Samsung Galaxy Note 7: Το ειδικό κουτί και οι οδηγίες επιστροφής [video]

Όταν ξεκίνησε η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy Note 7 στα μέσα Αυγούστου κανείς δεν φανταζόταν ότι η Samsung θα αντιμετωπίσει ίσως στην σημαντικότερη κρίση στην πρόσφατη ιστορία της, λόγω των μπαταριών που έπιαναν φωτιά.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα προχωρήσει στην πρώτη ανάκληση στις αρχές Σεπτεμβρίου και πόσο μάλλον στην δεύτερη ανάκληση, την οποία ανακοίνωσε την Τρίτη. Ο τεχνολογικός γίγαντας βάζει μια και καλή τέλος στο Samsung Galaxy Note 7 σταματώντας παραγωγή, πωλήσεις και ζητώντας από τους χρήστες να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν.

Για να γίνει η επιστροφή με ασφαλή τρόπο, η Samsung δημιούργησε ένα ειδικό κουτί, το οποίο άρχισε να αποστέλλει στους κατόχους το Samsung Galaxy Note 7. Το κουτί περιλαμβάνει μια «ασπίδα» στατικού ηλεκτρισμού μέσα στο οποίο μπαίνει το κινητό. Αυτό διασφαλίζει ότι στην περίπτωση που το κινητό πιάσει φωτιά κατά τη διάρκεια επιστροφής του στη Samsung, το κουτί δεν θα πιάσει φωτιά.

Αφού έχει τοποθετηθεί στη συσκευασία του το Samsung Galaxy Note 7, αυτή μπαίνει σε ένα λίγο μεγαλύτερο κουτάκι, το οποίο με τη σειρά του θα μπει σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κουτί, που είναι θερμο-προστατευτικό. Σημειώνεται ότι η μεταφορά του δεν πρέπει να γίνει με αεροπλάνο.

Τέλος, μέσα στο kit που έστειλε η Samsung περιλαμβάνονται και γάντια για να μην πιάνεται με γυμνά χέρια η ειδική “ασπίδα” κατά της φωτιάς, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα.

Τα παιδιά από το XDA Developers δημιούργησαν hands on video από το κουτί επιστροφής του Samsung Galaxy Note 7:

note 7 return kit, Samsung Galaxy Note 7: Το ειδικό κουτί και οι οδηγίες επιστροφής [video]

note 7 return kit, Samsung Galaxy Note 7: Το ειδικό κουτί και οι οδηγίες επιστροφής [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

61 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Μπράβο στην Samsung!

Samwise

Η ανάκληση του note 7 δείχνει πόσο υπεύθυνη είναι η Samsung απέναντι στους καταναλωτές της(καλιο αργά παρα ποτέ) .Δεν είδα ποτέ την Apple να ανακαλεί τα iPhone λόγω λυγισματος.Ελπιζω να καταλαβουν μετα απο τα 16 δις χασουρα οτι δεν εχει σημασία να προλάβεις apple και λοιπους κατασκευαστές αλλα να βγάλεις ενα ολοκληρωμενο και λειτουργικό κινητό απο τη πρώτη κιόλας παρτιδα.

shadgr

Πραγματικά κρίμα.. Μεγάλο το κακό πια, εδώ το δείξανε και τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων χθες!

Εντάξει άριστη η αντίδραση και μπράβο της, αλλά δόθηκε πολύ ένταση στο γεγονός. Το μάθανε και άσχετα άτομα με την τεχνολογία. Το τί αντίκτυπο θα έχει στο όνομα της θα δείξει.
Πάντως για την Ελλάδα δεν πρέπει να ανησυχεί, μιας και ξεχνάμε εύκολα. Εδώ ξαναψηφίζουμε αυτούς που αποδεδειγμένα έβλαψαν την Ελλάδα, μια μικροανάφλεξη θα μας πτοήσει;

Κώστας

Απλα κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μ για αυτήν την εταιρεία…άσχετα εαν η αντίδραση ηταν άμεση απο την Samsung και μπραβο της
Αλλα εδω π τα λεμε τι μπραβο κινητά των 800 πιάνουν φωτιά απλα απελπισία

Don mitso mou

Διαβάζω όλο αυτο τον καιρό τα σχόλια και εχω πάθει πλάκα. Ο ενας δίνει συγχαρητήρια που έκανε λέει την ανάκληση και “υπεύθυνη είναι η Samsung απέναντι στους καταναλωτές της”. Λες και είχε άλλη επιλογή. Να δώσουμε και συγχαρητήρια στην vw για τα πειραγμένα λογισμικά και τεστ μιας και το παραδέχτηκε και μετα το πρόστιμο έβαλε μυαλό. Ο άλλος λέει υπεύθυνη η Samsung και μετα “την λέει” στην Apple ( σε άρθρο καθαρά για την Samsung!!!!!!) και αναρωτιέται γιατι δεν έκανε το ίδιο και η Apple στο “bend gate”, μία παπαριά ιστορία για χαζούς που θέλουν το κινητό τους να αντέχει οταν κανεις τραμπολίνο επάνω του. Τι να πω δεν ξέρω. Καλά μυαλά

Chris_BMW

Αυτό που μερικοί συγκρίνεται τη φωτιά που πέρνει ένα τηλέφωνο απο μονο του με κίνδυνο τη σωματική βλάβη του ίδιου του κατόχου της προσωπικής του περιουσίας κ την ενδεχόμενη σωματική βλάβη γων γύρο του με το λύγισμα του 6 plus που για να επιτευχθεί πρέπει να πάρεις το τηλέφωνο κ να ασκήσεις πίεση στις δυο μεριές του η να κάτσεις πανω του με ξεπερνάει ! Κ ρωτάω σε εσένα Samwise@ κ στους υπόλοιπους με την ίδια σπόρια .Το πλαστικό S3,S4 ,S5 Της Samsung σε αντίστοιχη πίεση δεν θα λύγισαν -έσπαγαν;;Γιατι δεν έκανε ανάκληση ;; έλεος …..

