Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

Η μεγάλη μέρα έφτασε και μετά από πολλούς μήνες διαρροών, φημών και πληροφοριών, η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το ισχυρό της όπλο, που δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy Note 7. Το Galaxy Note 7 είναι το πρώτο της σειράς, το οποίο είναι αδιάβροχο.

Το Samsung Galaxy Note 7 έχει πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι αντέχει κάτω σε περισσότερο από ένα μέτρο βάθος για μισή ώρα, χωρίς να πάθει κάτι. Η οθόνη είναι 5.7 ιντσών Super AMOLED, QHD, με επικάλυψη Gorilla Glass 5. Αξίζει να σημειωθεί η υποστήριξη HDR, ένα χαρακτηριστικό δανεισμένο από τις 4K TVs και το οποίο επιτρέπει στην οθόνη να δείχνει περισσότερα χρώματα και σκηνές με πολύ υψηλό contrast.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι το σκάνερ ίριδας για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στο smartphone. Ακόμη υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά πολύ σύντομα θα μπορεί να αντικαταστήσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ως ένας πιο ασφαλής τρόπος για Samsung Pay, Knox και προσωπικά αρχεία (στον κρυμμένο Secure φάκελο). Το σκάνερ ίριδας και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα είναι και τα δυο διαθέσιμα σε third-party apps μέσω Samsung Pass.

Το νέο Samsung Galaxy Note 7 είναι το πρώτο smartphone της Samsung με USB Type-C, η θύρα υποστηρίζει On The Go και quick charging. Υπάρχει επίσης και ασύρματο quick charging για την 3500mAh μπαταρία (100mAh μικρότερη από του Samsung Galaxy S7 edge).

Η κάμερα είναι 12 Megapixel, δανεισμένη από το Samsung Galaxy S7, έχει διάφραγμα φακού f/1.7, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και μπορεί να κάνει εγγραφή 2160p video. Στην μπροστινή πλευρά έχει κάμερα 5 Megapixel (όπως το Galaxy S7). Φορά επεξεργαστή Snapdragon 820 ή Exynos 8890 (ανάλογα την περιοχή, Ευρώπη περιμένουμε Exynos), μνήμη RAM 4GB (όχι 6GB που είχαμε ακούσει) και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD (δεν υποστηρίζονται UFS κάρτες), ενώ δεν έγινε αναφορά σε έκδοση με 128GB χωρητικότητα. Το Note 7 τρέχει Android Marshmallow και όχι Nougat.

Η Samsung δεν ξέχασε και ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του Note 7, που είναι το S Pen, το οποίο η Samsung χαρακτηρίζει ως το πιο έξυπνο μέχρι σήμερα. Μπορεί να γράψει σημειώσεις στην Always on οθόνη, να γράψει κάτω από το νερό, ενώ έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά όπως text magnifying glass, translate tool, GIF creator (για τα οποία είχαμε γράψει σε πρόσφατο άρθρο).

Οι προ-παρεγγελίες ξεκινούν από αύριο 3 Αυγούστου και η διαθεσιμότητα από 19 Αυγούστου (τουλάχιστον στις ΗΠΑ). Σε αντίθεση με τα Galaxy S7 με την αγορά των οποίων η Samsung έδινε δώρο Gear VR, αυτή τη φορά δίνει Gear Fit 2 smart band ή 256GB κάρτα microSD.

Δείτε τα video:

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 official, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

2K HDR… Και κάπου εδώ μπαίνει το τελευταίο καρφί στις Retina των iPhone μέχρι να ξυπνήσει η Apple που κάποτε ήταν 2 γενιές μπροστά στις οθόνες κινητών…

thodoris

πιο ακαλαίσθητο background δε βρήκαν να βάλουν;

Captain Universe

5,7 2K HDR
USB TYPE – C
3500 mah (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ).
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
64 GB ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ (ΜΕΧΡΙ 256GB)

= ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Γιάννης1992

3500mah;;;;Αντί να μεγαλώνει μικραίνει;;;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ωραίο το κινητό σίγουρα το καλύτερο της αγοράς αλλα εκει που έλεγα εκει είμαστε πάμε για προπαραγγελία βλέπω ίδιο επεξεργαστή ίδια ραμ ενω πήγαμε πλέον 6 ραμ μου τα χάλασα, δεν λεω οτι δεν μου αρεσει αλλα πιστεύω δεν θα δικαιολογεί τόσο πλέον τα σχεδόν 300€ επιπλέον ευρώ απο το s7.

Χρηστο

Δείχνει πουθενά τιμή?

