Samsung: Τι λέει για την υπερθέρμανση των νέων Galaxy Note 7;

Με το πρόγραμμα ανάκλησης του Samsung Galaxy Note 7 λόγων των ελαττωματικών μπαταριών να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, η Samsung ευελπιστεί να ξεκινήσει σύντομα τις νέες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο αφήνοντας πίσω την κακή περιπέτεια. Ευρώπη το Note 7 θα έρθει 28 Οκτωβρίου.

Ενώ περιμένουμε την επιστροφή του Samsung Galaxy Note 7 στα ράφια των καταστημάτων, οι χρήστες που έκαναν την ανταλλαγή με θεωρητικά ασφαλή κομμάτια, ξεκίνησαν να αναφέρουν το ζήτημα της υπερθέρμανσης στα νέα Note 7. Αρχικά οι αναφορές προήλθαν από τη Ν. Κορέα, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι χρήστες στις ΗΠΑ.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρήστες του Samsung Galaxy Note 7 παραπονιούνται ότι το phablet ανεβάζει θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Από την πλευρά της η Samsung δηλώνει πως έχε ενημερωθεί για το ζήτημα και το ερευνά.

Επισημαίνει όμως ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας. Για την ακρίβεια η Samsung λέει: “Έχουν υπάρξει μερικές αναφορές σχετικά με τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας και θα θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε όλους ότι το ζήτημα δεν θέτει θέμα ασφαλείας” και συνεχίζει λέγοντας ότι “υπό κανονικές συνθήκες, όλα τα smartphones μπορεί να παρουσιάσουν διακυμάνσεις στη θερμοκρασία τους”.

Τέλος, ο τεχνολογικός γίγαντας επεσήμανε πως επικεντρώνεται σε κάθε περιστατικό ξεχωριστά και προσπαθεί να το επιλύσει μέσω της εξυπηρέτησης πελατών και τη διαδικασία της εγγύησης.

Να πούμε ότι σε χθεσινό άρθρο είδαμε Κινέζο κάτοχο του νέου ασφαλούς Samsung Galaxy Note 7, ο οποίος ανέφερε ότι το κινητό έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

samsung galaxy note 7 overheating, Samsung: Τι λέει για την υπερθέρμανση των νέων Galaxy Note 7;

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 7: Προβλήματα και με τα νέα smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Viel

Τώρα και πλυντήρια κάνουν μπαμ

https://bgr.co/oTneYXa

Αλκης

Να αγοραζεις κινητο και να χρειαζεσαι επιβεβαιωση οτι δεν θα σου καει το χερι…Καλο! 😉

John

H Samsung καλύτερα να ασχοληθεί με τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές και ας αφήσει τα σμαρτ φονε γατί εδω και χρόνια τα κάνει χάλια .Θελει να τα βάλει και με την Apple τρομάρα της χαχαχα

ΝΙΚΟΣ

Την ψώνισαν οι πολύχρωμοι Κορεάτες με τις καλές πωλήσεις των s6,s7 και ήρθε η ώρα να την ακούσουν άγρια. Έρχεται η Χουβει , Xiaomi και το μοναστήρι να είναι καλά. ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!
Τα fanboys ξυδάκι

Κώστας Ζ.

‘Ο τεχνολογικός γίγαντας’…..γιατί;

Γιώργος Καπ.

Κώστα, για αυτό :