Aristotle

Συγκρίνεις την VW που ήξερε τι έκανε με το λογισμκό με την Samsung που έτυχε η αστοχία υλικού;

Johnny

Ενταξει..ακομα λετε μπραβο στη samsung…
Δε θα σταθω ομως σε αυτο…
Το νοτε7 παπαλα,και μαλλον λενε οτι δε θα ξαναβγαλει νοτε γενικως…
Και εγω,καψουρα το ειχα να το παρω,και θα περιμενα και ενα χρονο, για να παρω το επομενο ας πουμε,αλλα μαλλον αποχαιρετουμε το πενακι…
Εμπρος αδερφια να ενισχυσουμε την huawei με το mate 9 που βγαινει σε λιγακι…
Κινεζοι ειναι,πολλα στοματα να θρεψουμε!!
(σε αυτο προσανατολιζομαι πια,καλως η κακως)

Γιωργος

Τελικα αυτο φιασκο πηρε διαστάσεις τεράστιες. Ακομα κ η ολη διαδικασία με αυτό το κουτί είναι άστα να πάνε για το κύρος της εταιρείας. Η αλήθειες είναι 2 πάνω στο θέμα. 1 αυτο το γεγονός δεν έχει προηγούμενο κ είναι φοβερά αρνητικό για την εταιρεία, 2 η samsung πάντα έβγαζε απροβληματιστες συσκευές κ το τσουβαλιασμα ειναι για τους γεροντες οχι για νεους που συμμετέχουν σε τεχνολογικα sites.

ChristosT

Η υποκρισία ορισμένων δεν έχει τα όρια της. Ο άλλος έχει iphone και λέει κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του στην samsung ο άλλος έχει λειτουργικότατο κινητό samsung και λέει τα ίδια…ο άλλος δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ…τόση ευαισθησία για ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ κινητού που λογικό είναι κάποια εταιρεία να της συμβεί (μακάρι και η apple να ανακαλούσε το 6 και το 6s για τα σασι και τα chipgates) πραγματικά σε κάνει και δακρύζεις. Όλη η φασαρία για το τίποτα.
Βγήκε ένα κινητό ελλατωματικό. Και; Δεν θα βγεί άλλο ή δεν σας αποζημίωσε η εταιρεία;
Στο αυτοκίνητο σας δεν σας χάλασε τίποτε όταν ήταν καινούριο; Καινούρια επώνυμη συσκευή άλλης εταιρείας δεν σας κάηκε ποτέ; Γενικά σε όλα τα καταναλωτικά προιόντα δεν σας συνέβη ποτέ τίποτε;
Απλά τα συμφέροντα οδηγούνε τις εξελίξεις με ότι σημαίνει και συνεπάγεται αυτό.
Άς βγάλει τώρα το Note 8 προσεκτικά και σύντομα όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά.
Όποιος είναι ευχαριστημένος με μία εταιρεία δεν πάει εύκολα αλλού πόσο μάλλον δέ σε άλλο λειτουργικό με του κόσμου τις αγκυλώσεις. Σε άλλη μάρκα ίσως…

nick2010

Εγώ ένα έχω να πω…. τα λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη σου είναι από δουλειά και ιδρώτα, δεν τα βρήκες στο δρόμο ούτε τα έκλεψες (η πλειοψηφία πάντα). Από τη στιγμή που, για να αγοράσεις ένα τέτοιο πανάκριβο κινητό, χρειιάζεσαι δύο σχεδόν μηνιαίους μισθούς, ε… θες να λες ότι έκανες καλή αγορά και τουλάχιστον άξια εμπιστοσύνης. Όταν μία ετιαρεία για δικούς της λόγους (πες το ανταγωνισμός με διπλανές εταιρείες, πες το χρηματιστηριακά κέρδη) βγάζει, σε σχεδόν σταθερή ημερομηνία, ένα κινητό ναυαρχίδα στην αγορά, σημαίνει ότι αυτό είναι – τουλάχιστον από τη μεριά της εταιρείας – έτοιμο προς χρήση και – γιατί όχι – προς κατάχρηση του κατόχου του, που γουστάρει να το ξεζουμίσει και να το απολαύσει. Όταν όμως, καθαρά για τεχνικούς κατασκευαστικούς εταιρικούς λόγους, είτε λόγω μπαταρίας είτε λόγω συνδεσμολογίας με μπαταρία και ρεύμα, είτε ξέρω γω (και δεν με νοιάζει στο κατω κάτω), αυτό το κινητό κυριολεκτικά ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ και βάζει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των χρηστών, των διπλανών τους και την ασφάλεια του σπιτιού τους, του αυτοκινήτου τους κλπ., ε…. ΤΟΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ιδίως όταν δεν πρόκειται για μία δύο τρεις μεμονωμένες… Συνέχεια »

