Samsung Galaxy Note 7: Ξεκίνησε η διάθεση νέων κομματιών στις ΗΠΑ

Λίγο μετά τον Καναδά, τα νέα κομμάτια του Samsung Galaxy Note 7 ξεκίνησαν να γίνονται διαθέσιμα και στις ΗΠΑ για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανάκλησης του phablet, το οποίο ανακοίνωσε η Samsung 2 Σεπτεμβρίου λόγω προβλήματος στην μπαταρία.

Οι αναφορές λένε ότι το Best Buy ξεκίνησε να ειδοποιεί τους πελάτες του ότι τα νέα Samsung Galaxy Note 7 είναι έτοιμα για παραλαβή. Στο κουτί του νέου Samsung Galaxy Note 7 υπάρχει ένα μικρό μαύρο τετράγωνο που υποδεικνύει ότι πρόκειται για το νέο μη ελαττωματικό μοντέλο. Δεν υπάρχει ούτε το “S” που είχε ακουστεί ούτε το εικονίδιο της μπαταρίας είναι πράσινο αντί για λευκό.

Ο τεχνολογικός κολοσσός είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν να έρχονται τα νέα μη ελαττωματικά κομμάτια του Note 7, έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στην όλη περιπέτεια, και όπως φαίνεται κινείται μέσα στο χρονοδιάγραμμα.

Να σημειωθεί ότι στις 28 Σεπτεμβρίου το Samsung Galaxy Note 7 θα επιστέψει στα ράφια των καταστημάτων στη Ν. Κορέα, ενώ μένει να ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία και για τις υπόλοιπες αγορές.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Δέχτηκε την πρώτη μήνυση λόγω του Galaxy Note 7

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Ξεκίνησε η διάθεση νέων κομματιών στις ΗΠΑ

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Ξεκίνησε η διάθεση νέων κομματιών στις ΗΠΑ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
prankster100

Αιντε και καλη αρχη σε μια απο τις καλυτερες ετερειες του κοσμου που εδρασαν γρηγορα και εξυπνα

mixtri

@prankster100, αφού ανατίναξαν τη μισή υφήλιο. Απορώ με κάτι σχόλια, πραγματικά!

vag

@mixtri.. Μ αρέσει που απορείς με το σχόλιο του παραπάνω ενώ το δικό εχει μεγαλύτερη υπερβολή χαχα άκου ανατίναξε τι μιση υφήλιο … μ αρέσει που απορείς κ πραγματικά με το σχόλιο.. και πέφτεις στην ίδια παγίδα κ εσυ

Αστέριος Στέλιος

Έχοντας δει πάρα πολλά συγκριτικά βιντεο μεταξύ των iPhone 7 & (plus) με τα Samsung Galaxy S7 & (7 edge) & NOTE 7 …πρώτη μου φορά σκέφτομαι σοβαρά (και μετά από 7-8 galaxy s & Note) να περάσω στην Apple και το iPhone 7 plus …
Και να φανταστείς έλεγα ποτέ στη μηλοετερεία !!!
Αν προλάβει η Microsoft με το Surface ίσως με κερδίσει! !!

Versavel

Έχουν πλάκα αυτοί που λένε ότι ήταν στην Samsung και τώρα θα πάνε στην Apple. Δηλαδη θα πάνε από το Android ξαφνικά στο OS το οποίο μεχρι τώρα το απέρριπταν. Σαν να κάνει ένα λάθος δηλαδή η HUMMER και οι λάτρεις του off road να πάνε στην Ferrari για να πάνε στα βουνά!

Pagos

Μόλις ήρθε στο skroutz στα 865 ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.