https://youtu.be/6Afpey7Eldo

ChristosT

Μερικοί αστειεύονται και τους καταλαβαινω. Απλα γελω θελοντας να ρωτησω κατι. Δεν ειναι αξια η Samsung με εκατομμυρια συσκευες το χρονο και πρωτοπορα στην τεχνολογια να παραξει εξυπνα κινητα σε επιπεδο hardware η οποια αυτη ειναι που πρωτοπορει καθε χρονο και ξοδευει δισεκατομμυρια χρονο σε αυτο ενω ειναι η apple που παιρνει τα παντα απο αλλους; Ενταξει…δεν περιμενω σοβαροτητα εδω μεσα αλλα μην το δειχνετε τοσο. Οταν θα σταματησει η Samsung να παραγει κινητα τα οποια σε 2 3 μηνες εχουν μιση τιμη θα το καταλαβετε καλα στο πετσι σας οταν η μηλοεταιρεια θα σας τα πουλαει 2000 ευρω και θα της τα σταζετε για μοντελα διετιας. Ο ανταγωνισμος ειναι καλος και αν δεν το μαθατε αυτο στην ζωη σας θα το μαθετε με αλλο τροπο. Ασε που η apple οπως η intel λογω amd θα δεσει τον γαιδαρο και θα πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες οπως ηδη το κανει. Σκαβετε τον λακο σας και δεν σας αφηνει το μισος σας. Εγω θελω να αποσυρθει η Samsung για να ειμαι σε μια πλευρα διπλα και να απολαμβανω. Θα σας δω μετα με μισθους 250 ευρω πως θα κοιτατε τα μηλοφωνα. Ολες οι εταιρειες ειχαν κακες στιγμες παρομοιες απο την στιγμη… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Απόλυτα σωστός Χρήστο αλλά ποιος σε ακούει…

tech21man

Γιατι ρε techblog επιμενετε σε αρθρο που μπορει να μην ειναι καν αληθεια? “να πουμε οτι χτες ειδαμε note 7 να ποιανει φωτια κτλ”.

Δεν ντρεπεστε καθολου?

Agnostos13

@ChristosT:
Ποιος σου ειπε οτι παιρνουμε 250€ μισθο και πουλαμε το νεφρο μας για να παρουμε iphone;
Ελπιζω τουλαχιστον να μην το κανεις εσυ για να παρεις Samsung (αν δεν στο δινουν τσαμπα)!

ChristosT

Ειδες πουθενα να λεω οτι ΠΑΙΡΝΕΙΣ 250 ευρω και οτι θα πουλησεις νεφρο κλπ…; εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι; Την κατασταση που επικρατει στην χωρα μας δεν την βλεπεις; Εσυ μπορει να εισαι γονος πλουσιων ανθρωπων σε σενα προσωπικα αναφερθηκα; Σε λιγο παντως θα παιρνουμε. Δεν θα ειναι Γιαννης θα ειναι Γιαννακης…
Οποτε περι νεφρων δικα σου λογια στον εαυτο σου να απευθυνεσαι. Να μην επεκταθω πιο σκληρα.
Να διαβαζεις οτι λεει ο αλλος και οχι οτι σε βολευει.

mpidis

Και παλι μιλαμε για το καλυτερο κινητο στην αγορά με διαφορά. Κατι αλλο δεν ειχατε να πειτε για τα note και τωρα βρηκατε αφορμή.

Agnostos13

Εσυ δεν εγραψες “Θα σας δω μετα με μισθους 250 ευρω πως θα κοιτατε τα μηλοφωνα.”;
Θα μας βγαλεις τρελους; Δεν καταλαβαινω αυτη τη μιρλα και το σακουλιασμα…
Και δεν ειμαι γονος κανενος πλουσιου…δουλευω…πληρωνω και αγοραζω!
Τωρα αν εσυ παιρνεις αυτα τα λεφτα η αληθεια ειναι οτι και το Samsung που αγορασες κοψοτιμης ακριβο ειναι!

ChristosT

Πηγαινε να δεις ποσα παιρνει σημερα η πλειοψηφια. Δεν ηξερα να αναφερομαι προσωπικα στο ονομα σου επειδη εισαι λεφτας εχοντας iphone και να σε εξαιρω. Μεγεια σου και καμαρι σου που εισαι ευσηνειδητος πολιτης οπως αρκετοι απο εμας. Με αυτο που ειπα δεν βλεπω να εχει σχεση.
Απο την μια σας κατηγορουνε οτι παιρνετε iphone για επιδειξη και θιγεστε και απο την αλλη δεν χανετε ευκαιρια να το τονιζετε. Αποφασιστε και πειτε μας να ξερουμε ποτε θιγονται οι τσεπες σας.