Johnny

@christosT
Αρχηγε μου,δεν ειναι ετσι ακριβως..
Δεν ειναι ενα μικρο προβλημα…Αλλωστε,οικονομολογοι αναφερουν,πως ειναι το μεγαλυτερο τεχνολογικο κραχ του αιωνα..
Και οχι,δε βγηκε ποτε αυτοκινητο-πλυντηριο-τηλεοραση,που να επαιρναν φωτια τοσα πολλα ”τεμαχια” τους…
Γιατι λοιπον να μην πουμε οτι ειναι ντροπιαστικο ενα τετοιο γεγονος;;Εδω το λενε οι ιδιοι…
Δεν εχει ξανασυμβει κατι τετοιο πουθενα και ποτε!!
Βιαστηκαν να προλαβουν τον ανταγωνιστη,και εβαλαν σε κινδυνο ανθρωπους πρωτιστως,και την ιδια την εταιρια τους σε τελικη αναλυση…
Για αυτο και εσπευσαν να τα μαζεψουν,ως ”τιμια” κινηση,για να μην τους παρουν τα σωβρακα με τις αγωγες…δεν ειναι αγιοι..τα οικονομικα τους σκεφτηκαν..
Και νοτε γενικα,μαλλον,δε θα ξαναβγει….
Και εγω της samsung ειχα παντα κινητο…
Αυτο δε σημαινει οτι δε θα πω οτι ειναι μεγιστο λαθος και καραγκιοζιλικι το ολο συμβαν..

Don mitso mou

Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό να προσπαθούμε να υπερασπιζομαστε τις επιλογές μας σε πολλά πράγματα στη ζωή μας, αυτό όμως το φαινόμενο να υπερασπιζονται άνθρωποι, εταιρίες κινητών είναι υπερβατικο. Και δεν μιλάμε καν για κάτι σχετικής αξίας, όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο ( προφανώς επειδή η πλειονότητα αυτών που γράφουν σχόλια ή έιναι πολύ μικροί για οδήγηση ή δεν έχουν τα λεφτα). Και μέσα σε όλους αυτούς έχουμε και το christot ο οποίος βιώνει το δικό του προσωπικό δράμα με τη Samsung. Τι καημός και αυτός. Χρήστο αγόρι μου ή βρες δουλειά ή καμιά γκόμενοί, το έκαψες εντελώς

Paul

Με κάθε αγορά Samsung δώρο ο πυροτεχνουργός

Nick

Xa xa axa έχετε πολύ πλάκα ρε παιδιά!

prankster100

@Chris_BMW δες τα αντιστοιχα βιντεακια που κανουν την συγκριση με τα πλαστικα οπως λες σαμσουνγ και το iphone 6s και δες ποιο λυγιζει βαζει την δυναμη της ζωης του πανω στις πλαστικουρες και δεν και κανει απλα ενα κραχ με τα δαχτυλακια και σπαει το ατιμο το iphone εχω απορια εισαι τοσο αδαης η οταν το συγκεκριμενο ατομο γραφει r.i.p samsung τοτε εχει δικιο αλλα στο αλλο ειναι φτιαχτο? εσεις που κατακρινετε καποιους επειδη γραψαν μπραβο στην σασμουνγκ για την ανακληση και την λετε επειδη ειπαν για την apple κανετε το ιδιο ακριβωςςςςςς. την λετε σε στην σασμουνγκ και υπερασπιζεστε apple. ποσο γελιο το ολο θεμα πραγματικα κωμωδιες ειστε.

Apostolis kalamata

Διαδικασια μεταφορας βομβας , που επεσε ρε σαμμυ ουτε τα σκουπακια σου τα επαναφορτιζομενα δε θα εμπιστευομαστε , θα τα φορτιζουμε στην υπαιθρο.

ChristosT

Το μεγαλύτερο τεχνολογικό κράχ του αιώνα μία ελλατωματική μπαταρία ή συσκευή…μετά θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά.
Εκτός και άν το να καίγετε ένα κινητό των 800 ευρώ είναι το ίδιο με το να καίγεται μία μερσεντές των 60000 ευρώ…σοβαρότης μηδέν.
Πείτε ότι να πείτε αλλά στο τέλος όλοι πάλι samsung θα καταλήξετε…ο λόγος; επειδή Note δεν θα βρείτε τουλάχιστον για αρκετό καιρό πουθενά.
Πάρτε τώρα κανά iphone να σερφάρετε στο νέτ και να like άρετε στο facebook…

Despina Piraeus

Κριμα πολυ στεναχωρεθηκα για την Samsung γαιτι μετα την επιτυχια του S7 &S7edge επαθε τοσο μεγαλη ζημια με τα Note7.Eννοειται οτι κριμα ειναι για οσους ειχαν κανει αγορες και τωρα πρεπει να τα στειλουν πισω για να παρουν κινητα της ιδιας κατηγοριας.Υπηρχαν τοσα ατομα που πουλησαν τα S7 τους γαι τα Note7 και τωρα θα ξαναβρεθουν με τις ιδιες συσκευες..