Chris_BMW

Ήρθε ο βασιλιάς;; Ήρθε ήρθε αλλα με ίδιο επεξεργαστή ίδια ram ( η οποία κάνει reloading στις πολλές κ βαριές εφαρμογές -υπάρχουν άπειρα video στο YouTube) ίδια κάμερα και.. μικρότερη μπαταρία! Λογικό κατ’εμενα αφού κάπου πρέπει να μπει το πενάκι ! Κατα τα αλλα ΟΘΟΝΑΡΑ ! Ευτυχώς η Apple επιμένει ακόμα στις LCD οθόνες .. Α και κάτι ακόμη μην το ξεχάσω! Τουλάχιστον η Apple βάζει σε παλιό ντιζάιν αναβαθμισμένο hardware!!! Εδω έχουμε ίδιο τηλέφωνο με το s7 !!! Ακριβώς !!!Α ξέχασα έχει το πενάκι …

Ηλίας

Σκέτη απογοήτευση!!!

Makis

Boring

Captain Universe

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

1) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ (4000+ mah) (ΜΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ 6000+)
2) ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ (SNAPDRAGON 821)
3) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ 16ΜΡ+ Ή 20+MP
4) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ (6GB)

TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ…)

USB TYPE-C
4Κ ΜΕ HDR (H 2K ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ)
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
SHATTERPROOF & SHATTERSHIELD (MOTO Z DROID FORCE)

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΤΙΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η μπαταρία σίγουρα θα έπρεπε να ηταν λιγο μεγαλύτερα αλλα θα δείξει στην πορεία πως θα παει απο θέμα κάμερας σπάνια να αλλάξει διότι παει σειρά s με note αλλα έναν επεξεργαστή για εμένα και 6 ραμ θα έπρεπε να είχε όσο να ειναι πέρασαν κατι μήνες απο όταν βγήκε το s7 και το μόνο που μας έδειξαν ηταν ενα s7 με 0,2 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη αναγνώστη ίριδας και στιλό.

Tsagarogiorgis

Τελικά τα μόνα κινητά που έχουν ενδιαφέρον είναι τα κινέζικα…

SkynetForSure

1ον Θα σε παρακαλούσα να μην γίνεσαι τόσο καρκινιάρεις με αυτά τα κεφαλαία γράμματα.
2ον Πιστεύω πως αυτό που ήθελε η Samsung το πέτυχε. Δεν ήθελε να ξεπεράσει την σειρά Galaxy, ήθελε απλά να “φτάσει” η σειρα Note την σειρα Galaxy.
3ον Πιστεύω επίσης πως από θέμα hardware έχει φθάσει σε ένα αξιοπρεπείς επίπεδο. Οταν με 3500 mah διαρκεί 2 μέρες το κινητό και φορτίζει μέσα σε 20 λεπτά το 60 % σου λέει δεν το παρατραβάμε. (συν το ότι κάπου πρέπει να χωρέσει και το πενάκι. Για τον επεξεργαστήμ την μνήμη ραμ και την κάμερα δεν θα ασχολειθώ, νομίζω τα κάλυψα πιο πριν.
4ον Αυτά που πρόσθεσε στην σειρά Note και δεν υπήρχαν είναι το HDR στην οθόνη, (για την ανάλυση δεν είμαι σίγουρος), την αδιαβροχοποίηση, USB type C, την κάμερα του S7/S7edge, ασύρματη φώρτηση, dual edge screen (αν και δεν υπάρχει σχεδόν), σκάνερ ίριδας και κάποια άλλα. Η γνώμη μου είναι πως ενώσαν τη σειρά Note με κάποια χαρακτηριστηκά της σειρας Galaxy, παρόλα αυτά, νομίζω Note>Galaxy. Ειναι μία καλή προσπάθεια, δεν είναι τέλεια αλλά αξιοπρεπής. Όσο για την τιμή δεν περίμενα κάτι διαφορετικό μας έχει συνηθήσει xD.
Φιλικά πάντα και καλό καλοκαίρι σε όλους . !

liris11

Το μεγάλο θετικό ειναι οτι εχει gorilla glass 5 καθώς ειναι αμαρτία να βσλρις θήκη σε τέτοια κινητά καθώς πληρώνεις και εμφάνιση κατα τα αλλα ειναι ενα σ7 με πένα και δεν δικαιολογει τα 800+ ευρώ που κάνει