Ιωάννης jb

Πάλι υπερθερμαίνονται εκεί στο samsung??? Χαχαχα!!!! Σοβαρά τώρα μήπως θα ήταν καλύτερα να μην κυκλοφορήσει καν αυτό το note??? Να το αποσύρουν εξάλλου ίδια κάμερα με το s7 έχει… Ίδιο cpu-gpu… Ίδια ram… Ίδιο μέγεθος κ με το s7 edge!!! Κ πολλά άλλα… Χρήστο έχεις σοβαρό πρόβλημα!!! Υπάρχουν τόσες εταιρίες στο χώρο του android που πάντα κάποια θα χτυπάει την apple…. Αν νομίζεις ότι αυτή τη στιγμή η μοναδική που χτυπάει την apple είναι η εταιρία που τόσο πολύ υποστηρίζεις κάνεις τεράστιο λάθος!!! Πρώτο πρόβλημα… Να μου πεις για καμιά huawei ή καμιά hiaomi, lg, microsoft… Lumia 950 με δυόμιση κατοσταρικα!!!! να πω ok!!!! σου προσφέρουν φθηνά καλά προϊόντα… Αλλά η samsung έχει φτάσει να είναι ακριβότερη κ από την apple μη τρελαθουμε τώρα!!! 550 κάνει το edge που είναι 6 μήνες στην αγορά!!!! Τουλάχιστον παλιότερα έβλεπες ότι έπεφταν οι τιμές κ μπορούσες εύκολα να τα αποκτήσεις αυτό από το s5 κ ειδικά το s6 κ αργότερα σταμάτησε!!!! Βλέπεις κάτι sony που είναι κορυφαίες συσκευές πχ z3 που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάτι s6 κ s7 να βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τα 250 και το z5 που είναι στα πάντα καλύτερο του s6 να κάνει τα ίδια… Συνέχεια »

ChristosT

Ο John με την Sony θα χτυπησει την apple…τα σχολια δεν εχουν αξια πλεον. Φτιαξτε κανα επεξεργαστη πρωτα και τα ξαναλεμε…

Ιωάννης jb

Αγοράκι μου είσαι άσχετος κ γι αυτό σε συγχωρώ…
Κάνε μία αναζήτηση στο skroutz…
Πατα samsung κ μετά πατά sony θα δεις ότι η διαφορές στα προϊόντα αυτών των 2 είναι ότι η samsung έχει κλιματιστικά πλυντήρια κ φούρνους…
Κ ότι τα sony είναι όλα προσεγμένα κ κορυφή…
Αυτά στα λέω για να ξυπνάς σιγά σιγά γιατί είναι φανερό ότι ακόμα κοιμάσαι!!!

Μόνο η sony χτυπάει apple εδώ κ 2-3 χρόνια διότι είναι φθηνότερη κ εξαιρετικά ποιοτική!!!
Ρώτα όποιον σοβαρό άνθρωπο που ασχολείται με τεχνολογία… Αυτό το πράγμα θα σου πει…

Εντάξει επεξεργαστές δε φτιάχνει ε και??
Είσαι καθυστερημένο τέλος

Agnostos13

Θιγομαι που μου λες ουσιαστικα οτι χωρις λεφτα θελω iphone…
Οπως και η πλειοψηφια οπως αναφερεις…
Και δεν εχει να κανει με το iphone! Οπως και να λεγοταν σε αυτη την τιμη…
Θα μας πεις δηλαδη και ποσο θα πρεπει να παιρνουμε εκτος απο το τι να αγοραζουμε;

Γιώργος Καπ.