Johnny

@christosT
Κολλητε,δε μιλας σωστα…μη γινεσαι μπουλης…
Ναι,ετσι το χαρακτηρισαν οικονομολογοι…
Μια μπαταρια ,που δεν ηταν η μπαταρια τελικα το προβλημα,εφερε 17 δις ζημια σε μια εταιρια
η οποια κανει το 2% των εξαγωγων της χωρας της,και μεχρι και ο υπουργος οικονομικων τους αναφερθηκε στο προβλημα που δημιουργειτα και κατακορυφη πτωση στη μετοχη της..Πως σου ακουγεται τωρα;;;;;σαν μια απλη μπαταριουλα που εκανε βαβα;;;;;;
Και παλι ναι θα σου απαντησω…αν καει ενας ανθρωπος μεσα σε μερσεντες,η απο ενα νοτε,το ιδιο κανει ρε αγορινα μου…
Γιατι δεν καταλαβαινεις εμας που δε μας παιρνει κανενας στα σοβαρα και που παιρνουμε μηδεν στη σοβαροτητα;;;
Ειπα,samsung ειχα παντα,και καψουρεμενος με το νοτε ειμαι…
Αν βεβαια τιθεται θεμα αντιληψης,τοτε δικαιολογειται το να μην καταλαβαινεις και να μην αξιολογεις το συμβαν τοποθετωντας το στις σωστες του διαστασει….

Giannis

Το μεγαλύτερο τεχνολογικο κραχ αναφέρεται στην οικονομική ζημιά που αποφέρει και όχι στο “μία ελλατωματική συσκευή”. Οι αναλυτές μιλάνε για 17 δις ζημιά σε κέρδη, μετοχές κλπ, οπότε ναι, είναι το μεγαλύτεο τεχνολογικό κραχ του 21ου αιώνα. Όσο για τα μπραβο στην samsung δεν έχω σχόλια. Αν έδινα 1000€ για κινητό και μετά μου έσκαγε να χ**σω το refund ή την ανακληση. Με ξενέρωσαν, που πουλησαν ένα επικίνδυνο προιόν που το δίνω στην γυναίκα μου ή τα παιδιά μου να παίξουν παιχνίδια. Να βράσω την συγνώμη τους. Καθίστε εσείς να λέτε μπράβο και να δίνετε συγχαρητήρια, Προσωπικά ριχνω άκυρο στην εταιρεία που δεν σέβεται την ασφάλεια των πελατών και που για το οικονομικό της συμφέρον επανέφερε ξανά ένα επικίνδυνο προιόν στην κυκλοφορία μετά από ανάκληση (προφανως εν γνώση της). Μετά λένε για τα isheeps ενώ είναι οι ίδιοι sammysheeps.

Samwise

Πεταχτηκαν τα Apple fan boys για να μου τη πουν.Ρε τραβατε βαλτε το iphone στη τσέπη να το βγαλετε μπουμερανγκ δε με νοιαζει τη γνωμη μου είπα και οποιον ενοχλει ξυδακι.Και υπεύθυνη και παλι ναι γτ θυσιασε τα 16 δις ενω μπορούσε να κανει απλα μια 2η ανάκληση και να το ξανακυκλοφορησει.Σαρεσει η γνωμη μου συμφωνεις με το να διαφωνείς δε μ κανεις κακο δημοκρατία εχουμε ξυδακι.

Γουγλης

ΜΠΡΑΒΟ Samsung που είσαι σοβαρή και υπεύθυνη εταιρία, οι HATERS ξυδάκι.

tarif16

ChristosT

να είσαι fan(fanatic) της samsung το καταλαβαίνω,να τρως ήττα από την αγαπημένη σου και να επικροτείς πηγάζει από το πρώτο,να πηγαίνεις καρφωτός να πάρεις πάλι samsung,το καταλαβαίνω και αυτό….
εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι να θες να σε πάρει κάποιος σοβαρά!!!…σώνει και καλά δηλαδή,το γούστο σου που είναι 100% το καλύτερο για σένα,να συμβαδίζει με τα γούστα των άλλων!!!
…η νομίζεις ότι ο κόσμος αρχίζει και τελειώνει στο note η γενικότερα στην samsung?
κι εντέλει,σιγά τ αυγά που κάνει το note με το πενάκι και προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι….έλεος ποια!!!!….απέτυχε παταγωδώς το note 7,ρεζίλι έγινε η samsung παγκοσμίως επειδή έχει καλό όνομα στην αγορά.
μας ζαλίσατε μ ένα πενάκι,πω πω,κάνει copy paste,παπαπα,ξέρεις αφαιρείς κεφάλια από τις φώτο και τα μοντάρεις σε άλλες φώτο,αμ τι νόμιζες?…πετάξτε τις συσκευές σας όλοι,δεν έχετε πενάκι….όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!!!!

μην μπεις στον κόπο να γράψεις περί ζήλιας….από samsung galaxy note 10.1 2014 γράφω…αυτό με το πενάκι!!!!

.υ.γ. αν έχεις πενάκι,το serfing και τα like γίνονται ευκολότερα,ξέχασες να το αναφέρεις……

Apostolis kalamata

@ChristosT
Like απο το iphoni μου φιλαρακι χαχαχαχαχχαχαχ κλαιω απο τα γελια μετα λες για μενα πολλα like χαχαχχαχ.