Don mitso mou

Εγώ ενα εχω να πω και δεν εχει να κάνει τόσο με το κινητό σαν κινητό. Η Samsung πουλάει πολλα κινητά. Γεγονός. Πουλάει όμως πολλα σε βαθμό που μπερδεύεται ο καταναλωτής. Γεγονός. Μέχρι πρόσφατα όμως στις δυο ναυαρχίδας της, είχα κρατήσει μια διαφοροποίηση (όσο μπορεί να το κάνει αυτο η Samsung). Φτάσαμε λοιπόν στο 2015 που παρουσίασε το s6 και γεφύρωσε το χάσμα σχεδιασμού-χαρακτηριστικών που είχε μέχρι τότε. Γεγονός. Το 2016 στα πρότυπα της λατρεμένης της Apple,ακολούθησε το moto “ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις” και παρουσίασε το s7, ενα ουσιαστικά ολόιδιο σχεδιαστικά, διαφοροποιημένο στα χαρακτηριστικά μοντέλο. Γεγονός. Το πρόβλημα ειναι όμως το εξής: η Samsung, καλώς ή καλώς εχει ενα ταβάνι στις πωλήσεις premium μοντέλων. Γεγονός. Αυτο που κατάφερε όμως και πρόκειται για “κατόρθωμα”, ειναι να παρασυρθεί τόσο πολύ απο την επιτυχία του s6/s7 και το γεγονός του ότι σταδιακά το μεγάλωσε σε διαστασεις σε τέτοιο βαθμό, που η αγορά ενός note μοιάζει πλέον περιττή ( αν εξαιρέσεις τους θιασώτες του πενακίου). Εχω το note 5, και στα μάτια μου ήταν πάντα το μεγάλο-επαγγελματικό κινητό της. Κατι σαν το κινητού του μπαμπά οταν ο γιος εχει το s6. Τώρα νομίζω πως έχασε η μαμά τον γιο. Για να μη… Συνέχεια »

thanoik

Ακομα και το 950 xl καλυτερο ειναι και με απο το ενα τρίτο των χρημάτων του note..τρεξτε φαν μποις της Samsung που κραζετε τα φαν μποις της apple να το παρετε

Πέτρος Π

@thanoik : Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε εδώ… Σιγά τα αυγά . και θα κάνει και κοντά στο χιλιάρικο, όπως και το S7 όταν βγήκε… Και αν θέλει κάποιος android, με 400€ παίρνει το Oneplus 3 από το επίσημο site!

Chris_BMW

Φίλε Don mitso mou@ .. Συμφωνώ στα περισσότερα που λες με μια διαφορά .. 4K οθόνη – σε μόνιμη βάση – θα αργήσουμε να δούμε πιστεύω γιατι οι μπαταρίες δεν είνα έτοιμες για αυτό κ επιπλέον σαν “χαρακτηριστικό” οθόνης εκτός της χρήσης του VR είναι παντελώς άχρηστο κ ενεργοβόρο. Επίσης πιστεύω οτι έχει επέλθει ο κορεσμός στα smartphone γενικά κ απο άποψη ντιζάιν κ απο άποψη καινοτομιών κ αυτό το δείχνουν οι πωλήσεις γενικά .. Η Apple κάτω .. Το ίδιο πιστεύω θα πάθει κ η Samsung με αυτό το note.. Είναι το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο με το s7 .. Κ προφανώς 300€ πιο ακριβό ….

JohnWave

Νομίζω πως για να προτιμήσει κάποιος το Note 7 έναντι του S7 edge σκάζοντας 200-300€ παραπάνω από τα 572€, θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για το πενάκι ή το διπλάσιο εσωτερικό χώρο. Άλλο σοβαρό λόγο δεν μπόρώ να βρω.

Γενικά η Samsung μετά το μπαμ με το S6 κινείται στη λογική των μικροαλλαγών/μικροβελτιώσεων πάνω σε κάτι επιτυχμένο. Σωστή τακτική από τη μία αλλά όχι τόσο δελεαστική για τον καταναλωτή νομίζω. Όπως πολλοί που έχουμε τα S6/S6 edge δεν δελεαστήκαμε τα S7/S7 edge, έτσι νομίζω και τώρα οι κάτοχοι S7 edge δεν θα δελεαστούν με το Νote7.

