιροί αλλάζουν και ανταγωνισμός δε δίνει περιθώρια για λάθη. Κάτοχος S7 edge.

VasiliS7Edge

Αν δεν υπηρχε η Samsung η Apple και η Google κάποιος άλλος θα επρεπε να πληρωσει για το R&D αυτων των εταιριων που (οι αλλοι οι φτηνοι που τα προσφερουν ολα με τα μισα λεφτα) τα βρίσκουν έτοιμα. Γιαυτο αν δεν ηταν αυτές, θα υπηρχε μια Huawai η μια οποιαδήποτε αλλη και θα κοστολογουσε τα προιοντα με τα ιδια ποσα. Τωρα στο θεμα του Note 7, προφανώς εχουν μεινει πραγματα πισω που επρεπε ειχαν διορθωθεί και μειναν πισω λογω του φιασκου και το συγκεκριμενο ειναι προφανώς θεμα software.

Alviso

τηλεορασεις μονο απο samsung, τιποτα αλλο !
Μεχρι εκει ειναι

Φωτης

παλι αρχισαμε;

Larry

Καλη τους ωρα…κριμα για τους καταναλωτες

Vai

@Giannis ακριβως αυτα εγραφα εδω και εγω πριν απο κανα δυο εβδομαδες και με εβγαζαν τρελο. Οχι πως θα μαθουμε ποτε την αληθεια φυσικα για το τι πραγματικα φταιει, αλλα εδω ειμαστε να γελασουμε ολοι μαζι!

Το πιο αστειο ακομα θα ειναι ολες οι νεες συσκευες που αντικατασταθηκαν, να ειναι τελικα τιποτα refurbised και να γελαμε ακομα περισσοτερο με αυτους που κοβουν και το χερι τους για την samsung οταν τους ειπε πως δεν υπαρχει περιπτωση για κατι τετοιο απλα και μονο επειδη τους το ειπε η samsung..

Φυσικα οταν γραφω για “γελια” δεν το γραφω ειρωνικα για την εταιρια, οσο για τα fanboys/girls που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για την samsung και φυσικα για ολους εκεινους που εδιναν “συγχαρητηρια” και μπραβο στην εταιρια οταν εκανε τις ανακλησεις!

Mary

Προφανώς και έχει και αλλά προβλήματα ρε παιδιά, καταρχάς μην ξεχνάμε το άρθρο που είχε ανεβεί και εδώ και έλεγε ότι μπαταρία που έχει είναι στριμωγμένη με το ζόρι, δηλαδή δεν χώραγε κανονικά μπαταρία 3500 mAh στο note 7.

King

Μην ακούτε λόγια στον αέρα. Μετά την αλλαγή μπαταρίας όλα διορθώθηκαν.το γνωρίζω πολύ καλά το θέμα.

Γιωργος

King χαχαχαχα για πες απο που το γνωριζεις το θεμα;ελα μιλα μας,πες μας τι ξερεις.

Mary

King αν μπορείς πες μας και τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου και κανα leak για το s8 γιατί βλέπω το γνωρίζεις πολύ καλά το θέμα

nikolakis

Μετά από τέτοιο φιάσκο, απορώ που δεν μειώσανε έστω και λίγο την τιμή του.. μάλλον θα αναγκαστεί για μεγάλη έκπτωση αν βγει και η καινούρια παρτίδα σκάρτη..

anergos13

Ενα ειναι το σιγουρο αυτη τι στιγμη Οποιαδηποτε αναφορα για Οποιοδηποτε Θεμα παρουσιαζει παραγματκα ή οχι η συσκευη (& αναφερομαι στα μεμονωμενα περιστατικα που βλεπω οτι ειναι οι αναφορες & συμβαινουν σε ολες τις νεες συσκευες) μονο και μονο λογω της ανακλησης θα γιγαντωνεται…
Και αρκετοι οι δυσπιστοι …

Στεφανος

@King Για πες περισσότερα ρε μεγάλε! Που τα ξέρεις? Δουλεύεις στην Samsung?

Sint

Ενσωματωμένη μπαταρία ήθελε?Καλά να πάθει.

NikosAr

Που μερικοί περιμένετε να μειώσει την τιμή για να το πάρετε ….δεν ξέρω …

Giotoball

Skip το Note 7 , πάμε γι’ άλλα

thanasis

οντως η εταιρεια εχασε την εμπιστοσυνη του γενικου κοινου. αντε και να μειωσει τη τιμη και θα το αγορασουν μερικα εκατομυρια χρηστες, αλλα παλι εχασε momentum, και δε θα εχει το περιθωριο να κανει κατασκευαστικο λαθος που ισως επηρεασει τον αριθμο κομματιων και αριθμο πωλησεων για τον επομενο χρονο.. και ισως την τακτικη περι γρηγορης φορτισης / μεγεθους μπαταριας..

ισως καλο σε γενικες γραμμες..

GS

Βρες S7 edge και μόνο γιατί να το ρισκάρουν

Aristotle

@Sint

Να σου θυμίσω πως υπάρχουν ένα κάρο συσκευές πλέον με ενσωματωμένη μπαταρία, δεν είμαστε πλέον στο 2001, αλλά στο 2016.
κάποιες απο αυτές:

Meizu M2 note/ MX5
Sony Xperia XA /Z5/Z3… κτλ
HTC oneM9+/ oneM8s κτλ
Iphone (όλα)
Huawei G8/P8/P9
Huawei Nexus 6P
Motorola Moto X
LG G2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.