ChristosT

Μπούλης γίνεσαι εσύ που πιστέυεις στα λεγόμενα τρολλακίων προκειμένου να παίξουν τα οικονομικά παιχνίδια τους. Μπούκης είσαι εσύ που πιστεύεις ότι σου λένε δίχως κριτική σκέψη.
Οι λογικοί άνθρωποι με υψηλή κριτική σκέψη φιλτράρουν ότι τους πασάρει ο κάθείς.
Η ανθρωπότητα πάτησε στο φεγγάρι μετά απο δεκάδες αποτυχίες και απώλειες ανθρώπινων ψυχών. Οι εταιρείες αυτοκινήτων συσκευών κλπ απο αποτυχίες αναπτυχθήκανε. Το Tesla είχε χοντρά συμβάντα στο σύστημα συτόματου πλοηγού αλλά δεν πτοήθηκε κανείς κ.ο.κ…
Κόψτε την πάρλα συνεπώς και αντιμετωπίστε το ως ένα θετικό γεγονός που θα βελτιστοποιήσει τις μπαταρίες στην τεχνολογία καθόλου παράξενο την σταδιακή αντικάταστασή τους απο κάτι καλύτερο και θα τις κάνει ασφαλέστερες.
Τα ίδια και τα ίδια αποσκοπούνε κάπου αλλού…αυτά σε άλλους. Όχι σε εμένα.

Ιωάννης jb

Μπράβο τους λέτε ακόμα??
Δε πάμε καλα..
Και σταματήστε τη καραμέλα με το iphone 6…
Με σωστή χρήση δε παθαίνει τίποτα!!!!
Μόνο αν είναι κανένας με πρόβλημα στον εγκέφαλο θα το εκανε να λυγίσει…
700+ ευρω τηλ το προσέχεις!!!!! δε το κανεις τεστ βαζοντας όλη σου την δυναμη για να δεις αν θα λυγίσει…
Αλλα ακόμα και αυτοί που ηθελημένα ή αθελα τους το λυγισαν, ε και?? Εγινε κάτι?????
Ιδιο πραγμα είναι να εχεις ενα κινητο που με κακή χρήση σου στράβωσε λίγο και ίδιο να εχεις το note 7 που θα φοβασαι μη πάρει φωτιά το σπίτι σου???
Μη τρελαθούμε τώρα!!
είπαμε φαν μποις αλλά οχι κ ετσι

NikosAr

Εδώ λέμε συγχαρητήρια σε αυτή τη μεγάλη εταιρεία που παρά τη μεγάλη χασούρα και το κύρος της στο ναδίρ , έστω μέχρι τέλους δίνει μάθημα σε όλους εμας τι σημαίνει ήθος … και μια απάντηση στούς γελοίους που σσχολούνται με το τι έκανε η apple σε παρόμοια περιππωση ” ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

Johnny

Μαλλον εισαι και εσυ υποστηρικτης του υπαρκτου σουρεαλισμου και διαβαζες Σαχτουρη μικρος…
Δεν εξηγειται αλλιως το να συγκρινεις τη μπαταρια κινητου με την κατακτηση της Σεληνης (οχι αυτης που ελεγε ”Σεληνη αγαπαει Χοχο) με Tesla κτλ κτλ…
Αδερφε,για κινητα μιλαμε…
Οκ,υποστηριξε τα λαθη..Ψηφισε και πασοκ..
Ο καθενας,μεχρι εκει που του φτανει…..
Τα σεβη μου.

Γουγλης

Το ότι δύο iPhone 6s πήραν φωτιά το είδατε? Αλήθεια πότε θα κάνει ανάκληση η Apple?

ChristosT

Για κινητά μιλάμε αλλά εσύ συμπεριφέρεσαι λές και ήρθε η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας.
Σοβαρευτείτε επιτέλους και αφήστε τους υπέυθυνους να διορθώσουν την κατάσταση.
Απο την μία σας πιάνει υστερία τύπου “ξανθιάς” και απο την άλλη μας κάνετε μαθήματα λογικής τύπου…έλα βρέ κινητό είναι. Σας είπε κανείς το αντίθετο;
Εσείς έχετε τον παραλογισμό για ένα μοντέλο κινητού που άλλοι δεν το έχουν και μιλάνε για εμπιστοσύνη άλλοι έχουν οτιδήποτε άλλο άσχετο και άλλοι που έχουν κινητό της εταιρείας χωρίς να το έχουν πάρει εκφράζουν υποκριτικά σχολια αναξιοπιστίας χωρίς να τους αφορά. Δικαίωμα έχουν όσοι το παρήγγειλαν και υπέστησαν ταλαιπωρία αλλά η εταιρεία τους επιστρέφει τα χρήματα και το καταργεί για λόγους ασφαλείας.
Τι θέλατε να κάνουν; Χαρακίρι για να νοιώσουν μερικοί “δικαίωση”; έλεος με την υποκρισία. Αυτά συμβαίνουν…
Μαθήματα λογικής στον εαυτό σου. Όχι σε εμένα.
Εγώ με λογική προσεγγίζω το θέμα…

APOSTRATOS

Παιδιά ανήκω στους ΤΕΝΞ του στρατού να βοηθήσω ???