Captain Universe

SkynetForSure:

1) ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

2) ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

3) 2 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 3500 mah. (KATOXOΣ S7 EDGE ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 1,5 ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ 0% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ)

4) ήθελε απλά να «φτάσει» η σειρα Note την σειρα Galaxy??????? ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ S

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. H ΣΕΙΡΑ ΝΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ S. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΕ 7 ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

TΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΠΕΝΑΚΙ ΚΑΙ DESIGN ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ??? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

Giannisanag

Να ξεκινησω με 3 παραδοχες 1. Εχω πολλες φορες διαπληκτιστει εδω μεσα με haters των Note. 2. Θεωρω οτι αυτο ειναι το κορυφαιο android αυτη τη στιγμη spec wise 3 Είμαι συνειδητοποιημένος κατοχος 3 συσκευων Note . Η πιο πρόσφατη μου ειναι το Note 4. Αγαπω λοιπον τη σειρα Note γιατί χρησιμοποιώ παρα πολυ τις δυνατοτητες του Spen. Ειναι λοιπόν πιθανό να παρω το 7 αν βαρεθω το 4. ΟΜΩΣ αλλος ουσιαστικός λογος για να αναβαθμίσω σε 7 περα απο τις καλυτερες επιδοσεις και αντε και το IP68 ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν υπαρχει. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 4 τα note ηταν οπως λεει και ο Don Mitsos ενα σκαλι επανω απο τα S. Κάποιοι θα επαιρναν το 4 ως κορυφαιο κινητο ακομα και χωρις να χρησιμοποιούν το πενακι. Για καποιον που εχει 4 λοιπον και δεν καιγεται για το πενακι το 7 ειναι ΑΝΟΥΣΙΟ, για καποιον που εχει S6 και περιμενε το Note 7 για να αποφασισει καλυτερα S7 edge Για καποιον που θελει το απολυτως κορυφαιο android (usb c , gorilla 5, spen QHD με HDR) το κινητο σπερνει. Μονο και μονο ομως που τα γραφω ολα τα παραπανω σημαινει οτι το κινητο δεν με κανει να φωναζω ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Θα… Συνέχεια »

Γιώργος Μπλατσαρας

Το είδα και πιο πάνω και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι από άποψη τιμής και χαρακτηριστικων μόνο τα κινέζικα έχουν ενδιαφέρον

Giannisanag

Να πω και κατι ακομα.
Ναι θεωρώ τα note επαγγελματικες συσκευες. ΔΕΝ ειναι συσκευες μοστρας ειδικα αυτο που ενας αδαης δεν το ξεχωριζει απο ενα S6 edge plus.
Και θεωρω επισης οτι καποιος που του αρκει ενα κινητο που να κανει οτι κανει το One Plus 3 ειναι ΗΛΙΘΙΟ να δωσει 1000 ευρω για ενα κινητο που κανει κι αλλα που αυτος δεν χρειαζεται μονο και μονο για να λεει οτι μπορεί να τα κανει. 1000 ευρω για κινητο θα επρεπε να δινει καποιος που θα αξιοποιησει το κινητο ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ του. Δεν απευθυνεται στον φραγκατο ποζερά το note.
Το να δίνεις τα λεφτα ενος καλου laptop για ενα κινητο η tablet απλα για να λες οτι εχεις το καλυτερο χωρις να το αξιοποιεις σύμφωνα με τα specs του δειχνει ελλειψη της σημαντικοτερης ευφυΐας που χρειαζεται σήμερα ο συγχρονος άνθρωπος για να επιβιωσει: της οικονομικής ευφυΐας

SkynetForSure

Well …
μέχρι τώρα συμφωνώ με όλους,
Captain Universe :
Συγνώμη εάν με κάποιο τρόπο σε προσέλαβα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου απλά φένεται πολύ έντονο το κείμενο και ήθελα να σε ενημερώσω, συμφωνώ απόλυτα το ότι η σειρά Note πρέπει να είναι πολύ ανώτερη από τη σειρά “Galaxy”, τώρα έτσι όπως το αντιμετόπησε η Samsung …..
Όσο για το “Galaxy”, έτσι εχω μάθει την σειρά λόγο του Samsung Galaxy S, SGS2, SGS3 και πάλι λέγοντας.
Περιμένω να δω τι θα γίνει το 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συμφωνώ με τους περισσότερους οτι πάντα όταν έβγαιναν τα note ηταν ενα κλικ πάνω απο οτι τα s αν βλέπαμε μεγαλύτερη ραμ και επεξεργαστή εκει θα έκανε το μεγάλο μπαμ.

Ισιδωρος

Ηρθε η ωρα να υποδεχτουμε το S7 με πενακι και μικροτερη μπαταρια βαφτισμενο σε NOTE…
ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΝΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ S Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΙΡΑ ΝΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ…ΚΡΙΜΑ…

Makis

Chris Bmw :))) ωραίος…το συγκεκριμένο ο επόμενος πελάτης του SE στα benchmarks και ας είναι μοντέλο του 2012…θα του βάλει το πενάκι στη θέση του…

Γιώργος Κ

@giannisanag συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ κάτοχος note 4 και δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα

dreamfighter

Με αυτά που είδα θα περιμένω το Note 8. Κατοχος Note 4 και χρήστης Που εκτιμά το s pen (απλή χρήση) ούτε που μου Περνάει η σκέψη για Note 7.