Παιδιά τι συγκρίνετε τώρα; Samsung με Sony ; Σε ποιο επίπεδο μπορούν να συγκριθούν αυτές οι δυο; Δεν μιλάω για τις πωλήσεις γιατί η καλύτερη σε πωλήσεις συσκευή της Sony είναι η χειρότερη σε πωλήσεις της Samsung. Η Sony είχε μείνει στα 1080Ρ οθόνη για αιώνες και λόγω που της την έλεγαν οι φαν της πάει και βάζει σε άλλη έκδοση του Ζ5 οθόνη 4Κ αλλά σε περιορίζει λέγοντας πως μόνο ορισμένες εφαρμογές θα απεικονίζονται σε 4Κ. Ναι σε κατασκευή είναι εξαιρετικές συσκευές, τουλάχιστον οι premium, ναι δίνει καλές αναβαθμίσεις , ναι έχουν πολύ καλή μπαταρία οι συσκευές της αλλά δυστυχώς κάπου το έχασαν από ένα σημείο και μετά. Είχε τα φόντα για να γίνει η νέα Samsung αλλά κάπου στη διαδρομή και το γεγονός ότι δε βγάζει πλέον σε όλες τις κατηγορίες κινητά, την έκαναν να χάσει το παιχνίδι. Κι επίσης που είδατε ότι είναι φτηνές;;. Εγώ βρήκα μεταχειρισμένο σε φίλο το Ζ3 τον Ιανουάριο που το πήρε και το αγόρασε 330€. Η καλύτερη προσφορά που μπόρεσα να βρω τότε. Ναυαρχίδα 2014. Δυστυχώς όμως του έπεσε μια καλή φορά και του έσπασε η οθόνη και το touch αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Για να μη μιλήσω που για τα… Συνέχεια »

ChristosT

Θιγεσαι επειδη σου ειπα τι θελεις iphone χωρις λεφτα;
Καλα μιλαμε για πολυ φιλοσοφικη σκεψη. Ουτε εγω δεν καταλαβα οτι ειπα αυτο.
Ευγε 13 μας εβαλες τα γυαλια…και’γω που νομιζα οτι ολα θελουν λεφτα ακομη και των 20 ευρω. Η κλινικη εικονα ειναι σοβαρη. Αδυνατο για τις γνωσεις μου να κανω διαγνωση. Το ίδιο και για τον John που αυτος ειναι ηδη σε αλλο γαλαξια.
Πως γινεται ομως να συνεχιζεις να βγαζεις θιξιμο δεν μπορω να το κατανοησω. Θα ειναι ιδεα μου…

Ιωάννης jb

Γιώργος Καπ.. Μάλλον κι εσύ δεν είσαι σε καλύτερο επίπεδο από τον χρησταρα..
Έτσι αόριστα πετάς μία 500 μία 720p οθόνη κ θες τώρα να σε πούμε κ γνώστη!!
Να σου βάλουμε ρε μεγάλε εσένα μία άχρηστη αχρειαστη κ χωρίς υλικό 2k οθόνη στις 4.6… να στο βάλουμε κ μία αρχική στα 3 κατοσταρικα που στο εξάμηνο θα γίνουν λιγότερα από 2 μπας κ μας πεις μπράβο που γίναμε τελείως άσχετοι σε κοστολόγηση κ ότι άλλο μπορείς να φανταστείς..
Δες playstation για πωλήσεις…
δες τα 10+ εκατομμύρια z5 που πούλησε… τις δίνουν παραπάνω κέρδος από 20 εκατομμύρια s6….
Δες αισθητήρες καμερών…
Δες κέρδη από tv…
Δες είναι κ άλλα…
Μη λες κουφά μόνο… Φτάνει!!!!

ChristosT

Καλα που εχουμε τον John να μας αξιολογει…τι θα καναμε δεν ξερουμε…ολα τα μυαλα της τεχνολογιας εδω μεσα. Μετριοφρων παντως ο John. Μονος ερωτα μονος απαντα. Γιαννη κερνα Γιαννης πινει…

Γιώργος Κ

Σε προκαλώ. Πάτησε όπως είσαι να δεις τα πρόσφατα reviews του Z5 compact και θα δεις πως όλοι μα όλοι οι reviewers λένε ότι η Sony ζητά πολλά για αυτά που προσφέρει και το κινητό απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα μικρό και βολικό στο χέρι κινητό. Πάτησε τώρα αν θες. Αλλά τι λέω;; Όλοι μα όλοι οι reviewers είναι πληρωμένοι. Πληρώθηκαν για να λένε ότι ένα κινητό των 500E είναι ακριβό για τα χαρακτηριστικά του με 720Ρ οθόνη όταν είχα τέτοια οθόνη σχεδόν 3 χρόνια πριν στο nexus 4 μου! Το προφανές δηλαδή. Εσείς θα μας τρελανετε. Είναι σαν να βλέπουμε ένα λουλούδι να είναι κόκκινο κι εσείς να λέτε όχι, είναι κίτρινο! Και να επιμένετε επ αυτού κιόλας!