GS

Ήταν η μόνη απόφαση της Samsung αλλά τη συγχαίρω για τον τρόπο που το κάνει.
Άραγε η εταιρεία Μήλο θα έκανε παρόμοιο πράγμα η θα ζητούσαν να πληρώσουν και τα μεταφορικά μέχρι να φτάσει την εταιρεία?

ΝΙΚΟΣ

Ας βγει κάτι καλό από αυτό.Να πάρει το μάθημα της. Αν και αμφιβάλλω

Γιάννης

Εγώ πάντως μετά απ’ αυτό κατατάσσω την Samsung πιο πίσω από την Huawei. Αν κάνει κάποιος μια έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι η Huawei παρουσιάζει πλέον μια σταθερή και συνεχόμενη αύξηση στα κέρδη της παγκοσμίως μαζί με την Apple. Αντίθετα η Samsung αρχίζει και ζορίζεται στον τομέα των κερδών και η πτώση της μετοχής της αρχίζει να διαφαίνεται. Τα ίδια ισχύουν και για την LG, της οποίας η πτώση φαίνεται πλέον ολοκάθαρα.

Chris_BMW

Prankster100@ Κάτσε να σου εξηγήσω κ σένα γιατι γιατι νομίζω απευθύνομαι σε παιδιά δημοτικού. Δεν υποστήριξα καμία Apple με το σχόλιο μου . Δεν γίνεται να εισαι νοήμον ον κ να ζητάς να σου κάνουν ανάκληση σε προϊόν που ο ίδιος κατέστρεψες . Αν δεν το καταλαβαίνεις κ έτσι δεν μπορω να σου το εξηγήσω διαφορετικά . Και κάτι τελευταίο που πιθανόν δεν θα το ξερεις . Στο αλουμίνιο αν ασκήσεις πίεση η βλάβη που προκαλείτε ειναι μόνιμη κ δεν πρόκειται να σπάσει ·στο πλαστικό με μέτρια πίεση έρχεται στην πρωτέρα κατάσταση του ενω με περισσότερη σπάει .

Paul

Και κάτι που δεν ανέφερε κανείς εδώ .Παρατηρησα τόσο καιρό με το ….. firegate της samsung ότι η Apple δεν έκανε καμμία αναφορά στο θέμα αυτό για δικό της όφελος ενώ όταν είχε θέματα η Apple στο παρελθόν αμέσως τρέχανε να το εκμεταλλευτούμε οι διάφοροι αντίπαλοί της

Antonis

Φιλε Γιαννη συμφωνω απολυτα στο σχολιο σου περι Huawei…Αυτη η εταιρια σε μερικα χρονια απο τωρα θα σβhσει απο τον χαρτη Apple και Samsung…

bezilys

@γουργλης ο λόγος που ακόμα δεν έκανε ανάκληση είναι αυτό που είπες ότι μόνο δύο κινητά της έχουν πιάσει φωτιά αλλά της Samsung πάνω από 100!!

DimKoul

Εντάξει ήταν μεγάλη αποτυχία, δεν έχει ξαναγίνει, αλλά δεν θα το συζητάμε για πάντα. Έγινε δεν αλλάζει. Η εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά θα μας προσφέρει άλλες πολύ δυνατές συσκευές και όλα καλά. Αν ξαναγίνει βλακεία εδώ θα είμαστε να το ξανασυζητήσουμε. Στα μάτια μου δεν έχει πέσει σαν εταιρεία αλλά αναγνωρίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος της. Όλοι έχουν μια ευκαιρία. Το αφήνουμε και προχωράμε.Όλοι δικαιουντε μια δεύτερη ευκαιρία..

Ιωάννης jb

Χρήστο έχεις σοβαρό πρόβλημα να το κοιτάξεις..
Διαβάζω αυτά που γράφεις κ βγαινω από τα ρούχα μου!!!
Δλδ τι μας λες να μη σχολιαζουμε??
Ακου εκεί δικαίωμα έχουν μόνο αυτοί που το παρήγγειλαν…
Όλοι έχουν δικαίωμα να πουν ότι θέλουν αλλά να είναι στα πλαίσια τις λογικής λέξη ή οποία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου..

Nikosar.. Ήθελα να είχες ένα note 7 ρε φίλε κ να σου έπαιρνε φωτιά την ώρα που το είχες πάνω σου.. Να παθαινες τπτ σοβαρά εγκαύματα!!
Μετά σίγουρα θα έβγαινες να τους πεις συγχαρητήρια!!

Samwise… Ναι ρε μεγάλε άλλη δουλειά δεν έχουμε να αγοράζουμε τηλ κ να μας λένε οι εταιρίες το κάνω ανάκληση στειλτο πίσω… Να στο δίνουν μετά από κανένα μήνα κ να στο ξανακάνουν ανάκληση…
Ρε παιδάκια του δημοτικού είστε??
Τι είναι τα κινητά για σας παιχνίδια είναι??
Άλλη δουλειά δεν έχει ο κόσμος θα αλλάζει συνέχεια συσκευές για καπρίτσια των εταιριών..
Αν δεν έκανε ανάκληση μπορεί να τις κόστιζε πολλαπλάσια χρήματα

Mary

Έτσι πειτε μπράβο στην Samsung! Μπράβο Samsung που δεν μας έκαψες όλους ζωντανούς, σε ευχαριστούμε. Θα σου το χρωστάμε μια ζωή…

viel

παντος την απαγορευμενη λεξη απο “Π…” oi samsung fans την εχουν παει σε αλλο επιπεδο!