Ισιδωρος

Απολυτο δικιο ο capten universe δυστηχως τα σωστα ΝΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΤΕ4…
ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ S ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ!ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΤΕ…ΤΟ ΝΟΤΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΙΧΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΙΖΥ ΜΧ 4.. ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ..Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ G5..ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Η SAMSUNG.. ΔΥΣΤΗΧΩΣ !

vladimiros

Ενταξει παιδια οποιος εχει το Note 5 (βασικα δεν ειναι και τοσοι πολλοι αφου δεν ηρθε ευρωπη χαχα) δηλαδη για κανεναν λογο δεν αξιζει να παει σε Note 7,ελαχιστα πραγματα καλυτερα στο 7αρι, σχεδον ιδια καμερα,λιγο καλυτερη οθονη,και επιπλεον 1-2 κολπακια παραπανω με το S pen..αντε αυτοι που εχουν το 4αρι θα δουν αρκετες διαφορες αν το παρουν,αυτο που θελω να πω ειναι οτι τωρα πλεον δεν βλεπεις και πολλες διαφορες απο Ναυαρχιδα σε Ναυαρχιδα και αυτο δεν ισχυει μονο στην κορεατικη εταιρια αλλα και σε αλλες..διαφορες θα δεις απο Note 4 στο Note 7,απο G4 σε G6 κα παει λεγοντας..
Ενταξει για οσους θελουν την τελευταια τεχνολογια και εχουν τα χρηματα να παιρνουν αυτο ειναι αλλο θεμα..

Ισιδωρος

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ SAMSUNG ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΟΤΕ..ΟΜΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΝΟΤΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΝΟΤΕ 4..ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η SAMSUNG ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ S7 ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ Κ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ.. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ” ΜΑΤΕ 9…!”

baxygr

Ανεξαρτητα απο τα + που εχει το ΝΟΤΕ 7 εμενα μου φαινεται οτι η Sammy εχει χασειντο προσανατολισμο της οσο αφορα τη συσκευη που ειναι μια κατηγορια απο μονη της.

Εκτος λοιπον απο το μεγεθος και το πενακι τα ΝΟΤΕ εδιναν παντα την αισθηση της αλληλεπιδρασης με τον χρηστη και το περιβαλλον. Τελειωνε η μπαταρια? Αλλαζες μπαταρια. Κρυωνες? Εβλεπες τη θερμοκρασια του χωρου σου και οχι του μετεοσταθμου στο απεναντι βουνο. Βαριοσουν τη τηλεοραση? Αλλαζες καναλι. Και αναβες και το air condition. Ειχες ντερτια? Εβαζες ραδιο καψουρα FM.
Τωρα πλεον ολα αυτα αποτελουν παρελθον. Απ οτι φαινεται τα ΝΟΤΕ απο δω και στο εξης θα ειναι η συνεχεια της σειρας S με πενακι για να δινει τη ψευδαισθηση της διαφορας. Ειλικρινα δε μου κανει καθολου να αφησω το ΝΟΤΕ 4 για να αναβαθμιστω.

Pazzo

Δεν λέω ότι έχουν άδικο αυτοί που λένε ότι με το 1/3 των χρημάτων παίρνεις κάτι πολύ καλό vfm, η με 300 λιγότερα να παίρνεις και ένα s7 με περίπου το ίδιο τέλειο hardware..
Αλλά ρε παιδιά, το note δεν συγκρινετε.. Η ίσως συγκρίνετε μόνο με τα προηγούμενα note. Εσείς που μπαίνετε στην προσπάθεια να συγκρίνετε s7 ή note, διαλέξτε s7 με κλειστά μάτια, γιατί όντος διαφορά δεν θα δείτε αφού είναι σχεδόν τα ίδια κινητά. Εάν όμως νιώθετε πως χρειάζεστε το spen, τα λόγια είναι περιττά. Δεν υπάρχει σύγκριση εκεί. Είναι μια κατηγορία μόνο του, τι να κάνουμε. Και ίσως η καλή δουλειά που κάνει η Samsung στο note, να είναι τόσο καλή, που να μην αξίζει να προσπαθήσουν άλλες εταιρίες να βγάλουν κάτι παρόμοιο, αφού δεν έχουμε δει ποτέ καμία αξιόλογη προσπάθεια από apple, LG, Huawei, Sony κλπ.
Ακριβό πολύ ναι. Αλλά μονοπώλιο 😉