ChristosT

https://www.skroutz.gr/s/9815040/Sony-Xperia-X-Compact-32GB.html

448 euros για 720p. Δεν ειπε ψεμματα ο ανθρωπος.

ChristosT

Γιωργος δεν λες ψεμματα φιλε. Ο καθενας μπορει να δει αν ισχυει. 448 τιμη στον τσιγκουνη το xperia x compact με 720p. Μην παιρνεις πολυ στα σοβαρα τον John.
Αυτος τα ξερει ολα εμεις ειμαστε καθυστερημενοι.

Γιώργος Κ

Τουλάχιστον λες στο X compact μπας και έχει τα χαρακτηριστικά του Χ/ΧΖ. Ούτε snapdragon 820 έχει, ούτε το laser auto focus των 5 σημείων έχει, ούτε την οθόνη του έχει, ούτε την μπροστά κάμερα από το Χ/ΧΖ έχει, ούτε 4Κ βίντεο δεν μπορεί να τραβήξει αλλά τα πολλά λεφτά τα ζητάει. Απλά τραγική.

Ιωάννης jb

Το z5 compact εχει τόσο ποιοτική οθόνη που το nexus που αναφέρεις θα την ζήλευε…
Κάμερα-Βιντεοκαμερα είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από το nexus που αναφέρεις δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης αυτών των 2 συσκευών γενικότερα μόνο άσχετος αν είσαι τα βάζεις για σύγκριση…
Πόσο θα ήθελες να έχει ένα κινητό που όταν βγήκε φορούσε ότι πιο σύγχρονο σε όλους τους τομείς απλά είναι σε λογικό μέγεθος.;
Αδιάβροχο, στέρεο ηχεία, sd810, 32gb rom, 2gb ram, 23mp κάμερα, τεράστια μπαταρία, πολύ ποιοτική φωτεινή οθόνη…
Δε του λείπει τίποτα… απλά κατάλαβε ότι με το μυαλό σ το υπατιμας..
Το ότι κάποια χαρακτηριστικά τα είχες κ σε συσκευή προ 3 ετιας δε συμβαίνει μόνο με το z5 compact κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!

Ιωάννης jb

Ok ας κανουμε μια σύγκριση αν κ είναι δύσκολο να γίνει…
Galaxy c5 με x compact…
Το compact θα έχει αρχική 450 κ το άλλο 4 κατοσταρικα… Δε βλέπω καμιά τρομερή διαφορά
Σε θέμα οθόνης ισοπαλία, ποιοτικα θεωρω θα ειναι ανωτερη του x compact… ppi λίγα παραπάνω το c5 ουσιαστικά καμία διαφορά…
Rom-ram ουσιαστικά το ίδιο (το 1gb ram παραπάνω του c5 λογικά θα το χάνει από θέμα διαχείρισης)…
Cpu-gpu άνετα καλύτερο το x compact…
Μπαταρία άνετα καλύτερο το x compact…
Ui αν κ υποκειμενικό καλυτερο το sony…
Υποστήριξη λογικά πάλι το sony…
Βολικό πολύ περισσότερο το sony…
Ήχος στέρεο το sony….

Θέλετε κ άλλα????
Το ξεφτιλησε το c5 το καημενο!!

Ιωάννης jb

Θέλετε κ κάμερες???
Βίντεο fhd 60fps
Μπροστινή fhd…
Usb type c
Αστο

DimKoul

Η sony που χτυπάει τη samsung ακριβώς.. ?Σε πωλήσεις,hardware ,λογισμικο η ποιότητα κατασκευής? Δεν ρωτάω ειρωνικά απλα αναλύουμε τα σχόλια μας..