Gvirginia

Το κουτί υπήρχε από την πρώτη ανάκληση, το θυμάμαι στο reddit.

Τώρα, όσο για τις λογικές σκέψεις που αναφέρουν chipgates / antenna gates / bendgates, τι να πω.. Να είναι πιο επικίνδυνο ένα κινητό μπανάνα ή ένα που λειτουργεί 1 ώρα λιγότερο από ένα κινητό που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, δε μου φαίνεται λογικό. Το damage control στο μεγαλείο του.

Εμένα με κάλυψε πλήρως ο nick2010.

ChristosT

Και το αυτοκίνητό μου αν είχε φτερά θα ήταν αεροπλάνο…κακό δεν συνέβη τέλος. Με τα ανούσια σχόλια μερικοί δίνουν ρεσιτάλ και τους πειράζουν και οι “fans” και καλά…αδιόρθωτοι…και μάλιστα fans καραfans της Sony και apple…κοιταχτείτε λιγάκι στον καθρέπτη επιτέλους και αφήστε τις εξυπνάδες κατά μέρος. Σχολιάστε με λογική και η συζήτηση θα προχωρήσει φυσιολογικά. Καθόμαστε και σχολιάζουμε για το ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ…έλεος. Ελλατωματική παρτίδα. Stop. Τραυματισμός κανένας. Stop. Ανάκληση και κατάργηση .Stop. Αναμονή αιτιών.Stop. Βγήκαν τόνοι άρθρα και ανούσιοι σχολιασμοί πάνω στις προσωπικές επιθέσεις του καθενός. Έχετε κάτι βάσιμο με αποδείξεις να σχολιάσουμε; Όταν βγούνε επίσημες δηλώσεις τα ξαναλέμε. Αλλά το να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του για να προωθήσει Sony και Apple με αφήνει αδιάφορο. Δεν θα πάρει κάποιος το Note 7 θα πάρει s7 ή s8 ή…ότι θέλει άς πάρει. Στραβές συμβαίνουν ξεπεράστε το. Αυτά έχει η τεχνολογία…υπάρχουν και αποτυχίες. Άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά σε πολέμους και παιδιά…άνθρωποι εξαθλιωμένοι οικονομικά δεν έχουν να πληρώσουν τα πρός το ζήν και μένουν στους δρόμους…η χώρα μας 8 χρόνια τα πάνδεινα και η ευαισθησία ξαφνικά της Ευρώπης αναλώνεται σε μία συσκευή…σοβαρότης μηδέν. Μόνο μέτοχοι ξαι χρηματιστές τρίβουν τα χέρια απο μία αποτυχία. Εσείς απο αυτούς… Συνέχεια »

viel

@ ChristosT καικε ενα σπιτι STOP! καικε ενα ξενοδωχειο STOP!

ChristosT

Γιαυτό υπάρχουν και οι δικηγόροι…STOP.

Agnostos13

Επειδη ορισμενοι εχουν αναγει το παπατζιλικι σε επιστημη τις τελευταιες μερες…
Η Samsung δεν εκανε ανακληση (2 φορες) και διακοπη παραγωγης στο Note απο κοινωνικη ευθυνη ή για να χειροκροτησουν η απανταχου Samsung-lovers ουτε για να ανεβασει τις πωλησεις του ανταγωνισμου…αλλα για να αποφυγει τα χειροτερα! Ποια ειναι αυτα; Μηνυσεις και εντολες για αποζημιωσεις λογω σωματικων, υλικων βλαβων και ψυχικη οδυνη αν οι συσκευες παρεμεναν στα χερια του κοσμου και αυτοαναφλεγονταν! Τωρα αν καποιοι πιστευουν οτι η αυταναφλεξη ειναι το ιδιο επικινδυνη με το antennagate, scuffgate, bendgate κλπ μαλλον στερουνται κοινης λογικης…

ΥΓ: Κοιτα να δεις που μαζευτηκαν και αλλοι…

ChristosT

Όντως λογική στερούνται πολλοί εδώ μέσα.
Ήξερε η Samsung οτι θα σκάνε τα Notes και είπε έτσι για την πλάκα να ταλαιπωρήσει μερικούς ανθρώπους και να κάνει μερικά δίς ζημία στον εαυτό της.
Αφού όλοι γίνανε θεοί εδώ μέσα επιβάλουν και την προσωπική δικαιοσύνη τους.
Ότι νάναι…εγώ λέω εκτός απο το να κλέισει η εταιρεία και μετά απο δημόσια συγνώμη…να βγούνε στελέχη και εργάτες σε όλον τον κόσμο για ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ μέχρι αίματος και μόλις τελειώσουν και δώσουν ηθική ικανοποίηση σε μερικούς εδώ μέσα στο τέλος να ρίξουν και ένα ΧΑΡΑΚΙΡΙ.
Απλά πράγματα και ξεκάθαρα. Όχι παίζουμε…πάνω απόλα η λογική.

Thanoslam

Το μόνο που λείπει είναι και το ρομποτάκι να κάνει ελεγχόμενη έκρηξη.