Ιωάννης jb

Έπρεπε να είχε ανάλυση οθόνης 4k, το λιγότερο 128 γιγα rom, καλή διαχείριση τις μνήμης ram με περίπου 4 γιγα.. Το λιγότερο 6άρα οθόνη για να μη πω 6.4…
Ούτε για αστείο δε θα έπρεπε να είχε αυτήν τη γελοία κ χωρίς περιθώρια οθόνη…
Και θα ήταν τρομερή κίνηση να το έβγαζε σε δυο μεγεθοι… παράδειγμα ένα κινητό στις 6,4 και ένα μικρότερο στις 5,5 αλλά με ίδια ακριβως χαρακτηριστικά…

Anakin

Καταπληκτικό μπράβο στη Samsung!!

panos

@Anakin θα συμφωνησω μαζι σου απο την παρουσιαση βλεπω ενα πολυ ωραιο και πολυ δυνατο τηλεφωνο. Το κινητο εχει χαρακτηριστικα που δεν υπαρχουν σε κανενα απο τα παλια notes. Η θυρα type-c δινει πλεον ταχύτερη φόρτιση του κινητου, γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων. Το Type–C είναι συμβατό με το USB 3.1, που σημαίνει εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων κατά τη σύνδεση με άλλες συσκευές όπως το laptop.
Εχει οθοναρα που δεν υπαρχει σε κανενα παλιο note.

Geo

Να πω οτι απορω? Οχι δεν απορω πλεον ξερω γιατι χαζοφερνουν μερικοι, δηλαδη αν σας βαλουν διπλα διπλα 2 ομοιες συσκευες με SD 820 η μια και με SD 821 η αλλη, ξερετε να πειτε ποια ειναι ποια, το ιδιο ισχυει και με την οθονη QHD και 4k στις 5.7″ (βλεπω τα pixel στην qhd εγραφε ενας μικρος θεουλης καπου αλλου). Τα 4Gb ειναι οκ και μονο η μπαταρια ειναι καπως μικρη. Με λιγα λογια ουτε ξερετε γιατι το αγοραζετε, αλλα ουτε και γιατι δεν το αγοραζετε.

Ισιδωρος

Η Samsung δινει αλλαγες με το τσιγγελι για να εχει να βαζει κατι κ στα επομενα μοντελα..ανετα μπορει να φτιαξει το τελειο να μην εχει παραπονο κανεις..ομως αν το κανει τι θα βαλει στο επομενο μοντελο για να πουλησει; Ολα ειναι θεμα μαρκετινκ..
Εδωσε 2 αστειες διαφορες με το S7 κ εκει που περιμεναμε αλλαγη στα 6gb ram καλυτερη καμερα κ snapdragon 823 μας αφησε να περιμενουμε για να βαλει κατι απο αυτα στο S8..ξερει οτι θα υπαρξουν πολλα κοροιδα που θα το παρουν κ στην αρχικη του κιολας τιμη που θα ειναι πολυ υψηλη…αρα αφου εχει τους πελατες που τρεχουν ενθουσιασμενοι σε καθε τι καινουριο καλα κανει κ φτιαχνει τωρα αντι για το NOTE 7 S7 ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ Κ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ..

shadgr

Τρομερή συσκευή (αν την κοιτάζεις μεμονωμένα). Σαν εξέλιξη των προηγούμενων όχι και τόσο όμως.
Εξάλλου το ήξερα πως θα έκανε ότι και η apple -κρατώντας την τεχνολογία πίσω- όπως ακριβώς λέει και ο @Ισιδωρος, έχοντας κάτι να πουλήσει του χρόνου!

Darth

Με αυτή την μπαταρία(σε συνδυασμό με οθόνη τπθ) θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ πριν το πάρω (κατά τα άλλα κανένα παράπονο)

One

2K οθονη με συνδιασμο σε VR Headset θα πιξελιαζει σε 360 view περιεχόμενο. Έπρεπε να εχει τουλάχιστον 4Κ ανάλυση για οσους χρησημοποιουν vr headset. Τωρα αν κανει καλη διαχείριση μπαταρίας και μνημης και δεν σέρνεται με το καιρο θα δείξει ο χρόνος.

lumia 1020

κ απο τιμη? μοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονο 899? 969? 999?

alex

Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πολλοι ειναι απογοητευμενοι απο αυτο το κινητο? Το Note 7
δεν ειναι η εξελιξη του S7 αλλα του Note 5, που αμα τα συγκρινεται αυτα τα δυο σιγουρα αξιζει να αναβαθμισει καποιος σε Note 7. Επισης υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που ειναι fans του S-Pen και δεν προκειται να χαλαστουν επειδη εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το S7.