ChristosT

Ρε John θα μας παλαβωσεις; Σε fhd σχεδον ολα γραφουν σε 60. Αυτο το λες για προτερημα ;
500 ευρω παλικαρι εχουν ναυαρχιδες της Samsung 6μηνου με 2k και τα γνωστα.
Συνελθε παλικαρι…

eleni

η samsung με το note 7 ειχε μια ατυχη στιγμη που ισως για λιγο δωσει την σκυταλη στους ανταγωνιστες και ειναι ενα λαθος που δεν θα επρεπε να κανει . Ομως αυτο για μια εταιρεια σαν αυτη δεν θα ειναι το τελος της. Σε καμια περιπτωση δεν γινεται να συγκριθει με το iphone 7 γιατι απευθυνεται σε κοσμο που θελει να κανει τα παντα αμεσα και ευκολα. Μια συσκευη που θα αντεξει αρκετα μεχρι την καμψη της εταιρειας της.Ο καθε ανθρωπος αγαπαει αυτο που εχει και θελει να πιστευει οτι εχει κανει την καλυτερη επιλογη,η επιλογη εχει να κανει με τα θελω και μεχρι που μπορει να φθασει το χερι του.Εμενα μου αρεσουν και οι δυο συσκευες ομως αν εχω να επιλεξω αναμεσα στις δυο,(κατι που για να κανω επιλογη για δυο μηνες ειχα και τις δυο παραλληλα) επελεξα note5.Aν η apple κανει ελευθερο του λειτουργικο της τοτε δεν θα υπαρξει αλλη εταιρεια που να πουλαει… Για την ωρα ολοι ειμαστε δουλοι της τεχνολογιας και προβατα για οποια και εταιρεια να διαλεξουμε!

petros

Αφου ειναι τοσο καλα τα Sony γιατι δεν τα αγοράζει κάνεις? π. χ το z5 στο σκρουτζ κυκλοφορεί σχεδον 7 μηνες και εχει 13 κριτικές , και οι 12 εχω ακουσει ειναι υπαλληλοι απο την Sony hellas

V4Vendetta

Το γεγονός ότι βλέπω άτομο σε τόσα σχόλια να προσπαθεί με τόση μανία να πείσει κάποιους ή να τους αλλάξει τις απόψεις με κάνει να απορώ για τα εξής: 1. Πόσο καυσαέριο έχει ρε johny εκεί που μένεις? 2. Τι παίρνεις και ποια η ημερομηνία λήξης? 3. Do you know what does mean “ψυχολόγος”?
Mary πες την αλήθεια…εσύ δεν είσαι η ξαδέρφη? 😛

Πως έχετε μερικοί μία τάση να αναφέρεται το άρθρο για το καιρό και εσείς να καταλήγετε να τσακώνεστε για το ποιο είναι το καλυτερο εστιατόριο όταν και τα δύο βγάζουν κέρδη από τα χρήματά σας…εν το έχω καταλάβει!!!

Panos

Ως επισκέπτης της ιστοσελίδας εδώ και πολλά χρόνια θεωρώ κατάντια να βλέπω σχόλια σαν και τα παραπάνω, που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλλουν και όχι να φέρουν έστω κάποια επιχειρήματα. Μπορείτε να υποστηρίξετε αυτό που πιστεύετε χωρίς να θίγετε κανέναν. Κρίμα πάντως για το Techblog που έχει δώσει λαβή σε τέτοιου είδους σχολιασμούς.. Εδώ και καιρό το έχει παρατήσει ο Κώστας και η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο

Κώστας Βλαχάκης

Panos, Κάνουμε το παν για να κρατάμε το επίπεδο και σβήνουμε σχόλια που δεν σέβονται τους Όρους Χρήσης του Techblog.

Όπως απάντησα πρόσφατα και σε άλλο παρόμοιο σχόλιο, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκεται κάποιος 24 ώρες το 24ωρο πάνω από το site και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις συζητήσεις. Σχόλια υβριστικά, off-topic ή άλλα που δεν βοηθάνε στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Techblog, όταν γίνονται αντιληπτά αφαιρούνται, όπως και στο συγκεκριμένο άρθρο.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι όλων σας να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να μην απαντάτε σε όσα σχόλια πιστεύετε ότι σκοπό έχουν μόνο να προκαλέσουν.

bezilys

@Petros εδώ στην Ελλάδα ηπαρχει μια άποψη ότι είναι Samsung και iPhone ειναι καλό και ότι είναι sony και πιος το σονι! Γιαυτό κανενας δεν περνει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.