Agnostos13

Οσο και αν καποιοι επιμενουν να το διακωμωδουν νόμος είναι σαφής (φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο ισχύει και έξω)…
543 ΑΚ, 914 ΑΚ

nick2010

ChristosT με το τελευταίο σου μήνυμα, sorry αλλά το τερμάτισες…..

Αυτό που (δεν) έκανε η εταιρεία, που υπερασπίζεσαι, είναι απλά ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ και το λάθος το φέρει η ίδια, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Beta testing αξίας 1.000 ευρώ…. αισχρό και αδιανόητο για το βεληνεκές της samsung που εκπυρσοκρότησε επάνω της. Αυτό συνέβη και δεν χρειάζεται να μαστιγωθεί κανείς. Δεν νομίζω ότι φταίνε μόνο οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού και της υλοποίησης, αλλά κυρίως τα αφεντικά που έδωσαν το ΟΚ σε φτηνούς προμηθευτές και υπεργολάβους.

Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ…. ξέρω μόνο ότι έδωσα 1.000 ευρώ που παραλίγο να σκοτώσει εμένα και το παιδί μου.

Η εμπιστοσύνη χάθηκε (όπως και το φιλότιμο) τη στιγμή της εφεύρεσης της “συγγνώμης”.

Apostolis kalamata

@ChristosT
Φιλαρακι απο περιεργεια τι μισθο περνεις απο σαμμυ απο περιέργεια και μονο φιλε μου . Πρεπει να ειναι καλος, εισαι ολη μερα σε ενα πληκτρολογιο, σου δινει και αδεια Η/Υ απο καλοπροερετη περιέργεια. βραδυ.

ChristosT

Επί του προκειμένου κανείς δεν απαντά αλλά λέει απλά οτι φταίει η sammy λές και η sammy είναι ένα απρόσωπο “πράγμα”. Μία εταιρεία αποτελείται απο δεκάδες τμήματα και το καθένα απο αυτά φέρει μία ευθύνη. Λογικό είναι όταν γίνει μία στραβή σε ένα τμήμα να συμπαρασύρει όλο το σύνολο. Είναι αφελής κάποιος να πιστέψει οτι στο κινητό δόθηκε η άδεια κυκλοφορίας χωρίς να έχει περάσει iso και προδιεγραφές. Ναί ή όχι; Τί κάθεστε λοιπόν εδώ και πόσες μέρες μερικά γνωστά άτομα και με συγκεκριμένες “αρμοδιότητες” και λέτε και ξαναλέτε τα ίδια και τα ίδια λές και ξαφνικά η συσκευή θα κάνει απο μόνη της reset και όλοι θα πέσουν στα πόδια σας σαν τέλειοι που είστε εσείς και αλάνθαστοι…και θα σας ζητήσουν συγνώμη; Σκέφτεστε αυτά που λέτε; Επειδή έχω διαφορετική γνώμη και είμαι σπίτι με αναρωτική (και συνεπώς επιβλέπω άνετα τα σχόλια μου)…λέει ο καθένας την μπαρούφα του (λές και εσείς κάνετε λιγότερα σχόλια απο εμένα και δεν δουλέυετε σε κάποια εταιρεία με την ίδια λογική) και περιμένετε να σας πούμε τί; Μπράβο; Έγινε ένα λάθος. Τερμα. Συμβαίνουν αυτά. Εδώ σκοτώνουν κοσμάκη, χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά με την μαγκιά του “Πλανητάρχη” και τα θεωρείτε λογικά…ενώ στον πολιτισμό της χ…..έβγαλε η Samsung… Συνέχεια »

Tor

Christos T Το τερμάτισες…… Απλά κοίταξε το. Μην το αφήνεις έτσι, μπορεί να χειροτερέψει….

bezilys

@Christos T +1

ChristosT

@Tor ξυδάκι.
Κοίτα τον εαυτό σου και άσε τους άλλους.
Κακή συνήθεια να βλέπεις ατέλειες στους άλλους…άν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ιωάννης jb

Κώστα στείλε το mail του χρηστου σε κανένα ψυχιατρείο να πάει να τον παραλάβει..
Ρε λέτε να είναι μέσα σε κανένα ήδη κ να σχολιάζει??
Χαχαχαχαχα

ChristosT

Κώστα στείλε το mail του Γιάννη σε κανένα ψυχιατρείο να πάει να τον παραλάβει..
Ρε λέτε να είναι μέσα σε κανένα ήδη κ να σχολιάζει??
Χαχαχαχαχα

Δημητρης

Διαβάζοντας τα σχόλια των υποστηρικτών της samsung καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα το παίρνουν για τον καφέ και τη μοστρα! Ενα κινητό καθαρά επαγγελματικό σε ενα κάτοχο που θα το λειτουργεί σωστά πραγματικά, θα του δημιουργουσε πρόβλημα οι δυο ανακλησεις και ίσως να τον ζημιωνε και οικονομικά! Αυτός δε θα κοιτούσε ποτέ την εταιρεία του κινητού παρά μόνο τη ζημια και τον εκνευρισμο στη δουλειά του! Όλοι οι υπόλοιποι που απλά δεν εκνευριστηκατε και συνεχίζεται να υποστηριζετε αυτή την εταιρεία μαλλον το note το έχετε για καφέ και για να κάθεται σε καμια belvedere το βράδυ δίπλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.