@papaki

Για αυτούς που δε βλέπουν την αλλαγή και την σταθερή αναβάθμιση του Note 7 της χλιδάτης εταιρείας Samsung που κανονικά δε θα είχε κανένας παράπονο σε όλα τα κινητά της κτλ. γιατί προσπαθεί να χαμηλώνει τις τιμές, φέτος που είναι οι συσκευές της στο καλύτερο επίπεδο από όλα τα κινητά της αγοράς. Από άποψη μπαταρίας έχουν όλες οι εταιρείες πρόβλημα σε αυτό γιατί ακόμα δεν ξεπεράστηκε ακόμη η μπαταρία ιόντων – λιθίου. Είναι ο Βασιλιάς των Smartphone παραδεχτείτε το.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προσωπικά το note 7 το θεωρώ το καλύτερο κινητό και ναι ειναι καλύτερο ενα κλικ πάνω απο το note 5 αλλα δεν μπορώ να πω οτι ειναι και ενα κλικ πάνω απο το s7 διότι ειναι ενα s7 με πενάκι κάποιος θα πει άλλο το ενα άλλο το άλλο ναι συμφωνώ αλλα συνήθως κάθε χρονιά μας συνηθίζει η Samsung να κάνει ενα κλικ πάνω τα note απο οτι τα s φέτος δεν ειναι κατι που να πω εδώ είμαστε να μείνω με το στόμα ανοικτό αν είχε βάλει άλλον επεξεργαστή και ραμ 6 γίγα διότι είδη εχει βγει και την φοράνε κάποια κινητά εκει θα έλεγα εδώ είμαστε εννοείται πως κανείς δεν σου υποχρεώνει να το πάρεις ουτε αυτο ουτε καποιο άλλο αλλα απο την στιγμή που κάποιος ξέρει οτι θελει να δώσει ενα τέτοιο ποσο εκει ειναι σαν να απαιτείς να ειναι ενα κλικ πάνω,

jimo

ενταξει βρηκα αφορμή να παρω το s7 edge δεν βλεπω το λογο να παρει κανεισ note 7 παρα μονο το πενακι ! βλεπω πως οι εταιριες εχουν ξεμινει από ιδεεσ και design Όπως και η apple βεβαια !

lumia 1020

γερμανια προ-παραγγελιες μοοοοοοοοοοοοοοοοονο 849… στην ουγκαντα το κοβω μοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονο 899, μη πω 949, ενω μπορεις να παρεις το ιδιο με 550…… αι α samsung

BillyMos

Παιδια, συγνωμη για τη πιθανοτατα ηλιθια ερωτηση, αλλα οταν λεει οτι ειναι αδιαβροχο, εννοει και θαλασσα μεχρι 1.5 μετρα?

Παπαροκας tiamat

Ρε παιδια στ’αληθεια τα 4 ραμ ειναι θεμα?? Με τα 2 και ειμαστε πολυ οκ!κινητα τηλεφωνα ειναι και φτασανε να εχουν τη ραμ των desktop! Ποιες εφαρμογές βελτιώθηκαν τοσο ωστε να χρειαζονται τα 4 απο τα 2?? Tα 3 εγιναν must αφου ανεβηκε η ανλυση των κινητων στα 2k απο fullhd Επειδη βεβαια εδω παιζουμε με το extra βαρυ απαιτητικο software για το πενακι, τα 4 ειναι τελεια για note αλλα πραγματικα δε χρειαζεται παραπανω!! Και το s6 4 ειχε και ξαναφορτωνε εφαρμογες! Σημασια εχει λοιπον να εχει δουλεφτει το touchwiz απο την άχρηστη σε αυτα samsung και οχι το αν εχει 4 η’ 6! Επισης μη σας κανει εντυπωση που δεν ειναι αισθητα πιο καλο του s7. Η samsung πέρυσι δε το φερε καν! Παει να πει δεν την ενδιαφέρει οσο την ενδιεφερε Τελος τιμη και δοξα στην Apple! Εξαιτιας των αδιαβροχων iphone εχουμε επαναφορα της ξεχασμενης και κοστοβορας αδιαβροχοποιησης στη σειρα s και για πρωτη φoρα στην ιστορια ενα αδιαβροχο note! To κινητο ειναι τελειο ,χωρις bezel με βελτιωμενο digitizer νεες λειτουργειες στη σουιτα s pen και type c που ηταν το μονο μειον που επισημαιναμε στο υπερπληρη s7 Οντως ομως η μπαταρια ανεκδοτο που δεν ειναι καν… Συνέχεια »

tester

Μου αρέσει που οι μισοί που σχολιάζουν εδώ, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ S-Pen. Για αυτούς λοιπον υπάρχει το S7. Όσοι θέλουν εργαλείο δουλειάς και όχι κινητό υπάρχει το Note7, το οποιό αν το συγκείνεις με το Note5, είναι σαφώς βελτιωμένο.
Συγκρίνετε τιμή προπαραγγελίας με τιμή skroutz 7 μήνες μετα την κυκλοφορία; Ρε πάτε καλα; Τότε περιμένετε 7 μήνες κια θα πάρετε το Note7 με 600-650 ευρώ.

tech21man

CAPTAIN UNIVERSE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ (και ξεγκαβωνουμε τον αλλο).

Ποσο δυσκολο ρε φιλε να ξεκολλησεις το ρημαδι το caps lock?

Aν εχεις καποιου ειδους οπτικη παθηση/ανεπαρκεια η δυσλεξια (που δεν νομιζω απο το συντακτικο σου) παω πασο, αλλιως ειναι πολυ κουραστικο.

Επισης, δεν ξεχωριζεις ετσι, τουλαχιστο οχι θετικα για να το θεσω ευγενικα. Καλυτερα να ξεχωριζεις με αυτα που γραφεις.

Αμα ειναι να βαλουμε ολοι neon γραμματα να ανασβοβηνουν και 50 emoticon να φαινεται απο την ακρη του δωματιου με 42ρα γραμματοσειρα.

tech21man

Eπισης οντως το overlap ειναι λιγακι τραγικο αισθητο με το s7 και για μενα.

Και η οθονη μικρη σχετικα. Εχω διαφορα κινητα, οπως και το ξεχασμενο z ultra με τις 6,44 και βλεπω οτι αρκετοι πλεον παιζουν και στις 6 ιντσες.

Αν το ξεχαρβαλωνεις ολη μερα σε internet η ακομη και e-mail δουλιτσες on the go κτλ, τοτε οποιοδηποτε note εχω δει εως τωρα, ειναι πουρακι μπροστα στα μεγαλυτερα.

Mου φαινεται μικρο (που ειναι) το οποιο μας φερνει στο θεμα, αφου ρε samsung, πρωτη εσμπρωξες τα ορια στο θεμα διαστασεων και διακριθηκες για αυτο, αφου εχεις φραγκα στο r&d και μου βγαζεις κινητα πιο καλα απο τους αλλους σε καποια θεματα γιατι δεν το πας ενα σκαλι παραπερα και το αφηνεις στις διαστασεις του s7 plus κτλ…?

Οκ εχει το πενακι. Καλο ειναι. Αλλα για μενα οχι τοσο καλο σαν usp. Φαγωνονται οι απο πανω οτι διαφοροποιει τη σειρα note. Αλλους δεν τους ενδιαφερει. Προσωπικα, ακομη δεν κανω τα περισσοτερα πραγματα που κανω με ενα μικρο pc χειρος. Διυλιζει λιγο τον κωνωπα μου φαινεται με αυτο το note συγκεκριμενα.

Ιωάννης jb

Ακριβώς!!! Είναι μέγα σφάλμα αυτό από την samsung…
Δε μπορεί να μου δίνεις ίδιες διαστάσεις!!!
Το note έπρεπε να προχωρήσει πιο γρήγορα και όχι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να είναι με οθόνη 5.7..
Με 2k ανάλυση η οποία είναι γελοία ανάλυση!! στην ουσία δεν έχει λόγο ύπαρξης..

Την ώρα που κινέζοι δίνουν τεράστιες rom εσύ ρε samsung δε δίνεις τίποτα!!
Κραζετε το iphone που για τρίτη χρονιά θα είναι ίδιο…
Αλλά μέχρι και το iphone σας έχει ξεπεράσει σε αυτά που δίνει χρόνο με το χρόνο…
Το 6αρι με το 6s έχουν τεράστιες διαφορές!!! Και θα δείτε ότι και φέτος θα έχουμε πολλές αλλαγές…
Εδώ η samsung δείχνει ότι κοιμάται και ότι το παράτησε!!
Όποιος εκφέρει θετικό λόγο για αυτή τη συσκευή νομίζω πως είναι μεγάλο funboy!!!

Ιωάννης jb

Και όλοι εσείς οι επαγγελματίες με τα note χαλαρωστε κ λίγο με πιάνουν τα γέλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.